Plačipichke 1988.
pa i horde koje su na dandi su u Posusju prosle godine fol htjeli klanjat na poluvremenu, a ako nisu svi onda ih je 90% na necemu, tako da sve je to isto, ali se ocito samo manijacima prigovara...chily-rz je napisao/la: ↑16 avg 2025, 11:13Nisam ja rekao da samo manijaci se dandiraju ali su jedini koji uz to tekbire donose, apsurdistan.Rahatlokum je napisao/la: ↑16 avg 2025, 11:10cuj pitome, da li si ti citao njihove psovke i kletve danima po raznim portalima i na forumima (cast izuzecima), jos ce na kraju ispast da su nam govorili da nas vole, a mi onako iz objesti vrijedjamo. Svi negativna energija ovih dana je pocela od njih, a ne od vas. Sto se dande tice, da samo u manijacima se ona konzumira, ostale navijacke grupe se pucaju marelicom...
Vi ste Amara dizali u nebesa pa ste poslije i njega tjerali a sad vam je haman pa nepoželjan, nikad Željo nece uzeti titulu uzeti dok opet ne budu imali svog čovjeka u vrhu saveza, tako to ide i ovoj kaljuži, nije ni Amar neki stručnjak ali su ga gurali.let3 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 11:10Ne pravi se naivan.
Od golmana Muftica, preko Karamarka, Sosica, Cvetanoskog pa sve do napadaca Kprica svi igraci Zelje su u losoj formi.
Prosle sezone ti isti igraci su bilo duplo bolji. Ekipa mu zapustena, igra bez glave i repa, svi odreda. Sta mislis do koga je, hadva puta pogađaj.
Da ne pomnjem arogantne izjave prema novinarima koji gdje se pravi lud "ne znam ja ko skandira protiv mene, sta znaci mlitava igra, to pitajte igrace", zatim podcjenjivanje sopstvenih navijaca, da ne pominjem da je razjedinio svlacionicu, igrace, cak i upravu - jedini bi ga tjerali, drugi bi ostavili (oni koji su ga doveli). Odjednom se sjetio da vjezba disciplinu na Krpicu i Radovcu, ko biva oni su uzrok problema sto ne mozemo tri pasa uvezati 4 kola.
Sutra ce lupam kazniti Sosica i Lagumdzdiju, od njih ce napraviti krivce. Prevrtljiv covjek.
Uostalom, ako smatras Adzema za dobrog trenera- uskoro ce biti bivsi abdpa nek Celik zaganja tog velikog trucnjaka.
I to je tacno, uprava je posebna prica, ali sad pricamo konkrento o Adzemu.
Mozda policija, ali ja sam sjedio sa njima, ljudi im uzeli sina mazili ga po glavi, govorili mu ajde pjevaj Zeljo, Zeljo mali nabavivao peticu, dosla policija rekli im da podju sa njima na drugu tribinu, ovi rekli nema potrebe neka sjede sa nama, policija rekla nemoj bgt ajde na drugu tribinu, rukovali se sa ljudima dole, mesju ostalim samnom takodjer i otisli dalje, to ti je sva istina, dalje se zajebavali sa ostalim Zeljovcima koji su ostali na tribini i tjtPablo11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 03:00Doslovno su rekli da su ih istjerali kod nas u gostujuci, ali nebitno. Pamti pa vrati.
Ne, ti ces. I on je opasan u Mostaru, vidjet cemo u gostima i njega i Husu.Bazinga12345 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 11:12Hoćeš li mu ih ti prebrojati? Vidim pravo si opasan.bhsport je napisao/la: ↑16 avg 2025, 11:05Fali samo jos ucesce orangutana Ede Vehabovica.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 10:53Kako saznajemo, u obrazloženju svoje odluke u zapisniku sa utakmice Miloš Gigović je naveo da su sva trojica tokom pauze otvorenim dlanom ruke udarili pripadnika zaštitarske službe u predio lica.
Eto, kome nije bilo jasno da je vrapcicka carlama bila u tunelu, sad jest.
Doci ces siso mala na Grbavicu e onda treba neko od veterana da mu rebra prebroji za ono seljakanje. Veci papak nije krocio terenima pl lige od osnivanja.
Pa jedan Regoje je za ovu strvinu intelektualac.
A njima je kapiten, to dovoljno govori o juznim pitarima.
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, bhfanatic14, Bordo10, bordobijeli, Combattente87, Grk1234, Hajdeee, Hrasno15, MaroonBjelave, mosarajvosa83, rishovski, supervizor, ultrazonfa i 56 gostiju.