FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

GangEvil
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GangEvil » 16 avg 2025, 10:09

Antikloc je napisao/la:
16 avg 2025, 06:31
Desilo se ono najvaznije vratili smo identitet voljenom klubu. Lice,obraz i nalicje. :mrgreen:
Sada kada je Sarajevo ,opet NASE SARAJEVO,sad rezultat nije vise bitan. Mi smo uz NASE SARAJEVO i u ligi prvaka i u kantonalnoj ligi,svejedno. Naravno ,zele se sto bolji rezultati ali ipak je to u drugom planu !!!
Hvala velikom covjeku nasem Predsjedniku i Gazdi Mirvicu ,sto je konacno prepoznao prave vrijednosti i vratio se njima !!
U strucnom stabu vidim ima jos par likova iz perioda otudjenja ,koji su realno zalutali ovdje,nadam se da cemo ih se brzo rijesiti.
Sarajevo -Sarajlijama !!
Veceras se trebamo okupiti u sto vecem broju na Kosevu ,prvenstveno da pozdravimo nasu igracku i trenersku legendu- Velikog Husrefa Musemica !
A onda i Adema lJajica ,koji ce nadam se ostaviti lijep trag u nasem voljenom klubu.
Sto se pobjede nad Posusjem tice u nju ne sumnjam.
Ovo je novo Sarajevo,nova energija. Jedan veci,cisci,ljepsi,bolji nivo !! Ovo je new era !!
Cuj nase Sarajevo, a u upravi glavni Alimanovic Potura Kovacevic Hurem Numanagic....upiš :plac:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 16 avg 2025, 10:29

Licno fizicki mi se ove pickice poklubu nesvidjaju, al realno ona sto p i c ku rasteze po integramu i snima kako dize 200 grama teg, sta ona moze bez Mirvicevi para, samo picke dat za 2000 maraka ili da mozda zatajve usluge izlobira igraca. Realno nije to neka manekenka koja ce zavrst Mirvica da on njoj da novcanik i klub i da kaze sve dok te ja karindzam igraj se uzivo menagera. Ove ostale isto cak pola ih je veci salvage title nego doticna

Prema tome netreba sad kad god nam rezultat neide po zeljenom protokolu spominjemo zene kad je dobar rezultat sutimo. LICNO ASIMA da je direktor kluba a da mi osvajsmo duplu krunu nebi mi smetalo, mozda bi joj svremena na vrijeme trazili da se odrekne sina i to je to..

Ako cemo krivit dovodjenje odvodjenje igraca trenera sd direktora bordova REALNO to treba servirat Mirvicu.. ponavljam svi ljudi u FK SARAJEVU koji rade su sirotinja i ti tipovi Ademu nebi mjesecno mogli kupivat carape a ne davat platu ostetu..

DANAS IGRA FK SARAJEVO boli me **** za husrefom alijom ajlom policajcem nerminom nesicem dodikom, vec se gleda boje sati i minute

Mirvicu posto se ija pitam ko ona sto nosa dzemper vuneni na +29 c dovedi Gojka Cimirota, da turin njegovo ime na dres

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 16 avg 2025, 10:36

Danas igra Sarajevo.

Svi na Koševo!

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 16 avg 2025, 11:07

Danas igra Husref, svi na Kosevo.

Vcr ocekujem 6-7 milja.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 avg 2025, 11:08

visokohz je napisao/la:
16 avg 2025, 09:57
mirzatele je napisao/la:
16 avg 2025, 09:39
SVI NA KOŠEVO

Večeras pobjeda i sutra nagrada od Mirvića- Gojko Cimirot
MašAllah 🇱🇻 💪
:opaopa:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 avg 2025, 11:22

Antikloc je napisao/la:
Desilo se ono najvaznije vratili smo identitet voljenom klubu. Lice,obraz i nalicje. :mrgreen:
Sada kada je Sarajevo ,opet NASE SARAJEVO,sad rezultat nije vise bitan. Mi smo uz NASE SARAJEVO i u ligi prvaka i u kantonalnoj ligi,svejedno. Naravno ,zele se sto bolji rezultati ali ipak je to u drugom planu !!!
Hvala velikom covjeku nasem Predsjedniku i Gazdi Mirvicu ,sto je konacno prepoznao prave vrijednosti i vratio se njima !!
U strucnom stabu vidim ima jos par likova iz perioda otudjenja ,koji su realno zalutali ovdje,nadam se da cemo ih se brzo rijesiti.
Sarajevo -Sarajlijama !!
Veceras se trebamo okupiti u sto vecem broju na Kosevu ,prvenstveno da pozdravimo nasu igracku i trenersku legendu- Velikog Husrefa Musemica !
A onda i Adema lJajica ,koji ce nadam se ostaviti lijep trag u nasem voljenom klubu.
Ovo je novo Sarajevo,nova energija. Jedan veci,cisci,ljepsi,bolji nivo !! Ovo je new era !!
Sarkazam?
- FKS -

