Eto ga, sve ok. Neka pobjedi bolji, neka pobjedi sport. Svako dobro!Rahatlokum je napisao/la: ↑15 avg 2025, 17:56ja govorim konkretno za situaciju gdje je Gigovic sudio Velez Zeljeznicar, ono jeste bio cist crveni Krpica, da li je lopta cijelim obimom izasla to niko sa sigurnoscu ne moze utvrdit dok nema tehnologije koja ce to fino prikazat, ja nemam problem priznat kad nesto ne ide mom klubu u prilog, nisam kao neki kojima je sve bajno kad je u korist njihovog kluba.Tuce11 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 17:52Jah.. kao prošle sezone kad se Krpiću u dva navrata oprašta crveni karton, kad date go nakon što je lopta izašla s terena.. ili ono za 100 godišnjicu kluba kad Frano izmisli penal pa se Grbavica smijala. Možda da eviciramo vrijeme travničkog "uniđi" bušača lopti.. Sivac ne vidi faul nad Hadžikićem. Nemojte samo vi o suđenju.Rahatlokum je napisao/la: ↑15 avg 2025, 17:40i samo ne znam odakle sad price pobjedit ce Velez ako Gigovic ne umjesa prste, zadnji put kada je Gigovic sudio Velez Zeljeznicar bila je pobjeda Veleza 1:0 u toj utakmici Gigovic prakticno nije dozvolio igracima Zelje da oduzmu loptu, za svaki i najmanji kontakt sudio je faul u korist Veleza. Kako god nek veceras pobjedi bolji i da ne bude prica o sudjenju.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- BiHSportman
- Kontakt:
Da ti ja sastavim prosto-proširenu rečenicu. Očekujem X, nadam se pobjedi Veleža. Možeš se nadat, ali jedino što možete dobit su štandovi pored ceste.
Ml
1921!
Sport ne moze pobijediti kad ste ispali seljaci. I iskreno jedva cekam docek vasih na Grbavici na ostalim tribinama kad budete htjeli doci.
Neki stadioni su puni bilo ko da dodje.
A periferija Mostara jeste ali da ne ulazim sad u politicku zavrzlamu jer ne zelim, prvo sto tome nije mjesto ovdje niti tu zelim graditi strane ali osim onih 500 metara kaldrme nemas nista sto se tice grada tako da suti i trpi. Bitnije ti se lizati sa uhljupom nego podrzavati svoj klub. Prosle godine sam rekao da ce vas ta ljubav skupo kostati pa ste vidjeli kako ste zavrsili. I haj i to da razbijemo, nije nikome problem sto se zigu sa njima nego je problem sto ste nepotrebno stvorili ovakav ambijent da vise nijednom navijacu najpopularnijeg kluba u drzavi vise nista ni promil dragi, naprotiv ne vidim vise da ste ikome simpaticni, a napomenut cu BEZ POTREBE.
Neki stadioni su puni bilo ko da dodje.
A periferija Mostara jeste ali da ne ulazim sad u politicku zavrzlamu jer ne zelim, prvo sto tome nije mjesto ovdje niti tu zelim graditi strane ali osim onih 500 metara kaldrme nemas nista sto se tice grada tako da suti i trpi. Bitnije ti se lizati sa uhljupom nego podrzavati svoj klub. Prosle godine sam rekao da ce vas ta ljubav skupo kostati pa ste vidjeli kako ste zavrsili. I haj i to da razbijemo, nije nikome problem sto se zigu sa njima nego je problem sto ste nepotrebno stvorili ovakav ambijent da vise nijednom navijacu najpopularnijeg kluba u drzavi vise nista ni promil dragi, naprotiv ne vidim vise da ste ikome simpaticni, a napomenut cu BEZ POTREBE.
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Nikada mi nece biti jasno zasto stave obje utakmice u istom terminu...
