FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
49
20%
2. Borbu za Evropu
111
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
39
16%

Ukupno glasova: 247

1921boy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921boy » 16 avg 2025, 14:27

Hansestadt je napisao/la:
16 avg 2025, 14:21
Da stavis anketu, Jusufbegovic ne bi imao ni 2% podrske. Bavi se trenerskim poslom od vremena Olimpika a nije nista napravio. Nema se niti jedan validan argument za njega.
Vjerovatno najeftiniji.Manit se sazvakani imena.Trener je pola ekipe.Bolje nezurit pa nac spacnog neg se **** sa ovim teletabisima.Rendulic slobodan,Selimbegovic,Cabraja.
Rodjeni su pitarske picke!

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 16 avg 2025, 14:36

Ma kakav Nedim povezuje se 5 godina s nama pa nikad.
Grupa iznad svakog pojedinca.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 16 avg 2025, 14:41

NekoSaDaleka je napisao/la:
16 avg 2025, 14:00
Opet se spominje Nedim Jusufbegović
Ma kakav on, htio je njega ranije Niksic nama uvaliti prije Denisa. Nek ide u Velez mamu im odvratnu ****.

Firebase
Kontakt:

Post Postao/la Firebase » 16 avg 2025, 14:44

Znaci mijenjamo trenera onako bez veze zbog drustvenih mreza i tek krecemo traziti novog a da pritom nemamo ni plana ni ideje. Bravo stručnjaci u upravi. koji su se samo prepali onoga sto se pisalo ovih dana, da iz svog dzepa isplate raskid i valjda kontaju hajmo mi to sad rijesiti pa cemo vidjeti sta cemo. Koji je broj trenera kojima oni daju podrsku pa ih tjeraju nakon nekoliko dana, to je jasan znak da su dobro pogubili! Sad ce samo ganjati jeftiniju varijantu pa sta nam Bog da!
Taman se vide neki pomaci, odbrana dosta bolja nego lani, bekovi bolji, Erik i Lagumdzija dosta dobro, Ofanzivni dio se jos trazi ali povrede, izostanci, kasno registrovani napadaci, ali i to bi vjerujem nadoslo kako vrijeme odmice. Sad cemo zbog sujete, ega, Boga pitaj zbog cega, sve ponistiti i vratiti se na pocetni polozaj. E moj Zeljo postali smo teska mahala a kad je tako tu nema ozbiljnog posla..

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 16 avg 2025, 14:46

Ako nam je Nedim uopste opcija onda nek nas niko ne vodi
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 16 avg 2025, 14:49

Levin je napisao/la:
16 avg 2025, 13:23
Da se malo skrene sa teme. Nešto za rođene koji evidentno čitaju ovu temu.... :kafa:

slika
A jest je brat roknuo :mrgreen:

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 16 avg 2025, 14:50

Firebase je napisao/la:
16 avg 2025, 14:44
Znaci mijenjamo trenera onako bez veze zbog drustvenih mreza i tek krecemo traziti novog a da pritom nemamo ni plana ni ideje. Bravo stručnjaci u upravi. koji su se samo prepali onoga sto se pisalo ovih dana, da iz svog dzepa isplate raskid i valjda kontaju hajmo mi to sad rijesiti pa cemo vidjeti sta cemo. Koji je broj trenera kojima oni daju podrsku pa ih tjeraju nakon nekoliko dana, to je jasan znak da su dobro pogubili! Sad ce samo ganjati jeftiniju varijantu pa sta nam Bog da!
Taman se vide neki pomaci, odbrana dosta bolja nego lani, bekovi bolji, Erik i Lagumdzija dosta dobro, Ofanzivni dio se jos trazi ali povrede, izostanci, kasno registrovani napadaci, ali i to bi vjerujem nadoslo kako vrijeme odmice. Sad cemo zbog sujete, ega, Boga pitaj zbog cega, sve ponistiti i vratiti se na pocetni polozaj. E moj Zeljo postali smo teska mahala a kad je tako tu nema ozbiljnog posla..
Slazem se da su ljudi u klubu najodgovorniji i da je do njih. Ali da imamo pomak, imamo ali unazad. Pogubljena svlacionica, Adzemu je kriv Krpic, Radovac, Muftic, Foco, navijaci, svi krivi osim njega.

