BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:14Čuj kritikovao igru, pa on je postavio takvu igru grob te ****zeljovolimte je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:11Korektna izjavaa Adzema.
Ponudio ostavku, pobjedio, igru kritikivao.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:14Čuj kritikovao igru, pa on je postavio takvu igru grob te ****zeljovolimte je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:11Korektna izjavaa Adzema.
Jos izbacio Krpića iz ekipe jer je rekao da nam igra ne valjaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:14Čuj kritikovao igru, pa on je postavio takvu igru grob te ****zeljovolimte je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:11Korektna izjavaa Adzema.
Nikad više šuteva van 16. nismo imali.. jer nikakve ideje nismo imali kako prići golu. Jedine šanse što se sjećam je Pejićeva početkom drugog poluvremena, te Cvetanovski bi izašao jedan na jedan da ga Hrkać ne obori. Jedino smo to iz igre napravili.BarbareZeljin je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:24Ovo je strasno za gledati. Jedina dobra stvar u ovoj ekipi,je sto imas 4 igraca sa razornim sutem.avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:22Umjesto da imas 12.bodova, ti ne znas ni kako ovih 8.imamo.
E moj Adzeme
U Torpedu odigao 4 utakmice kao igrac, u Zelji 5. Veliki pitar
Mislim da se on javno izjasnio o tome za koga navija, to što nije bio dovoljno dobar ni za jedne ni za druge je druga stvar. Trenutni trener treba ostati.
Koja je logika ostaviti trenera koji nema podrsku navijaca? Ima li on kredibilitet i znanje da se moze da nosi sa tim?Levin je napisao/la: ↑16 avg 2025, 01:23Mislim da se on javno izjasnio o tome za koga navija, to što nije bio dovoljno dobar ni za jedne ni za druge je druga stvar. Trenutni trener treba ostati.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Lokomotifa i 54 gosta.