Prihvata se Adzeme.
Haj ti ziv bio na odmor odmah, da se ne vracas za Sarajevo. Blize ti je more iz Mostara.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prihvata se Adzeme.
Najavili su vec utakmicu da se igra u nedilju,jedino ako Zrinjski ne bude trazio odgodu.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:460% šanse al evo naprimjer slovenci hrvati sve vise dovode strane trenere spance i tako to tipa Celje al evo hajde ja mislim da ako vec odmaramo sljedecu da ima vremena za novog sefa i da se to sve moze poslozit al ja nemam predstavu koga dovest
S obzirom da ce ih utrecht istres iz gaca nemaju potrebe odgadjat hahahahaha1921boy je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:49Najavili su vec utakmicu da se igra u nedilju,jedino ako Zrinjski ne bude trazio odgodu.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:460% šanse al evo naprimjer slovenci hrvati sve vise dovode strane trenere spance i tako to tipa Celje al evo hajde ja mislim da ako vec odmaramo sljedecu da ima vremena za novog sefa i da se to sve moze poslozit al ja nemam predstavu koga dovest
Ima. I taj je covjek vec u Sa. Ako zelis da znas ime, javi se u inbox19fkz21 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:50Ako je tacno da potencijalni investitor ima svog trenera spremnog, onda je bolje pregurat ova dva kola do skupstine. Tesko cemo naci nekoga da nas vodi samo par utakmica, osim ako opet ne posegnemo za nekim nasim domacim Željovcem tipa Dino.
Samo ne Hare Alihodzic.
Zato sto je Amar vec ispricana prica i nema potrebe se vracati na staro.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:48
Zadnji trener koji je nešto imao iza sebe je Ćorić jer je sa onakvim Posusjem imao strasnu igru, a otjeran. Zbog cega su ostali dovedeni? Sto ne bi Amara onda?
Uglavnom evo sad ti je ovo još jedan bespotreban slučaj u klubu, prepiranja, tenzija i to je to. Ostavku ne treba prihvatiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.