FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vehabijica cmaru mali.
Crveni se neće poništiti gotovo pa sigurno, poznavajući nsbih
-
- Kontakt:
Kakvi su ovo cigani jel realno
Crveni Karamarku se MORA ponistiti.
Covjek napadnut, a debili mu dali crveni

Jbm ti ovakvu nenormalnu ligu i mostarski zaseok. Ovo samo kod nas ima.
Ali kakav je Karamarko mangup i gospodin na terenu a evo dokaz i van terena.
Uskoro bih ga volio vidjeti kao kapitena ove ekipe. Kad je najteže tu je, zna tempirati agresivnost, ide glavom na kopačku, sinoć u onoj gužvi je pokazao kako se reaguje mangupski.
Nadam se da ćemo naći trenera koji je karakterom kao i ekipa tu negdje.
Adzem je doveo ove igrače, koji pokazuju karakter i kvalitet ali on nažalost ne može svojim karakterom i stavovima iz njih izvuci ono najbolje, te ih na terenu iskoristiti na najbolji način.
Uskoro bih ga volio vidjeti kao kapitena ove ekipe. Kad je najteže tu je, zna tempirati agresivnost, ide glavom na kopačku, sinoć u onoj gužvi je pokazao kako se reaguje mangupski.
Adzem je doveo ove igrače, koji pokazuju karakter i kvalitet ali on nažalost ne može svojim karakterom i stavovima iz njih izvuci ono najbolje, te ih na terenu iskoristiti na najbolji način.
Karamarko je pravi kapiten koji nazalost ne nosi trakuSarun je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:46Ali kakav je Karamarko mangup i gospodin na terenu a evo dokaz i van terena.
Mufta je nas i drag mi je, ali meni licno Karamarko i Lagumdzija su najvece mudonje koje zasluzuju tu traku
Sosic kao Mufta jeste medju najboljim igracima, mozda i najbolji, ali nije za kapitena
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- NerminFatic
- Kontakt:
Hajde zastavnice Irfo, pobroj i poredaj sve hejtere koji su sinoc psovali Karamarku sve zivo nakon poluvremena. Red je.
Kakvih poganih bavijaca imamo to je strahota.
Kakvih poganih bavijaca imamo to je strahota.

-
- Kontakt:
Na osnovu cega Lagumdžija zasluzuje kapitensku traku?
Momak je miran i sutljiv, sve suprotno od onoga kakav jedan kapiten treba biti.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ne znam za druge, al ja sam sigurno pisao da su ga navukli ko glupana kad je dobio crveni. A onda sam vidio ovaj snimakNerminFatic je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:49Hajde zastavnice Irfo, pobroj i poredaj sve hejtere koji su sinoc psovali Karamarku sve zivo nakon poluvremena. Red je.
Kakvih poganih bavijaca imamo to je strahota.![]()

Izvinjavam se Karamarku, priznajem to javno, pojeo sam svoje gowno.
Trebao bi se poništiti to je sigurno. Ali samo kažem poznavajući nsbih i ljude koji rukovode ovom lakrdijom od lige ne MORA se nista!
Slazem se uvijek je miran i sutljiv, ali pogledaj kad god neko napadne nase igrace uvijek prvi skoci19vendetta87 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 21:51Na osnovu cega Lagumdžija zasluzuje kapitensku traku?
Protiv Kopera jedini je imao muda Ilicica napasti, a i sinoc je protiv Veleza medju prvima skocio
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Proći će gore nego IličićBlackwargreymon je napisao/la: ↑16 avg 2025, 20:07Treba pokazati da smo iznad ovog i ne spustati se na taj nivo. Zvizduci za Vehabovica na svaki kontakt s loptom? Svakako. Bilo kakav vid fizickog nasrtaja, nipošto.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Fran Topić pregovara sa Zrinjskim o povratku, da smo bili pametni pustit Bolju u Rijeku, sa njegovom platom zaganjat Topića, to bi posao bio…
Danas juniorski derbi 1:1 zavrsio
Kerim Dedovic (17) je zabio za Zeljeznicar
Kerim Dedovic (17) je zabio za Zeljeznicar
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Sosic je bas indisponiran,jedva cekam da Gojak zaigra,imam velika ocekivanja od njeg.Ibrahim bi isto godio,steta sto ode na posudbu.
Rodjeni su pitarske picke!
Bas su ovi juzni pitari postali zlo. Gori su od mentora haman.
Kako sam i ocekivao pobjedili smo ih jer su se previse uzdigli, napravili nekakvu usijanu atmosferu i na tribini i terenu i onda popusili i jedno i drugo.
Daj Adzeme ako vec ostajes dozovi tog Sosica, treba nam i zaganjajte ljudi veznjaka.
Stoper, veznjak i spic moraju bit okosnica i top igraci pa oko njih gradit ekipu.
Kako sam i ocekivao pobjedili smo ih jer su se previse uzdigli, napravili nekakvu usijanu atmosferu i na tribini i terenu i onda popusili i jedno i drugo.
Daj Adzeme ako vec ostajes dozovi tog Sosica, treba nam i zaganjajte ljudi veznjaka.
Stoper, veznjak i spic moraju bit okosnica i top igraci pa oko njih gradit ekipu.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Mozemo li gojaka ocekivati u rosteru protiv Zrinjskog s obzirom da puni 18 prije utakmice??
- Hrammm1921
- Kontakt:
Prica se da su zvali neke trenere,po tome treba da jest.Bila je sjednica,vjerovatno cemo sutra znat.
Rodjeni su pitarske picke!
Trenutno korisnika/ca: bablaz1, Google Adsense [Bot], Hrasno15, Lokomotifa i 51 gost.