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Valja istrpitii još tri puta u sezoni ovo njihovo kmečanje i četri puta u svakoj narednoj ako ne ispadnu
-
- Kontakt:
ja ne znam cemu vise tenzije i price oko toga ocigledno ovi zeljovci ne kontaju da ce stadion bit puniji nego protiv borca i prije svega prioritet je smjestiti svoje navijace dobili ste gostujuci sektor ako vam nije dovoljno kupite clansku Veleza i sjedite slobodno..
- tutankamon1905
- Kontakt:
Plan da im Manijaci napumpaju broj prodanih clanskih je pao u vodu..ostadose im jos samo bordo braca
-
- Kontakt:
Sad će se i tuta zalit zašto ne može kupiti kartu za zapadnu tribinu, ali se u pola posta sjeti da on ima člansku i da može uzet.
Daj smirite se shizo skretnicari koji vam je djavo, sad će se svi gostujući žaliti sto ne mogu uzet karte za VIP tribinu, imaš svoj sektor po propisu i mogućnost bez obilježja da udjes na dvije tribine i šta hoćeš još vise ? Doček uz piće i mezu ? Nebi da vas na gostujuće ide 1000 pa kao treba vam veći kapacitet, vidili smo u Posušju niste mogli ni ono popunit.
Daj smirite se shizo skretnicari koji vam je djavo, sad će se svi gostujući žaliti sto ne mogu uzet karte za VIP tribinu, imaš svoj sektor po propisu i mogućnost bez obilježja da udjes na dvije tribine i šta hoćeš još vise ? Doček uz piće i mezu ? Nebi da vas na gostujuće ide 1000 pa kao treba vam veći kapacitet, vidili smo u Posušju niste mogli ni ono popunit.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Threeplanetrees
- Kontakt:
3100 + maloprije još ste sedam mjeseci ispred nas. Ubrzo vas preskačemo kao Duplantis šest metaratutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:49Plan da im Manijaci napumpaju broj prodanih clanskih je pao u vodu..ostadose im jos samo bordo braca
- tutankamon1905
- Kontakt:
Al potrbusilo se i skontalo kako ce prodat vise clanskih.A da su malo mozak ukljucili skontali bi da ih niko ne voli osim bordo prijatelja i na to neko prijateljstvo ce imat desetak clanskih vise prodano. Ne vjerujem da ima vise budala da kupe kad se ni RAja nije u stanju uclanit u svoj klub dok ih ne krenu javno prozivat.
-
- Kontakt:
Bitno je da dodje vise ljudi na utakmice početka prvenstva, nego vas u Europi i borbi za play of. Vise će u nas Radnik skupit ljudi nego Ultrecht u vas, jer nametnuto nikom nije dragotutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 19:01Al potrbusilo se i skontalo kako ce prodat vise clanskih.A da su malo mozak ukljucili skontali bi da ih niko ne voli osim bordo prijatelja i na to neko prijateljstvo ce imat desetak clanskih vise prodano. Ne vjerujem da ima vise budala da kupe kad se ni RAja nije u stanju uclanit u svoj klub dok ih ne krenu javno prozivat.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
90% sto pisu ne bi ni dosli u Mostar.
Moj Tuto, vama ni Manceshter U. ne bi pomogao...tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 18:49Plan da im Manijaci napumpaju broj prodanih clanskih je pao u vodu..ostadose im jos samo bordo braca

-
- Kontakt:
Forzzaaa Velez, gazi levate veceras!!
-
- Kontakt:
Jesi li krenuo za Mostar? Ja cu ti obezbijediti kartu za VIP tribinu.
Pa sto se ogranicili broj gostujucih karata ako vam se dostavilo koliko nas treba biti? Jel slucajno da nas ne bude vise nego one djecice na novoj tribini?
Želji gori pod nogama, a Gigović delegiran...Ali, da ne preudiciramo ništa.
Sretno Veležu.
Sretno Veležu.

- svrakino1921
- Kontakt:
Sretno našim navijačima
On ti je dijasporac, nemoj na njega.MostarskiSin je napisao/la: ↑15 avg 2025, 19:34Jesi li krenuo za Mostar? Ja cu ti obezbijediti kartu za VIP tribinu.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, Taree, tutankamon1905 i 159 gostiju.