FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
49
20%
2. Borbu za Evropu
111
45%
3. Sredinu tabele
48
19%
4. Borbu za opstanak
39
16%

Ukupno glasova: 247

lisander
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la lisander » 16 avg 2025, 09:22

Adžem je mahalaš, želi autoritet, a izgledao da je popušio svlačionicu, prevelik je zalogaj iz Bihaća u Želju. Rezultati mu do sad nisu baš idealni, ima solidnu ekipu i ispao je od Kopera koji je kolo poslije primio 10 komada, s druge strane neozbiljno je odmah ga tjerati mislim da u njemu ima trenerskog kuveta ali treba neko da mu očita bukvicu da ovo nije Goražde ili Gabela i da prestane sa mahalanjem i rdznim glupostima

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 avg 2025, 09:31

Neutral je napisao/la:
16 avg 2025, 08:15
Lokomotifa je napisao/la:
16 avg 2025, 07:57
Nakon prospavane noći:

Ovo nuđenje ostavke jeste Adžemova providna igra, ali i mi navijači moramo malo racionalnije razmišljati. Je li Adžem kiksao protiv Radnika i Rudara? Jeste. Je li Adžem više sretno nego spretno dobio u gostima Posušje i Velež? Jeste. Je li imamo 8 bodova u 4 kola i jesmo li prvi na tabeli? Jesmo.

Dakle, sa aspekta stanja na tabeli i bodova nema osnova za Adžemov odlazak. Treba čovjeku dati još vremena pa nakon 10 kola ćemo opet sjesti i vidjeti gdje smo, šta smo. Fudbal se primarno igra za bodove, i što se tiče bodova dobro stojimo.

Sve ostalo je loše po Adžema, sam je kriv jer je izgubio podršku navijača, već sam govorio da je luđački u prvom kolu se zavaditi sa Grbavicom, i sad mu se to sve vraća kao bumerang da i nakon pobjede u Mostaru ljudi ne mogu da ga gledaju. Vjerovatno je izgubio i svlačionicu, ali što se tiče stanja u svlačionici nekad ovi pozitivni šokovi nisu ni loši, nikada nije dobro da je jedan igrač previše moćan u svlačionici kao što je to Krpić. Svlačionicu može vratiti kroz razgovor sa igračima i dosljednost u odlukama. Njega još uvijek čuva rezultat, a sve ostalo mu ne ide u prilog. VTŽ!
Vi navijaci niste objektivni.

Kako je Adzem kiksao kad je Muftic primio gol kao najveci amater? Zabi mu covjek iz svlacionice gol. Ne ulazeci u kompetencije Adzema, covjek 8 boda u 4 utakmice ima od cega 6 na gostovanju i to u Posusju i Mostaru.

Malo ste nerealni, da dodje Van Gaal, opet bi mu forumska krema nasla manu.

Vi zaboravljate da je ova liga jad i tuga. Svako svakoga moze dobit.
Ne mozes tako gledati. Onda je on kriv jer je stavio Krpica da suta penal..
Fk Željezničar.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 16 avg 2025, 09:35

Argentina je napisao/la:
16 avg 2025, 08:48
Ako Adzem ostane protiv Zrinjskog ce biti 4 hiljade. Ako ga skinu, standardno 9-10k.

Razlika 4-5 hiljada, cca 50.000 maraka. Ako nista radi ovoga klib treba da ga otjera (ne da otkaz, to au vec trebali uraditi)
Strasno :crazy:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 16 avg 2025, 09:48

3 boda u dzep, sve ostalo zaboravit.
Nisam vala vise pametan ovo u vezi Ade. Vjerovatno da on ima znanja da vodi Zelju u skladu sa trenutnim ambicijama. Mene bas nervira ovo sto se on kao sa svima posvadjao, pa mu svi krivi a najvise sto nije napravio da bar jedan igrac igra u dobroj formi.
Sve nesto kilavo.
@plavaporodica je cini mi se pisao, ovdje sad najpotrebnije obavit tonu razgovora. Igraci, uprava Adzem.
Problem je i kakve su opcije posle Adzema npr. I ko god da nas vodi nama treba jedan dobar veznjak, jesu li normalni sto to ne dovode do sad.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 16 avg 2025, 09:48

