Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kad budem umirao zvati ću Gakpa, usporiti će mi smrt
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Kerkez ima facu rijetko glupog lika koji nije znao sabrati 2 i 2 u petom osnovne
Nezgodno je kako ide ovaj build up napada s njim bas se pogubi pod pressingom, trebat ce mu vremena.JayCatwright je napisao/la: ↑15 avg 2025, 21:27Kerkez ima facu rijetko glupog lika koji nije znao sabrati 2 i 2 u petom osnovne
Graven jako fali.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma Kerkez je zvijer.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Brate slabo to zasad, ne vidi se jos uvijek neka jasna ideja
Nezgodno će biti kad ga klupira škotski penzioner u trećem kolu.StevieG8 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 21:30Nezgodno je kako ide ovaj build up napada s njim bas se pogubi pod pressingom, trebat ce mu vremena.JayCatwright je napisao/la: ↑15 avg 2025, 21:27Kerkez ima facu rijetko glupog lika koji nije znao sabrati 2 i 2 u petom osnovne
Graven jako fali.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I Wirtz se zajebava
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JayCatwright
- Kontakt:
Holy fuck 

- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
HUGOOOOOOOOOOOOOOOO
AJDEEE

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- JayCatwright
- Kontakt:
Gdje su oni sto su govorili da je promasaj?
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Tradicija nalaze da i Mo MORA dati gol danas
Ovaj lik se predobro kreće, a na ovu visinu ima nevjerovatnu tehniku i mekan dodir. Impresioniran sam za sada, s obzirom da nemam nikakvo predznanje o njemu.
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 15 avg 2025, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.
Zao mi je to reci, ali stvarno vec sada upgrade u odnosu na darwina.
All hail king edwards (i hughes
)
All hail king edwards (i hughes

Macca je najbolji veznjak lige
E jbg sad, Kerkez ne valja a pokida se frajer. Wirtz se ne vidi, al nema veze lijepo ga vidjeti sa loptom...
Fudbaler iz Vrbasa je Bgm balvan solidan. Pričajte šta hoćete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.