Pa gotovo nova ekipa treba vremena da dodje igra . Željezničar nije prvak 15 godina a sad tjeraju trenera poslje 2 kola smjesno . Mislim i kod nas je to isto al to nema veze s zdravim razumom .Pablo11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 10:44Nije los trener, sto znaci za ono sto je vodio pored nas. Nista nismo pokazali u 4 kola..bordobijeli je napisao/la: ↑16 avg 2025, 10:42Mislim da Adzem nije uopste los trener al previse na njeg utice okolina i društvene mreže, već puca lagano a 4 kolo.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Kako saznajemo, u obrazloženju svoje odluke u zapisniku sa utakmice Miloš Gigović je naveo da su sva trojica tokom pauze otvorenim dlanom ruke udarili pripadnika zaštitarske službe u predio lica.
Eto, kome nije bilo jasno da je vrapcicka carlama bila u tunelu, sad jest.
-
- Kontakt:
Ne znam koja budala bi i preuzela Želju, prosjek od ekipe a očekivanja navijača haman pa velika kad ovog tjeraju nakon 4 kola uz pristojan učinak.
Neka dok krenete sa nekom novom histerijom i izmisljotinama kao za karte. Sinoc su svi vidjeli da ste dobili isti broj karata kao svaki put, tj cijeli gostujuci sektor. Ali treba babune naloziti pa se praviti mazlumi na zvanicnoj stranici kako oni toboze ne znaju iz kojeg razloga je ogranicen broj karata za gostujuci sektor u koji ni ne moze stati vise.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 10:25Povukli se vrapcici u rupe, a zujali na forumu neki dan nisi mogao ostat od njih...
Gdje se mogu vidjeti slike iz Prijedora?
Zašto pripadnici danda tekbir brigade napadaju naše pitome rođene ovdje, ako ovako nastave ostat će im jedino fukare da im služe ko privjesci na gostovanjima reprezentacije.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 10:53Kako saznajemo, u obrazloženju svoje odluke u zapisniku sa utakmice Miloš Gigović je naveo da su sva trojica tokom pauze otvorenim dlanom ruke udarili pripadnika zaštitarske službe u predio lica.

Ako su ocekivanja od nas da izborimo Evropu velika onda stvarno ne znam..
Fk Željezničar.
Fali samo jos ucesce orangutana Ede Vehabovica.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 10:53Kako saznajemo, u obrazloženju svoje odluke u zapisniku sa utakmice Miloš Gigović je naveo da su sva trojica tokom pauze otvorenim dlanom ruke udarili pripadnika zaštitarske službe u predio lica.
Doci ces siso mala na Grbavicu e onda treba neko od veterana da mu rebra prebroji za ono seljakanje. Veci papak nije krocio terenima pl lige od osnivanja.
Pa jedan Regoje je za ovu strvinu intelektualac.
A njima je kapiten, to dovoljno govori o juznim pitarima.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Rekao bih da su i jutros u shizofrenom stanju, nije popustilo.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Još uvijek ste bez poraza, daleko od toga da se ovakvim rezultatima niste konkurentni za Evropu, kritikovati igru i sve svaliti na čovjeka koji je tu tek nekih mjesec ili dva nema nekog smisla, pogotovo što Željo ne može privući neko provjereno ime. Ono, možete vratiti Sablju ili Amara ali ne vidim šta ste dobili s tim.
-
- Kontakt:
cuj pitome, da li si ti citao njihove psovke i kletve danima po raznim portalima i na forumima (cast izuzecima), jos ce na kraju ispast da su nam govorili da nas vole, a mi onako iz objesti vrijedjamo. Sva negativna energija ovih dana je pocela od njih, a ne od nas. Sto se dande tice, da samo u manijacima se ona konzumira, ostale navijacke grupe se pucaju marelicom...
Zadnja izmjena: Rahatlokum, dana/u 16 avg 2025, 11:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne pravi se naivan.
Od golmana Muftica, preko Karamarka, Sosica, Cvetanoskog pa sve do napadaca Kprica svi igraci Zelje su u losoj formi.
Prosle sezone ti isti igraci su bilo duplo bolji. Ekipa mu zapustena, igra bez glave i repa, svi odreda. Sta mislis do koga je, ha

Da ne pomnjem arogantne izjave prema novinarima koji gdje se pravi lud "ne znam ja ko skandira protiv mene, sta znaci mlitava igra, to pitajte igrace", zatim podcjenjivanje sopstvenih navijaca, da ne pominjem da je razjedinio svlacionicu, igrace, cak i upravu - jedini bi ga tjerali, drugi bi ostavili (oni koji su ga doveli). Odjednom se sjetio da vjezba disciplinu na Krpicu i Radovcu, ko biva oni su uzrok problema sto ne mozemo tri pasa uvezati 4 kola.
Sutra ce lupam kazniti Sosica i Lagumdzdiju, od njih ce napraviti krivce. Prevrtljiv covjek.
Uostalom, ako smatras Adzema za dobrog trenera- uskoro ce biti bivsi abd

Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 avg 2025, 11:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo kako plavi uvijek od sebe naprave žrtvu, to je nešto nevjerovatno
Kmečavci neviđeni.

Kmečavci neviđeni.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Bazinga12345
- Kontakt:
Hoćeš li mu ih ti prebrojati? Vidim pravo si opasan.bhsport je napisao/la: ↑16 avg 2025, 11:05Fali samo jos ucesce orangutana Ede Vehabovica.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 10:53Kako saznajemo, u obrazloženju svoje odluke u zapisniku sa utakmice Miloš Gigović je naveo da su sva trojica tokom pauze otvorenim dlanom ruke udarili pripadnika zaštitarske službe u predio lica.
Doci ces siso mala na Grbavicu e onda treba neko od veterana da mu rebra prebroji za ono seljakanje. Veci papak nije krocio terenima pl lige od osnivanja.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Djesi tomo spahovicbhsport je napisao/la: ↑16 avg 2025, 11:05Fali samo jos ucesce orangutana Ede Vehabovica.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 10:53Kako saznajemo, u obrazloženju svoje odluke u zapisniku sa utakmice Miloš Gigović je naveo da su sva trojica tokom pauze otvorenim dlanom ruke udarili pripadnika zaštitarske službe u predio lica.
Nisam ja rekao da samo manijaci se dandiraju ali su jedini koji uz to tekbire donose, apsurdistan.Rahatlokum je napisao/la: ↑16 avg 2025, 11:10cuj pitome, da li si ti citao njihove psovke i kletve danima po raznim portalima i na forumima (cast izuzecima), jos ce na kraju ispast da su nam govorili da nas vole, a mi onako iz objesti vrijedjamo. Svi negativna energija ovih dana je pocela od njih, a ne od vas. Sto se dande tice, da samo u manijacima se ona konzumira, ostale navijacke grupe se pucaju marelicom...

Sta god da se napise na ove postove malo je, sramota da su ovakvi treneri naseg kluba, slika naseg trenutnog stanja u klubu.
🔵⚪
-
- Kontakt:
cuj mi od sebe napravimo zrtvu uvijek, pa vasi vec sedmicama vrijedjaju, kunu i ne znam ti ni ja sta. Na jednoj vijesti prije 3 sedmice da je Velez doveo nekog igraca onaj velez.mo pise otprilike ovako "nadam se da ce biti registrovan do nasih najvecih dusmana da ih posaljemo u drugu ligu" tako nesto je napisao, znaci vijest da njegov klub dovodi igraca, on nas spominje da mu je samo bitno do nas da bude registrovan i na taj komentar jos imao fin broj lajkova. 100 puta ponovljena laz ti nece postat istina.