Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
[youtube][/youtube]
2 gola i 2 asistencije (koliko znam korner se pika kao asistencija)
2 gola i 2 asistencije (koliko znam korner se pika kao asistencija)

[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Dobar pocetak Newcastlea. Nadamo se njihovoj pobjedi!
0:0 odigrase
dobro je, jos da mi sutra hocemo dobit totenhema da pridjemo na 4 boda, abd dobijemo manu na emirates-u to je 1 bod, i nek oni kiksaju protiv chelsea
zvicu optimisticno ali se jos uvijek nadam
dobro je, jos da mi sutra hocemo dobit totenhema da pridjemo na 4 boda, abd dobijemo manu na emirates-u to je 1 bod, i nek oni kiksaju protiv chelsea
zvicu optimisticno ali se jos uvijek nadam
Cesc Fabregas sve frustriraniji u Arsenalu
Sve je vjerojatnije da će proći još jedna sezona u kojoj nogometaši Arsenala neće uzeti ni jedan naslov. Tri mogućnosti su im već pobjegle, a kao zadnja je ostala domaći Premiership.
Foto: Reuters
No, niti u domaćem prvenstvu ne stoje dobro jer im prvoplasirani Manchester United bježi za šest bodova, prije no što je Fergusonova ekipa odigrala meč kod Newcastlea u utorak (Arsenal gostuje kod Tottenhama dan kasnije). Podsjetimo da je Arsenal u Ligi prvaka ispao od Barcelone, u FA Cupu od Manchester Uniteda, te u Carling cupu od Birminghama.
Cesc Fabregas, 23-godišnji španski nogometaš, godinama je vođa mlade Arsenalove ekipe, no u posljednje vrijeme se sve češće spominje njegov povratak u Barcelonu, gdje je igrao u mlađim kategorijama, ali nikada nije potpisao profesionalni ugovor.
Da je i njemu "dosta Arsenala" možda se može zaključiti po nekim riječima koje je Španac rekao za Don Balon.
"Dugo se ovdje u Arsenalu govori da ne osvajamo, ali igramo lijepo. I ta rečenica je stvarno tačna. Mi možemo uživati u igri, mislim da stvarno igramo lijep i atraktivan nogomet, no nakon nekog vremena se pitaš pa zašto ne osvajamo ništa", rekao je Fabregas i dodao:
"U Arsenalu stvarno imaš sve što treba jednom nogometašu. Sve je savršeno osim jedne činjenice, a to je da nas titule zaobilaze. Nakon nekog vremena to je postao pritisak, ali i neispunjena želja".
Novinar je pitao za Barcelonu, no Fabregas je oko toga ostao "zakopčan do grla".
Sve je vjerojatnije da će proći još jedna sezona u kojoj nogometaši Arsenala neće uzeti ni jedan naslov. Tri mogućnosti su im već pobjegle, a kao zadnja je ostala domaći Premiership.
Foto: Reuters
No, niti u domaćem prvenstvu ne stoje dobro jer im prvoplasirani Manchester United bježi za šest bodova, prije no što je Fergusonova ekipa odigrala meč kod Newcastlea u utorak (Arsenal gostuje kod Tottenhama dan kasnije). Podsjetimo da je Arsenal u Ligi prvaka ispao od Barcelone, u FA Cupu od Manchester Uniteda, te u Carling cupu od Birminghama.
Cesc Fabregas, 23-godišnji španski nogometaš, godinama je vođa mlade Arsenalove ekipe, no u posljednje vrijeme se sve češće spominje njegov povratak u Barcelonu, gdje je igrao u mlađim kategorijama, ali nikada nije potpisao profesionalni ugovor.
Da je i njemu "dosta Arsenala" možda se može zaključiti po nekim riječima koje je Španac rekao za Don Balon.
"Dugo se ovdje u Arsenalu govori da ne osvajamo, ali igramo lijepo. I ta rečenica je stvarno tačna. Mi možemo uživati u igri, mislim da stvarno igramo lijep i atraktivan nogomet, no nakon nekog vremena se pitaš pa zašto ne osvajamo ništa", rekao je Fabregas i dodao:
"U Arsenalu stvarno imaš sve što treba jednom nogometašu. Sve je savršeno osim jedne činjenice, a to je da nas titule zaobilaze. Nakon nekog vremena to je postao pritisak, ali i neispunjena želja".
