BiH na Eurobasketu 2025

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: BiH na Eurobasketu 2025

Post Postao/la lumani » 16 avg 2025, 01:12

On je borac moze on to,dobro je pa prvu igramo sa Kiprom.

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 16 avg 2025, 01:59

Kad god bih zamisljao kako cemo se suprotstaviti nekoj reprezentaciji, budem u fazonu: "Ok, jaki su pod kosem, ali imamo i mi Nurkica i Alibegovica, a i Kameni i Halilovic su ok s klupe."

Kad uporedjujem vanjsku liniju, budem u fazonu: "Ma jaci smo od njih, mi imamo Musu" ili "Ma dobri su, ali dobri smo i mi - Musa moze parirati svima", ali ovako... :(

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 16 avg 2025, 03:53

Ja opet mislim da možemo sa Gruzijcima igrati, čak i bez Muse. Naravno, oni će u tom duelu biti očit favorit, ali bez obzira, mislim da se opet može sa njima igrati.

Problem su sve ostale utakmice. Bez Muse, šanse su skoro samo teoretske. Tu nastaje problem, ako Gruzijci nekom anomalijskim utakmicama dobiju dvije od tri protiv top 3 reprezentacije u grupi.

Musa nam je bio najbolji igrač na prošlom EuroBasketu i u top 5 strijelaca u prvom krugu. Neće biti lahko nadomjestiti to.

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 16 avg 2025, 03:54

231983 je napisao/la:
16 avg 2025, 00:29
Sve i da se oporavi, čemu se nadamo jasno svi, pitanje je u kakvom će psihofizičkom stanju biti.
Ako je sada bio na 30% kako su ovdje prognozirali neki dan, možete misliti kako će to izgledati tek nakon oporavka.
Ja sam nekako ubijeđen da će on sve učiniti da igra (njemu je najgore- koliko god nama svima bilo teško), ali kazem, pitanje je u kakvom ce stanju biti.
Istina, on kada je, za njegove standarde i nespreman, bolji je od svih ostalih, pa valjda uspije makar dvije zadnje u grupi odigrati akobogda, a onda kako bude...
Protiv CG je ok izgledao, meni uopće nije izgledao tako loše sa fizičkom spremom. Međutim, 14 dana odstupanja jeste mnogo za profesionalnog sportistu, posebno na nivou kao što je Eurobasket. To je konkretan problem.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 16 avg 2025, 08:49

Vaya je napisao/la:
15 avg 2025, 22:42
Nista, ovo je prilika Aticu da pokaze je li ima sanse da od njega bude iole ozbiljnog kosarkasa...prilika Castanedi da pokaze zasto smo mu dali pasos i da Gegic zaradi novi ugovor u nekoj Eurocup ekipi... :bih:

A Musi naravno sto brzi i kvalitetniji oporavak... :bih:
Atiću haman 30 godina.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 avg 2025, 09:17

Musa danas ide iz bolnice, za 7-10 dana će on već trenirati, preskoči prvu utakmicu i tu je od utakmice sa Španijom.

Iniesta12
Kontakt:

Post Postao/la Iniesta12 » 16 avg 2025, 11:08

Drape je napisao/la:
16 avg 2025, 10:40
slika

Nema prenosa?

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 avg 2025, 11:14

mirzatele je napisao/la:
16 avg 2025, 09:17
Musa danas ide iz bolnice, za 7-10 dana će on već trenirati, preskoči prvu utakmicu i tu je od utakmice sa Španijom.
tele jel trolaš ono tvoje ili imaš neke informacije?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 avg 2025, 11:15

Stvarno cudno da se niko iz saveza i reprezentacije nije oglasio u vezi povrede i operacije Muse .