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 16 avg 2025, 11:32

Hajdeee je napisao/la:
16 avg 2025, 11:22
Antikloc je napisao/la:
Sarajevo -Sarajlijama !!
Sarkazam?
Ti jos gori, ko da ne znas kloca

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 16 avg 2025, 11:43

Vodite raspravu sa covjekom koji reprezentativca smatra strancem

mire971
Kontakt:

Post Postao/la mire971 » 16 avg 2025, 13:14

Hajdeeeeee. 21:00 KOSEVO

HZSydney
Kontakt:

Post Postao/la HZSydney » 16 avg 2025, 13:14

Pitar6785 je napisao/la:
16 avg 2025, 10:29
Licno fizicki mi se ove pickice poklubu nesvidjaju, al realno ona sto p i c ku rasteze po integramu i snima kako dize 200 grama teg, sta ona moze bez Mirvicevi para, samo picke dat za 2000 maraka ili da mozda zatajve usluge izlobira igraca. Realno nije to neka manekenka koja ce zavrst Mirvica da on njoj da novcanik i klub i da kaze sve dok te ja karindzam igraj se uzivo menagera. Ove ostale isto cak pola ih je veci salvage title nego doticna

Prema tome netreba sad kad god nam rezultat neide po zeljenom protokolu spominjemo zene kad je dobar rezultat sutimo. LICNO ASIMA da je direktor kluba a da mi osvajsmo duplu krunu nebi mi smetalo, mozda bi joj svremena na vrijeme trazili da se odrekne sina i to je to..

Ako cemo krivit dovodjenje odvodjenje igraca trenera sd direktora bordova REALNO to treba servirat Mirvicu.. ponavljam svi ljudi u FK SARAJEVU koji rade su sirotinja i ti tipovi Ademu nebi mjesecno mogli kupivat carape a ne davat platu ostetu..

DANAS IGRA FK SARAJEVO boli me **** za husrefom alijom ajlom policajcem nerminom nesicem dodikom, vec se gleda boje sati i minute

Mirvicu posto se ija pitam ko ona sto nosa dzemper vuneni na +29 c dovedi Gojka Cimirota, da turin njegovo ime na dres
:D oplakah na Asimu. Apropo Husrefa ti bi mogao promjenit alias u "doso tobe" 😀
Isti Sam, zalibo me hasimaga ko JE u upravi (sifra baljak), ko je trener (sifra Sener) I ko JE 11 na terenu.
Igra FKS I ja se budim u 5 sutra da gledam!!!
Ademe zalilaj ga da pocnemo "da ga hoce nano..." Do derbija
.. jer Stari je volio Sarajevo...

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 16 avg 2025, 13:28

Svi na Kosevo !!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Mahalac7
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac7 » 16 avg 2025, 13:35

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 avg 2025, 19:40
Koliki god nisam fan Ayle, smiješno mi je kako bilo koja situacija da je potencijalno loša za ovaj klub se njoj prepisuje.
Syebala dolazak Kovačika, syebala dolazak Seferovića, evo sad nam i zakone ona čitala za B tim :rol:
Ajla uopste nije uposlenik kluba. Generalni sekretar je Jasmila

Mahalac7
Kontakt:

Post Postao/la Mahalac7 » 16 avg 2025, 13:49

Hamagara je napisao/la:
16 avg 2025, 09:39
Hajd malo ostavite negativu i ne serite previse,

DANAS IGRA SARAJEVO

Lagano, prelijepo jutro… bacite nesto pod jaja, kafica lagano u dagra, sisića pun grad , SFF, piva, utakmica…

Ubiste sa pricom, negativom i sranjima
👏🏻👍🏻 svaka ti dala 😀

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 avg 2025, 13:52

Jednu stvar će Husref morati promijeniti a to je kontrola lopte , kod zekica smo uvijek bili okomiti ,duge lopte ,pritisak, sve je to ok al moramo imati faze utakmice gdje držimo loptu
to se najbolje vidjelo protiv Radnika 3:0 mi ne znamo stati na loptu.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 16 avg 2025, 13:53

Mislio sam da ne možemo dovesti Cimirota ali izgleda da će stvarno doći. Strašan vezni red…

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 16 avg 2025, 14:01

HeavyBassBlues je napisao/la:
14 avg 2025, 17:46
Pitaristok je napisao/la:
14 avg 2025, 15:12
TrofejiSuTu je napisao/la:
14 avg 2025, 09:10

Hvala buraz.
Znas li mozda kako ide za vozacku?

