English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Quartararo
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Quartararo » 15 avg 2025, 15:19

JayCatwright je napisao/la:
15 avg 2025, 15:12

Bayern postao razvojni klub :tokralju:
Ubiše kompleksi brašno. Svaki drugi post na temi EPL o Bayernu. :yawn:

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 15 avg 2025, 15:43

Sunderland je imao super prelazni, očekujem da izbore relativno lagan opstanak. Možda čak i sredina tabele.
Poznavajući sebe kakav sam prognozer za boxing day će imati 4 boda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 15 avg 2025, 15:58

Arvid je napisao/la:
15 avg 2025, 15:43
Sunderland je imao super prelazni, očekujem da izbore relativno lagan opstanak. Možda čak i sredina tabele.
Interesantno da im malo ko daje šanse, bez obzira na dobar prelazni. Meni su leeds i burnley sigurica za ispadanje, a predviđam borbu wolvesa i sunderlanda.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 15 avg 2025, 16:01

Sve oko ovog kluba je cringe

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 15 avg 2025, 16:01

Quartararo je napisao/la:
15 avg 2025, 15:19

Bruda nije valjda da navijas za Bauern. Nesto si osjetljiv na njih. :yawn:

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 15 avg 2025, 16:02

Masqareda je napisao/la:
15 avg 2025, 16:01
Quartararo je napisao/la:
15 avg 2025, 15:19

Bruda nije valjda da navijas za Bauern. Nesto si osjetljiv na njih. :yawn:
Ma ne. Ne volim čitati postove o drugim klubovima na ovoj temi. :yawn:

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 15 avg 2025, 16:10

Kakva ameba, ne smije na anonimnom forumu reći da navija za Bayern da mu se idol ne naljuti :rol: :bow:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 avg 2025, 16:13

Finn je napisao/la:
15 avg 2025, 15:58
Arvid je napisao/la:
Interesantno da im malo ko daje šanse, bez obzira na dobar prelazni. Meni su leeds i burnley sigurica za ispadanje, a predviđam borbu wolvesa i sunderlanda.
Dosta naroda očekuje Brentford u grčevitoj borbi za opstanak što zbog rasprodaje, što zbog odlaska Franka.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 15 avg 2025, 16:22

gaston je napisao/la:
15 avg 2025, 16:13
Finn je napisao/la:
Arvid je napisao/la:
Dosta naroda očekuje Brentford u grčevitoj borbi za opstanak što zbog rasprodaje, što zbog odlaska Franka.
Ne vidim ih baš u grčevitoj, doveli su nekakvih imena, dovest će još. Mislim da ima gorih ekipa. Ali da će pasti, hoće.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 15 avg 2025, 16:28

Kakva su predviđanja :mrgreen: mislim da je ovo konacno Arsenalova godina. Popunili su sve praznine od prethodne prije dvije godine, imaju na svakoj poziciji 2 dobra igraca a i ekipa je vec dovoljno dugo na okupu da prevazidje tu zadnju prepreku. Jedina dilema je kako ce se nositi s pritiskom, sumnjam da ce Arteti navijaci oprostiti jos jednu godinu bez osvajanja lige ili lige prvaka.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

sirBobbyMoore
Kontakt:

Post Postao/la sirBobbyMoore » 15 avg 2025, 16:35

Finn je napisao/la:
15 avg 2025, 16:22
gaston je napisao/la:
15 avg 2025, 16:13
Finn je napisao/la:

Ne vidim ih baš u grčevitoj, doveli su nekakvih imena, dovest će još. Mislim da ima gorih ekipa. Ali da će pasti, hoće.
Ja nas vidim bas dosta nisko. Osim ovog lijevog wingbeka i drugog golmana nikog nismo doveli. GP kaze da se uzda u Fullkruga i Calluma Wilsona i da mu ne treba napadac :facepalm: . Otisao Kudus nije dovedena zamjena. GP igra 3-5-2, patnja u najavi i ove sezone.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 15 avg 2025, 16:41

