Necu da se radujem previse, da ne bude flop kao pojedini igraci. Sa srecom mu svakako

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Istina, samo sto tad Susic nije htio da nesto pokrene u vezi toga. Mislio Dzeko i Ibisevic ce vjecno igrati. Spahicu i ekipi se ne moze prigovoriti na dovodjenje novih igraca. Iako neki nisu kvalitet, bolje da ih imamo za ne daj Boze.
Gledao sam ja nesto maloCoolpanda24 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 21:06Kenan Bilalović (lijevo krilo) prešao iz Vernama u škotski Aberdeen. Je li ko pratio ovog malog, kakav je igrač i da li ima uopšte pravo nastupa za nas?
Bila je konjička gol-mašina, Smail Prevljak, ali nije iz Klisa
Uh izvini zaboravio sam njega, eto kakva mu je uloga bila
Joj Muamer TankovićSindikat12 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 15:36Bio je i ovaj
Jedini koji je izabrao Švedsku ispred BiH…
![]()
Cigan iz Srbije, samo muslimansko ime i prezime ima, nista drugo.
Otac mu je bio fudbaler ima naš pasoš, za ovo drugo si upravu.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 22:54Cigan iz Srbije, samo muslimansko ime i prezime ima, nista drugo.
Uostalom, sve i da moze igrati za nas, to se nece desiti dok god igra za CZV.
Obavezno u21 pozvati.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 21:06Kenan Bilalović (lijevo krilo) prešao iz Vernama u škotski Aberdeen. Je li ko pratio ovog malog, kakav je igrač i da li ima uopšte pravo nastupa za nas?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Benko123, bhfanatic14, DjaniTarik, Mostarska, Normus90 i 48 gostiju.