Onda taman kad aBd napuni 65 na zdravlje,umjesto babuka,ide prefiks Deduka nas.

Pa lagano u tome ce i nova kosa,novi zubi…
Ma ima da se trofeja nakupimo samo tako.

Sve top!
Vozačku možeš imati do kraja života i u 100toj, naravno ako prođeš ljekarski pregled.
Što se tiče zakona o radu, to je e napravljeno odlično, jer imaš pun k... deficitnih radnih mjesta a koje mogu i stariji raditi, poslodavcu odgovara ugovor o djelu, jer ga ne prijavljuješ na minimalnu plati i ne plaćaš mu doprinose, nema zdrastveno nema penziono. Dakle, penzionera plaćaš, npr 1000km(minimalac), mladog plaćaš, plata plus doprinosi.
Ugodan dan
Nije to bas tako. Osoba formalno-pravno može raditi do 65. godine, ili do 40g. radnog staža. U slučaju potrebe, poslodavac može Ugovorom o djelu zaposliti novog radnika, ili produžiti radno-aktivni period istom radniku na određeno vrijeme. To vrijeme mora biti jasno određeno ugovorom i ne može trajati duže od 6 mjeseci, s tim da se ugovor o djelu može obnavljati najviše tri puta.
Sto se tice prava i obaveza lica koje sklapa takav ugovor, to je regulisano postojećim zakonom o radu.
Zakon o radu jasno definira da nije dozvoljena nikakva diskriminacija zaposlenih i osoba koje traze zaposlenje po bilo kakvom osnovu. Tako da osoba koja je na ugovoru o djelu ima ista prava kao i ostali uposlenici i prima platu i ostala primanja iskljucivo kako je regulisano sistematizacijom radnih mjesta.
Dakle, nije tacno da radnik na Ugovoru o djelu nema zdravstveno, socijalno, prevoz i topli obrok.
To o cemu ti pričaš je ugovor o volontiranju gdje se radniku/volonteru ne isplaćuje plata i doprinosi, ali si obavezan isplaćivati mu naknade za prevoz i topli obrok.

Sto se tice vozačke, ista se može produžiti do 70. godine. Nakon odlaska u starosnu penziju, korisnik vozačke dozvole obavezan je izvršiti ljekarski pregled koji mu može produžiti vozacku do navedenih godina, s tim.da je obavezan nositi sva pomagala (npr. naocale) koja su mu određena pregledom
Nakon 70g, korisnik je obavezan svake godine vrsiti ljekarski pregled do 75g. života. Nakon toga mu se vozačka trajno uzima iz vlasništva. U iznimnim slučajevima, npr. ako se brine o 100% invalidu i sl. dozvola se može produžiti, ali opet ne duže od zakonski predviđenog roka.
Netačno. Sve si pomiješao. Osoba koja ima zdrastveno osiguranje na osnovu penzije, ne mora uplaćivati zdrastveno jer ga već ima po osnovu penzije. Sam si sebe pobio, ostvareno pravo se ne nadoknađuje novim uplatama, što isto važi i za penziono, šta će ga uplaćivati kad ga ne može ostvarivati.
Ugovor o djelu možeš potpisivati do mile volje, ne kako ti kažeš na 3 mjeseca. Ja sam u penziji 8 godina, vozim kamione, ne uplaćuje mi se ni zdrastveno ni penziono. Zdravo

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 avg 2025, 14:03

Bio sam ljut poslije Radnika i rekao da se moram malo udaljiti od kluba zbog zdravlja, nisam htio ići u Doboj iako je relativno blizu. Jutros mi dođe sin i kaže : babo kakav si danas, da idemo u Sarajevo ? Samo sam ga pogledao i rekao idemo naravno. Jače od mene, džaba sve. Vidimo se večeras ako bog da i nadam se pobjedi, bilo kakvoj zbog mira u kući. :salut:

