FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
49
20%
2. Borbu za Evropu
111
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
39
16%

Ukupno glasova: 247

1921zeljeznicar1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la 1921zeljeznicar1921 » 16 avg 2025, 11:07

Ne bi bio problem dati mu podršku i pustiti ga da radi da nije evidentno izgubio svlačionicu i da ima problema sa igračima.

iguita

Post Postao/la iguita » 16 avg 2025, 11:09

Na stranu mi i nasa igra , al sto sto nas dole mrze to nije normalno. Sta je ono onako.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 16 avg 2025, 11:11

Pablo11 je napisao/la:
16 avg 2025, 10:41
Levin je napisao/la:
16 avg 2025, 10:36
Pablo11 je napisao/la:
16 avg 2025, 02:30

Problem je sto iz kola u kolo djelujemo slabije i sve vise nepovezano. Hajde kiksas prvu kuci prvo kolo desi se, pobjedis u gostima nebitno kako pobjedio si, dodje ti Rudar kuci ti se doslovno mucis, gdje su ljudi imali isti broj prilika.
Da se vidi bilo kakav napredak prvi bi dao podrsku, a ovo ostalo je samo produzetak agonije.
@Pablo11 tek je četvrto kolo. Imamo pun autobus novih igrača. Ogroman pritisak sa tribina na ekipu i trenera od kako je stigao. Evidentni problemi u slačionici i problemi sa igračima koji su trebali biti ključni. Razni pritisci sa strane... itd... itd... itd...

Kakav napredak u igri ti tačno očekuješ?
Pa za pocetak, bar dupli pas da vidim. Sve je nepovezano i to jako bode oci, to sto je ogroman pritisak je sve Adzem dtvorio izjavama i glupostima. Mi imamo sasvim solidnu ekipu za ovo sto prikazuju. Povedemo 0:1, umjesto da ubacis Vinija odmah da zavrsis tekmu na brzinu i svjezinu, mi se mucimo sacuvati gol sa igracem vise. Ne mogu nabrojati 3,4 poluvremena u kojem smo nesto pokazali.
Sad ispade da nema apsolutno ništa kvalitetno da se vidi i da smo umirali od ljepote prethodnih sezona. Ja sve kontam da si ti bar malo realniji iako dotičnog ne gotiviš ali si izgleda i ti upao u masovnu histeriju.

Ima tu itekako pozitivnih stvari ali i negativnih. Ono što je sigurno je da je neozbiljno za jedan klub da tjera trenera nakon četvrtog kola i sa vrlo solodnim rezultatima. Na kraju krajeva to je ciganski ali eto, ako prihvate ostavku (a trebaju zbog njega samog) to faktički i nije tjeranje.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 16 avg 2025, 11:14

e sad jesmo mi sigurni da je izgubio svlačionicu, ja bi je prihvatio samo radi njega samog
nek crknu dusmani, najjaci smo

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 16 avg 2025, 11:15

Ćoric je pravio,gradio ekipu.
Sad uprava i menadẓ̌eri traže i dovode igrace , a na treneru je da vodi vjestački tim. Opet bi morao doci neko ko je spreman na takve uslove.
Ajvatar

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 16 avg 2025, 11:18

katalinski je napisao/la:
16 avg 2025, 11:15
Ćoric je pravio,gradio ekipu.
Sad uprava i menadẓ̌eri traže i dovode igrace , a na treneru je da vodi vjestački tim. Opet bi morao doci neko ko je spreman na takve uslove.
jes, pa ti je na zimu htio Bobana umjesto Šošića, molim vas bez Denisa, bivsi je i to je to

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 avg 2025, 11:19

1921zeljeznicar1921 je napisao/la:
16 avg 2025, 11:07
Ne bi bio problem dati mu podršku i pustiti ga da radi da nije evidentno izgubio svlačionicu i da ima problema sa igračima.
Svlacionica je razjedinjena. Ovo iznenadno vjezbanje disciplie na Radovcu i Krpicu je nesto odvratno.
Da je on njih otjerao odmah cim je dosao, da je rekao "niste vi za Zelje, hajd noga iz kluba" ja bi reko svaka cast :salut: jer i nisu za Zelje.
Nego, sad kad mu se zaljuljala pozicija, dosjetio se od njih pravi krivce jer zna da ih raja slabo gotivi. Fujjj kakav pokvaren potez :puke:

