Premijer liga BiH - aktuelno

ErosViverosViv
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la ErosViverosViv » 15 avg 2025, 13:58

rishovski je napisao/la:
15 avg 2025, 13:53
KONTRASVIH je napisao/la:
15 avg 2025, 13:01
avenija je napisao/la:
15 avg 2025, 11:55
Ovo su fudbalske i sportske čari. Neprijateljstvo na tribinama i na terenu, napetost i sta sve to donosi. Pune tribine, rivalstvo, grub fudbal za svaku loptu. Tenzija. Svaka čast i Veležu i Želji.
Kad vidim onaj topli pede.rluk kad igraju Velež i Sarajevo povraća mi se. Dupeuvlakači.
Odlicno razmisljanje, brz povratak u PL BiH pa da i vama napunimo stadion :ljepota:
Da su svi navijači kao ti,Želji bi trebale na stadionu samo klupe za rezervne igrače :rol: Nikad nije bio na Grbavici a piše o gostujućim utakmicama :urnebes:
sta pricas ti, pa utvrdjeno je prisustvo protiv neftcija, kao i jedan derbi 2022.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 15 avg 2025, 14:09

ErosViverosViv je napisao/la:
15 avg 2025, 13:58
rishovski je napisao/la:
15 avg 2025, 13:53
KONTRASVIH je napisao/la:
15 avg 2025, 13:01

Odlicno razmisljanje, brz povratak u PL BiH pa da i vama napunimo stadion :ljepota:
Da su svi navijači kao ti,Želji bi trebale na stadionu samo klupe za rezervne igrače :rol: Nikad nije bio na Grbavici a piše o gostujućim utakmicama :urnebes:
sta pricas ti, pa utvrdjeno je prisustvo protiv neftcija, kao i jedan derbi 2022.
Prije će biti da je bio u Bakuu protiv Neftcija :mrgreen: 3 dana brodom preko luke Bar i 2 dana avionom putovao :urnebes:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 15 avg 2025, 14:29

Jel Arena prenosi veceras Velez Zeljo ili moja tv e.?

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 avg 2025, 14:32

amypitar je napisao/la:
15 avg 2025, 14:29
Jel Arena prenosi veceras Velez Zeljo ili moja tv e.?
My tv
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 15 avg 2025, 15:09

malo i da se nasmijemo u moru prekomjernih uvreda hah, bar meni drama lice, ne znam za ostale

slika

slika

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 15 avg 2025, 15:28

BarbareZeljin je napisao/la:
15 avg 2025, 11:11
Vanja8 je napisao/la:
15 avg 2025, 10:34
Meni se cini da Adzem jednostavno provocira otkaz u Zelji ili je toliko van nekakve realnosti da nije uopste svjestan sta radi...
Opet je krenuo da "disciplinuje" igrace...
Kao sto sam napisao odmah poslije Kopera da su njegove izjave oko Sosica i napadaca kontraproduktivne, gdje si izgubio najboljeg igraca Sosica, sto se u narednim utakmicama i pokazalo.
Medjutim, on nastavlja i dalje da doljeva ulje na vatru, pa je zapravo i dobio da mu nakon 3 kola cijeli stadion skandira da ide...

Iskreno, mislio sam da je to moguce samo kod nas, jer se zna na kolikom je levelu pitarluk, ali me je Ado uvjerio da se to desava i u drugom klubu ...

On se meni ponasa kao da namjerno izaziva otkaz u folu, hajde dajte mi ispisnicu pa da vas ogulim...
Mislim, veze ovo nema sa zdravim razumom, pogotovu sto on to sve zna, on nije neki stranac pa da ne zna kolika bomba moze biti svlacionica u Zelji...
Adzem nije nikakav stucnjak,malo psiha,malo ego,malo ja sam najpametniji, a jako puno=losa ekipa. Covjek uigrava jedno,i knda u 3 tekme nista kd toga nije na terenu,plus ti jedno od 2 mjesta uzimaju U 21 igraci,koji nemaju kvalitet,a uzimaju ti mjesto dvojici jako bitnih igraca.
Necemo uopste ulaziti u detalje ko je birao,zasto ovi igraju u Zelji...
Covjeka neko lose savjetuje,a sto je najgore od svega, svi vide ogromne probleme,i nije on daleko od istine sto prica za igrace,ali nadri psiholog,ocito ne zna da je davno proslo vrijeme gdje je trener bio autoritet i moze da sere javno po igracima,a da od tih istih ocekuje da sutra ginu za njega. Klub ne stoji iza njega,jer nije jak.
Mislis da su Ribara voljeli igraci. Pa Cobu Janjusa su otpustili zbog Ribara.
Danas su igraci ,duse drage jako osjetljive,skloni prikljucivanju i udruzivanju u neke klanove,pogotovo jos sto su zasticeni,cine ti "uslugu" sto igraju za tvoj klub. A i ne djeluje kritika na svakoga isto. Nekog motivira a nekog ubije u pojam.
Kad na to sve nemas igru i rezultat,i ponasas se nadobudno,jednostavno to prerasta u cirkus.
Covjek vise ne zna sta je problem. Evo vi imate sve uslove,skupe igrace,dosta stvari poslozeno,ali vam ne funkcionise kako bi trebalo.

