Premijer liga BiH - aktuelno
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo je isto ko na derbiju na grbavici kad je željo dobio 2 crvena pa neko iz fks dobio crveni u tunelu, **** te ta liga više gdje se non stop kompenzira na silu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Arena premium 1
Brani se Rudar sa igracem manje, ali znaju i napsti. Uglavnom bas lijepo za gledati. Dobro je to Ognjenovic uigrao za kratak period
-
- Kontakt:
Karma je kuja.r3m1 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:27Ceka se da izadje iz tunela da dobije crvenijurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:26Gdje je Karamarko ?
Moglo bi ovo 0:3 bit registrovano ako ga je neko nagrdio u tunelu.
Samo ću to reci.
Sjetimo se preslikane situacije.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zasluženo.r3m1 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:27Ceka se da izadje iz tunela da dobije crvenijurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:26Gdje je Karamarko ?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ocekivano
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ErosViverosViv
- Kontakt:
sve isto. Samo što mi u tunelu nismo ništa uradili, a karamarko se udarao. Čak je i crveni nad kyeremehom sličan ko hrkacujurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:27Karma je kuja.r3m1 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:27Ceka se da izadje iz tunela da dobije crvenijurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:26Gdje je Karamarko ?
Samo ću to reci.
Sjetimo se preslikane situacije.
Ma jel ovo otjeralo Adu?
Yebo me Karaqrac, gledali smo to kad je "Štila na iskustvo" provocirao Radovića.
Yebo me Karaqrac, gledali smo to kad je "Štila na iskustvo" provocirao Radovića.
The saddest thing in life is wasted talent.
Rekoh vam neće da izađu veležovi dok ne dobiju što su platili. Samo su se zenuli uplatili starter pack a ne premium što i VAR uključuje.
-
- Kontakt:
A realno Vico je gigant, ubacio ovog svog iz Gradiške, ovaj malo "zapapričio" i jednima i drugima, opravdano sve, i imaš ovo iz tunela.
Danas sutra nek jedni pozovu na sastanak protiv saveza, neće se odazvati.
Umjesto da Željo, Sarajevo i Velež skupe snage i krenu u borbu oni se međusobno "kolju".
Šteta, nije fudbal za nas.
Danas sutra nek jedni pozovu na sastanak protiv saveza, neće se odazvati.
Umjesto da Željo, Sarajevo i Velež skupe snage i krenu u borbu oni se međusobno "kolju".
Šteta, nije fudbal za nas.
-
- Kontakt:
U tunelu usred mraka, podla varka Karamarka.
Gigara je pokazivao Sosicu (kapitenu) udarac stocem, a vi ostalo zakljucite sami.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Seljakluk
Ko kod nas glupi radovic kad je dobio crveni, a imali dva igraca vise i zavrsi x. To odmah ispisnica debilu
1946-1987
Dobra taktika rođenih nema šta. Ovako smo i dobili crveni.
-
- Kontakt:
Nemoguce je sta Gigovic i Kaplan rade od utakmice. Dotakao fa Alic nije, on faul svira. Doslovno u duel ne mozes uci
- tutankamon1905
- Kontakt:
Spominjemo svi cesto Borac i Zrinjski da imaju sudacku protekciju, ali velez nimalo ne zaostaje...nego su najglasniji prije utakmica s najavama da ce ih netko ostetit pa to prolazi ispod radara
Od celika nisam vidio vece cigane protiv nas, zelim vam istu sudbu.
Jel i dalje giga za nas sudi, cigani lixemjerni
Jel i dalje giga za nas sudi, cigani lixemjerni
-
- Kontakt:
Gigs kad sudi ne može biti loša utakmica
.

-
- Kontakt:
Ne znam kojim povodom ali dobro ih guraju u zadnja vrijeme. Naša posljednja utakmica sa njima je tu negdje kao da se s Borcem igralo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:30Spominjemo svi cesto Borac i Zrinjski da imaju sudacku protekciju, ali velez nimalo ne zaostaje...nego su najglasniji prije utakmica s najavama da ce ih netko ostetit pa to prolazi ispod radara
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sta je ovo u Prijedoru ovoliko ljudi
Garant zbog reflektora, pa hajmo svi.

Garant zbog reflektora, pa hajmo svi.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, elSaik, Hellas, MikiPirs, mosarajvosa83, Paromlinac, Rodman i 54 gosta.