Kad drugi put gledam tu je ipak Adžem, ali ne pravi nikakav belaj.

Ako hoćete doći do admina krenite pričati o fudbalskim stvarima, tada dođe i banuje onako dvojicu trojicu random. Dok yebete majke jedni drugima nema njega.tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 19:40Nema admina, iskoristite to. Ja sam danas probao sa ovim navijackim neredima dozvat admina, al nista. Jos mi ostaje veceras pitat link za UFC iako ima na TV-u. Ako ni to ne upali onda ga j.ebi
E cuj kompleksi , a nama sinonim za plavo sergija i milostinja.
Ma ostavili samo šta njima odgovara. Svako nešto galmi jedino titlovi za nekog u publici i Edu Vehabovića. I jbt kako se kod nas sve vrati isto ovako Radović dobi crveni na grbavici u svlačionici, on se u sve živo kleo da nije nikog pipnuo da su njeg napali isto sve kao Karamarko danas, ali tad nije bila snimka od cigana klasičnih. Ii najjače od svega kad oni nekog nazivaju seljadijom klasični smećari najveći.Nirton je napisao/la: ↑16 avg 2025, 19:43Pa nije incident trajao minutu i 45 sekundi, ko zna šta se tu još dešavalo poslije. Naprimjer, Adžema uopšte nema na snimku i popio je crveni, tako da to što ovdje Karamarko ništa ne radi ne znači da nije generalno nešto radio tu.
Kad drugi put gledam tu je ipak Adžem, ali ne pravi nikakav belaj.![]()
Kakav najveci klub u drzavi? Pa nisu igrali protiv Sarajeva.
Jesi ti slijep ili sta?
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Rigoletto, VivaLaLiberta i 33 gosta.