Kad moze Goldbridz, mogu i ja, lupit neku prognozu:
1. Liverpool ( na ghuzove, samo 1 bod razlike)
2. Arsenal (Arteta ce opet nest syebat)
3. Chelsea ( Enco je iskusniji)
4. Man Utd (samo zbog Rubikove kocke)
5. City ( jednostavno DECLINE)
6. Vila (Emery efekt)
7. Tot ( i ovo im je uspjeh)
8. BHA
9. Njuka ( jer ce im biti muka)
10. Everton ( s Moyesom ne mogu ispast slabiji)
11. Brentford (lagano)
12. Fulham
13. Bornov identitet
14. Forest (vrcanje u realnost)
15. Palas (ne treba im vise)
16. LIC (ostaju jedini iz Chshipa)
17. West Ham (opet patnja)
18. Sunderland ( u zadnjem kolu)
19. Wukowi (vrijeme je)
20. Barnli ( otkud oni u Premu uopce, 10 kola prije kraja out)
CPOJ

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 15 avg 2025, 16:48

Brighton je zadržao ekipu, nadam se da od njih nekom iznenađenju u kupovima.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 15 avg 2025, 16:56

1. Liverpool - najbolja ekipa lige sa najboljim trenerom lige,
2. Arsenal - i ovo je upitno sa klaunom na klupi i njegove dvije dvorske lude na lijevom krilu (nadam se zadnja godina na klupi),
3. City - vraćaju se i ulaze u formu s Rodrijem od NG, tad će nekad i ispasti iz LP,
4. Chelsea - projekat uspješan,
5. Newcastle - mnogi ih otpisuju a pojačat će se fino do kraja + imaju dobrog trenera,
6. Nottingham
7. Tottenshit
8. Villa

ispadaju Burnley, Wolvesi i Leeds.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 15 avg 2025, 16:59

StevieG8 je napisao/la:
15 avg 2025, 16:28
Kakva su predviđanja :mrgreen: mislim da je ovo konacno Arsenalova godina. Popunili su sve praznine od prethodne prije dvije godine, imaju na svakoj poziciji 2 dobra igraca a i ekipa je vec dovoljno dugo na okupu da prevazidje tu zadnju prepreku. Jedina dilema je kako ce se nositi s pritiskom, sumnjam da ce Arteti navijaci oprostiti jos jednu godinu bez osvajanja lige ili lige prvaka.
Kako smo popunili sve praznine a rotacija na lijevom krilu dva najgora krila lige koja razliku ne bi pravila ni u Championshipu :urnebes:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Quartararo
Kontakt:

Post Postao/la Quartararo » 15 avg 2025, 17:07

Jabroni je napisao/la:
15 avg 2025, 16:10
Kakva ameba, ne smije na anonimnom forumu reći da navija za Bayern da mu se idol ne naljuti :rol: :bow:
Je.bem i tebe i idola. :yawn:

sarajevskiMarlboro
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiMarlboro » 15 avg 2025, 17:08

Napokon se EPL vraća pa je vrijeme i za neke prognoze.

Prva tri se praktično sami pišu. Arsenal, City i Liverpool. Mislim da svi imaju podjednake šanse i da će sitnice i povrede odlučiti. Ipak, kad već predviđamo mislim da ide

1. City
2. Liverpool
3. Arsenal
4. Chelsea

City je imao užasnu i opet su završili treći, par bodova iza Arsenala. Siguran sam da će biti bolji ove sezone. Januarska pojačanja su već uigrana, doveli su par izuzetnih igrača i Rodri se vraća. Uz Halanda, očekujem izuzetno puno od Reijndersa, Ait Nourija i Cherkija. Praktično su zamijenili sve bitne pozicije osim desnog beka.

Liverpool s obzirom na pojačanja djeluje da moraju biti prvaci, ali ja imam par rezervi. Uprkos velikim dolascima, bilo je jako puno odlazaka. U napadu su izgubili Jotu, Diaza i Nuneza, a doveli samo Ekitikea. Vjerovatno će doći i Isak, ali to je i dalje nejasno. U odbrani imaju samo dva stopera. Izgleda da je gotov i Leoni, vjerovatno će i Guehi. To popunjava roster, ali i dalje je ogromna promjena u timu. Ostaje i pitanje desnog beka. Nakon toliko godina sa Trentom, sada je skroz drugi profil igrača tu. Moram izdvojiti Wirtza, mislim da je to pojačanje sezone, neovisno o Isaku.

