Sta ti nisam odgovorio. Ako nemas vlasnika, budzet ti se sastoji od Evrope, prodaje igraca, sponzora, i prodaje karata, i naravno od drzave. Eh koliki udio ima pomoc drzave cijelog budzeta kluba kod vas, a koliko kod drugih klubova?Direktorcic je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:54Nisi mi odgovorio,isto si adzem,ni on ne odgovara na pitanjaHansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:52Pogledaj budzet klubova i koliko dio budzeta su sredstva putem politike. Mislim da ste pri vrhu. Jednostavno najbolje vam da ne idete u te diskusije. Vlada vam finansira kanarinca Ziljkica i izgubljenog Serbecica.Direktorcic je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:39
Ako nije investitor ko mirvic rjesenje tako kazete vi), ako nije politika rjesenje,da cujem kako bi po tebi u jednoj Bosni i Hercegovini trebao da zivi i funkcionise jedan klub?zivo me zanima
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Funkcionise tako sto im je kanton i grad napravio stadion u potpunosti i uradio rekonstrukciju. Al to po njima nisu državne pare, to je vlastito financiranje. Pa ni dio rekonstrukcije nisu skupili nego full im se radi donacijaCombattente87 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:57Nisi mu odgovorio, i mene živo zanima kako vi što "nemate dodira" sa državom mislite da funkcioniše stabilno bilo koji klub u BIH...Hansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:52Pogledaj budzet klubova i koliko dio budzeta su sredstva putem politike. Mislim da ste pri vrhu. Jednostavno najbolje vam da ne idete u te diskusije. Vlada vam finansira kanarinca Ziljkica i izgubljenog Serbecica.Direktorcic je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:39
Ako nije investitor ko mirvic rjesenje tako kazete vi), ako nije politika rjesenje,da cujem kako bi po tebi u jednoj Bosni i Hercegovini trebao da zivi i funkcionise jedan klub?zivo me zanima
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
S tim da je Željezničar uveo i novu stavku priliv u budžet, telefonski pozivi.
Licemjeri, oni pričaju o pomoći politike.
Licemjeri, oni pričaju o pomoći politike.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Malo crveni malo zeleni, JNA tetovaza, a ni fatihe na dzenazi ne znaju. I jeste za crvenog suskavca.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 16 avg 2025, 19:06, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Haj bjezi svega ti etoHansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:58Sta ti nisam odgovorio. Ako nemas vlasnika, budzet ti se sastoji od Evrope, prodaje igraca, sponzora, i prodaje karata, i naravno od drzave. Eh koliki udio ima pomoc drzave cijelog budzeta kluba kod vas, a koliko kod drugih klubova?Direktorcic je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:54Nisi mi odgovorio,isto si adzem,ni on ne odgovara na pitanjaHansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:52
Pogledaj budzet klubova i koliko dio budzeta su sredstva putem politike. Mislim da ste pri vrhu. Jednostavno najbolje vam da ne idete u te diskusije. Vlada vam finansira kanarinca Ziljkica i izgubljenog Serbecica.

Pobjedili jesu sinoc, ali i dalje nepismeni i s posebnim potrebama
- Combattente87
- Kontakt:
Ja ne vidim razlog zašto ljudi bježe od toga kada je očigledno...evo mi iz BL ne bježimo od toga ali isto tako ne podržavamo, a i ne možemo na žalost da utičemo...opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 19:00Funkcionise tako sto im je kanton i grad napravio stadion u potpunosti i uradio rekonstrukciju. Al to po njima nisu državne pare, to je vlastito financiranje. Pa ni dio rekonstrukcije nisu skupili nego full im se radi donacijaCombattente87 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:57Nisi mu odgovorio, i mene živo zanima kako vi što "nemate dodira" sa državom mislite da funkcioniše stabilno bilo koji klub u BIH...Hansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:52
Pogledaj budzet klubova i koliko dio budzeta su sredstva putem politike. Mislim da ste pri vrhu. Jednostavno najbolje vam da ne idete u te diskusije. Vlada vam finansira kanarinca Ziljkica i izgubljenog Serbecica.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ni tu nema većih licemjera i šupljaka od vas. Moglo bi se do sutra nabrajati, ali znamo i ja i ti, a i svako ko duže prati i fudbal i scenu.Hansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 19:04Malo crveni malo zeleni, JNA tetovaza, a ni fatihe na dzenazi ne znaju. I jeste za cvenog suskavca.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Prvi klub(profesionalni)koji odbije ucesce politicke opcije ili vise njih u samom tom klubu,bit ce ugasen u roku 5 godina,u kojoj mjeri,odnosu to je vec nebitnoCombattente87 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 19:06Ja ne vidim razlog zašto ljudi bježe od toga kada je očigledno...evo mi iz BL ne bježimo od toga ali isto tako ne podržavamo, a i ne možemo na žalost da utičemo...opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 19:00Funkcionise tako sto im je kanton i grad napravio stadion u potpunosti i uradio rekonstrukciju. Al to po njima nisu državne pare, to je vlastito financiranje. Pa ni dio rekonstrukcije nisu skupili nego full im se radi donacijaCombattente87 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:57
Nisi mu odgovorio, i mene živo zanima kako vi što "nemate dodira" sa državom mislite da funkcioniše stabilno bilo koji klub u BIH...
Cigani mostarski
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- dubioza144
- Kontakt:
Sreca pa postoji ovaj velez kad god nam lose krene protiv njih se izvadimo, nekom utakmice zivota a nekom da se vadi iz govana 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Izasao je video desavanja u tunelu.
Vehabovicu djeci ti za lijekova trebalo, a da se pate bar nekoliko godina klosaru smrdljivi. Smetljari oni odvratni i ove barabe na tribinama isto.
Vehabovicu djeci ti za lijekova trebalo, a da se pate bar nekoliko godina klosaru smrdljivi. Smetljari oni odvratni i ove barabe na tribinama isto.
Fk Željezničar.
Poprlicna ciganija.
-
- Kontakt:
stoka pijacarska, a cuj ede mangupa što prijeti
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
- Kontakt:
Kapiten veleza tipicni moljac
Pijacari, drzite se prodaje smokvi. Edo cekamo te na grbavici keru

Kakvi kmečavci i plachipichke

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Bravo Edo, kapitenski pritisak odličan odradjeno sa pakasima moraš ovako. Nema cvijeća nema dobrodošlice
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 16 avg 2025, 19:35, ukupno mijenjano 2 puta.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Bazinga12345
- Kontakt:
Gurnuli su Karamarka i ružno su nam govorili

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bejker, Giuseppe1, GradKamena2 i 34 gosta.