RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Dobro je ako se dobije Siroki.
Sarajevo poraz, Zelji vec drugi remi kuci protiv slabijih ekipa.
Kako bi sutra uletila pobjeda, uh.
Valjda konacno napadac dobije priliku od prve minute.
Sarajevo poraz, Zelji vec drugi remi kuci protiv slabijih ekipa.
Kako bi sutra uletila pobjeda, uh.
Valjda konacno napadac dobije priliku od prve minute.
Moglo se puno bolje proći sto se tice bodova,ali eto valjda sutra budu dobri s glavom i odigraju kako treba.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Sloga se desila jer si usao u sezonu bez napadaca.
Vidjet cemo Dogana
Siroki bez dva veoma vazna igraca ali imaju Sir Klafa.
Vidjet cemo Dogana

Siroki bez dva veoma vazna igraca ali imaju Sir Klafa.
Je li moguce da onaj sut niie odbranio
Gledajuci tri utakmice, oba golmana veze nemaju.

Gledajuci tri utakmice, oba golmana veze nemaju.
Ostaje zal sto se napadac nije doveo na vrijeme, kao i sto se ekipa nije "sredila" prije pocetka sezone. Siguran sam da se ne bi izgubilo u Doboju a moguce da bi se pobijedio i Borac koji je visio u Mostaru.
Slijedi Zeljo, krcat stadion, vrela atmosfera, pobijedit se treba da se ovjere ova tri boda. Gledao sam Zelju, od Evrope do lige, imenima jaka ekipa, vezni red im ne postoji, to treba iskoristiti. Nece bit lako.
Jos Renana dovesti, odmah to odlicno izgleda.
Slijedi Zeljo, krcat stadion, vrela atmosfera, pobijedit se treba da se ovjere ova tri boda. Gledao sam Zelju, od Evrope do lige, imenima jaka ekipa, vezni red im ne postoji, to treba iskoristiti. Nece bit lako.
Jos Renana dovesti, odmah to odlicno izgleda.
Ma nece Renan doći,tako sam čitao da ostaje u Sarajevu,ali treba dovesti jos jednog napadača ako mogućnosti dozvoljavaju.. 

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ziljkić i Šturm 

Super je sinoć sve izgledalo, Velež postaje kompaktniji i jači, a ono što je pokazao Dominik Dogan u 20-tak minuta je za svaki respekt. Slijedeći je "plavi gospodin" kojeg ćemo aBd pobjediti naredno kolo i vratiti im za ono kur..nje u predzadnjem kolu prošle sezone. Forzaaa Rođeni.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Sto nema padobranaca? Sta je reci?
Dobra igra veleza, poletna ekipa, fina kombinatorika, i rezultat je dosao....vidjet cemo kako ce to sve izgledati kada dodju Sarajevo, borac i zrinjski.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Konačno rastrčan Velež sa visokim pritiskom i dominantnim posjedom.
Bit će interesantno vidjeti postavku protiv “jačih” ekipa, mada smo relativno izdominirali Borac koji na papiru ima skuplje igrače.
Protiv Širokog se moglo okrenuti i na njihovu stranu, otvorena utakmica sa puno šansi al realno bolji smo bili.
Za sada Goran i ekipa rade odličan posao
Dogan
Bit će interesantno vidjeti postavku protiv “jačih” ekipa, mada smo relativno izdominirali Borac koji na papiru ima skuplje igrače.
Protiv Širokog se moglo okrenuti i na njihovu stranu, otvorena utakmica sa puno šansi al realno bolji smo bili.
Za sada Goran i ekipa rade odličan posao

Dogan

Danas Ziljkic na dzumi na Carini
Druga smjena, ne mogu na utakmicu, super

Druga smjena, ne mogu na utakmicu, super

Koja sezona vec zaredom a da se penali ne iskoriste
Nevjerovatno.

