bojim se samo da nisu nikog doveli...Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:40U junu na pressu, Spahić je najavio nova imena za septembar. Šta mislite da li su ikoga riješili, hoćemo li se pozitivno iznenaditi?
Janković, Košpo, Pejčinović, Rozić? Od Janelta vjerovatno nema ništa.
San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Realno govoreći Janković je jedini igrač od ovih potencijalnih da stranim papirima koji bi nas mogao odmah unaprijediti, i to da odmah konkuriše za prvi tim. Pozicija ofanzivnog veznog je kod nas odavno upražnjena, ko to nije vidio ranije vidio je protiv San Marina.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:40U junu na pressu, Spahić je najavio nova imena za septembar. Šta mislite da li su ikoga riješili, hoćemo li se pozitivno iznenaditi?
Mada mene lično ne bi čudilo da izmisle neko iznenađenje u odbrani sad kad je Bičakčić bez kluba. Jel mi se čini ili se početkom godine spominjao neki Hrvat što igra u Belgiji? Ili Anel Husić. Možda je vrijeme i za Emira Karića.
A Rozić ima naše papire, zar ne? Odigrao je nešto za našu U21. Ali ima li on uopće dovoljan kvalitet da konkuriše?
Ostalo jos 18 ulaznica ko nije ugrabio do sad a ima volju dat podrsku ovo mu je zadnji voz
-
- Kontakt:
Rozić ima naše papire, istina. Slabo sam ga pratio, skoro pa nikako tako da nemam pojma o njegovom kvalitetu.Zglavkar je napisao/la: ↑14 avg 2025, 20:54Realno govoreći Janković je jedini igrač od ovih potencijalnih da stranim papirima koji bi nas mogao odmah unaprijediti, i to da odmah konkuriše za prvi tim. Pozicija ofanzivnog veznog je kod nas odavno upražnjena, ko to nije vidio ranije vidio je protiv San Marina.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:40U junu na pressu, Spahić je najavio nova imena za septembar. Šta mislite da li su ikoga riješili, hoćemo li se pozitivno iznenaditi?
Mada mene lično ne bi čudilo da izmisle neko iznenađenje u odbrani sad kad je Bičakčić bez kluba. Jel mi se čini ili se početkom godine spominjao neki Hrvat što igra u Belgiji? Ili Anel Husić. Možda je vrijeme i za Emira Karića.
A Rozić ima naše papire, zar ne? Odigrao je nešto za našu U21. Ali ima li on uopće dovoljan kvalitet da konkuriše?
Ja se sjećam da se spominjao onaj lijevi bek iz Brondbija, za tog Hrvata ne znam...
Za Emira Karića se slažem, ja sam mišljenja da igrači moraju igrati svoje prirodne policije, bez izmišljanja. Dakle, ako nemamo lijevog beka, pozovi nekog iz naše lige ali nek je lijevi bek pa šta Bog da.
Štopera nam realno ne treba, imamo 15 defanzivaca na spisku...
Ti misliš na Marka Divkovića iz Brondbyja, pa vrlo moguće da je možda i bolji od Karića, ako su ga zaganjali. A našao sam ovog Hrvata iz Belgije, Boško Šutalo, ali imao je povredu krajem prošle sezone pa nije igrao.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 21:12Rozić ima naše papire, istina. Slabo sam ga pratio, skoro pa nikako tako da nemam pojma o njegovom kvalitetu.Zglavkar je napisao/la: ↑14 avg 2025, 20:54Realno govoreći Janković je jedini igrač od ovih potencijalnih da stranim papirima koji bi nas mogao odmah unaprijediti, i to da odmah konkuriše za prvi tim. Pozicija ofanzivnog veznog je kod nas odavno upražnjena, ko to nije vidio ranije vidio je protiv San Marina.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:40U junu na pressu, Spahić je najavio nova imena za septembar. Šta mislite da li su ikoga riješili, hoćemo li se pozitivno iznenaditi?
Ja se sjećam da se spominjao onaj lijevi bek iz Brondbija, za tog Hrvata ne znam...
Za Emira Karića se slažem, ja sam mišljenja da igrači moraju igrati svoje prirodne policije, bez izmišljanja. Dakle, ako nemamo lijevog beka, pozovi nekog iz naše lige ali nek je lijevi bek pa šta Bog da.
