Negdje procitah da je igrao danas za juniore, et juniore

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Negdje procitah da je igrao danas za juniore, et juniore
Mudra odluka, ko da imamo 10 pobjeda
Jatta, višak? Musemic nikada nije ni forsirao mlade igrače, izbaciti Jattu, ostaviti i to u prvu postavu Olivoeru je katastrofa. Na hajr, zao mi momka
mislio sam vise na ovo stranac a sto se tice igre da se ja pitam Jatta bi meni bio zacementiran u prvih 11obrijanopile je napisao/la: ↑16 avg 2025, 20:28Jatta, višak? Musemic nikada nije ni forsirao mlade igrače, izbaciti Jattu, ostaviti i to u prvu postavu Olivoeru je katastrofa. Na hajr, zao mi momka
Shvatio sam te. Ostaviš bilo kojeg igrača starnca, pored Jatte, koji je trenutno jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač, je glupost. Vjeruj mi , prije bi Renana i Gulija posalo na tribine , a ne Jattu. Da dobijemo veceras ako Bog da, i upišemo 3 boda, ali mi je stvarno zao momka.benko21 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 20:32mislio sam vise na ovo stranac a sto se tice igre da se ja pitam Jatta bi meni bio zacementiran u prvih 11obrijanopile je napisao/la: ↑16 avg 2025, 20:28Jatta, višak? Musemic nikada nije ni forsirao mlade igrače, izbaciti Jattu, ostaviti i to u prvu postavu Olivoeru je katastrofa. Na hajr, zao mi momka
Zvucno pojacanje i doveo ga kao DB, a koristiti ga kao stopera ?? Dobro u 3-5-2 i nekako, ali sad. Neka nam je sretno, ma ko igrao.gh0stHZ je napisao/la: ↑16 avg 2025, 19:46Blagi offtopic, ne znam jesi vidio, poslao sam ti poruku u inbox pa pogledaj kad se bude moglo .Samozdravlje je napisao/la: ↑16 avg 2025, 15:06Pitam se moze li Ristovski igrati desno umjesto Beganovica, ako se mjenja formacija ? Je li Ristovski kroz karijeru bio desni bek?
Beganovic ocito mora igrati, moze i sa klupe zadnjih 30 min. Kupresak protiv Listice u Kupu odigrao odlicno(najbolje) na kontra
strani, kao ljevak. Ako ne danas, ali u BL bi bilo ok. Guliashvili lijevo. Spic Renan, odmoriti Kyermeh-u.![]()
On-topic: Mislim da je Ristovski desni bek generalno, glavna pozicija. Ako bi mogli ikako ukomponovati Turdu i nekoga na stopera da to izgleda ok, moglo bi se probat sa Stefanom na desnoj strani. Mislim da bi i njemu bilo zgodnije.
+1nokee je napisao/la: ↑16 avg 2025, 20:52Ovaj nas brod nažalost nema pojma gdje plovi, lutanje opasno. Od dovedenih igraca za jednu formaciji pa saltanja sad na nesto novo, al eto raja se zazelila promjena vidim. Joj Zekic je za ovo sve bio institucija, vrijeme ce pokazati.
Veceras me nema na kosevu nakon ne znam koliko, i nije mi zao sekunde. Et toliko se zgadilo
kako bi institucija zeka veceras ovo s petoricom nazad, dva zadnja vezna i gulishom samim u spicu, pa onda kuknjava syebo nas sudijanokee je napisao/la: ↑16 avg 2025, 20:52Ovaj nas brod nažalost nema pojma gdje plovi, lutanje opasno. Od dovedenih igraca za jednu formaciji pa saltanja sad na nesto novo, al eto raja se zazelila promjena vidim. Joj Zekic je za ovo sve bio institucija, vrijeme ce pokazati.
Veceras me nema na kosevu nakon ne znam koliko, i nije mi zao sekunde. Et toliko se zgadilo
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 29 gostiju.