Ako nastavi, razjedinice i nas navijace, pa na kraju i upravu. Zapravo, mozda je vec napravio i taj razdor.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 16 avg 2025, 11:21

Kajkutenjoyer je napisao/la:
16 avg 2025, 11:14
e sad jesmo mi sigurni da je izgubio svlačionicu, ja bi je prihvatio samo radi njega samog
Nije izgubio slačionicu životom garantujem. Ovdje pojedini gledaju slačionicu kroz Sulju i Radovca a već je javna tajna da Suljo i Radovac podrivaju trenera od kako je došao a najnespremniji igrači u ekipi. Posebno Radovac. Šteta jer su obojica mogli mnogo toga dobrog još donijeti. Nadam se samo da nije i Boljević u tom kolu sa njima jer nam trebaju njegove kvalitete. Za Sulju sam mislio da je profesionalac ali eto lola ostaje lola.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 16 avg 2025, 11:25

let3 je napisao/la:
16 avg 2025, 11:19

Svlacionica je razjedinjena. Ovo iznenadno vjezbanje disciplie na Radovcu i Krpicu je nesto odvratno.
Da je on njih otjerao odmah cim je dosao, da je rekao "niste vi za Zelje, hajd noga iz kluba" ja bi reko svaka cast :salut: jer i nisu za Zelje.
Nego, sad kad mu se zaljuljala pozicija, dosjetio se od njih pravi krivce jer zna da ih raja slabo gotivi. Fujjj kakav pokvaren potez :puke:

Ako nastavi, razjedinice i nas navijace, pa na kraju i upravu. Zapravo, mozda je vec napravio i taj razdor.
Ja se nadam da ljudi koji ovdje čitaju shvataju da sve što ti radiš je da spinuješ. Koji je razlog ne kontam još.

Edit : Ako Krpić i Radovac me žele biti profesionalci i prihvatiti odluke trenera (pa da je najgori na svijetu) onda ne trebaju biti u klubu. Ponuditi ih drugim klubovima za 0 KM odmah.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 16 avg 2025, 11:32

Gledaj seljačini storija grob te yebo, još uvijek lik trener kakva propast
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 avg 2025, 11:33

Levin je napisao/la:
16 avg 2025, 11:25
let3 je napisao/la:

Ja se nadam da ljudi koji ovdje čitaju shvataju da sve što ti radiš je da spinuješ. Koji je razlog ne kontam još.

Edit : Ako Krpić i Radovac me žele biti profesionalci i prihvatiti odluke trenera (pa da je najgori na svijetu) onda ne trebaju biti u klubu. Ponuditi ih drugim klubovima za 0 KM odmah.
Ako su Krpci i Radovac toliko neprofesionalni, sta rade uopste u klubu ? sto ih nije odmah nogirao po dolasku ? imao je dva mjeseca treninga da vidi jesu li profeisonlani ili nisi...a ne dan pred Velez se odjendom sjetiti da ne valjaju :thumbdown:

I jos jedno potpitanje
Hoces li isto to pisati kada danas-sutra odluci da npr. na Sosicu ili Lagumdziji isto tako bude vjezbao disciplinu ;) posto vidimo te njegove metode rada.
E bas je vala izabrao pravu metodu, da razvaljuje svlacionicu u sred prvenstva.