Kad spominjes sujetu, treba Adzem da je rijesi. Sad je za sve kriv.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Blackwargreymon
Kontakt:

Post Postao/la Blackwargreymon » 16 avg 2025, 14:53

Adzem stvarno totalno pogrešno koristi drustvene mreze, kao javna ličnost. Denis je to radio profesionalno, objavi jedan post sa stabom i oglasi se kada je to bas potrebno.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 16 avg 2025, 14:55

Nek zamjene radna mjesta Admir Adžem i Nenad Starovlah plata im ostaje ista

I idemo dalje do skupštine

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 16 avg 2025, 15:06

adzem je zeznuo kod izjava i mreza, onako se samo moze amar ponasat
nek crknu dusmani, najjaci smo

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 avg 2025, 15:07

Ovih 6 utakmica pod vodstvom Adzema su pokazale nesto.

Od svih prinova koje su dosli ovo ljeto, najvise se Erick pokazao kao pojacanje. Dosta bolji od Radovca.
Iza njega slijede Seedorf, Alic, Troupe. Bolji su igraci od Sukilovica, Markovica i Galica.
Mada svi oni mogu biti jos bolji pod vodstvom pravog trenera. Ovako su dobri jedno poluvrijeme i u drugom se ugase.

Pejic je tezak promasaj. Novi Drljo.

Lokomotifa
Kontakt:

Post Postao/la Lokomotifa » 16 avg 2025, 15:10

Na stranu pobjeda u Mostaru i broj osvojenih bodova, ali način na koji Adžem komunicira sa javnošću je katastrofalan. Dva storija od jutros su realan pokazatelj. Prvo ne boji se nikog osim Allaha šta god to značilo, opet neki imaginarni neprijatelji, niđe veze i onda u drugom storiju horoskopska analiza karakteristike ovna, pa nije realno majke mi. Isto neka trebica koja šalje skrivene poruke sadašnjem momku koji će uskoro postati možda bivši.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."

zastitaIdentiteta
Kontakt:

Post Postao/la zastitaIdentiteta » 16 avg 2025, 15:11

I ja sam bio mišljenja da je Adžem fin izbor prisjećajući se sezone 17/18.
Nemam društvene pa nisam bio u toku s ovim provalama kojim se bavi čovjek.
Izjave su mu očajne, a jedino gore od izjava su mu sastavi i izmjene na utakmicama.

Mišljenja sam sada i da bi Joldić, Sablja ili Dino bili ok, ali razumijem zašto ljudi imaju averziju prema Edisu.
Pošteno, pa kako bude.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 16 avg 2025, 15:12

ekipu do skupstine neka vodi neko ko je vec na plati kod nas. svraka, dervisi, nebitno. alihodzic ima licencu, formalno na papiru njega imenovati za privremenog sefa struke i rijesen peoblem.

treba sacekati skupstinu. nema logike nekoga zaposljavati na duzi ugovor. ako dodje investitor htjece svog trenera. ako ga skupstina zablokira, uo se mijenja i novi uo ce htjeti svog trenera.

ko god sad dodje bivsi je jako brzo kako god. ne treba izmisljati nista.

kakav feja, dudic. to su prevare.
Zadnja izmjena: svemalim1, dana/u 16 avg 2025, 15:13, ukupno mijenjano 2 puta.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 avg 2025, 15:12

Lokomotifa je napisao/la:
16 avg 2025, 15:10
Na stranu pobjeda u Mostaru i broj osvojenih bodova, ali način na koji Adžem komunicira sa javnošću je katastrofalan. Dva storija od jutros su realan pokazatelj. Prvo ne boji se nikog osim Allaha šta god to značilo, opet neki imaginarni neprijatelji, niđe veze i onda u drugom storiju horoskopska analiza karakteristike ovna, pa nije realno majke mi. Isto neka trebica koja šalje skrivene poruke sadašnjem momku koji će uskoro postati možda bivši.
:rol: :rol:
Nevjerovatno sta radi covjek od 50 i kusur godina. I niko da ga posavjetuje da se okani toga.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 avg 2025, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 16 avg 2025, 15:14