Dva cirkusa u gradu,jedan ima bolji sator, a drugi skuplje zabavljace.
Sarajevo i Zeljo,generalno cijeli sport u KS,ljudi u ovom gradu,ovo je sve otislo u 3 pm,nestrucni ljudi u svakoj sferi zivota vode poslove.
Kunem ti se u svakoj drzavnoj firmi,sefovi su najnesposobniji dijelovi masinerije. Ljudi nikad vise nisu bili bahatiji i oholiji,ma cijeli kanton je na mrvama nekim.
Meni je prosto nevjerovatno sta smo mi sebi sami uradili.
Jedino sta u gradu cvijeta je droga,i ljudi koji od toga imaju koristi.
Imao bi svasta napisati ali jbg. Nekad pomislim sta se vi koji **** zalite, bas vidite par smisljenih akcija,za razliku od nas.
Drug moj... :thumbup:

Ejnur
Kontakt:

Post Postao/la Ejnur » 15 avg 2025, 15:57

Nisam pratio prethodne stranice.
Iz kojeg razloga Rodjeni dizu ovoliku frku oko karti za ovu zapadnu tribinu,pa ne daju ni "neutralnim" da dodju,dok sa druge strane kad igraju sa pitarima primjetio sam da cak na onoj njihovoj centralnoj tribini budu okacene zastave Sarajeva.
Sve se trudim da vas gotivim radi svega kroz sta ste prosli od rata pa vamo,al vi se uvijek potrudite da to ne bude tako.
U oba navrata kad ste igrali utakmice europske na Grbavici nisam primjetio nigdje da je pisano da su neki napadi bili sto je realno bilo lahko izvodljivo.

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 15 avg 2025, 15:58

slavljenje titule zrinjskog 2014 kada su pobjedili zelju i donijeli im titulu, izmisljanje da se skandiralo praljku da se pjevalo o rusenju starog mosta, kletva da se sjeme zatre, da miljacka kosti izbaci. Koja bolesna mrznja pa nije ni cudo da je sve vecem broju navijaca zelje drazi i zrinjski kad te "tvoj" ovako mrzi i vrijedja.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2025, 16:04

Slogu Doboj zbog velike potrošnje u prva dva kola ovaj vikend pada psiho fizički i Borac iz BL to znalački koristi i dolazi do 3 boda u Doboju.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 15 avg 2025, 16:11

Koje kolektivno ludilo na temi Željezničara. Mislim da smo prevazišli i njihovu usijanost pred gradski derbi sa Sarajevom 😍

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 15 avg 2025, 16:12

Nervozni su.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 15 avg 2025, 16:19

Sretno Veležu protiv ciganije koja se odaziva na ime željezničar.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 15 avg 2025, 16:22

Nirton je napisao/la:
15 avg 2025, 16:19
Sretno Veležu protiv ciganije koja se odaziva na ime željezničar.
takodjer sretno i Zrinjskom kada bude igrao zaostlu protiv tifusara i spinatora sa kobiljeg glave koje se odazivaju na MUUU.

Combattente87
Kontakt:

Post Postao/la Combattente87 » 15 avg 2025, 16:23

bordobijeli je napisao/la:
15 avg 2025, 16:04
Slogu Doboj zbog velike potrošnje u prva dva kola ovaj vikend pada psiho fizički i Borac iz BL to znalački koristi i dolazi do 3 boda u Doboju.
A već naredni vikend vraćamo dug starom prijatelju, jer nije lijepo ostavljati svađu ;)
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 15 avg 2025, 16:25

