Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Marseille
Veoma bitna pobeda,sada je Marseille na samo bod od Lillea koji sinoc pros'u pobedu protiv Bordeauxa.
Gledam malo raspored i jbg moze se reci da Marseille ima za dlaku laksi raspored.Idu Lyonu,Caenu i Lorientu,a cekaju Auxerre,Brest,Valennicenes i Nicu.
Dok Lille sa druge strane ceka Arles,Sochaux i Rennes,a ide Lorientu,Nanccyu,PSG-u i St.Ettieneu.
Gledam malo raspored i jbg moze se reci da Marseille ima za dlaku laksi raspored.Idu Lyonu,Caenu i Lorientu,a cekaju Auxerre,Brest,Valennicenes i Nicu.
Dok Lille sa druge strane ceka Arles,Sochaux i Rennes,a ide Lorientu,Nanccyu,PSG-u i St.Ettieneu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Titula je nasa, velika pobjeda, Gignac u top formi, fenomenalno, Lille popusta pod pritiskom, ovo ne mozemo izgubiti. ALLEZ L'OM!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- marseille_unique
- Kontakt:
u ovakim se utakmicama dokazuju veliki treneri i ekipe u formi samoda ne izgubimo u lyonu i sve je moguce a prije toga finale cupa lige naprijed marseille
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Osvojen kup protiv Montpeljeira 1:0 strijelac Taiwo u 80min 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Marseille_CU84
- Kontakt:
- marseille_unique
- Kontakt:
ovo cao je zakon odvlio sam se od smijeha heheMarseille_CU84 je napisao/la:KUP OSVOJEN![]()
ZAHVALJUJUCI TAIWU!!! JOS LIGA I CAO
cao i allah imanet hahahah
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Taiwo na kraju sezone odlazi kako to da mu ugovor nije ponuđen ili bar nešto drugo

King Kevin Durant
Taiwo bi vrlo lako mogao zavrsit u Lyonu.king10000 je napisao/la:Taiwo na kraju sezone odlazi kako to da mu ugovor nije ponuđen ili bar nešto drugo![]()
![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Marseille_CU84
- Kontakt:
king10000 je napisao/la:Taiwo na kraju sezone odlazi kako to da mu ugovor nije ponuđen ili bar nešto drugo![]()
![]()
Taiwo vec 6 god. igra za Marseille i on je sam rekao da bi zelio da ide jer zeli nova iskustva itd. a i zeli da malo para zaradi

MARSEILLE EN FORCE !
Ako je neko zasluzio titulu to je Lille koji poslije PSG-a igra najljepsi fudbal u ligue1,
Marseille to ne zasluzuje po nicemu ,a pogotovo po bjednoj igri pokazanoj ove sezone...
Marseille to ne zasluzuje po nicemu ,a pogotovo po bjednoj igri pokazanoj ove sezone...
- Marseille_CU84
- Kontakt:
yaran je napisao/la:Ako je neko zasluzio titulu to je Lille koji poslije PSG-a igra najljepsi fudbal u ligue1,
jesi ti šta ti je ?
MARSEILLE EN FORCE !
Ljudi sta je reci za Taiwa, nisam ga gledao odavno, kakvim se bekom cini???
- Marseille_CU84
- Kontakt:
meskalin je napisao/la:Ljudi sta je reci za Taiwa, nisam ga gledao odavno, kakvim se bekom cini???
medju top 3 najjaca na svijetu definitivno
MARSEILLE EN FORCE !
Ruku na srce igracina jest, al reci da je TOP 3 u Svijetu je smijesno.Marseille_CU84 je napisao/la:meskalin je napisao/la:Ljudi sta je reci za Taiwa, nisam ga gledao odavno, kakvim se bekom cini???
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Marseille_CU84
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Ruku na srce igracina jest, al reci da je TOP 3 u Svijetu je smijesno.Marseille_CU84 je napisao/la:meskalin je napisao/la:Ljudi sta je reci za Taiwa, nisam ga gledao odavno, kakvim se bekom cini???
ma covjek je igrac samo takav..
MARSEILLE EN FORCE !
Nije bas u Top 3 , ali u Top 10 jesteMarseille_CU84 je napisao/la:meskalin je napisao/la:Ljudi sta je reci za Taiwa, nisam ga gledao odavno, kakvim se bekom cini???

- marseille_unique
- Kontakt:
preso u milan gotova stvar, mislim zao mi je bio mi je najdrazi igrac ali opet je ispostovo i bio 6 godina odlazi da zaradi sta love to je jedini razlog, ne bi trebali da mu zamjerimo ni malo kao sto bi trebali drogbi riberyu nasriju i ostalima
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
ja kazem da je najbolji u svijetu pogledajte samo ovaj sut
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Mislim da danas ne bi trebalo biti problema protiv Nice to je za mene čista pobjeda te će te se danas vratiti na prvo mjesto u francuskoj 

King Kevin Durant
BIHfan je napisao/la:Ruku na srce igracina jest, al reci da je TOP 3 u Svijetu je smijesno.Marseille_CU84 je napisao/la:meskalin je napisao/la:Ljudi sta je reci za Taiwa, nisam ga gledao odavno, kakvim se bekom cini???
Toliko jak da mu ni ugovor nije produzen....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.