Kakav papak.
Kakve veze ima spominje Boga i straha, covjece ne znas, ne ide ti, los si. A klub i Uprava, oni su jedini gori od tebe!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kakav papak.
A ja ne kontam to za vucenovica. Vucenovic je odigrao u zelji 181 minutu kroz 7 utakmica . A bio je citavu polusezonu . On ti je napravio ekipu iz nicega . On je bez para doveo nekog igraca iz slobode i 2 igraca iz rudara prijedor. Rudar koji je ispao a sloboda koja je bila prva iznad zone ispadanja i od njih napravio igracine tokom njegovog mandata to jest Santosa , Amoaha i Armina Hodzica mladjeg . On tokom svog mandata ovog drugog nije imao puno fula . Imao je fulu stjepana vegu , taj vucenovic koji nije ni igrao , i imao si Armina Hodzica starijeg kojem su pokusali ozivjeti karijeru , ali ako iko zna sta se tom igracu desilo znali bi svi da je to bilo tesko .
Stvarno nekom drugom pricaj tu pricu ali ja je ne pusim.Pact1921 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 13:04A ja ne kontam to za vucenovica. Vucenovic je odigrao u zelji 181 minutu kroz 7 utakmica . A bio je citavu polusezonu . On ti je napravio ekipu iz nicega . On je bez para doveo nekog igraca iz slobode i 2 igraca iz rudara prijedor. Rudar koji je ispao a sloboda koja je bila prva iznad zone ispadanja i od njih napravio igracine tokom njegovog mandata to jest Santosa , Amoaha i Armina Hodzica mladjeg . On tokom svog mandata ovog drugog nije imao puno fula . Imao je fulu stjepana vegu , taj vucenovic koji nije ni igrao , i imao si Armina Hodzica starijeg kojem su pokusali ozivjeti karijeru , ali ako iko zna sta se tom igracu desilo znali bi svi da je to bilo tesko .
Molim vas bez Denisa, bivši je i to je to, a nisi se pomirio s Amarom da je bivši, sinoć ga spominješ kao želju na klupi hajahahhaaKajkutenjoyer je napisao/la: ↑16 avg 2025, 11:18jes, pa ti je na zimu htio Bobana umjesto Šošića, molim vas bez Denisa, bivsi je i to je tokatalinski je napisao/la: ↑16 avg 2025, 11:15Ćoric je pravio,gradio ekipu.
Sad uprava i menadẓ̌eri traže i dovode igrace , a na treneru je da vodi vjestački tim. Opet bi morao doci neko ko je spreman na takve uslove.
Tako je, Edis je od Santosa napravio igracinu
Ne moze promjeniti misljenje.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑16 avg 2025, 12:37jug lako moze promjenit misljenje, iskreno nadam se povratku njega, jer sa njim mozemo i titulu uzetavalPacidoroP je napisao/la: ↑16 avg 2025, 12:34Adzem je 99% bivši.
Koga za trenera?
Ja bih rekao svoju želju, ali Jug je tom istom zatvorio kapije u klubu. Jer ja ne vidim koga kvalitetnog iz regiona možemo dovesti.. a da plaćamo nekog opasnog stranca, čisto sumnjam da imamo pare.
Slazem se.Lokomotifa je napisao/la: ↑16 avg 2025, 13:52Ako išta popravi koheziju u ekipi to će biti zajedništvo poslije marisane u Vrapčićima u tunelu na poluvremenu. Niste svjesni kakav je okršaj kod OK korala bio, ali pokazali smo muda. Toliko.
Nisu odlucili ko ce al Adzem je bivsi.Vjerovatno ce ostat u klubu.
Jedno od gori rjesenja.On je napravio razdor i raskol u svlacionici Veleza kad je zadnji put bio.Svi su jedva cekali da mu vide ledja.Ne treba spominjat da je blizak Jasku.