Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma supljak klasican izjava
On zna sto je dao ostavku a upravi se ne radi svoj posao i ne ide opet u potragu za trenerom.Ovako ce dobiti podrsku i jos dvojicu otpisati.
E poslije ga nece skinuti tako lako,barem ne besplatno.
On zna sto je dao ostavku a upravi se ne radi svoj posao i ne ide opet u potragu za trenerom.Ovako ce dobiti podrsku i jos dvojicu otpisati.
E poslije ga nece skinuti tako lako,barem ne besplatno.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 16 avg 2025, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Znaci ako se iko tiltao na komentare navijaca Veleza i na postupke nekih njihovih igraca kroz ove godine od kako su se vratili, to sam ja definitivno. Ali nekako nisam ljubitelj tih nekakvih pogrdnih nadimaka i jeftinih provokacija, ne znam stvarno kako više ne sazrijemo. Ja sam evo uživo majmun jedan da ne nabrajam zašto, ali bar sam toliko sazrio da mogu normalno popričat s čovjekom.
Iznervirao sam na poluvremenu i ja i nazvao sam ih šugama u Željinoj temi, ali ti neki pogrdni nadimci uobičajni ovdje i dječija prepucavanja na sve strane, pa dajte ljudi prevaziđite više to.
Da malo na fudbal okrenem, nemamo dalje šta tražit s ovakvom igrom, hajde razumijem da poslije gola igraš malo na sigurnije pa nekako zatvoriš utakmicu ako već ne možeš da im nastaviš umarat 9 igrača poslije gola, a tako bi još jedan zabili, mi nismo apsolutno ništa više napravili osim što smo pustili da nam dolaze do gola ko da je mali fudbal, ono što smo uspjeli prebacit na njihovu polovinu odmah smo im i poklonili. Osim toga što im je realizacija bila nikakva, vjerovatno su se premorili i nisu više ni oni znali šta će sa loptama koje im dolaze, a imali su ih malih milion.
Crveni kartoni zasluženi, Gigović im nije zapravo htio dati ni jedan na prvu, VAR soba se oglasila oba puta. Ono u tunelu čim sam vidio da je krenulo nešto odmah sam znao šta će bit i naravno tako je i bilo. Tako da ne mogu reći da su zakinuti, daleko od toga, a negdje do pred kraj utakmice im se sudio svaki najmanji dodir. Ako ih nije pripazio malo, nije ih vala ni zakinuo ništa.
Iznervirao sam na poluvremenu i ja i nazvao sam ih šugama u Željinoj temi, ali ti neki pogrdni nadimci uobičajni ovdje i dječija prepucavanja na sve strane, pa dajte ljudi prevaziđite više to.
Da malo na fudbal okrenem, nemamo dalje šta tražit s ovakvom igrom, hajde razumijem da poslije gola igraš malo na sigurnije pa nekako zatvoriš utakmicu ako već ne možeš da im nastaviš umarat 9 igrača poslije gola, a tako bi još jedan zabili, mi nismo apsolutno ništa više napravili osim što smo pustili da nam dolaze do gola ko da je mali fudbal, ono što smo uspjeli prebacit na njihovu polovinu odmah smo im i poklonili. Osim toga što im je realizacija bila nikakva, vjerovatno su se premorili i nisu više ni oni znali šta će sa loptama koje im dolaze, a imali su ih malih milion.
Crveni kartoni zasluženi, Gigović im nije zapravo htio dati ni jedan na prvu, VAR soba se oglasila oba puta. Ono u tunelu čim sam vidio da je krenulo nešto odmah sam znao šta će bit i naravno tako je i bilo. Tako da ne mogu reći da su zakinuti, daleko od toga, a negdje do pred kraj utakmice im se sudio svaki najmanji dodir. Ako ih nije pripazio malo, nije ih vala ni zakinuo ništa.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Vidjelo se odmah ispred tunela da je zvaljo Vehabovic usao u glavu sudiji i da ovaj klima glavom. Iskoristio situaciju kapitenski, al nije bilo dovoljnoHrammm1921 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:00Velez je sam sebe pobjedio, ne znam cemu uvijek rat sa nama? Opravdano crvene dao , ali TUNEL? Siguran sam da nije nista bilo, morao je dati, drugacije bi se viktorija igrala
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jednostavno su od nekadasnjeg velikog kluba dosli do toga da budu filijala onome kojeg nazivaju “rivalom”. Naravno, tu je i Mirvic, talovi, transferi novca s kojima su i oni vise nego zadovoljni. Mogu oni sebe lagati da to nisu al sva desavanja u i oko kluba to potvrdjuje godinama unazad do danas. I navijaci im se odavno lizu, pogotovo mladji, tako da tu nema nikakvog cudjenja. Cudo je jedino sto to gledaju i posmatraju sa strane, i sto su “pali” bez ispaljenog metka, bez reakcije.Orvel je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:35Eh cekam sad pranje kako su osteceni il sta vec. Jedina steta je sto niste ljudi.
Ja ne znam jel im mirvic obecao neke premije ali ovakvu kancerogenu i cigansku atmosferu nicim izazvanu nije niko mogao naslutiti. Sta se desava sa tim klubom i ljudima sto ga prate, totalno su se okrenuli pitarima i izgubili bilo kakvu pamet. Postali filijala i segrt na kojem se kupe bodovi uz laznu ljubav od koje pijacari ama bas nista nemaju osim mozda nekog igraca kojeg mogu dobiti na posudbu.
I zbog takvih stvari iako smo ocajno igrali ova pobjeda mi je toliko i draza.
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 16 avg 2025, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Jojj lige svako kolo jedan trener da ostavku ili je dobije . Nema bolje od premijer lige još kad to začine Kazla,Gigs,Jela ma milina .
Eto nek vas voli. Doće vrijeme da se ulije u uši navijačima klubova, na čijim stadionima se nesmetamo intonira državna himna. Doće brže nego što misliš. Do tada se naslađuj..tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:46Majstori patetike. Sami ste se doveli u situaciju da vas niko ne voli. Evo sazalit ce se neko jer si stadion spomenuo i hvoTuce11 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:40Ebali ti pijačari najmilije. Hajde sve ok, pobjedila sretnija ekipa, ali kako te nije sramota balijo da koristš termine međogoraca koji igraju na otetom stadionu Veleža na kojem je hvo ima logor za ljude sa imenom 99% navijača Želje. Pokrij se po glavi glupane. E zbog takvih i ne zaslužujemo državu. Stavi prst na čelo i zapitaj se šta pišeš debilu.
Adzem baca Finte
, pokušaj da ispadne zrtva. Da su pametni da odmah kod veceras prihvate ostavku .