Divkovic ovu sezonu svaku utakmicu igra na RWB, 26 godina i ima hrvatski pasoš. Ne znam ima li i naš i da li se po tom pitanju šta radilo.Zglavkar je napisao/la: ↑14 avg 2025, 21:22Ti misliš na Marka Divkovića iz Brondbyja, pa vrlo moguće da je možda i bolji od Karića, ako su ga zaganjali. A našao sam ovog Hrvata iz Belgije, Boško Šutalo, ali imao je povredu krajem prošle sezone pa nije igrao.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 21:12Rozić ima naše papire, istina. Slabo sam ga pratio, skoro pa nikako tako da nemam pojma o njegovom kvalitetu.Zglavkar je napisao/la: ↑14 avg 2025, 20:54
Realno govoreći Janković je jedini igrač od ovih potencijalnih da stranim papirima koji bi nas mogao odmah unaprijediti, i to da odmah konkuriše za prvi tim. Pozicija ofanzivnog veznog je kod nas odavno upražnjena, ko to nije vidio ranije vidio je protiv San Marina.
2 mil. mu je cijena, Karićeva je oko 660 k., ako to sta znaci.
Divkovic je proslu sezonu bio LWB, ne znam zasto je prebacen desno ove sezone.
-
- Kontakt:
Šutalo ne bi bio nikakav upgrade...Zglavkar je napisao/la: ↑14 avg 2025, 21:22Ti misliš na Marka Divkovića iz Brondbyja, pa vrlo moguće da je možda i bolji od Karića, ako su ga zaganjali. A našao sam ovog Hrvata iz Belgije, Boško Šutalo, ali imao je povredu krajem prošle sezone pa nije igrao.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 21:12Rozić ima naše papire, istina. Slabo sam ga pratio, skoro pa nikako tako da nemam pojma o njegovom kvalitetu.Zglavkar je napisao/la: ↑14 avg 2025, 20:54
Realno govoreći Janković je jedini igrač od ovih potencijalnih da stranim papirima koji bi nas mogao odmah unaprijediti, i to da odmah konkuriše za prvi tim. Pozicija ofanzivnog veznog je kod nas odavno upražnjena, ko to nije vidio ranije vidio je protiv San Marina.
Ja bi Malica jer lik za ne daj Boze moze pokriti i CB i RB i cak CDM sto je neko spomenuo da je prije igrao. Svakako ako budemo isli na 5 3 2 il tako neki bunker nije dobar za wing backa jer je trom.
A Gazibegovic da primarno bude rotacija i za Karica na LB(abd) i za Dedica koji se lomi kao staklo.
A Gazibegovic da primarno bude rotacija i za Karica na LB(abd) i za Dedica koji se lomi kao staklo.
Ma ovo gore je bila čista špekulacija, a Malić svakako ide na spisak, Barbarez ga gotivi. Ne bi me čudilo ni da bude starter.eleGancy je napisao/la: ↑14 avg 2025, 22:22Ja bi Malica jer lik za ne daj Boze moze pokriti i CB i RB i cak CDM sto je neko spomenuo da je prije igrao. Svakako ako budemo isli na 5 3 2 il tako neki bunker nije dobar za wing backa jer je trom.
Ostala još jedna ulaznicaCAZIN je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:33Ma svi su očekivali da će kartu planuti pa su uzimali u pretprodaji, ali mi je čudno da nisu još rasprodane (valjda preskupo narodu).

-
- Kontakt:
Cesto oni nekog izvuku nekog novog, mozda bude neko iznenadjenje.
Ja ocekujem 3 nova imena… Karic, Jankovic i Alajbegovic.
Ja ocekujem 3 nova imena… Karic, Jankovic i Alajbegovic.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Dobit ćeš Mujakića, Tahirovića i BaždaraSindikat12 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 08:26Ja ocekujem 3 nova imena… Karic, Jankovic i Alajbegovic.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- ArtVandelay
- Kontakt:
Mogu li se pozvati Alajbegović i Barjaktarević pokerašu
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Pitanje svih pitanja za sutra - da li će Barbarez ispoštovati svoje riječi i odstraniti sa spiska sve one koji nisu igrali. To bi značilo da ostaje bez polovnjaka (svojih miljenika).
Sutra spisak izlazi?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rekoše sutra ili prekosutra
Gledajući koliko su naši igrači standardni u svojim ekipama, mi smo u ozbiljnim problemima.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ljudi ja imam tolko dobar osjecaj da cemo mlatnut Austriju na krcatom BP i to dva razlike
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.