Koliko god kritizirao Adžema, sinoć su pogodili sa ovom taktikom kontri i sa ovim šutevima van 16, plus znajući kakvi su mesari, navukli ih na dva crvena i veoma dobro stajali na terenu do 65. minute. Gostovanje teško, preteško, pun stadion, mislim da nikada nije bio puniji (ovo mi liči na onu pobjedu u Zenici 0-2), u jednom trenutku su tenzije nadmašile i sarajevski i mostarski derbi. Greška Admira je što nije hladne glave izašao u drugo poluvrijeme, imaš 2 igrača više, zabiješ im 2-3 i gotova stvar. Biće teško protiv Zrinjskig bez Karamarka.

Muftić je van forme, ulazi nesigurno u bokseve (radio i protiv Rudara), ne prati linije. Ne treba ga sklanjati, ali neka se s njim porazgovara. Mada, u ovakvom rasulu ekipe teško.

Rezime u ovih 6 utakmica:
pojačanja: Alić, Seedorf
Prinove: Troupe, Erick
Promašaji: Rakić, Pejić, Koenings (ovaj između)
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 16 avg 2025, 09:54

Ponavljaju se stvari. Samo mi nije jasno gdje nalazimo ovakve ublehe. Svaki trener nam nudi ostavke poslije dobrog rezultata. Patuljci u upravi nemaju rješenje, ne znaju, boje se... I dobijemo što dobijemo. Neko se ozbiljno šprda sa navijačima, klubom... Odabir trenera nakon otkaza Čoriću nam je pokazao kompetentnost struktura u klubu.
Igraju se neke igre vjerovatno, i iako nisam siguran da će investitor donijeti neku radikalnu promjenu na bolje, treba prepustiti klub tom nekome i onda nećemo imati pravo buniti se.
Zašto treba prihvatiti ostavku, po cijenu da Svraka bude šef stručnog štaba? Razjedinio je igrače, navijače, upravu i sve što je mogao. Svojim potezima je doveo do toga da ljudi ubijaju u pojam Muftića (dečko je napredovao dok je Hasagić bio trener, otkako je Gušo, sve lošiji i lošiji). Krpić je Van Basten za sve ove špiceve, ali je uspio okrenuti publiku i protiv njega, tako da ljudi hvale koningsa (prevara) rakića, ček i Lauševića i Dangubića.. a istina je da je Krpić za klasu bolji od svih navedenih. Dao je traku Šošiću koji realno igra svoju neku igru, uopšte ne bodri, ne komunicira sa ostatkom ekipe.. talentiran je vjerovatno, a vrijeme će pokazati koliko. Iskreno bih volio da ga novi trener pomjeri na stranu i da igrači odaberu kapitena.
Totalno je nedosljedan u izjavama, misli da je inteligentan pa pokušava mudre izjave davati, a istina je, da ne pretjeram, totalno suprotna. I dalje sam uvjeren da mu neko daje savjete koje poteze da povlači. Nadam se da je nekompetentnost u pozadini, a ne neki skriveni motiv.
Znači hvala za 8 bodova, ali zbogom, jer je i sam rekao da je ovo zadnji put.
Volio bih da neko napravi kompilaciju izjava.. od sklapanja ekipe, svaljivanja na igrače odgovornosti, ko ne može odgovoriti na visoki preding neće igrati....
Tuga jedna velika

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 16 avg 2025, 10:07

Kakva tragedija od ekipe i igraca. Nikad nista ruznije nisam gledo. Imas igraca vise i bukvalno strahujes svaki napad kad.ces go primiti, prema naprijed i ne pokusavas nista. Nema tu trenera koji ce to preokrenuti, ovo su levati klasicni. Prije ili kasnije velke ce se pare potrositi na sporazumne raskide. Svaka cast za transfer politiku.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 16 avg 2025, 10:14

Adžemu bi bilo najbolje da sad javno progovori o svemu šta se dešava u klubu i odnosima u slačionici.

