Pun stadion bio. Reflektori prvi put,euforija poslije boda protiv želje,dijaspora i to je to
Premijer liga BiH - aktuelno
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuce ovo je bila teska vecer, razumijem sve, al idi lezi..odmori se. Previse emotivno si ovo sve primio veceras, nije vrijedno
Odlična utakmica i atmosfera u Prijedoru. Pun stadion. Rudar je igrao sa igračem manje skoro 65 minuta.Stisnuo nas radnik drugo poluvrijeme,ali izdržali smo.
Gospodin Andre GarcianMohedano tata igre.
Gospodin Andre GarcianMohedano tata igre.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Boga mi teska crvena noc
Odlika velikih ekipa je i kad ne igra dobro, uzme bodove
If u know what I mean . Trpaj 1921 !
Laku noc
Laku noc
-
- Kontakt:
Cestitke

Rudar gotivan klub,uvijek interesantni igraca ima,fina normalna sredina.Slicno kao Radnik i Krupa prije.Vidimo se na Kosevu!
Velez veceras kostao debilan mentalitet bh igraca.Po meni bolja su ekipa,da su ostali kompletni i iskoristili penal veceras bi slavili veoma laganu pobjedu.Jbg sa 8 ljudi u polju tesko je nesto organizovati i napasti a po meni nista slabiji nisu bili ni drugo poluvrijeme.Gigs doktorski,kad hoce moze
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Hebi ga malo je glupo da kukaš što su te ružno dočekali a prvo što se čulo od navijača želje je bilo **** vam mater u picku.
Samo ne mogu da vjerujem, ko što nisam i na derbiju kad nama dade crveni u tunelu, da nema niko pametan da ostavi ekipu na terenu 2 minute dok ovi ne iđu u svlačionicu jer znaš šta će pokušati da urade.
Dogan u Veležu dobar igrač, Babić isto, Alić sa beka najopasniji igrac kona, odličan igrač
Samo ne mogu da vjerujem, ko što nisam i na derbiju kad nama dade crveni u tunelu, da nema niko pametan da ostavi ekipu na terenu 2 minute dok ovi ne iđu u svlačionicu jer znaš šta će pokušati da urade.
Dogan u Veležu dobar igrač, Babić isto, Alić sa beka najopasniji igrac kona, odličan igrač
Direktorcic je napisao/la: ↑10 avg 2025, 22:57Eto zeljovci ne sekirajte se mi cemo otjerat adzema iduci vikend zajedno sa 6-7 hiljada ljudi

Pita Adzem dokle ste sa tim tjeranjem

- Hrammm1921
- Kontakt:
Sloga- Borac
Kvota na Borac 1,30 hahahahahahha
Kvota na Borac 1,30 hahahahahahha
Zna li ko otkud ovaj u Prijedoru što je dobio crveni karton?
Čovjek prije 15ak dana igrao dvomeč konferencijske lige i to obe po 90min i zalutao u Prijedor? Čak mu procjenjuju vrijednost na 260k eura
Vidjelo se odmah na početku utakmice da je klasa za ovu našu ligu kao i većina ovih stranaca.
Biće Rudar veoma opasan dok se uigra s ovom ekipom.
Mohedano isto klasa kako čovjek igra s pola snage jako lagano

Čovjek prije 15ak dana igrao dvomeč konferencijske lige i to obe po 90min i zalutao u Prijedor? Čak mu procjenjuju vrijednost na 260k eura

Mohedano isto klasa kako čovjek igra s pola snage jako lagano

Zadnja izmjena: Nikica052, dana/u 16 avg 2025, 01:02, ukupno mijenjano 1 put.
Laku noć. I malo uz jutarnju kafu mućni glavom.Hrammm1921 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:54Boga mi teska crvena noc
Laku noc

-
- Kontakt:
Sta ima Zrinjski, rat, i Stari Most u Mostaru sa tim, sto se navijaci a i igraci Veleza ponasaju daleko gore nego na nekoj lijevoj koridi. Pusti ratne price i buku oko toga. Kad to ignorises i realno sagledas, onda su Cevljanovici ispred vas.
Mi ne znamo da su ustase srusile stari most, pa nam Tuce mora po 5 puta postavljati istu sliku da naucimo
Nevjerovatno koliko su pomahnitali.

