Ubiše kompleksi brašno. Svaki drugi post na temi EPL o Bayernu.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ubiše kompleksi brašno. Svaki drugi post na temi EPL o Bayernu.
Interesantno da im malo ko daje šanse, bez obzira na dobar prelazni. Meni su leeds i burnley sigurica za ispadanje, a predviđam borbu wolvesa i sunderlanda.
Bruda nije valjda da navijas za Bauern. Nesto si osjetljiv na njih.Quartararo je napisao/la: ↑15 avg 2025, 15:19Ubiše kompleksi brašno. Svaki drugi post na temi EPL o Bayernu.![]()
Ma ne. Ne volim čitati postove o drugim klubovima na ovoj temi.Masqareda je napisao/la: ↑15 avg 2025, 16:01Bruda nije valjda da navijas za Bauern. Nesto si osjetljiv na njih.Quartararo je napisao/la: ↑15 avg 2025, 15:19Ubiše kompleksi brašno. Svaki drugi post na temi EPL o Bayernu.![]()
![]()
Dosta naroda očekuje Brentford u grčevitoj borbi za opstanak što zbog rasprodaje, što zbog odlaska Franka.
Ne vidim ih baš u grčevitoj, doveli su nekakvih imena, dovest će još. Mislim da ima gorih ekipa. Ali da će pasti, hoće.gaston je napisao/la: ↑15 avg 2025, 16:13Dosta naroda očekuje Brentford u grčevitoj borbi za opstanak što zbog rasprodaje, što zbog odlaska Franka.
Ja nas vidim bas dosta nisko. Osim ovog lijevog wingbeka i drugog golmana nikog nismo doveli. GP kaze da se uzda u Fullkruga i Calluma Wilsona i da mu ne treba napadacFinn je napisao/la: ↑15 avg 2025, 16:22Ne vidim ih baš u grčevitoj, doveli su nekakvih imena, dovest će još. Mislim da ima gorih ekipa. Ali da će pasti, hoće.
Kako smo popunili sve praznine a rotacija na lijevom krilu dva najgora krila lige koja razliku ne bi pravila ni u ChampionshipuStevieG8 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 16:28Kakva su predviđanjamislim da je ovo konacno Arsenalova godina. Popunili su sve praznine od prethodne prije dvije godine, imaju na svakoj poziciji 2 dobra igraca a i ekipa je vec dovoljno dugo na okupu da prevazidje tu zadnju prepreku. Jedina dilema je kako ce se nositi s pritiskom, sumnjam da ce Arteti navijaci oprostiti jos jednu godinu bez osvajanja lige ili lige prvaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.