Vrijeme je da jedan trener to uradi i da se slačionica i klub malo malo provjetre.

slika
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

sassari
Kontakt:

Post Postao/la sassari » 16 avg 2025, 10:17

Ako želimo da idemo dalje bez pritiska na ekipu i stručni stab, Adzem bi trebao dobiti otkaz, čisto da se rasteretimo ove negative.
Ako Adzem ostane, treba napraviti neki press, objasniti kako stoje stvari sa ekipom, izviniti se navijačima i nastaviti dalje

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 avg 2025, 10:21

sassari je napisao/la:
16 avg 2025, 10:17
Ako želimo da idemo dalje bez pritiska na ekipu i stručni stab, Adzem bi trebao dobiti otkaz, čisto da se rasteretimo ove negative.
Ako Adzem ostane, treba napraviti neki press, objasniti kako stoje stvari sa ekipom, izviniti se navijačima i nastaviti dalje
Pored Adzema treba nabiti ove otpisane Krpic, Boljevic, Radovac ako vec vjetrimo, koji je po redu trener koga tjeramo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 16 avg 2025, 10:22

Austinpowers je napisao/la:
16 avg 2025, 02:14
Levin je napisao/la:
16 avg 2025, 02:03
Kajkutenjoyer je napisao/la:
16 avg 2025, 01:57
necu da glumim insajdera, ali mislim da adzem ide
Ma i treba otići. Samo se pati. Samo koga dovesti?!
Apsolutno, 4231 formacija je umrla prije 10+ godina kad nam ga je celo iz metalurga zabio iz slobodnjaka na kosevu u 90+.

Meni se mota u glavi jedno ime - Marino Pusic. Sad koliko je realno jer je zadnji angazman imao u shakhtaru i prije toga vodio twente, ali godine iskustva u holandiji, a mi imamo njihovu mini koloniju tako da ne bi bilo lose kontaktirat ga, pa ako ima bar 1% sanse vrijedi pokusat. U modernom fudbalu menadzer je najbitniji

P.s. najbitnija stavka asistent mu je Mario Stanic, te je on bio asistent Arne Slotu. A s obzirom na sve to sanse da dodje su bas kao sto sam rekao 1%
Kad kažem "Samo se pati." mislim u kontekstu ovog napada navijača na njega koje nije sigurno zaslužio bez obzira na izjave i nastupe.

Ciljaš baš visoko, mislim da mi nemamo para za takvog trenera. Ono što možemo je izabrati nekog anonimusa i nadati se da će biti baš taj i da ima dovoljno mu*a ali i podrške Uprave da preživi loše periode. Teška situacija.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 16 avg 2025, 10:26

U dosta situacija opcenito u zivotu je najpametnije samo da covjek suti da se tenzije spuste, medjutim Adzem i dalje nastavlja i prakticki samo radi kontraproduktivno. Nema se vise sta sa njim nastavljati. On se sam doveo u situaciju da svako ima materijala da o njemu raspravlja.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 16 avg 2025, 10:34

