Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovog pijacara kad uhljup mokrom kitom udari po celu on kaze hvala hahahhahaha a ja budala. Jasno je da levati nikad vise nece dobiti nikakvo postovanje, a uostalom nisu ga ni zasluzili nicim, ljakse ekipa a nazalost i klub potpomognut isto tako ljakse retorikom premijera.
I sad ce krenuti pricu o zemuncima, sto im je ovaj uhljup ispricao u doggy pozi, misleci ds je otkrio neku toplu vodu. Al ne daj boze sresti se negdje, to malo djece sto imate u kopu bi moralo u zapadni na klinicki
I sad ce krenuti pricu o zemuncima, sto im je ovaj uhljup ispricao u doggy pozi, misleci ds je otkrio neku toplu vodu. Al ne daj boze sresti se negdje, to malo djece sto imate u kopu bi moralo u zapadni na klinicki
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kako se bliži utakmica njihovo stanje je sve gore i gore
- tutankamon1905
- Kontakt:
A i kad vidim one glave u crvenim majicama iskreno pomislim kako vas tito nije natjerao da se malo vise mijesate sa ovima iz Mostara, mozda bi sta gledljivo ispalo i na periferiji

Ovi su raspamećeni totalno.
Potpuni meltdown.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sve u ovoj ligi oni mogu podnijeti , svaku vrstu ponizenja i loseg rezultata, osim naseg napretka zar ti nije jasno

Treba onom patuljku (wanna be reprezentativcu)kratkih ruka Mufti dvije tri pod precku i samo visoke na korner
Ne znam sto im uopste odgovarate.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Vala baš.. eto Hin tamo
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Navijaci Veleza odavno nisu imali ovakvo stanje totalnog uzbudjenja, vidi se koliko im fali ova utakmica, zato i ne zamjeram kako izlijecu jedan po jedan sa malogradjanskim ispadima 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Majstore čitaš li vašu temu?

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Doci ce vise ljudi nego protiv Borca, kolega deset ulaznica odmah uzeo, casti familiju
Joj teme, o svemu se pise samo ne o fudbalu. Kakva sizofrenija.
Trebala bi bit teska i cvrsta utakmica, mirise na x, a ocekujem pobjedu Veleza.

Joj teme, o svemu se pise samo ne o fudbalu. Kakva sizofrenija.
Trebala bi bit teska i cvrsta utakmica, mirise na x, a ocekujem pobjedu Veleza.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Odgovori na vase padobrance i par postova o sugavici cetnicima i zeljama da Miljacka kosti nosi koje nisi upratio?

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Padobranci i izrodi, svaki koji to spominjeKONTRASVIH je napisao/la: ↑15 avg 2025, 17:35Odgovori na vase padobrance i par postova o sugavici cetnicima i zeljama da Miljacka kosti nosi koje nisi upratio?![]()

Šta ćemo s vašim kolektivnim ludilom?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Razumljivo je to.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 avg 2025, 17:26Navijaci Veleza odavno nisu imali ovakvo stanje totalnog uzbudjenja, vidi se koliko im fali ova utakmica, zato i ne zamjeram kako izlijecu jedan po jedan sa malogradjanskim ispadima![]()
Periferci su jako uzbuđeni zbog dolaska giganta iz glavnog grada i Manijaka. Bice pun stadion, njima je ovo događaj godine, fudbalski praznik

Neka pobjedi fudbal

-
- Kontakt:
i samo ne znam odakle price ovih dana pobjedit ce Velez ako Gigovic ne umjesa prste, zadnji put kada je Gigovic sudio Velez Zeljeznicar bila je pobjeda Veleza 1:0 u toj utakmici Gigovic prakticno nije dozvolio igracima Zelje da oduzmu loptu, za svaki i najmanji kontakt sudio je faul u korist Veleza. Kako god nek veceras pobjedi bolji i da ne bude prica o sudjenju.
Jah.. kao prošle sezone kad se Krpiću u dva navrata oprašta crveni karton, kad date go nakon što je lopta izašla s terena.. ili ono za 100 godišnjicu kluba kad Frano izmisli penal pa se Grbavica smijala. Možda da eviciramo vrijeme travničkog "uniđi" bušača lopti.. Sivac ne vidi faul nad Hadžikićem. Nemojte samo vi o suđenju.Rahatlokum je napisao/la: ↑15 avg 2025, 17:40i samo ne znam odakle sad price pobjedit ce Velez ako Gigovic ne umjesa prste, zadnji put kada je Gigovic sudio Velez Zeljeznicar bila je pobjeda Veleza 1:0 u toj utakmici Gigovic prakticno nije dozvolio igracima Zelje da oduzmu loptu, za svaki i najmanji kontakt sudio je faul u korist Veleza. Kako god nek veceras pobjedi bolji i da ne bude prica o sudjenju.
-
- Kontakt:
ja govorim konkretno za situaciju gdje je Gigovic sudio Velez Zeljeznicar, ono jeste bio cist crveni Krpica, da li je lopta cijelim obimom izasla to niko sa sigurnoscu ne moze utvrdit dok nema tehnologije koja ce to fino prikazat, ja nemam problem priznat kad nesto ne ide mom klubu u prilog, nisam kao neki kojima je sve bajno kad je u korist njihovog kluba.Tuce11 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 17:52Jah.. kao prošle sezone kad se Krpiću u dva navrata oprašta crveni karton, kad date go nakon što je lopta izašla s terena.. ili ono za 100 godišnjicu kluba kad Frano izmisli penal pa se Grbavica smijala. Možda da eviciramo vrijeme travničkog "uniđi" bušača lopti.. Sivac ne vidi faul nad Hadžikićem. Nemojte samo vi o suđenju.Rahatlokum je napisao/la: ↑15 avg 2025, 17:40i samo ne znam odakle sad price pobjedit ce Velez ako Gigovic ne umjesa prste, zadnji put kada je Gigovic sudio Velez Zeljeznicar bila je pobjeda Veleza 1:0 u toj utakmici Gigovic prakticno nije dozvolio igracima Zelje da oduzmu loptu, za svaki i najmanji kontakt sudio je faul u korist Veleza. Kako god nek veceras pobjedi bolji i da ne bude prica o sudjenju.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Ejnur, Giuseppe1, James1987 i 47 gostiju.