Ejnur je napisao/la:
15 avg 2025, 15:57
Nisam pratio prethodne stranice.
Iz kojeg razloga Rodjeni dizu ovoliku frku oko karti za ovu zapadnu tribinu,pa ne daju ni "neutralnim" da dodju,dok sa druge strane kad igraju sa pitarima primjetio sam da cak na onoj njihovoj centralnoj tribini budu okacene zastave Sarajeva.
Sve se trudim da vas gotivim radi svega kroz sta ste prosli od rata pa vamo,al vi se uvijek potrudite da to ne bude tako.
U oba navrata kad ste igrali utakmice europske na Grbavici nisam primjetio nigdje da je pisano da su neki napadi bili sto je realno bilo lahko izvodljivo.
Frka je samo u vasim glavama, znalo se nakon utakmice protiv Borca gdje je stadion bio skoro pun da ce i ovu biti slicna situacija ako ne i vise i da ce se dosta karata prodati u pretprodaji. Logicno da ces zastititi clanove kluba da ne izvise za kartu.

Dodjite i vi na centralnu ko vam brani.
A to za napade na Grbavici za vrijeme Europskih, ako ne procitas ne mora znaciti da se nije desilo.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 avg 2025, 16:31

Combattente87 je napisao/la:
15 avg 2025, 16:23
bordobijeli je napisao/la:
15 avg 2025, 16:04
A već naredni vikend vraćamo dug starom prijatelju, jer nije lijepo ostavljati svađu ;)
Polako prvo ovo kolo ,doduše Borac vec razmišlja o sljedecam kolu ovo je već upisao 3 boda . A i Sloga D je toliko nabrijana za ovu utakmicu da još nema najave utakmice na zvanicnoj stranici .

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 15 avg 2025, 16:37

Rahatlokum je napisao/la:
15 avg 2025, 15:58
slavljenje titule zrinjskog 2014 kada su pobjedili zelju i donijeli im titulu, izmisljanje da se skandiralo praljku da se pjevalo o rusenju starog mosta, kletva da se sjeme zatre, da miljacka kosti izbaci. Koja bolesna mrznja pa nije ni cudo da je sve vecem broju navijaca zelje drazi i zrinjski kad te "tvoj" ovako mrzi i vrijedja.
To je ta sezona kada smo realno bili bolji tim zadnju polovinu prvenstva. Na posten fer play nacin vas tuknuli u Mostaru i gdje ste vi po Bosnjackoj liniji moiili da vas pustimo .. e moii jadni nesudjeni sampioni. Nikada nijedan navijac Veleza pravi nije slavio titule Zrinjskog.. sta god uzimas skini se stoga.. gubis razum haluciniras

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 15 avg 2025, 16:41

MostarNeretva je napisao/la:
15 avg 2025, 16:37
To je ta sezona kada smo realno bili bolji tim zadnju polovinu prvenstva. Na posten fer play nacin vas tuknuli u Mostaru i gdje ste vi po Bosnjackoj liniji moiili da vas pustimo .. e moii jadni nesudjeni sampioni. Nikada nijedan navijac Veleza pravi nije slavio titule Zrinjskog.. sta god uzimas skini se stoga.. gubis razum haluciniras
ja ne kazem da nije pobjeda postena bila samo kazem kako stvari stoje isto tako su skoro svi vasi na kraju prosle sezone pricali "gledaj zelje, zapeo protiv nas umjesto da nas pusti jer smo bosnjacki klub", dakle da sumiramo odma, sve sto vasi rade je opravdano, a o razumu ne bi sa likovima ciji klub ima na grbu simbol diktatorske ideologije!!!
Zadnja izmjena: Rahatlokum, dana/u 15 avg 2025, 17:04, ukupno mijenjano 1 put.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 15 avg 2025, 16:45

Sajam uvreda na relaciji Grbavica - Mostar :bih: :bow:
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 15 avg 2025, 16:48

15 avg 2025, 16:41
MostarNeretva je napisao/la:
15 avg 2025, 16:37
ja ne kazem da nije pobjeda postena bila samo kazem kako stvari stoje isto tako su skoro svi vasi na kraju prosle sezone pricali "gledaj zelje, zapeo protiv nas umjesto da nas pusti jer smo bosnjacki klub", dakle da sumiramo odma, sve sto vasi rade je oprovdano, a o razumu ne bi sa likovima ciji klub ima na grbu simbol diktatorske ideologije!!!
Majstore ko god zapne protiv nas kapa mu dole i respelt samo posteno. To misli 99% navijaca Veleza.

Ne postoji tu nikakva mrznja samo par usijanih glava, cesto premladi, cesto pod uticajem ..

U ovom zadnjem slucaju nepotrebne tenzije oko karata .. to je pravilo koje ce vaziti za sve gostujuce navijace.

Totalno ispravno od nase iprave

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.