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 avg 2025, 11:34

Surreal je napisao/la:
16 avg 2025, 11:14
mirzatele je napisao/la:
16 avg 2025, 09:17
tele jel trolaš ono tvoje ili imaš neke informacije?
Ovo da ide danas iz bolnice je tacno. Prenijeli su i drugi mediji. E ovo za treniranje daj Boze, ali ne vjerujem.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 avg 2025, 11:45

Ako je laparoskopska operacija, onda je moguće

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Pametnomdosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametnomdosta » 16 avg 2025, 11:48

Da li neko stvarno misli da je bruh ili neka henrija na stomaku u fazonu ono - tip top fleka, i to tako za par dana se sanira i spreman si za napore.
Odgovara li stručnom štabu da igrač ne trenira nikako i dođe na utakmice i igra 30 minuta. Pita li se Dubai koji je dao 10 miliona eura za igrača išta, i prihvata li klub rizik da izgubi igrača ako eventualno pogorša povredu usljed preranog aktivnog igranja i treniranja. Sve su to nepoznanice i upitnici.
Naravno da bi mi svi voljeli vidjeti našu zvijezdu u punom kapacitetu ali mora se prihvatiti realnost, skupiti ekipu, nastupiti ratnički pa će te i sreća nagraditi. Podrška momcima i stručnom štabu u nadi da će se neka druga vrata otvoriti pred ovim sada kako se situacija odvija, zatvorenim.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 avg 2025, 11:49

Pametnomdosta je napisao/la:
16 avg 2025, 11:48
Da li neko stvarno misli da je bruh ili neka henrija na stomaku u fazonu ono - tip top fleka, i to tako za par dana se sanira i spreman si za napore.
Odgovara li stručnom štabu da igrač ne trenira nikako i dođe na utakmice i igra 30 minuta. Pita li se Dubai koji je dao 10 miliona eura za igrača išta, i prihvata li klub rizik da izgubi igrača ako eventualno pogorša povredu usljed preranog aktivnog igranja i treniranja. Sve su to nepoznanice i upitnici.
Naravno da bi mi svi voljeli vidjeti našu zvijezdu u punom kapacitetu ali mora se prihvatiti realnost, skupiti ekipu, nastupiti ratnički pa će te i sreća nagraditi. Podrška momcima i stručnom štabu u nadi da će se neka druga vrata otvoriti pred ovim sada kako se situacija odvija, zatvorenim.
Pa je, to sve stoji, ali valjda bi odmah rekli - nema Muse na EB, vozdra.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 16 avg 2025, 11:51

Iniesta12 je napisao/la:
16 avg 2025, 11:08
Drape je napisao/la:
16 avg 2025, 10:40
slika

Nema prenosa?

Evo link :D

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 16 avg 2025, 11:51

Vala ako popušimo i od Britanaca...

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Pametnomdosta
Kontakt:

Post Postao/la Pametnomdosta » 16 avg 2025, 11:58

Surreal je napisao/la:
16 avg 2025, 11:49
Pa je, to sve stoji, ali valjda bi odmah rekli - nema Muse na EB, vozdra.
Jeste druže, ali svi vidimo da je neka igranka (nije mi jasno uopće zašto) neka fama, slažem se u potpunosti s tobom. Neka se objavi ići će, neće-može, ne može i vozdra. U svakom slučaju neka se on brzo oporavi i nastavi sa dobrim igrama...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 avg 2025, 12:06

Mi evo tu nagradu cekamo haman 30 godina :mrgreen:

Jedino zasto gajim nadu da ce nastupiti na EB je to da mozda sportistima treba manje vremena za oporavak. Sto se tice njegove zelje, neupitna je definitivno. E sad jedino je pitanje koliko i kako ce ici oporavak...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 16 avg 2025, 12:25

Imam neki osjećaj ako ispadnemo u grupi (ne daj Bože) da će Bevba i ekipa smijeniti Adisa. To može biti dobra i loša stvar.
Loša stvar jer će vjerovatno naći nekog Adisovog nivoa ili slabijeg te bi bilo loše jer vidi se da je Adis napravio neku atmosferu u ekipi (mada mi sve izgleda da ta atmosfera pada).
Dobro bi bilo jedino ako bi našli nekog boljeg od Adisa.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 avg 2025, 12:31

CAZIN je napisao/la:
16 avg 2025, 12:25
Imam neki osjećaj ako ispadnemo u grupi (ne daj Bože) da će Bevba i ekipa smijeniti Adisa. To može biti dobra i loša stvar.
Loša stvar jer će vjerovatno naći nekog Adisovog nivoa ili slabijeg te bi bilo loše jer vidi se da je Adis napravio neku atmosferu u ekipi (mada mi sve izgleda da ta atmosfera pada).
Dobro bi bilo jedino ako bi našli nekog boljeg od Adisa.

Ako ispadnu i treba da ide :salut:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, CAZIN, Iniesta12, Mostarska, rishovski i 98 gostiju.