FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Karamarku odbit od plate za onu glupost, kakav amaterizam ekipa ti ima 2 igraca vise ti gluposti radis, pobjedi se ne gleda u zube
Volim te Željo!
Volim te Željo!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Umjesto da imas 12.bodova, ja ne znam ni kako ovih 8.imamo.
E moj Adzeme
E moj Adzeme
Zadnja izmjena: avalPacidoroP, dana/u 15 avg 2025, 23:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Bog cuva budale. Hvala za 3 boda. Ali moj Adzeme. Ljudi su 70 minuta sa igracem manje i 69 minuta bili opasniji i konkretniji. Kao da smo mi imali igraca manje. Sramota kako smo izgledali na terenu. Izbijamo lopte naprijed,ko sumanuti...
Jedino mi je drago da smo ove cigane dobili na ciganski nacin. Ovako ih puno vise boli.
Jedino mi je drago da smo ove cigane dobili na ciganski nacin. Ovako ih puno vise boli.
-
- Kontakt:
- mamonelafo
- Kontakt:
Samo nek smo dobili ove južne iz predgrađa, ispali amin. Igra nam je očajna, da očajnija ne može biti.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
BRAVOOO ŽELJOOOO!!
-
- Kontakt:
P.s sasvim dobra partija Sukilovica
-
- Kontakt:
Ovo je strasno za gledati. Jedina dobra stvar u ovoj ekipi,je sto imas 4 igraca sa razornim sutem.avalPacidoroP je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:22Umjesto da imas 12.bodova, ti ne znas ni kako ovih 8.imamo.
E moj Adzeme
3 boda jedino što je dobro
Pirova pobjeda
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Velid Spaho
-
- Kontakt:
Marin bih volio da je lupio pečat nekom invalidu u tunelu, onda mu je halal crveni.Orvel je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:20Ne znam sta bih ti rekao, ovo je mozda nasa najlosija tekma ako gledas sve okolnosti, sreca pa Erick zabi inace nista nismo pokazali.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:18Jel sad Adzeme ostani?
SAMO IGRAJ ŽELJKANE!!!
Ovo će iz kola u kolo biti sve bolje i bolje, nek svaku uzmemo golčinom i ciganisanjem ko što to drugi godinama rade protiv nas.
I ako je Karamarko stocirao nekog roma, svaka cast, puna podrska bratu!
Što se igre tiče, ja mislim da će to vremenom izgledati bolje, prevelika se tenzija diže bez potrebe, mnogo gore startove sezona smo mi doživljavali i goru igru, prvi smo pa kako god, polahko, a i vakat je da uzimamo ovakve utakmice, vazda je u zadnje vrijeme bilo kontra.
Podršku dati igračima i šefu, nisam ni Madžidu zviždao ni Adžemu skandirao, ne možemo tako ništa postići, kritika ok, ali psovanje, tjeranje, ne treba Bgm…
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
- dubioza144
- Kontakt:
Malo je rec losi toliko prostora a bez ideje u svakom pogledu, Sosic sta se njemu desilo lik pasa pruzio nije kako treba, jos svaki kontakt faul pravi, Trupe je defanzivno odlican smiren svaka cast gore manje vise i ne ide, napadi idu preko Alica koji je vise prijetio od ovih napadaca nasih, na centarsute haman i ne idemo jer u 16m nikog nema, al ovakve pobjede su se prosle sezone slavile sto je jedan strucnjak govoruo igru brisi bodove pisiavalPacidoroP je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:20Bez zayebancije, dugo vremena nismo bili ovako loši i bezidejni..
Ne piše nam se dobro.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Eto koliko je Adžem proljev od trenera, najbolje veznjaka Radovca ostavlja u Sarajevu, večeras da je igrao u tandemu sa Lagumdžijom ne bi ovi tifusari centra prešli, još crveni popije grob te yebo seljačine umjesto da je najhladnije glave jer je trener on samo kontra.
Otkaz mu na Bradini dati s igračem više ne možeš meda protiv ovih komunističkih tifusara sa Neretve, grob te ****
Bravo za Brazilca, majstorski gol nema šta, Gigoviću mamu vlašku ****
Otkaz mu na Bradini dati s igračem više ne možeš meda protiv ovih komunističkih tifusara sa Neretve, grob te ****
Bravo za Brazilca, majstorski gol nema šta, Gigoviću mamu vlašku ****
Zadnja izmjena: BocaJuniors1905, dana/u 15 avg 2025, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Cestitam Eriku na prvijencu.
3 boda upisana.
Cvetanovski kao što rekoh mora igrati.
4 kola i dalje ništa nismo vidjeli,nažalost. Nadam se boljim igrama,negdje mislim da to moze puno bolje,a mozda ovo bude okidač.
Volim te Željo!
3 boda upisana.
Cvetanovski kao što rekoh mora igrati.
4 kola i dalje ništa nismo vidjeli,nažalost. Nadam se boljim igrama,negdje mislim da to moze puno bolje,a mozda ovo bude okidač.
Volim te Željo!
Negledljivo… Igra katastrofalna s viskom.. vi kako god
8 bodova, pa mi 4 nismo zaslužili igrom od tih 8
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
Velid Spaho
Velid Spaho
- imekorisnicko
- Kontakt:
U odbranu Šošića,pola tih faula je Gigović navuko. Svaki njegov duel u drugom je sviro faul za Velež. Neovisno o tome tanko je odigro.dubioza144 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:26Malo je rec losi toliko prostora a bez ideje u svakom pogledu, Sosic sta se njemu desilo lik pasa pruzio nije kako treba, jos svaki kontakt faul pravi, Trupe je defanzivno odlican smiren svaka cast gore manje vise i ne ide, napadi idu preko Alica koji je vise prijetio od ovih napadaca nasih, na centarsute haman i ne idemo jer u 16m nikog nema, al ovakve pobjede su se prosle sezone slavile sto je jedan strucnjak govoruo igru brisi bodove pisiavalPacidoroP je napisao/la: ↑15 avg 2025, 23:20Bez zayebancije, dugo vremena nismo bili ovako loši i bezidejni..
Ne piše nam se dobro.
Ma da nesto ne stima to mi govore i konstantne pogreske Muftica. Dal je nedostatak komunikacije, jezicka barijera il sta vec al tresem se svaki put kad se branimo jer znam da ce neko ispasti levat u odbrani, il ce se Mufta zaletiti u maglu
Velez dobije 2 crvena. Ides u tunel, na pauzu, imas sve u svojim rukama. Haj razumijem nekako da igrac dobije, ali i to je totalna glupost u IQ nula da ne prepoznas da treba da se izmaknes nakon koskanja i crvenih za njih.
Ali kako trener dobije crveni? Pa valjda debilu jedan trebas smiriti strasti, smiriti ekipu, biti paiholog kako si valjao gluposti na presu
Ali kako trener dobije crveni? Pa valjda debilu jedan trebas smiriti strasti, smiriti ekipu, biti paiholog kako si valjao gluposti na presu

Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, seha77 i 58 gostiju.