Hrasno15
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno15 » 16 avg 2025, 11:40

Kod nas nikad nije dosadno, ili imamo borbu za preživljavanje, ili se dešavaju turbulencija kao ova sada.
Imamo dugotrajnu borbu za investitora, koji bi nam trebao obezbijediti da budemo relaksirani bar što se tiče finansija i da se svi onda okrenemo samo sportskom uspjehu.
Igrači su profesionalci, plaćeni su, niko od njih ne igra iz ljubavi, igraju za novac, što je i normalno, ali se i oni moraju ponašati kao profesionalci, na terenu zaraditi svaki fening plate. Moraju shvatiti da je trener neprikosnoveni autoritet u svlačionici i na terenu, jer da nije tako, treneri nebi trebali, sami igrači bi se dogovorili i igrali. Problem na ovim prostorim je taj što igrači u nekom trenutku pomisle da su iznad trenera i kluba, to ne ide tako, imate milion primjera na zapadu, gdje se klub koji odluči podržati trenera otpusti i najveće zvijezde kluba.
E sad o Adžemu, rekao je da je on birao igrače, da će igrati moderno i sve ostalo. Ne znam zašto je postao toliko arogantan, nije problem loše odigrati, izgubiti, ali nemoj tada tražiti krivca. Budi skroman, preuzmi krivicu, radi na treninzima da to ispraviš. Ako misliš da te neki igrači sabotiraju, skloni ih, imaš na to pravo, to si glavni. Nemoj o tome preko portala, novina, društvenih mreža, riješi to sa tim igračima u četiri oka. Ako ti se neki igrač ne uklapa u tvoje ideje, pusti neka ide negdje drugo. Najvažnije, nemoj se svađati sa navijačima. Ako je iko više puta spašavao klub to su navijači, ma kakvi da smo. Nemoj glumiti mangupa prije vremena, da bi bio mangup osvoji titulu, donesi pehar.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 16 avg 2025, 11:44

let3 je napisao/la:
16 avg 2025, 11:33
Levin je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Ako su Krpci i Radovac toliko neprofesionalni, sta rade uopste u klubu ? sto ih nije odmah nogirao po dolasku ? imao je dva mjeseca treninga da vidi jesu li profeisonlani ili nisi...a ne dan pred Velez se odjendom sjetiti da ne valjaju :thumbdown:

I jos jedno potpitanje
Hoces li isto to pisati kada danas-sutra odluci da npr. na Sosicu ili Lagumdziji isto tako bude vjezbao disciplinu ;) posto vidimo te njegove metode rada.
Ti druže izgleda da ne razumiješ koncept ugovora i koliko je skupo otjerati igrača. Nijedan trener neće tek tako nekoga tjera, ako je imalo normalan prvo će pokušati da izgradi odnose sa njima. Posebno sa Suljom koji je jedan od igrača sa naduže staža u klubu i nadao sam se da će se časno oprostiti od plavog dresa. Nijedan ozbiljan trener ne treba dozvoliti da mu neko urušava autoritet i tačka.

Ne znam zašto su se ušutili ovi koji malo bolje poznaju odnose u slačionici. Ovako po hiljadu mahalskih kruži bez potrebe.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 avg 2025, 11:45

Gdje nam je forumas sg ili kako ono da nam objasni kvalitete i patriotizam juznih pitara.
Bolji je docek Partizan u Zagrebu imao 97, nego mi jucer u Mostaru.
Hajde paša pohvali ih malo a nas napljuj.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 avg 2025, 11:45

Levin je napisao/la:
16 avg 2025, 11:11
Pablo11 je napisao/la:
16 avg 2025, 10:41
Levin je napisao/la:
16 avg 2025, 10:36

@Pablo11 tek je četvrto kolo. Imamo pun autobus novih igrača. Ogroman pritisak sa tribina na ekipu i trenera od kako je stigao. Evidentni problemi u slačionici i problemi sa igračima koji su trebali biti ključni. Razni pritisci sa strane... itd... itd... itd...

Kakav napredak u igri ti tačno očekuješ?
Pa za pocetak, bar dupli pas da vidim. Sve je nepovezano i to jako bode oci, to sto je ogroman pritisak je sve Adzem dtvorio izjavama i glupostima. Mi imamo sasvim solidnu ekipu za ovo sto prikazuju. Povedemo 0:1, umjesto da ubacis Vinija odmah da zavrsis tekmu na brzinu i svjezinu, mi se mucimo sacuvati gol sa igracem vise. Ne mogu nabrojati 3,4 poluvremena u kojem smo nesto pokazali.
Sad ispade da nema apsolutno ništa kvalitetno da se vidi i da smo umirali od ljepote prethodnih sezona. Ja sve kontam da si ti bar malo realniji iako dotičnog ne gotiviš ali si izgleda i ti upao u masovnu histeriju.