Nevjerovatno.
I onda mahniti Gigovic pokaže 2 crvena Veležu i napravi cirkus od utakmice ... sad će u drugom poluvremenu još jedan crveni dati ,ali željinom igraču, kako bi se djelomično iskupio za svoje propuste. I što je najodvratnije od svega dođe 5 hiljada ljudi da gledaju utakmicu i očekuju sve, ali ova sranja ne.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Ovo se desilo vec jednom, ako se dobro sjecate, isto protivnici u tunelu dobili crveni
Klasicna utakmica Veleza drugu godinu zaredon, pun stadion, euforija, promasis penal, dobijes glup i naivan crveni,dobijes drugi crveni, zicer ne zabijes, primis eurogol.
Jednostavno se treba naviknuti ovdje da se radi o prosjecnom bh. klubu i to je to. Nije sada da Velez kaska toliko za drugima jer je liga jedna od najslabijih u Evropi ali sve je ovo tanko i ne lici na kvalitetan fudbal. Umjesto razvoja kluba dolazi drugu godinu do velike stagnacije. Opet napadac doveden 5 nakon 12 i nespreman.
Lose, necemo o potezima uprave, toksicnost, veceras su otjerali min 2000 ljudi sa stadion ako ne i vise

Klasicna utakmica Veleza drugu godinu zaredon, pun stadion, euforija, promasis penal, dobijes glup i naivan crveni,dobijes drugi crveni, zicer ne zabijes, primis eurogol.
Jednostavno se treba naviknuti ovdje da se radi o prosjecnom bh. klubu i to je to. Nije sada da Velez kaska toliko za drugima jer je liga jedna od najslabijih u Evropi ali sve je ovo tanko i ne lici na kvalitetan fudbal. Umjesto razvoja kluba dolazi drugu godinu do velike stagnacije. Opet napadac doveden 5 nakon 12 i nespreman.
Lose, necemo o potezima uprave, toksicnost, veceras su otjerali min 2000 ljudi sa stadion ako ne i vise

-
- Kontakt:
Kvalitetniji protivnik pobijedio, u kvalitet racunam disciplinu, inteligenciju, mangupluk ..
Ne mozes promasiti penal i onda na glupost dobiti crveni karton kada vec imas igracha manje.. to je neoprostivo.
Te individualne greske se mogu ispraviti donekle al sistematski problemi tesko. Nemas sta traziti ni u ovoj ovakvoj ligi sa tako sporom half linijom Hrkac, Serbecic .. Hrkacu se mora naci poletniji kolega pa makar bio i omladinac.
Sto se tice discipline ( crveni , promaseni penali) ja mislim da se da osjetiti odredjena doza nonsalancije.. takvee stvari bi se morale ubaciti u ugovor na neki nacin u vidu bonusa i novcane kazne.
Ne mozes promasiti penal i onda na glupost dobiti crveni karton kada vec imas igracha manje.. to je neoprostivo.
Te individualne greske se mogu ispraviti donekle al sistematski problemi tesko. Nemas sta traziti ni u ovoj ovakvoj ligi sa tako sporom half linijom Hrkac, Serbecic .. Hrkacu se mora naci poletniji kolega pa makar bio i omladinac.
Sto se tice discipline ( crveni , promaseni penali) ja mislim da se da osjetiti odredjena doza nonsalancije.. takvee stvari bi se morale ubaciti u ugovor na neki nacin u vidu bonusa i novcane kazne.
Jarane dva crvena nisu propusti Gige vec cisti ko suza, panal je bio diskutabilan al ga je Ziljkic promasio. To sto se u tunelu desilo je diskutabilno a Zeljo je zasluzeno pobijedio i to je gola istina….salmy je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:14I onda mahniti Gigovic pokaže 2 crvena Veležu i napravi cirkus od utakmice ... sad će u drugom poluvremenu još jedan crveni dati ,ali željinom igraču, kako bi se djelomično iskupio za svoje propuste. I što je najodvratnije od svega dođe 5 hiljada ljudi da gledaju utakmicu i očekuju sve, ali ova sranja ne.
meni velez dosta dobro igra cak i kad gubi, to je ono sto me raduje....a doci ce i to na naplatu dobra igra sigurno.
znaci na momente jucer pri kraju ih stisli sa 8 igraca a zeljo imao 9. Treba jos koje pojacanje dovesti da bi se uplovilo u mirnu luku a ne da nas potopi val i odnese u federalku sledecu godinu.
znaci na momente jucer pri kraju ih stisli sa 8 igraca a zeljo imao 9. Treba jos koje pojacanje dovesti da bi se uplovilo u mirnu luku a ne da nas potopi val i odnese u federalku sledecu godinu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ima istine ali koji je cilj Veleza? Redovno 5-6 mjesto bez Evrope?Konzerva je napisao/la: ↑16 avg 2025, 11:45meni velez dosta dobro igra cak i kad gubi, to je ono sto me raduje....a doci ce i to na naplatu dobra igra sigurno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.