avalPacidoroP je napisao/la:
16 avg 2025, 01:12
BarbareZeljin je napisao/la:
15 avg 2025, 23:24
avalPacidoroP je napisao/la:
15 avg 2025, 23:22
Umjesto da imas 12.bodova, ti ne znas ni kako ovih 8.imamo.
E moj Adzeme
Ovo je strasno za gledati. Jedina dobra stvar u ovoj ekipi,je sto imas 4 igraca sa razornim sutem.
Nikad više šuteva van 16. nismo imali.. jer nikakve ideje nismo imali kako prići golu. Jedine šanse što se sjećam je Pejićeva početkom drugog poluvremena, te Cvetanovski bi izašao jedan na jedan da ga Hrkać ne obori. Jedino smo to iz igre napravili.
Vanjskih šuteva dobrih je dosta bilo..
Alić iz slobodnog, Alić desnom nogom u prvom poluvremenu,, Alić pred kraj lijevom nogom, Šukilović u drugom poluvremenu, Cvetanovski u prvom poluvremenu kad je golman odbranio, te na kraju golčina Erika.
Imamo dobar recept iz vana konačno, pogotovo da razbijemo neki bunker ako ko parkira autobus, ali nemamo ništa više u igri.. apsolutno jadno i bezidejno.
Slazem se sa tobom u potpunosti.
Adzema ne zelim komentarisati uopste,ali jedna stvar mi bode oci.
Mogu da razumijem i da neki igraci nemaju kvalitet,mogu i da mislim da se manje trude, zbog trenera,ali nikad ne mogu shvatiti da ides protiv sebe,ne mogu da razumijem da gotovo 70 minuta imas igraca vise,da 45 minuta imas toliko sirok teren jer ljudi igraju sa 8 igraca u polju,i da ti izuzev tih par pokusaja iz vana,koji su nam odlicni,nisi u stanju da napravis pritisak,vec se branis grcevito.
Foco usao ,odmoran i 2 puta ko lud napamet izbija loptu panicno.
Mi smo sinoc imali srece. Strasno kako smo bezidejno izgledali.
Jedina fula koju ja Adzemu mogu reci ali brzo se korigovao,jeste da mu je jedno 20 minuta u 2 poluvremenu,Eric sam igrao na sredini. Sto je samoubistvo. Cistina ispted zadnje linije,radili su sta su htijeli.
Sve ostalo,da nemas smisljene akcije,ubacivanja,panicne reakcije....
Ja vise ne znam da li je u ovoj ekipi neznanje ili rastimana banda ubijena u pojam.
Jos jedna stvar. Kako ljudi ubodose sa ovim napadacem,momak za 45 minuta,napravi vise haosa nego nasa 4 napadaca u 6 utakmica.
Kad covjek pocne razlagati ekipu na sitne kockice,ima tu materijala,ima tu dobrih stvari,ali kad sve to slozis na kraju,fali dosta toga.
Nekako mi se cini da kretanje bez lopte je problematicno. Ne zna se ko sta radi. Pa na momente bljesnu par puta,ali cini mi se da generalno igraci ne znaju sta treba da rade,kad se nadju u odredjenim situacijama. Sto sve upucujena Adzema kao glavnog krivca.
Mada sam ja oduvijek bio stava da igrac mnogo puta mora sam da konta neke stvari i logicki razmislja na terenu,otvara prostor,da procijeni sta bi trebalo. Trener je tu da ukaze na problem,da vidi gdje skripi,da reaguje da poboljsa ili sprijeci,da takticki pokusa izvuci korist za ekipu. Kod nas covjek ne moze biti pametan,da li ovaj ne zna ili svi oni nemaju pojma.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 16 avg 2025, 10:36

Pablo11 je napisao/la:
16 avg 2025, 02:30
Blackwargreymon je napisao/la:
16 avg 2025, 02:18
Levin je napisao/la:
16 avg 2025, 02:03

Ma i treba otići. Samo se pati. Samo koga dovesti?!
To je najgore, raja misli da postoji lik sa čarobnim štapićem koji ce sve to riješiti za par dana, a mislim da takav nije dostupan.

Jedino dugoročno, al onda koja je poenta, možda i Adžem posloži stvari u narednih nekoliko kola.

