FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta kazu cime su ih odvojili? Trebal da im se naruči felatio na stadionu dok gledaju?
-
- Kontakt:

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Budimo realni, normalne i porodične ljude odvaja ono prvo i osnovno: uslovnost. Evo vodim prijatelja iz Njemačke sa sobom na utakmicu, kaže uzmi nam karte za pokrivenu tribinu, koliko god da su para da ne kisnemo, šta da mu kažem.
Djeca odu u bioskop da gledaju film, karta 15 KM, čisto, lijepo, mirisno, stolica haman kao masažna. Ako je to puno što tražimo, onda goni ga... Eto nećemo ni pričati o sadržaju na terenu.
Nije ovo '65. kad si imao dva kanala na tv, u kući tranzistor, jedan TV u mahali a na polju nikakve aktivnosti, pa svi hrlili na stadione.
Mi navijači moramo napraviti pritisak da se pokrije jedna tribina i da nam to bude preče nego plasman u grupe Evropa lige , jer džaba nam i te grupe ako ću morati na kraj države ići da je gledam kao domaćin.
Kuća se od temelja pravi, a ne od lustera.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
VIP loža ti je pokrivena. S obzirom da je rano,jos stignes kupitiZeko87 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:41Budimo realni, normalne i porodične ljude odvaja ono prvo i osnovno: uslovnost. Evo vodim prijatelja iz Njemačke sa sobom na utakmicu, kaže uzmi nam karte za pokrivenu tribinu, koliko god da su para da ne kisnemo, šta da mu kažem.
Djeca odu u bioskop da gledaju film, karta 15 KM, čisto, lijepo, mirisno, stolica haman kao masažna. Ako je to puno što tražimo, onda goni ga... Eto nećemo ni pričati o sadržaju na terenu.
Nije ovo '65. kad si imao dva kanala na tv, u kući tranzistor, jedan TV u mahali a na polju nikakve aktivnosti, pa svi hrlili na stadione.
Mi navijači moramo napraviti pritisak da se pokrije jedna tribina i da nam to bude preče nego plasman u grupe Evropa lige , jer džaba nam i te grupe ako ću morati na kraj države ići da je gledam kao domaćin.
-
- Kontakt:
J0j vise i rasprava o Kosevu....
Stadion isti od nastanka,i nece se nikad natkriti ne znam kako vam nije mrsko vise pisat o tome.Ko hoce doci ce,ko nece Allah i manet!
Stadion isti od nastanka,i nece se nikad natkriti ne znam kako vam nije mrsko vise pisat o tome.Ko hoce doci ce,ko nece Allah i manet!
Ne mogu je si priuštiti , a grebati se od druge nikad nije bila opcija. Govorim o stvarima koje tište 99% ljudi koji vole klub. I onda dođe slino kaže ko nije pokisao taj ne zna šta je Sarajevo isl gluposti.Antikloc je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:46VIP loža ti je pokrivena. S obzirom da je rano,jos stignes kupitiZeko87 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:41Budimo realni, normalne i porodične ljude odvaja ono prvo i osnovno: uslovnost. Evo vodim prijatelja iz Njemačke sa sobom na utakmicu, kaže uzmi nam karte za pokrivenu tribinu, koliko god da su para da ne kisnemo, šta da mu kažem.
Na propale transfere smo spiskali dvije Arene Rođenih, a pušemo kao da smo Englezi neki.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Krivom ku*cu i dlaka smeta, ima hiljadu razloga da ne doðeš i samo jedan veći od svih ovih hiljadu da doðeš, FK Sarajevo.
Ja opet ponavljam nijedna ulica u Sarajevu nije natkrivena tokom SFFa (izuzetak tu i tamo suncobrana), nisam vidio da su prazne tokom kiše, vjetra, stoji se po 4-5h.
Mnogo više para se skrha na piće i raznoraznu bobu i dobrilu. Mi smo grad u kojem se najmanje može prigovorit na skupoću i cijene, nigdje se ne živi bolje a da je zvanični standar manji.
Tako da, ova dijaspora sto trazi natkrivene i tapaciranw stolice, Frankfurt Dizeldorf, ajmo selam alejk, sretno, nama naše odgovara da je od govana
Zato kažem srećom večeras nema dresova Bayerna, Rome itd
Ja opet ponavljam nijedna ulica u Sarajevu nije natkrivena tokom SFFa (izuzetak tu i tamo suncobrana), nisam vidio da su prazne tokom kiše, vjetra, stoji se po 4-5h.
Mnogo više para se skrha na piće i raznoraznu bobu i dobrilu. Mi smo grad u kojem se najmanje može prigovorit na skupoću i cijene, nigdje se ne živi bolje a da je zvanični standar manji.
Tako da, ova dijaspora sto trazi natkrivene i tapaciranw stolice, Frankfurt Dizeldorf, ajmo selam alejk, sretno, nama naše odgovara da je od govana

Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
zbog ovakvih razmisljanja mi i jesmo tu gdje smo, ne mozes ti iz ovakvog mozga nista ocekivati, niti da razumije niti da nesto pokrene._weella_ je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:56Krivom ku*cu i dlaka smeta, ima hiljadu razloga da ne doðeš i samo jedan veći od svih ovih hiljadu da doðeš, FK Sarajevo.
Ja opet ponavljam nijedna ulica u Sarajevu nije natkrivena tokom SFFa (izuzetak tu i tamo suncobrana), nisam vidio da au prazne tokom kiše, vjetra, stoji se po 4-5h.
Tako da, ova dijaspora sto trazi natkrivene i tapaciranw stolice, Frankfurt Dizeldorf, selam alejk, nama naše odgovara da je od govana
da se do sad Istok uredio, pokrio, prilagodio, prosjecna posjeta na utakmicama bi bila veca za 2-3k sigurno
-
- Kontakt:
Ko da njih boli neka stvar za posjetom.
- luckystrike
- Kontakt:
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
Blagi offtopic, ne znam jesi vidio, poslao sam ti poruku u inbox pa pogledaj kad se bude moglo .Samozdravlje je napisao/la: ↑16 avg 2025, 15:06Pitam se moze li Ristovski igrati desno umjesto Beganovica, ako se mjenja formacija ? Je li Ristovski kroz karijeru bio desni bek?
Beganovic ocito mora igrati, moze i sa klupe zadnjih 30 min. Kupresak protiv Listice u Kupu odigrao odlicno(najbolje) na kontra
strani, kao ljevak. Ako ne danas, ali u BL bi bilo ok. Guliashvili lijevo. Spic Renan, odmoriti Kyermeh-u.

On-topic: Mislim da je Ristovski desni bek generalno, glavna pozicija. Ako bi mogli ikako ukomponovati Turdu i nekoga na stopera da to izgleda ok, moglo bi se probat sa Stefanom na desnoj strani. Mislim da bi i njemu bilo zgodnije.
“Teško je biti ikad sretan na klupi Sarajeva. Kad pobijediš, ne osjetiš preveliko olakšanje nego iščekuješ sljedeće dvoboje.” ZZ
Nema Jatte haman
Husref 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Hm, tipičan sastav za Musemića. Ispali sa spiska Jatta i Vrban, na klupi Jović i Mlinarić. Da nam bude sretno.
Zadnja izmjena: budzak, dana/u 16 avg 2025, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
Jak sastav pravo
Samo Ristovski nije na svojoj pravoj poziciji, ostalo sve ok.
Interesantno, nema jedinog zadnjeg veznog u ekipi. Ima da krdzalic izgine