Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pisao sam juče o tome koliko nisko je FK Željezničar sam sebe spustio, danas se evo nastavlja. Cirkus od kluba, realno.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ove 4 utakmice su i okrenule omjer ovih zadnjih 5-6 godina, zato i postavljaš zadnje četiri. Čestitke kao i što sam juče napisao

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Treba li postaviti ukupan omjer?
-
- Kontakt:
Da vam nema politike gurali bi donirani autobus sa igracima.
Ti reci, ti si samo zadnje četiri postavio, znamo i ja i ti zaštoVR6 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:30Treba li postaviti ukupan omjer?

Nije ni vama mane, možda ste i gori.Hansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:31Da vam nema politike gurali bi donirani autobus sa igracima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- ErosViverosViv
- Kontakt:
bukvalno opra frajer na svim temama o tome, vjerovatno je bilo degeneka u proslostiNoProfit je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:05Dobar dio ljudi je to vjerojatno prošao ili indirektno prisustvovao određenim situacijama na tribinama širom naše zemlje. Ne moraš na svaki upis o navijačkim grupama ubijati s jednom te istom pričom o propalitetima, klošarima, narkomanima i sl.. Shvatili smo te i prvi put. Što te ne zanima, preskočiš.![]()

- LavoviGabela
- Kontakt:
De nek ih pokazu ako su ih uzelinapapijri1987 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 17:51Znaci izgubis cijelu ogradu nakon domace utakmice i uz pomoc murije i lopova udjes nekome u kucu i ukrades zastave da se kao osvetis. Nakon toga dobijes par puta ozbiljne batine i u povratku s tekme izgubis ponovo cijelu ogradu. I sam sebe nazoves Ultras
Dobro od koga je ne cudi nista![]()

Iste pameti i jedni i drugi motkama i kamenjima na jrdan kombi

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
Vi pričate o politici isto kao da tuta priča. Pa dok vam je bilo Ivice u savezu i bili ste neko mudo al znamo kako, nakon toga ste mudo koje je propalo kroz gaće. Druga stvar pitanje u kojem bi entitetu igraliHansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:31Da vam nema politike gurali bi donirani autobus sa igracima.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Lave moj nije ni tebi lako. Prepoznaješ li simboliku pologa? Gdje nije mogao JNA tenk proći, prošao je neki drugi. Po slici izgleda puno ih se natrpalo u jednan kombi ko sardine ?LavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:34De nek ih pokazu ako su ih uzelinapapijri1987 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 17:51Znaci izgubis cijelu ogradu nakon domace utakmice i uz pomoc murije i lopova udjes nekome u kucu i ukrades zastave da se kao osvetis. Nakon toga dobijes par puta ozbiljne batine i u povratku s tekme izgubis ponovo cijelu ogradu. I sam sebe nazoves Ultras
![]()
Iste pameti i jedni i drugi motkama i kamenjima na jrdan kombipravo ultra
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Ako nije investitor ko mirvic rjesenje tako kazete vi), ako nije politika rjesenje,da cujem kako bi po tebi u jednoj Bosni i Hercegovini trebao da zivi i funkcionise jedan klub?zivo me zanimaHansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:31Da vam nema politike gurali bi donirani autobus sa igracima.
-
- Kontakt:
Pa, ako cemo tocno, mjesto napada - kruzni tok pripada Mostaru, JNA je zaustavljena gore malo povise uz cestu, u dijelu koji pripada Sirokomopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:38Lave moj nije ni tebi lako. Prepoznaješ li simboliku pologa? Gdje nije mogao JNA tenk proći, prošao je neki drugi. Po slici izgleda puno ih se natrpalo u jednan kombi ko sardine ?LavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:34De nek ih pokazu ako su ih uzelinapapijri1987 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 17:51Znaci izgubis cijelu ogradu nakon domace utakmice i uz pomoc murije i lopova udjes nekome u kucu i ukrades zastave da se kao osvetis. Nakon toga dobijes par puta ozbiljne batine i u povratku s tekme izgubis ponovo cijelu ogradu. I sam sebe nazoves Ultras
![]()
![]()

- LavoviGabela
- Kontakt:
Fetivi mostarci iz medjina vjerojatno, ma pravo ultra motkama I kamenicama na kombi, čestitkeopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:38Lave moj nije ni tebi lako. Prepoznaješ li simboliku pologa? Gdje nije mogao JNA tenk proći, prošao je neki drugi. Po slici izgleda puno ih se natrpalo u jednan kombi ko sardine ?LavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:34De nek ih pokazu ako su ih uzelinapapijri1987 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 17:51Znaci izgubis cijelu ogradu nakon domace utakmice i uz pomoc murije i lopova udjes nekome u kucu i ukrades zastave da se kao osvetis. Nakon toga dobijes par puta ozbiljne batine i u povratku s tekme izgubis ponovo cijelu ogradu. I sam sebe nazoves Ultras
![]()
![]()