Hipotetički pričano, ukoliko dobije Zrinjski neutralisani su kiksevi protiv Rudara i Radnika.
Problem je sto iz kola u kolo djelujemo slabije i sve vise nepovezano. Hajde kiksas prvu kuci prvo kolo desi se, pobjedis u gostima nebitno kako pobjedio si, dodje ti Rudar kuci ti se doslovno mucis, gdje su ljudi imali isti broj prilika.
Da se vidi bilo kakav napredak prvi bi dao podrsku, a ovo ostalo je samo produzetak agonije.
@Pablo11 tek je četvrto kolo. Imamo pun autobus novih igrača. Ogroman pritisak sa tribina na ekipu i trenera od kako je stigao. Evidentni problemi u slačionici i problemi sa igračima koji su trebali biti ključni. Razni pritisci sa strane... itd... itd... itd...

Kakav napredak u igri ti tačno očekuješ?

Edit : Radna atmosfera koju ne bih najvećem dušmanu poželio.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 16 avg 2025, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 avg 2025, 10:38

Ako poslije ovakvih storya ostane trener…
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 16 avg 2025, 10:40

Adzem je u proslom mandatu bio dosta umjereniji sa ponasanjem. Danas se ponasa kao da u najmanju ruku ima deset osvojenih titula iza sebe. Nema osnovu za aroganciju. Greska je bila sto se smijenio Coric. Ogromna greska. Coric je i ponasanjem, odnosom prema klubu, a i prikazanim na terenu bio zasluzio jos jednu sezonu. I to ga zamijene Adzemom.

Trebaju prihvatiti ponudjenu ostavku bez puno dvoumljenja. Adzem mi je drag ali nije dovoljan kalibar. Ne znam ko ce normalan doci da radi sa ljudima koji tjeraju trenere nakon sto i zadovolje i ispune ciljeve.
Pročepit će negdje.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 avg 2025, 10:41

Levin je napisao/la:
16 avg 2025, 10:36
Pablo11 je napisao/la:
16 avg 2025, 02:30
Blackwargreymon je napisao/la:
16 avg 2025, 02:18

To je najgore, raja misli da postoji lik sa čarobnim štapićem koji ce sve to riješiti za par dana, a mislim da takav nije dostupan.

Jedino dugoročno, al onda koja je poenta, možda i Adžem posloži stvari u narednih nekoliko kola.

Hipotetički pričano, ukoliko dobije Zrinjski neutralisani su kiksevi protiv Rudara i Radnika.
Problem je sto iz kola u kolo djelujemo slabije i sve vise nepovezano. Hajde kiksas prvu kuci prvo kolo desi se, pobjedis u gostima nebitno kako pobjedio si, dodje ti Rudar kuci ti se doslovno mucis, gdje su ljudi imali isti broj prilika.
Da se vidi bilo kakav napredak prvi bi dao podrsku, a ovo ostalo je samo produzetak agonije.
@Pablo11 tek je četvrto kolo. Imamo pun autobus novih igrača. Ogroman pritisak sa tribina na ekipu i trenera od kako je stigao. Evidentni problemi u slačionici i problemi sa igračima koji su trebali biti ključni. Razni pritisci sa strane... itd... itd... itd...

Kakav napredak u igri ti tačno očekuješ?
Pa za pocetak, bar dupli pas da vidim. Sve je nepovezano i to jako bode oci, to sto je ogroman pritisak je sve Adzem dtvorio izjavama i glupostima. Mi imamo sasvim solidnu ekipu za ovo sto prikazuju. Povedemo 0:1, umjesto da ubacis Vinija odmah da zavrsis tekmu na brzinu i svjezinu, mi se mucimo sacuvati gol sa igracem vise. Ne mogu nabrojati 3,4 poluvremena u kojem smo nesto pokazali.
Fk Željezničar.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 16 avg 2025, 10:45

