Ajde kreiraj i javi pw i tokivi je napisao/la:imal ko raspolozen za jednu friendly ? moram ucit, a mrsko mi.![]()

Moderator/ica: Padovan
Ajde kreiraj i javi pw i tokivi je napisao/la:imal ko raspolozen za jednu friendly ? moram ucit, a mrsko mi.![]()
haj napravi..karaon je napisao/la:imal itkogaaaaaa za koju tekmu?
..izvini ne vidjoh tvoj postToxicity je napisao/la:Muha ima li te da propesamo malo?
EU 1Goalgetter je napisao/la:Hajde pravi room Goldenboy
evo dosao kuci sad... odo sad na utakmicu u 4, pa nekad tamo oko 18 : 30 ako budes tu da bacimomuhovic je napisao/la:..Anderson,kad cemo ligasku ?! ..ja mogu danas cijeli dan,samo javni termin kad otprilike ti odgovara
pa ofc da hocemo ako hos hajmo odmaLBJ MVP je napisao/la:@robovi je li mi igramo ovo kolo![]()
btw ne sviđa mi se situacija na tabeli nikako PO mi bježi više od jedne utakmice
Napravi sobu domaćinerobovi88 je napisao/la:pa ofc da hocemo ako hos hajmo odmaLBJ MVP je napisao/la:@robovi je li mi igramo ovo kolo![]()
btw ne sviđa mi se situacija na tabeli nikako PO mi bježi više od jedne utakmice
EU 1LBJ MVP je napisao/la:Napravi sobu domaćinerobovi88 je napisao/la:pa ofc da hocemo ako hos hajmo odmaLBJ MVP je napisao/la:@robovi je li mi igramo ovo kolo![]()
Hajde pravijasko_juve je napisao/la:hocel ko?
eu2..jasko_juve..123Goalgetter je napisao/la:Hajde pravijasko_juve je napisao/la:hocel ko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.