- svrakino1921
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
kako ide ona, niko nas ne voli qrac nas zaboli.. Makar ne prosipamo patetiku da bi se neko sazalio nad nama i da bi nekom bili simpaticniTuce11 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:05Eto nek vas voli. Doće vrijeme da se ulije u uši navijačima klubova, na čijim stadionima se nesmetamo intonira državna himna. Doće brže nego što misliš. Do tada se naslađuj..tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:46Majstori patetike. Sami ste se doveli u situaciju da vas niko ne voli. Evo sazalit ce se neko jer si stadion spomenuo i hvoTuce11 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:40
Ebali ti pijačari najmilije. Hajde sve ok, pobjedila sretnija ekipa, ali kako te nije sramota balijo da koristš termine međogoraca koji igraju na otetom stadionu Veleža na kojem je hvo ima logor za ljude sa imenom 99% navijača Želje. Pokrij se po glavi glupane. E zbog takvih i ne zaslužujemo državu. Stavi prst na čelo i zapitaj se šta pišeš debilu.
Bogme i Željezničar je nekad veliki klub bio, sve suprotno ovome što gledamo zadnjih godina. Nemojte da vam mi nabrajamo kako se brukate, dovoljno vas komšije yebuckaju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Za sve vas adzem je zeljeznicar
- Hrammm1921
- Kontakt:
Ne brukaj se pijacaru, danas se vidjelo kako gorite da bi se dokazali
Velikom Najvecem klubu! poslusaj svog bivseg igraca sta rece
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Tako je 100%!svrakino1921 je napisao/la: ↑16 avg 2025, 00:06
Ima novca koliko Vi ne možete zamisliti
Vlastitom aktivnošću zarađen - iz vana novac
Ostavio Krpica i Radovca u METROPOLI a ide Veležu u Mostar i sudi mu utakmicu Gigović
O čemu Vi pričate ovdje jeste li normalni
Nastavi Ado, stipu šuplju i neradnike!
The saddest thing in life is wasted talent.
Romine iz metropole se brane sa igračem više...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Pijacari kaput 

Ćeraćemo se još

Doduše loše bi bilo da pored poraza i Adžem ode

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Momci su izgorili veceras pred punim stadionom.
Da je Zilkic zabio sa penala dobili bi ih 2 razlike.
Nema se sta zamjerit, veceras jednostavno nije bilo srece. Stisli smo ih sa 9 igraca zadnjih 20 mimuta i zivili su na tankom ledu.
Cestitke i Zeljeznicaru na pobjedi ..volim ovakve utakmice na noz. Jeebes fudbal bez strasti.
Da je Zilkic zabio sa penala dobili bi ih 2 razlike.
Nema se sta zamjerit, veceras jednostavno nije bilo srece. Stisli smo ih sa 9 igraca zadnjih 20 mimuta i zivili su na tankom ledu.
Cestitke i Zeljeznicaru na pobjedi ..volim ovakve utakmice na noz. Jeebes fudbal bez strasti.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Samo da još uradim jedan
i jedan
za forumske puritance koji online kmeče jer je atmosfera na stadionu divlja.
Ubijte se debili

Ubijte se debili

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Hrammm1921
- Kontakt: