Pa šta ćeš praviti faul kad u 95% utakmice napadaš, malo je to prekršaja za kmelju trebalo je biti vise.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Bazinga12345
- Kontakt:
Taktički poraz da Adžem ostane na klupi.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- KONTRASVIH
- Kontakt:
U moru glupih i plitkih komentara, izdvojio bih ovaj.RollingPaper je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:25Spasavanje vojnika Adzema.
Odradjivanje sudija od strane Zeljine uprave jer bi porazom navijaci nastavili tjerat Adzema, a to upravi Zelje ne godi jer ne mogu nastavit sa talovima i menadzerskim igracima.
Ko prati dugo ovu ligu sve mu je jasno.
Nije cudo sto dolazi od navijaca Slobode jer je opste poznato da imaju najvise navijaca sa ovako ogranicenim razmisljanjem. Iz okolnih sela TZ dolazi i spin brigada navijaca FKS, pa nije iznenadjenje sto ova sirotinja vazda prva krece u ovakve maloumne navode. Njima je vrhunac da svoje frustracije ovako ispoljavaju sa tri zuba u glavi, dok im klub propada i grupa broji jedva dvadesetak navijaca.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
E cuj 5 faulova im svirao za cijelu utakmicu... dobro onaj hordas neki dan rece, teze ce biti bodove uzeti u vrapcicima nego u banja luci ove sezone
Dvije prosječne ekipe, Željezničar je bio spretniji večeras.
Daleko su ova dva kluba od najbolje trojke ove kukuruz lige.

Što, treba im 4 crvena dati pa da se fer igra? 70-30 posjed lopte. Stupčanica bi hrabrije odigrala od Želje, a što ste nafakaši to je za pehar Lige prvaka.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:26E cuj 5 faulova im svirao za cijelu utakmicu... dobro onaj hordas neki dan rece, teze ce biti bodove uzeti u vrapcicima nego u banja luci ove sezone
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 15 avg 2025, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:

ne cudi za ogavno i morbidno ponasanje Veleza prema nama, ovo su im mentori, van svakog ukusa, nekog pametnog i smislenog pod*ebavanja, cisti bolesna mrznja puna psihoze nekakve i kancerogenosti.
Zadnja izmjena: Rahatlokum, dana/u 15 avg 2025, 23:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma samo nek su cygani pali, ostalo je manje bitno
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:18Blizu ste, lagano..

- Hrammm1921
- Kontakt:
Utakmica u PD je bila utakmica Lige sampiona za ovaj antifudbal u Mostaru… realno
-
- Kontakt:
Druze 5-20 faulovi, o cemu pricamo mi? Na pocetku drugog poluvremena je do 50. minute uspio 2 cista faula ne svirat Zelji, a 2 nepostojeca svirat Velezu. Crveni kartoni su opravdani i morali su biti, jos dade Karamarku crveni u tunelu, a lik nista nije uradio, ako znas ikoga iz kluba nek ti iskreno kaze sta je bilo u tunelu. Drugo poluvrijeme je sve dao od sebe da navuce X. Nije dozvoljavao igracima Zelje da udju i u jedan duel a da ne svira faul. Opet ponavljam, 5-20 faulovi. Borčevska statistika.Zeko87 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:27Što, treba im 4 crvena dati pa da se fer igra? 70-30 posjed lopte. Stupčanica bi hrabrije odigrala od Želje, a što ste nafakaši to je za pehar Lige prvaka.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:26E cuj 5 faulova im svirao za cijelu utakmicu... dobro onaj hordas neki dan rece, teze ce biti bodove uzeti u vrapcicima nego u banja luci ove sezone
-
- Kontakt:
Naravno iskreno ovo mi nije vid zajebancije , zna se sta je podjebavanje rivala, ali jbg nismo svi isti.Rahatlokum je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:28
ne cudi za ogavno i morbidno ponasanje Veleza prema nama, ovo su im mentori, van svakog ukusa, nekog pametnog i smislenog pod*ebavanja, cisti bolesna mrznja puna psihoze nekakve i kancerogenosti.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Ispade Rudar Prijedor sila 
Kako je ovo ludilo plavih eskaliralo, sve više mislim da je epitet shizo pripao pogrešnom dijelu Sarajeva. Vi ste momci potpuno shizofreni.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Hrammm1921
- Kontakt:
Nesvjesno se povukli nakon golcine, fakat neshvatljivo
Sretna pobjeda, mada Velez mogao rijesiti u svoju korist da nisu seljoberi pijacarski, al razumijem ipak im je najveci klub u BiH dosao, izgorili od zelje i volje
Najrealnije X
Sretna pobjeda, mada Velez mogao rijesiti u svoju korist da nisu seljoberi pijacarski, al razumijem ipak im je najveci klub u BiH dosao, izgorili od zelje i volje
Najrealnije X
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nezadovoljan igrom, posebno jer smo imali igraca vise, al tri boda su tu i to je jedina svijetla tacka veceras. Ocekivao sam da cemo iskoristiti tu prednost, a dobili smo sporu, bezidejnu i mlaku partiju koja nervira vise nego sto raduje.
Velez kako na terenu tako i svih ovih dana, pokazao isto lice bukvalno se znalo da ce utakmica imati ovakav rasplet. Klub im je sa svojim seljackim ponasanjem stvorio tenzije i sve prenio na tribine, al i na teren. Crveni opravdani, s tim da je u drugom poluvremenu navlacio svaki sitni kontakt.
Cestitke Velezu na skoro popunjenom full kapacitetu.
Fudbalski striktno
Velez kako na terenu tako i svih ovih dana, pokazao isto lice bukvalno se znalo da ce utakmica imati ovakav rasplet. Klub im je sa svojim seljackim ponasanjem stvorio tenzije i sve prenio na tribine, al i na teren. Crveni opravdani, s tim da je u drugom poluvremenu navlacio svaki sitni kontakt.
Cestitke Velezu na skoro popunjenom full kapacitetu.
Fudbalski striktno

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Eh cekam sad pranje kako su osteceni il sta vec. Jedina steta je sto niste ljudi.
Ja ne znam jel im mirvic obecao neke premije ali ovakvu kancerogenu i cigansku atmosferu nicim izazvanu nije niko mogao naslutiti. Sta se desava sa tim klubom i ljudima sto ga prate, totalno su se okrenuli pitarima i izgubili bilo kakvu pamet. Postali filijala i segrt na kojem se kupe bodovi uz laznu ljubav od koje pijacari ama bas nista nemaju osim mozda nekog igraca kojeg mogu dobiti na posudbu.
I zbog takvih stvari iako smo ocajno igrali ova pobjeda mi je toliko i draza.
Ja ne znam jel im mirvic obecao neke premije ali ovakvu kancerogenu i cigansku atmosferu nicim izazvanu nije niko mogao naslutiti. Sta se desava sa tim klubom i ljudima sto ga prate, totalno su se okrenuli pitarima i izgubili bilo kakvu pamet. Postali filijala i segrt na kojem se kupe bodovi uz laznu ljubav od koje pijacari ama bas nista nemaju osim mozda nekog igraca kojeg mogu dobiti na posudbu.
I zbog takvih stvari iako smo ocajno igrali ova pobjeda mi je toliko i draza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.