Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
TripleThreat
-
Kontakt:
Postao/la TripleThreat » 15 avg 2025, 18:20
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:14
TripleThreat je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:11
S druge strane, bruku postova si na temu o Musi i njegovim privatnim, ne sportskim, izborima nakucao sa itekakvom dozom ismijavanja.
Lažeš buraz, napisao dva posta, ovo ostalo su sve bili odgovori na postove što neko odgovori na te moje. Itekako je bilo sportskih postova i praćenja njegovih utakmica, koje će se uvijek pratiti kada god ima prilika za isto, samo što (ponavljam) ti to nisi čitao ili upratio, jer ti ne odgovara to narativu jbg.
I ta (recimo samo) dva posta, ko si ti da o tome pišeš? Zašto i o Tatumu nisi tako pisao? Zašto nisi i Tatumove privatne životne izbore/partnere tako komentarisao?
Pročitan si što se ovoga tiče jarane. Nisam samo ja sa istim zapažanjem.
-
baboedindzeko09
-
Kontakt:
Postao/la baboedindzeko09 » 15 avg 2025, 18:21
Pročitan

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
StevieG8
-
Kontakt:
Drape je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:14
Cilj priprema je uigravanje. Mi smo počeli prvi a nećemo se uigrati do finala 14. septembra. Nurkić, Castaneda i Musa će tada biti na dvije sedmice do ulaska u ritam. Sa Musom slijedi čekanje do kraja hoće li moći. Da smo uigravali Atić, Gegić, Lazić, Alibegović, Garza bili bi se već uigrali i sigurno spremnije dočekali eurobasket.
Hajd za Castanedu se i znalo da bi mogao biti rovit pa da je Adis izabrao Garzu ali svi znamo da mi bez playa teško možemo napraviti neki rezultat. Pitanje je opet da li bi on i mogao doći sada kad je prešao u Boston. Bilo kakvo uigravanje i planiranje turnira bez Muse i Nurkića je već ludorija, ima dovoljno vremena za pripreme ali niko nije mogao znati da će se prvi povrijediti a drugi doći totalno nespreman. Lako je sad pisati trebalo je uigravati ovako onako kad vidimo kako stojimo s igračima koje planiramo godinama za ovaj EB.
Ono gdje se nešto moglo drugačije je pomjeriti tu svadbu kasnije ili barem ne igrati odmah protiv Crne Gore direkt od matičara a do Jusufa je bilo da barem koristi traku za trčanje ako nema volje ili snage za nešto više.
Zadnja izmjena:
StevieG8, dana/u 15 avg 2025, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
Velizar
-
Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:14
TripleThreat je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:11
S druge strane, bruku postova si na temu o Musi i njegovim privatnim, ne sportskim, izborima nakucao sa itekakvom dozom ismijavanja.
Lažeš buraz, napisao dva posta, ovo ostalo su sve bili odgovori na postove što neko odgovori na te moje. Itekako je bilo sportskih postova i praćenja njegovih utakmica, koje će se uvijek pratiti kada god ima prilika za isto, samo što (ponavljam) ti to nisi čitao ili upratio, jer ti ne odgovara to narativu jbg.
Prvi se ovdje iznosio podatke o "mladoj". Tebi kao mladom talibanu je potvaranje ko dobar dan. S tim da u tvom slucaju ima emocija pa je motiv drugaciji.
Idi jadaj se svojim kolegama na kalesijskom korzu...popusti normalan svijet koji ceka Europsko ko zapeta puska jos od novembra
-
DamirT
-
Kontakt:
De jos samo da Juka otkaze i komotno ne moramo ni ici.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Drum
-
Kontakt:
Udarci se desavaju tokom tekme. I svaku utakmicu.
Ovo kod njega je posljedica pasivnosti koliko vremena nakon sezone i u vezi zenidbe. Poceo pripreme izjahan i bez kuveta.
Mozda se povreda desila i prije tekme, a onda malo falilo. Il je namjerno odrađeno ovako zbog javnosti.
I jos navod da ide na operaciju nakon konsultacija sa doktorima Dubai-ja??
A o terminu zenidbe uprkos cinjenici da imas pripreme i prvenstvo, o tome je glupo rijec izustiti.
One koji su visili po momackim i zenidbama treba odmarati do prvenstva. Inace ekipe neces sastaviti ...
-
231983
-
Kontakt:
napapijri1987 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:17
Jbg dzeko dok ti cunu siljis gledajuci slike od male na insta musa ne silazi sa nje kao dijete s tresnje.
Otkako je postalo javno da mu je ta likusa cura ti si napisao barem 20 postova kako je ista narkomanka,kako ovo,kako ono.
Koga ga boli k sta i koga je on ozenio? Da je muskarca doveo kuci njegov problem,nas to ne zanima.
Ne mozes se nositi s musom jbg,nije ti simpatiju skinuo haso sa benzinske nego jedan od najboljih evropskih kosarkasa

