Imam neki osjećaj ako ispadnemo u grupi (ne daj Bože) da će Bevba i ekipa smijeniti Adisa. To može biti dobra i loša stvar.
Loša stvar jer će vjerovatno naći nekog Adisovog nivoa ili slabijeg te bi bilo loše jer vidi se da je Adis napravio neku atmosferu u ekipi (mada mi sve izgleda da ta atmosfera pada).
Dobro bi bilo jedino ako bi našli nekog boljeg od Adisa.
Prvo Berba mora sam ssbi dat otkaz, jer ocigledno upravni odbor se ne pita nista.
Slican scenario kao u rukometnom savezu, na kraji, katanac.
Imam neki osjećaj ako ispadnemo u grupi (ne daj Bože) da će Bevba i ekipa smijeniti Adisa. To može biti dobra i loša stvar.
Loša stvar jer će vjerovatno naći nekog Adisovog nivoa ili slabijeg te bi bilo loše jer vidi se da je Adis napravio neku atmosferu u ekipi (mada mi sve izgleda da ta atmosfera pada).
Prvo Berba mora sam ssbi dat otkaz, jer ocigledno upravni odbor se ne pita nista.
Slican scenario kao u rukometnom savezu, na kraji, katanac.
Bitno da imaju ptičijeg mlijeka .
Šalu na stranu svima nam je jasno da treba prvo smjeniti Bevbu i UO pa onda možemo normalno nastaviti.
Kad Bevba skloni Adisa da dovede nekog još goreg.
Ma on je bivsi ako grupu ne prodje. Osnovni cilj mu je prolazak grupe. Sad je samo pitanje koga bi mogli naci kao zamjenu. Ako uzmu nekoga iz Bugarske, Rumunije i slicnih liga, pa bolje da ga ostave. Vec ako imaju u planu neko vece ime, slobodno nek ide
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Ma on je bivsi ako grupu ne prodje. Osnovni cilj mu je prolazak grupe. Sad je samo pitanje koga bi mogli naci kao zamjenu. Ako uzmu nekoga iz Bugarske, Rumunije i slicnih liga, pa bolje da ga ostave. Vec ako imaju u planu neko vece ime, slobodno nek ide
Ma sumnjam da je Bevba sposoban da nađe nekog boljeg. Mada će biti i potencijalnom novom selektoru teško jer neće proći ni 2 mjeseca a poĉet će lvalifikacije za SP još utakmice protiv Turske i Srbije bez Kenana i Muse. Tako da će nam glavni igrač izgleda biti Xavier.
Sto se tice selektora Adis je uvijek radio na hajp i atmosferu , ako mu je to propalo on nema sta ponuditi.On nije neki kosarkaski strucnjak da se blago izrazim
Sto se tice selektora Adis je uvijek radio na hajp i atmosferu , ako mu je to propalo on nema sta ponuditi.On nije neki kosarkaski strucnjak da se blago izrazim
Adis traži da dobrom odbranom natjeramo protivnika na izgubljenu loptu i da onda trčimo. Prave napade da izbjegavamo jer nemamo talenta Njemu naši najbolji igrači zadaju glavobolju kako ih uklopiti, sa Musom je teško igrati dobru odbranu a Nurkić je masivan, spor.
Kakvo ba igranje, nek fra'er odmori, ko da imamo sanse za neki rezultat i sa njim i bez njeg'
Onda ne trebaju ici na EB ni Castaneda ni Gegic, tek su se oporavili, sto ce rizikovati ozlijedu zbog velikog broja utakmica u kratkom periodu.
I Juku mozemo poslati nazad u Ameriku, svakako nemamo sansu za neki rezultat.
Ili jos bolje, otkazati EB i poslati dopis da Hrvati nas zamjene.
Niđe veze pošteno smo zaslužili da budemo tu, govorim samo da nema smisla ovisiti o pojedincu/pojedincima.
Postavili smo sebi neka nerealna očekivanja a historijski uvijek popu.šimo na velikoj sceni.
Prolazak grupe nije nerealno očekivanje i i dalje mislim da to možemo ostvariti sa ili bez Muse. Samo, situacija je takva da smatram da se Musa treba povesti makar postojale samo minimalne šanse da nastupi. Musa je ogroman dio ove ekipe i velika okosnica u napadu. Napisah ranije da nije lahko to nadomjestiti.