Novinar je pitao za Barcelonu, no Fabregas je oko toga ostao "zakopčan do grla".
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- -Paja
- Kontakt:
Obicna laz i neistina, Fabregas ce ostati odan Vodji i Arsenalu! Dolazim ovdje kad zavrsi prelazni rok da se smijem smradaloncicima i ostalim jer cu ponovo ja biti upravu.
Dio Arsenala
jel to sad negdje ides ?? jel opet Amerika u pitanju ??-Paja je napisao/la:Obicna laz i neistina, Fabregas ce ostati odan Vodji i Arsenalu! Dolazim ovdje kad zavrsi prelazni rok da se smijem smradaloncicima i ostalim jer cu ponovo ja biti upravu.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Ako na kraju ove sezone Fabregas ne ode iz Arsenala neće nikad.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
bolje mu je da ostane tu ce naravno i igrati i bit vodja.U Barceloni nema sta trazit.
Takvi ko Cesc nisu potrebni ovom stroju.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
gdje ce cesc u ciganiju,pa nije sreno s ciganima ic igratAndres je napisao/la:bolje mu je da ostane tu ce naravno i igrati i bit vodja.U Barceloni nema sta trazit.
Rođen s tobom da budem
Nije los Wenger al' kad je Dalglish osvajao trofeje Wenger je jos bio na fakultetu ako se ne varam Ekonomija je u pitanju.cala je napisao/la:sve ja razumijem, ali reci da daglish moze wengera uciti kako da bude trener nikako ne mogu provariti
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
- -Paja
- Kontakt:
Kad je on osvajao trofeje fudbal je bio poluprofesionalan sport gdje su treneri mogli biti i igraci u isto vrijeme.VELA je napisao/la:Nije los Wenger al' kad je Dalglish osvajao trofeje Wenger je jos bio na fakultetu ako se ne varam Ekonomija je u pitanju.cala je napisao/la:sve ja razumijem, ali reci da daglish moze wengera uciti kako da bude trener nikako ne mogu provariti
Dio Arsenala
a kad je to Wenger osvajao trofeje ?-Paja je napisao/la:Kad je on osvajao trofeje fudbal je bio poluprofesionalan sport gdje su treneri mogli biti i igraci u isto vrijeme.VELA je napisao/la:Nije los Wenger al' kad je Dalglish osvajao trofeje Wenger je jos bio na fakultetu ako se ne varam Ekonomija je u pitanju.cala je napisao/la:sve ja razumijem, ali reci da daglish moze wengera uciti kako da bude trener nikako ne mogu provariti
- -Paja
- Kontakt:
SAMIR NASRI will once again snub former team-mate William Gallas tonight.
Dokaz da je pravi topnik, ponosno i uz Vodju!
Dokaz da je pravi topnik, ponosno i uz Vodju!
Dio Arsenala
Nas je veliki problem sto igramo previše pedantno.Dokaz tome je prva prava prilika protiv liverpuula u 85 minuti(ono dotad ne računam kao neke 100 postotne sanse).Ne trebamo mi mnogo odstupiti od naseg stila igre,ali treba biti malo konkretniji pred kaznenim prostorom,a oni u vecini slučajeva ne znaju šta da urade sa loptom,u tom slucaju lopta ide na sanju ili klišija i pokušavaju sa centaršutevima,a mi nismo naviknuti na takav stil igre kao united ili čelzi.
To mnogo remeti samu koncepciju igre.
Nadam se da cemo konacno večeras pokazati zube izvući tri boda koja bi nam MNOGO znacila
To mnogo remeti samu koncepciju igre.
Nadam se da cemo konacno večeras pokazati zube izvući tri boda koja bi nam MNOGO znacila
Valjda cete dobiti ove kokosi da se malo zakuha prvenstvo. Sretno 
IN WEED WE TRUST!!!
Kum sa stalnim ugovorom.
Kum sa stalnim ugovorom.
- Megamon
- Kontakt:
Theo 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
VDV.Megamon je napisao/la:Theo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.