Arsenal je najstabilniji i riješili su sve pozicije osim lijevog krila. Jedini razlog zašto ih stavljam na treće mjesto je Arteta. Mislim da će ih njegova tvrdoglavost na kraju koštati. Ako opet bude forsirao istih 11 igrača u svakoj utakmici svih 90 minuta, u drugom dijelu sezone dovesti do povreda i iscrpljenih igrača. Prije svega mislim na forsoranje Sake i Odegarda. Osim toga, puno očekujem od Zubimendija. Čak mislim da će biti uticajniji od Gyokeresa.

Chelsea ima odličnu ekipu, ali mislim da su ipak par nivoa ispod ove trojke. Igrali su do kraja CWC i vjerujem da će ih to dugoročno koštati. Uz to, ne znam šta je sa odbranom nakon povrede Colwilla.

U konkurenciji za 5 mjesto vidim United, Tottenham, Brighton i Aston Villu. United se odlično pojačao, Amorim je tu već duže vrijeme. Mada su i ranije dovodili dobre igrače koji se nisu isplatili što govori da imaju dubljih problema od samih igrača i trenera. Tottenham ima dobru ekipu i odličnog trenera. Vjerujem da neće imati toliko povreda kao prošle sezone (za što poprilično krivim Angea). Brighton i Aston Villa su jako stabilni već par sezona. Nemaju bitnijih odlazaka, najbolji igrači su i dalje tu.

Od Newcastlea očekujem priličan pad. Imaju užasan transfer rok. Praktično svaki igrac kojeg su zeljeli ih je odbio. Ova kriza sa Isakom im nikako ne pomaže. Još nisu zamijenili ni Wilsona, a pogotovo Isaka. Uz to sad imaju i LP. Ipak previše dobra ekipa da bi pali ispod 10 mjesta.

Vjerujem da će se Forrest vratiti u sredinu tabele. Prošla sezona je overachievement i ne vjerujem da će je ponoviti. Vjerujem ispod 10 mjesta.

Obično ispadaju ista tri kluba koja su i ušli u prem. Ipak mislim da će jedan od njih preživjeti na račun Wolvesa. Sunderland je uložio baš puno. Praktično kupuju opstanak. S druge strane i Leeds dobro ulaže, a nisu baš toliko promijenili tim tako da njima dajem prednost.

Od ostalih, misterija mi je Brentford. Izgubili su bitne igrače i trenera. Ako ode Wissa to je praktično čitav napad. Ipak mislim da su oni odlično vođen klub i neće imati toliko problema.

Slična situacija je i sa Bournemouthom. Izgubili su skoro cijelu zadnju liniju, ali imaju sjajnu upravu i odličnog trenera tako da se ne brinem ni za njih.

West Ham mi je misterija, Everton je ponovo sa Moyesom i sve nekako ima smisla. Fulham dobra ekipa sa dobrim trenerom.

Ne očekujem veliku krizu top ekipa kao United i Tottenham prošle godine. Potencijalno Newcastle, ali ne u toj mjeri.

Imam osjećaj da će prva tri voditi svoju bitku, a ostalo je sve otvoreno. Prilično ujednačeno i svako svakome može uzeti bodove.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 15 avg 2025, 17:16

1. Arsenal
2. City
3. Liverpool
4. Tottenham
5. Newcastle
6. Villa
7. Brighton

:yawn:

JackW
Kontakt:

Post Postao/la JackW » 15 avg 2025, 17:24

Masqareda je napisao/la:
15 avg 2025, 17:16
1. Arsenal
2. City
3. Liverpool
4. Tottenham
5. Newcastle
6. Villa
7. Brighton

Samo bih dodao United na sedmo mjesto, ostalo se slažem.

Masqareda
Kontakt:

Post Postao/la Masqareda » 15 avg 2025, 17:28

JackW je napisao/la:
15 avg 2025, 17:24
Masqareda je napisao/la:
15 avg 2025, 17:16
1. Arsenal
2. City
3. Liverpool
4. Tottenham
5. Newcastle
6. Villa
7. Brighton

Samo bih dodao United na sedmo mjesto, ostalo se slažem.
Zaboravio sam na njih kako su dugo vremena jako losi. :yawn:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.