Nevjerovatno koliko su pomahnitali.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ovo je bio u Mostaru hrkljuš i korida. U kojoj smo preživjeli i uzeli 3 boda. Najmanje je bilo fudbala. Imam osjećaj da se očekivalo da će Željo pasti bez ispaljenog metka i da je i zbog toga ovaj poraz teško pao drugarima naših najvećih dušmana.
Samo Željo!
-
- Kontakt:
Pa vi ste slavili titulu tog kluba kad ste nas pobijedili u mostaru i pjevali bice zeljo qrac sampion. Odron od navijaca, steta takvog kluba i historije.Tuce11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 01:01Laku noć. I malo uz jutarnju kafu mućni glavom.Hrammm1921 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:54Boga mi teska crvena noc
Laku noc
![]()
Nema potrebe da me persiraš. Dakle, pišem u svoje ime. Ja, nikad ni u snu, ne bih slavio svinjski. Laku noćzeljovac21 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 01:13Pa vi ste slavili titulu tog kluba kad ste nas pobijedili u mostaru i pjevali bice zeljo qrac sampion. Odron od navijaca, steta takvog kluba i historije.Tuce11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 01:01Laku noć. I malo uz jutarnju kafu mućni glavom.Hrammm1921 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:54Boga mi teska crvena noc
Laku noc
![]()
Zadnja izmjena: Tuce11, dana/u 16 avg 2025, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
Seljoberu ,Na gradskom stadionu pod bijelim brijegom ,nikad nije bio logor.Da pojasnim ,stadion je gradski a ne Veležov,gradili ga radnici Mostara među kojima i moji roditelji Tzv samodoprinosima (niko ib nije ni pitao hoće li nego su morali a poslije rata ga koristi Zrinjski ,znaci idalje je gradski stadion.Drugo ,pobrkao si nešto ,jedini logor u ratu na nekom stadionu je bio u Bugojnu u kome su bili zatočeni Hrvati ,pod bijelim brijegom nikad nije bio nikakav logor ,netko re je pogresno obavjestio.Tuce11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:35Možda sam izgubio kompas, al pouzdano znam što vas zovu ustašetutankamon1905 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:23Tuce je izgubio kompas. Ne zna ni zasto ih zovemo pijacari. Nemoj mu sta zamjerit za MarkaleHrammm1921 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:19
Sta imaju Markale sa vasim standovima i lubenicama? Miran p s e to
![]()
Volim Mostar pa makar i vaki
Svi smo na stadionu komentarisali to. Čovjek klass za ovu ligu. Crveni je dobio,što je drugom igraču pobjegao igrač. Lik dešnjak,igra lijevom nogom ladno cijelo vrijeme.Nikica052 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 01:00Zna li ko otkud ovaj u Prijedoru što je dobio crveni karton?
Čovjek prije 15ak dana igrao dvomeč konferencijske lige i to obe po 90min i zalutao u Prijedor? Čak mu procjenjuju vrijednost na 260k euraVidjelo se odmah na početku utakmice da je klasa za ovu našu ligu kao i većina ovih stranaca.
Mohedano isto klasa kako čovjek igra s pola snage jako lagano![]()
![]()
![]()
Rudar ima više Španaca nego Real
Zadnja izmjena: Zigazaga, dana/u 16 avg 2025, 01:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Vjerovatno misli da su sa stadiona odvodili ljude u logor, tako da nije puno ni pogrijesio. Imas nekoliko videa pa mozes i sam pogledati, nije potrebno da te bilo ko obavijesti o necemo sto je zabiljezeno kamerom.Marko1905 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 01:25Seljoberu ,Na gradskom stadionu pod bijelim brijegom ,nikad nije bio logor.Da pojasnim ,stadion je gradski a ne Veležov,gradili ga radnici Mostara među kojima i moji roditelji Tzv samodoprinosima (niko ib nije ni pitao hoće li nego su morali a poslije rata ga koristi Zrinjski ,znaci idalje je gradski stadion.Drugo ,pobrkao si nešto ,jedini logor u ratu na nekom stadionu je bio u Bugojnu u kome su bili zatočeni Hrvati ,pod bijelim brijegom nikad nije bio nikakav logor ,netko re je pogresno obavjestio.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Lijepo vas je gledati sa visina.
Za sve ti hvala Adžeme !
Laku noć
Za sve ti hvala Adžeme !
Laku noć

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Cwirek, Direktorcic, Firebase, haklamas, Hrammm1921, Napapijri, ristagrad i 105 gostiju.