Dajte nam tog Vladu Jagodica i da se pobijemo sa svima
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 16 avg 2025, 15:33

Ma ovo je dno dna sta smo Adzemu uradili. Ne pamtim da je ijedan trener ovo dozivio u Zelji. Na stranu njegova aktivnost na drustvenim mrezama, na stranu fudbal, Zeljo, izjave njegove, ovo je dno dna. Totalno nezasluzen linc. Mislim da je Adzem mogao nesto napraviti u Zelji, iskreno, bez zajebancije, al sad je gotovo, otisli smo na put bez povratka. Dno dna od navijaca smo postali fuj.

Firebase
Kontakt:

Post Postao/la Firebase » 16 avg 2025, 15:34

Argentina je napisao/la:
16 avg 2025, 14:50
Firebase je napisao/la:
16 avg 2025, 14:44
Slazem se da su ljudi u klubu najodgovorniji i da je do njih. Ali da imamo pomak, imamo ali unazad. Pogubljena svlacionica, Adzemu je kriv Krpic, Radovac, Muftic, Foco, navijaci, svi krivi osim njega.

Kad spominjes sujetu, treba Adzem da je rijesi. Sad je za sve kriv.
Mi ni prije Adzema nismo imali svlačionicu, cinilo se da je imamo 2 kola pa onda 2 nemamo, i tako u krug. Pretprošle sezone patnja sredina tabele, prosla sezona solidna nista vise od toga i izborena Evropa..
Sta smo mi to imali prije Adzema, neku igru mozda, neko jedinstvo, koheziju, realizaciju, nista mi od ovog nismo imali. Sto je najgore tjeramo onog koji nam je detektovao problem i jedini imao muda i pokusao da otkloni uzrok.
Sa Adzemom sam se nadao da mozemo i u borbu za trofeje, a ovako sta ce biti i kako Boga pitaj, neizvjesnost u svakom slucaju.
Sta ja imam sugerisati treneru kojeg igraca ce prozvati, valjda on zna zasto to radi jer on je jedini odgovoran za rezultate. Ne mogu mu ja glumiti psihologa i objasnjavati sta treba, cim proziva onda ima i nacin da rijesi to licno sa svakim igračem.
Bilo kako bilo lutanje po pitanju struke se nastavlja i dalje.

BiHSportman
Kontakt:

Post Postao/la BiHSportman » 16 avg 2025, 15:55

Nisam u toku. Adžem nije dobio podršku uprave?
1921!

antibot
Kontakt:

Post Postao/la antibot » 16 avg 2025, 15:56

Pozdrav svim pravim Željovcima.
Na forumu sam od 2014 god(SVOG ŽELJU PRATIM MNOGO MNOGO DUŽE )i do sada nisam ništa pisao samo sam pratio i čitao šta drugi pišu.
Hvalimo se kako je Željo naš,kako ga nikome ne damo a ovdje ismijavamo i vrijeđamo NAŠEG TRENERA koji btw iako uz lošiju igru(prvo pol protiv Veleža po meni dobro postavljena taktika)i dva kiksa na GRBAVICI je u vrhu tabele a osulo se drvlje i kamenje na njega sa svih strana(Mahanje glavom i ciničan smijeh je kriv) a davali smo podrške Bašićima, Arapima,Brunama sa kojima smo se borili za opstanak ne tako davno.Haman je kod nas tuđe sve dobro pa makar se borili za opstanak i makar nas tamburala sela i makar 5cu primili od Zrinjskog za poluvrijeme a TVOJ čovjek koji iako ima propusta(koji se mogu ispraviti)u vrhu tabele ne valja.
Po meni podrška Adžemu uz uslov da se igra popravi,da se svlačionica i disciplina dovede u red i da društvene mreže ako već mora da ih koristit neka to bude profesionalno.VTŽ

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bumbaclat, Ferroviere1987, Paromlinac, Proximic i 10 gostiju.