Kyle88
Kontakt:

Post Postao/la Kyle88 » 16 avg 2025, 14:12

3:0 Husrefeee

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 16 avg 2025, 14:23

Karta kupljena
Trebamo se skupit i udruzit za dobrobit kluba i dati podrsku a ne da nas dusmani zavadaju

HeavyBassBlues
Kontakt:

Post Postao/la HeavyBassBlues » 16 avg 2025, 14:42

16 avg 2025, 14:01
HeavyBassBlues je napisao/la:
14 avg 2025, 17:46
14 avg 2025, 15:12

Vozačku možeš imati do kraja života i u 100toj, naravno ako prođeš ljekarski pregled.
Što se tiče zakona o radu, to je e napravljeno odlično, jer imaš pun k... deficitnih radnih mjesta a koje mogu i stariji raditi, poslodavcu odgovara ugovor o djelu, jer ga ne prijavljuješ na minimalnu plati i ne plaćaš mu doprinose, nema zdrastveno nema penziono. Dakle, penzionera plaćaš, npr 1000km(minimalac), mladog plaćaš, plata plus doprinosi.
Ugodan dan
Nije to bas tako. Osoba formalno-pravno može raditi do 65. godine, ili do 40g. radnog staža. U slučaju potrebe, poslodavac može Ugovorom o djelu zaposliti novog radnika, ili produžiti radno-aktivni period istom radniku na određeno vrijeme. To vrijeme mora biti jasno određeno ugovorom i ne može trajati duže od 6 mjeseci, s tim da se ugovor o djelu može obnavljati najviše tri puta.
Sto se tice prava i obaveza lica koje sklapa takav ugovor, to je regulisano postojećim zakonom o radu.
Zakon o radu jasno definira da nije dozvoljena nikakva diskriminacija zaposlenih i osoba koje traze zaposlenje po bilo kakvom osnovu. Tako da osoba koja je na ugovoru o djelu ima ista prava kao i ostali uposlenici i prima platu i ostala primanja iskljucivo kako je regulisano sistematizacijom radnih mjesta.
Dakle, nije tacno da radnik na Ugovoru o djelu nema zdravstveno, socijalno, prevoz i topli obrok.
To o cemu ti pričaš je ugovor o volontiranju gdje se radniku/volonteru ne isplaćuje plata i doprinosi, ali si obavezan isplaćivati mu naknade za prevoz i topli obrok.

Sto se tice vozačke, ista se može produžiti do 70. godine. Nakon odlaska u starosnu penziju, korisnik vozačke dozvole obavezan je izvršiti ljekarski pregled koji mu može produžiti vozacku do navedenih godina, s tim.da je obavezan nositi sva pomagala (npr. naocale) koja su mu određena pregledom
Nakon 70g, korisnik je obavezan svake godine vrsiti ljekarski pregled do 75g. života. Nakon toga mu se vozačka trajno uzima iz vlasništva. U iznimnim slučajevima, npr. ako se brine o 100% invalidu i sl. dozvola se može produžiti, ali opet ne duže od zakonski predviđenog roka.
Netačno. Sve si pomiješao. Osoba koja ima zdrastveno osiguranje na osnovu penzije, ne mora uplaćivati zdrastveno jer ga već ima po osnovu penzije. Sam si sebe pobio, ostvareno pravo se ne nadoknađuje novim uplatama, što isto važi i za penziono, šta će ga uplaćivati kad ga ne može ostvarivati.
Ugovor o djelu možeš potpisivati do mile volje, ne kako ti kažeš na 3 mjeseca. Ja sam u penziji 8 godina, vozim kamione, ne uplaćuje mi se ni zdrastveno ni penziono. Zdravo
Ne znan ni ko si ni šta si, a niti me interesuje.
Ne možeš crpiti prava iz radnog odnosa i penzionog osiguranja po različitim osnovama, niti parcijalno biti obavezan temeljem pomenutih osiguranja. Ili ti, ili tvoj poslodavac varate državu, ili on vara tebe, ili sve navedeno, ili jednostavno ne govoriš istinu. Ali, ako si toliko siguran u svoje tvrdnje, slobodno u pp pošalji ime poslodavca, ili firme. Svoje ne moraš. Vrlo brzo ćeš saznati značenje ugovora i pravne aspekte istih.
Uostalom, kako si i sam naveo, ti voziš kamione. To te svakako kvalificira po ovom meritumu.
Zdravo i tebi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ i 42 gosta.