Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kerkez je dobar igrac samo nova sredina pa se nije odmah uklopio a Ekitike je zvijer
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- JayCatwright
- Kontakt:
Jedina sreca je sto Robertsonu istice ugovor dogodine pa cemo morat opet po lijevog beka. Kakav balvan
Od Wirtza za sada bar nema neke štete, čak je malo previše opušten. Fake Magjar se usro od treme.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Kakvog mi pitbulla imamo u sredini, to je bolest!
Miloz malo mesarski, ali mora se priznati, neki (veoma mladi) likovi danas prvi put igraju u jednom fudbalskom hramu poput Anfielda, nije to bas zajebancija. Mislim da ce to vremenom biti puno bolje sve
Bjez kako salah usra ovu kontru, pa bilo je 5na 2
Mislim da ste prestrogi, s obzirom da mu je debi za nas u PL, protiv bivšeg kluba još.
Wirtz se npr mora uozbiljiti, nekako je previše lagan.
Wirtz se npr mora uozbiljiti, nekako je previše lagan.
Fali Graven u sredini, Maca koliko god tehnički bio fenomenalan, fizički ga pojedoše kad igra 6cu.
Ovo kad klikne za koje kolo biće rapsodija.
Ovo kad klikne za koje kolo biće rapsodija.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Wirtz izgubljen. Ekitike doktor.
Seksi akcija
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Sporo ali sigurno 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Ta ce Gakpo
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
MOZE! Bravo Cody, bravo Hugo, bravo build-up
Fin pogodak, taman na vrijeme
Kakav character development Enda.
Od lika kojem Slot ne vjeruje do lika koji ulazi na desnog beka.
Od lika kojem Slot ne vjeruje do lika koji ulazi na desnog beka.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ja se nadam da ce Szobo desni
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Imal ko link a da nije rd live
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Wallahi we are finished
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.