Ima tu itekako pozitivnih stvari ali i negativnih. Ono što je sigurno je da je neozbiljno za jedan klub da tjera trenera nakon četvrtog kola i sa vrlo solodnim rezultatima. Na kraju krajeva to je ciganski ali eto, ako prihvate ostavku (a trebaju zbog njega samog) to faktički i nije tjeranje.
Pa evo zelim da cujem koje su to pozitivne strane?
Fk Željezničar.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 avg 2025, 11:48

Levin je napisao/la:
16 avg 2025, 11:44
let3 je napisao/la:
16 avg 2025, 11:33
Levin je napisao/la:

I jos jedno potpitanje
Ti druže izgleda da ne razumiješ koncept ugovora i koliko je skupo otjerati igrača. Nijedan trener neće tek tako nekoga tjera, ako je imalo normalan prvo će pokušati da izgradi odnose sa njima. Posebno sa Suljom koji je jedan od igrača sa naduže staža u klubu i nadao sam se da će se časno oprostiti od plavog dresa. Nijedan ozbiljan trener ne treba dozvoliti da mu neko urušava autoritet i tačka.

Ne znam zašto su se ušutili ovi koji malo bolje poznaju odnose u slačionici. Ovako po hiljadu mahalskih kruži bez potrebe.
slika
slika
Isto tako, nijedan ozbiljan trener nece visti na drustvenim mrezama i objavljivati ovakve nenormalne storije.

Pa vidi se je psihicki nestabilan. Ko bi se normalan ovog sjetio :wtf:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 avg 2025, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 avg 2025, 11:49

Hvala Admire na svemu :salut:
Dobrodosao legendo :bih:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Kajkutenjoyer
Kontakt:

Post Postao/la Kajkutenjoyer » 16 avg 2025, 11:51

irfo je napisao/la:
16 avg 2025, 11:49
Hvala Admire na svemu :salut:
Dobrodosao legendo :bih:
ma nije valjda,
nadam se da nije bomba

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 16 avg 2025, 11:53

Odlična pobjeda u Mostaru, drago mi je da su Rođeni soušteni na zemlju...
Ali, igra ne obećava, ništa to ne valja, realno, ko je iskren, priznaće da je tako.
Adžem pukao s ovim storijima..
Patetika, patetika, patetika...
Djeca ti se smiju, moj Adžeme.
Riješiti ga se, ne znam kako nam više može dati ruke, prebaciti ga u omladinski pogon neka djecu trenira, tu je definitivno dobar.
Obzirom da Amar neće, mislim da bi Mersed Selimbegović bio idealno rješenje trenutno za nas.
Mlad, ozbiljan, potencijal, šuti i radi, baš tip trenera koji bi nam itekako legao.
Dugoročno gledajući, odličan...
Naravno, pod uslovom da trenutno nema šta dogovoreno vani...

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 avg 2025, 11:57

mavi je napisao/la:
16 avg 2025, 11:53
Odlična pobjeda u Mostaru, drago mi je da su Rođeni soušteni na zemlju...
Ali, igra ne obećava, ništa to ne valja, realno, ko je iskren, priznaće da je tako.
Adžem pukao s ovim storijima..
Patetika, patetika, patetika...
Djeca ti se smiju, moj Adžeme.
Riješiti ga se, ne znam kako nam više može dati ruke, prebaciti ga u omladinski pogon neka djecu trenira, tu je definitivno dobar.
Obzirom da Amar neće, mislim da bi Mersed Selimbegović bio idealno rješenje trenutno za nas.
Mlad, ozbiljan, potencijal, šuti i radi, baš tip trenera koji bi nam itekako legao.
Dugoročno gledajući, odličan...
Naravno, pod uslovom da trenutno nema šta dogovoreno vani...
Ma jok, sad ce nasi Nalica izvuci ko as iz rukava ili Slaven Musa.
Fk Željezničar.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.