Sta ce mi slika, kruži video internetom
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Realno, druze, ne daj Boze da ijedna vise bude onakva. Najmanje fudbala u svemu. Kraj prvog poluvremena i Bog sami zna sta se izdesavalo u tunelu je horor. Zeljo nije pokazao skoro nista, ali vi ste pokazali jos manje, jos im fizicki napali igraca kako na terenu, tako i u tunelu.MostarReds22 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:09Cestitke Zelji na pobjedi sinoc, iskusnije i spretnije do pobjede. Dobra tekma, puna borbe i zara i daj Boze da svaka bude ovakva u ligi ko god igrao, jer se imalo sta vidjeti na terenu, pa makar i bitka. Liga 10 pun pogodak, samo regulisat da jedan ispada i imat cemo brutalnu ligu za nase okvire.
Ziv bio, sportski pozdrav!
-
- Kontakt:
Nije bitno ko je, bitna je simbolika i lokacija. Kažu da se i po Makarskoj kriju tetovaže ex. grupe nultrasa. Sa ultra momcima ide ultra, a sa provalnicima u 4 ujutro ide u njihovom stilu. Vrlo jednostavnoLavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:45Fetivi mostarci iz medjina vjerojatno, ma pravo ultra motkama I kamenicama na kombi, čestitkeopalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:38Lave moj nije ni tebi lako. Prepoznaješ li simboliku pologa? Gdje nije mogao JNA tenk proći, prošao je neki drugi. Po slici izgleda puno ih se natrpalo u jednan kombi ko sardine ?LavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:34
De nek ih pokazu ako su ih uzeli![]()
![]()
![]()
Sta ce mi slika, kruži video internetom
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Velež, seljadija sa dna kace.
-
- Kontakt:
Pogledaj budzet klubova i koliko dio budzeta su sredstva putem politike. Mislim da ste pri vrhu. Jednostavno najbolje vam da ne idete u te diskusije. Vlada vam finansira kanarinca Ziljkica i izgubljenog Serbecica.Direktorcic je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:39Ako nije investitor ko mirvic rjesenje tako kazete vi), ako nije politika rjesenje,da cujem kako bi po tebi u jednoj Bosni i Hercegovini trebao da zivi i funkcionise jedan klub?zivo me zanimaHansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:31Da vam nema politike gurali bi donirani autobus sa igracima.
-
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio,isto si adzem,ni on ne odgovara na pitanjaHansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:52Pogledaj budzet klubova i koliko dio budzeta su sredstva putem politike. Mislim da ste pri vrhu. Jednostavno najbolje vam da ne idete u te diskusije. Vlada vam finansira kanarinca Ziljkica i izgubljenog Serbecica.Direktorcic je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:39Ako nije investitor ko mirvic rjesenje tako kazete vi), ako nije politika rjesenje,da cujem kako bi po tebi u jednoj Bosni i Hercegovini trebao da zivi i funkcionise jedan klub?zivo me zanimaHansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:31
Veležovci se poistovjećuju s JNA, zato vam je ta petokraka na grbu?opalaopala je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:38Lave moj nije ni tebi lako. Prepoznaješ li simboliku pologa? Gdje nije mogao JNA tenk proći, prošao je neki drugi. Po slici izgleda puno ih se natrpalo u jednan kombi ko sardine ?LavoviGabela je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:34De nek ih pokazu ako su ih uzelinapapijri1987 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 17:51Znaci izgubis cijelu ogradu nakon domace utakmice i uz pomoc murije i lopova udjes nekome u kucu i ukrades zastave da se kao osvetis. Nakon toga dobijes par puta ozbiljne batine i u povratku s tekme izgubis ponovo cijelu ogradu. I sam sebe nazoves Ultras
![]()
![]()
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- Combattente87
- Kontakt:
Nisi mu odgovorio, i mene živo zanima kako vi što "nemate dodira" sa državom mislite da funkcioniše stabilno bilo koji klub u BIH...Hansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:52Pogledaj budzet klubova i koliko dio budzeta su sredstva putem politike. Mislim da ste pri vrhu. Jednostavno najbolje vam da ne idete u te diskusije. Vlada vam finansira kanarinca Ziljkica i izgubljenog Serbecica.Direktorcic je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:39Ako nije investitor ko mirvic rjesenje tako kazete vi), ako nije politika rjesenje,da cujem kako bi po tebi u jednoj Bosni i Hercegovini trebao da zivi i funkcionise jedan klub?zivo me zanimaHansestadt je napisao/la: ↑16 avg 2025, 18:31
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Trenutno korisnika/ca: MostarNeretva i 6 gostiju.