-
Blackwargreymon
-
Kontakt:
Postao/la Blackwargreymon » 15 avg 2025, 18:25
I na fibinoj stranici nas etiketirali kao dark horse prvenstva, izgleda da smo mi vise samo horse bez dark...
-
TripleThreat
-
Kontakt:
Postao/la TripleThreat » 15 avg 2025, 18:25
Drum je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:24
Ovo kod njega je posljedica pasivnosti koliko vremena nakon sezone i u vezi zenidbe. Poceo pripreme izjahan i bez kuveta.
Mozda se povreda desila i prije tekme, a onda malo falilo. Il je namjerno odrađeno ovako zbog javnosti.
A o terminu zenidbe uprkos cinjenici da imas pripreme i prvenstvo, o tome je glupo rijec izustiti.
One koji su visili po momackim i zenidbama treba odmarati do prvenstva. Inace ekipe neces sastaviti ...
I Simanić je bubreg izgubio zbog jednog udarca. Nije sve uvijek crno-bijelo.
-
DamirT
-
Kontakt:
Blackwargreymon je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:25
I na fibinoj stranici nas etiketirali kao dark horse prvenstva, izgleda da smo mi vise samo horse bez dark...
Dobar

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Jurica95
-
Kontakt:
Luka, oprosti nam.
-
DjaniTarik
-
Kontakt:
Postao/la DjaniTarik » 15 avg 2025, 18:30
nista novo, realno nisam ni u cudu. uvijek je sa nama ovako..... haha dobro sad barem imamo koliko toliko izgovor da nepredjemo grupu
mene samo zanima gdje je muskost i hrabrost ne samo u musi nego u svim kosarkasima
-
Drum
-
Kontakt:
TripleThreat je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:25
Rekao sam, desava se svaku utakmicu. Al Musi u prilog ne ide dosta toga u vezi ovog.
-
Drum
-
Kontakt:
DamirT je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:27
Blackwargreymon je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:25
Dobar
Jos samo da predamo pogresan spisak igraca il slicno.
-
DamirT
-
Kontakt:
Ne sumnjam ja da ce Musa nastupiti ako bude makar 50% oporavljen. Nije momak nikad birao tekme, realno se uvijek odazivao kad moze. Pa da je htio birati, ne vidim zasto ne bi nesto rekao prije utakmice protiv CG. Nezgodan udarac jbg, nije ni prvi ni zadnji koji zbog jednog udarca mora pod noz.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
TripleThreat
-
Kontakt:
Postao/la TripleThreat » 15 avg 2025, 18:33
Drum je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:30
TripleThreat je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:25
Rekao sam, desava se svaku utakmicu. Al Musi u prilog ne ide dosta toga u vezi ovog.
Meni je očekivano da Dubai tu bude uključen kao poslodavac mu, ipak je njihov igrač po ugovoru, a skoro sigurno imaju više finansijskih sredstava da plate stručnije doktore za konsultovanje, nego naš savez koji uvijek kuburi sa finansijama.
Ipak je Dubai nešto mnogo više od Zadra trenutno i Musa mnogo više od Gegića. Da se ne ponovi neka slična situacija.
-
Oikamid
Zašto selektor prije par sati nije rekao ovo? Ja sam Balkanac i Slaven, bit ću kao Jovanka Jolić te mirne duše izjaviti da se ovdje nešto petlja.
-
Masqareda
-
Kontakt:
Oikamid je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:35
Zašto selektor prije par sati nije rekao ovo? Ja sam Balkanac i Slaven, bit ću kao Jovanka Jolić te mirne duše izjaviti da se ovdje nešto petlja.
Svakom normalnom se namece taj zakljucak. Al eto Baboeda napadose jer je napisao kako jeste. Glupe bosnje.

-
bhsport
-
Kontakt:
TripleThreat je napisao/la: ↑15 avg 2025, 16:24
bhsport je napisao/la: ↑15 avg 2025, 16:22
TripleThreat je napisao/la: ↑15 avg 2025, 15:58
Ako se ipak prođe grupa, iskreno me zanima koja će spika biti onda...
Kako mislis ipak?
Pa
vas par botova je uvjeravalo da grupu sigurno prolazimo da su pripreme top i da je atmosfera top.
Izvoli kvotaj me gdje sam to napisao pa možemo dalje na ovu temu. U suprotnom, lažeš.
Ma sa botinom nemam sta raspravljati a ne traziti sta si pricao i branio ovu harlovinu, i njegove gluposti od priprema, selekcije igraca, suplje price oko poziva pa nadalje.
Taman i jeste za Bekira.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Gifron
-
Kontakt:
Musa je vjerovatno u trenutku Adisove izjave za medije bio na operaciji i ovaj se nije bas najbolje snasao sa sakrivanjem informacije jer su cekali da jave da je proslo sve OK, s obzirom da je napisano da je Musa u Minhenu vec 2 dana. Bespotrebno se prave teorije zavjere, eto sad Musa slagao selektora i ekipu i otisao u Minhen na operaciju bez njihovog znanja. Mislite da ne bi procurila informacija da je sve ovo bilo samovoljno?
A sto se tice operacije i oporavka, 1% sanse ima da zaigra na Eurobasketu.
Jedan grad, jedna ljubav!