[quote=bablaz1 post_id=10273644 time=1755330857 user_id=37160]
Ponavljaju se stvari. Samo mi nije jasno gdje nalazimo ovakve ublehe. Svaki trener nam nudi ostavke poslije dobrog rezultata. Patuljci u upravi nemaju rješenje, ne znaju, boje se... I dobijemo što dobijemo. Neko se ozbiljno šprda sa navijačima, klubom... Odabir trenera nakon otkaza Čoriću nam je pokazao kompetentnost struktura u klubu.
Igraju se neke igre vjerovatno, i iako nisam siguran da će investitor donijeti neku radikalnu promjenu na bolje, treba prepustiti klub tom nekome i onda nećemo imati pravo buniti se.
Zašto treba prihvatiti ostavku, po cijenu da Svraka bude šef stručnog štaba? Razjedinio je igrače, navijače, upravu i sve što je mogao. Svojim potezima je doveo do toga da ljudi ubijaju u pojam Muftića (dečko je napredovao dok je Hasagić bio trener, otkako je Gušo, sve lošiji i lošiji). Krpić je Van Basten za sve ove špiceve, ali je uspio okrenuti publiku i protiv njega, tako da ljudi hvale koningsa (prevara) rakića, ček i Lauševića i Dangubića.. a istina je da je Krpić za klasu bolji od svih navedenih. Dao je traku Šošiću koji realno igra svoju neku igru, uopšte ne bodri, ne komunicira sa ostatkom ekipe.. talentiran je vjerovatno, a vrijeme će pokazati koliko. Iskreno bih volio da ga novi trener pomjeri na stranu i da igrači odaberu kapitena.
Totalno je nedosljedan u izjavama, misli da je inteligentan pa pokušava mudre izjave davati, a istina je, da ne pretjeram, totalno suprotna. I dalje sam uvjeren da mu neko daje savjete koje poteze da povlači. Nadam se da je nekompetentnost u pozadini, a ne neki skriveni motiv.
Znači hvala za 8 bodova, ali zbogom, jer je i sam rekao da je ovo zadnji put.
Volio bih da neko napravi kompilaciju izjava.. od sklapanja ekipe, svaljivanja na igrače odgovornosti, ko ne može odgovoriti na visoki preding neće igrati....
Tuga jedna velika
[/quote]
Puno istine ima. Dzaba sve ako se ne niko ne moze ocima. Ako mu zvizde navijaci, ako se on i igrači ne mirisu nimalo.
A realno je da je svako ko imalo prati ovu igru mogao je odprilike predpostavit da ce bit nesto slicno.
Gorazde, Gosk, Jedinstvo pa Zeljo.
Ko donosi odluke bas ne zna.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 16 avg 2025, 10:57

Kako saznajemo, u obrazloženju svoje odluke u zapisniku sa utakmice Miloš Gigović je naveo da su sva trojica tokom pauze otvorenim dlanom ruke udarili pripadnika zaštitarske službe u predio lica.

Evo, valjda vam je sad jasno da u tunelu niko nista nije uradio. Pozurilo vas ovdje bar 10 da vrijedjate Marina, a momak je borac i igrac samo takav...

Isto tako smo opasno pozurili sa tjeranjem Adzema. Ne kazem ni da treba, ni da ne treba da bude trener Zelje, ali mi smo umislili da smo neku Real koji treba da nadigra svakog i svugdje i igra neki atomski fudbal. Ljudi mi imamo osrednji budzet za nasu ligu, ciganski je tjerat trenera nakon 3-4 kola, nemas poraza i to u nikad konkurentnijoj ligi. Znam da je Adzem 'malo lud' i da previse prica i eksponira se na mrezama, al nije ovo zasluzio u najmanju ruku. Ovoliki linc je presao sve mjere normalnog.

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 16 avg 2025, 11:05

irfo je napisao/la:
10 maj 2025, 08:25
Pablo11 je napisao/la:
10 maj 2025, 03:50
Bersaga je napisao/la:
09 maj 2025, 23:25

Jesi siguran prijatelju da će biti novi?
Malo mu je tesko ovih dana.
Sto bi mi tesko bilo, dolazi bolji trener
Koliko si ga prizivao i danima najavljivao ko da je u najmanju ruku Mauricio Pochettino, a od pocetka se znalo na sta ce sve ovo izaci…

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, skoJaa, TefalTava i 45 gostiju.