FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E sto mozete srat tito je ****.Sve fol u "njihovo vrijeme",otisli sa sjevera u 25 toj godini.
I ono fol prica kako je u njegovo vrijeme. Necete nista promjeniti,samo mozete ovdje srat i pojest to sto poserete.Kad uveze 3 pobjede,drkat ce te na iste.Haj vozdra!
I ono fol prica kako je u njegovo vrijeme. Necete nista promjeniti,samo mozete ovdje srat i pojest to sto poserete.Kad uveze 3 pobjede,drkat ce te na iste.Haj vozdra!
-
- Kontakt:
A ti znas jel da nije imao razgovor sa Ajlom?pitara je napisao/la: ↑15 avg 2025, 10:04Ma ja sjebala ga ona pa se morao zadovoljiti da igra za DubaiVolimoSarajevo je napisao/la: ↑15 avg 2025, 09:31Seferovic ti je bio dogovoren,al doticna je usrala sve.
Kakvih pacijenata ima majko draga
Ima dovoljno materijala da im se hebe majka svakako nema potrebe da ispadate smijesni izmisljanjem ovakvih gluposti, ovo ko onda kad je Mirza bio trener pa nas onaj uvjeravao da su se pobili Mirza i Avramovski zbog Dala pa za dva dana Avram poslije gola proslavi sa istim tim Mirzom
-
- Kontakt:
A sta ti je falilo za zekicem na derbyu i protiv sirokog? Ono nisu znali tezinu? Mani se tih pricahz033 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 12:07Sve stoji sto pisete, ali, Husref i ovaj strucni stab ako nista znaju velicinu i znacenje pojedinih utakmica kao sto su derby te utakmica protiv listice. Hus ti sigurno nece izaci sa nekim C timom na listicu pa poslije pricati kako nije znao sta navijacima znaci ta utakmica.
Sretno Husrefu i novom strucnom stabu i sto vise bodova na kontu bilo na kraju!!
“Sigurno više nećemo igrati s tri igrača nazad", rekao je Musemić.
Konačno.
Konačno.
Banic
Ristovski,Turda,Gojkovic,Mujkic
Mamas,Jatta
Ljajic
Mlinaric,Kyeremeh
Guliashvili
4-2-3-1
Ovo kada bi svi bili zdravi i spremni
Ristovski,Turda,Gojkovic,Mujkic
Mamas,Jatta
Ljajic
Mlinaric,Kyeremeh
Guliashvili
4-2-3-1
Ovo kada bi svi bili zdravi i spremni
-
- Kontakt:
Recenica koja ulijeva nadu

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ja trenera po forumu u pm.
Naravno da zna Husref sta znaci derbi, redovno peticu prima.hz033 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 12:07Sve stoji sto pisete, ali, Husref i ovaj strucni stab ako nista znaju velicinu i znacenje pojedinih utakmica kao sto su derby te utakmica protiv listice. Hus ti sigurno nece izaci sa nekim C timom na listicu pa poslije pricati kako nije znao sta navijacima znaci ta utakmica.
Sretno Husrefu i novom strucnom stabu i sto vise bodova na kontu bilo na kraju!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ma Keno hrakno po klubu a oni evo pljuju danima ne misle stati. Koliko postujes legende kluba treba biti mjerilo koliko postujes klub. Od doticnih to nisam vidio al doduse ne treba im uzet za zlo doci ce pameti. Cekam jos komentarr tipa Šoja i Hacko uhljebi jer haman samo jos oni nisu dosli na red. Na hajr na dobro ne treba nas niko mrziti dovoljni smo sami sebi. A ove seljacke floskule pravljenja rivalstva u svakom segmentu ko da smo Beograd ostavite kucama svojim.broj6 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:10Al mi imamo neke romanticare za navijace, samo se raspravlja o ljubavi prema klubuprvo Husref i sva ljubav koju je naplatio, sad Handzic, pa nam ne valjaju ni Obuca i Dzakmic, pa onda daj stranaca oni znaju, al daj i legende oni znaju sta je Sarajevo i vole ga
![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Ma valjda nemaju ljudi oci,nikad al nikad nece odigrat lijepo i dominantno i dobro kao sto je Zekic radio,taj osti zeljkan nam centra bukvalno nije prelazio,ovom je normalno bilo da mu petardu sloze.r3m1 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 12:43Naravno da zna Husref sta znaci derbi, redovno peticu prima.hz033 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 12:07Sve stoji sto pisete, ali, Husref i ovaj strucni stab ako nista znaju velicinu i znacenje pojedinih utakmica kao sto su derby te utakmica protiv listice. Hus ti sigurno nece izaci sa nekim C timom na listicu pa poslije pricati kako nije znao sta navijacima znaci ta utakmica.
-
- Kontakt:

r3m1 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 12:43Naravno da zna Husref sta znaci derbi, redovno peticu prima.hz033 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 12:07Sve stoji sto pisete, ali, Husref i ovaj strucni stab ako nista znaju velicinu i znacenje pojedinih utakmica kao sto su derby te utakmica protiv listice. Hus ti sigurno nece izaci sa nekim C timom na listicu pa poslije pricati kako nije znao sta navijacima znaci ta utakmica.
-
- Kontakt:
Nema to veze sa Beogradom,lik dodje u medije i po.pisha nas klub onda ti veliki navijac njega branis to automatski znaci da pishah klub,popisham i njega i zeljkana mu. Meni za hljeba da treba nebi obukao njihov dres ili radio a jos manje oljuvao po Sarajevu,nego sta mislis o Jadovcu i Pelaku vidim volis i cijenis takve likove?keli je napisao/la: ↑15 avg 2025, 12:47Ma Keno hrakno po klubu a oni evo pljuju danima ne misle stati. Koliko postujes legende kluba treba biti mjerilo koliko postujes klub. Od doticnih to nisam vidio al doduse ne treba im uzet za zlo doci ce pameti. Cekam jos komentarr tipa Šoja i Hacko uhljebi jer haman samo jos oni nisu dosli na red. Na hajr na dobro ne treba nas niko mrziti dovoljni smo sami sebi. A ove seljacke floskule pravljenja rivalstva u svakom segmentu ko da smo Beograd ostavite kucama svojim.broj6 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:10Al mi imamo neke romanticare za navijace, samo se raspravlja o ljubavi prema klubuprvo Husref i sva ljubav koju je naplatio, sad Handzic, pa nam ne valjaju ni Obuca i Dzakmic, pa onda daj stranaca oni znaju, al daj i legende oni znaju sta je Sarajevo i vole ga
![]()
Ja se nadam da ti nisi 83 godiste jer ako jesi za 42 godine si dobro zaosto. Prvo zeljo protiv kojeg je su igrali zekic, rozman je zeljo na rubu opstanka a nasim trenerima se nisu nikad skuplja pojacanja dovodila. Zeljo iz 2019. Sa Osimom na klupi je bio tv u boji za danasnjeg zelju i uostalom ne pravite se budale taj derbi smo igrali 3 dana nakon utakmice na pecari bez par krucijalnih igraca gdje smo bili desetkovani max. Ne znam zasto na spomenes da je upravo isti trener 5 mjeseci prije toga razbio kone 0-3 na grbavici sto je ujedno nasa posljedna pobjeda tamo. Usput ljudi su imali dan gdje im je uslo sta god su osutali na nasu zalost. Izadji prosetaj previse si negativan bas je lijep dan.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Na ovoj anketi može glasati bilo koji nick sa ovog foruma, nebitno za koga navija
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kritikuju Husrefa zbog dva poraza od Želje iz 2019, koji je bio pravo jak, predvođen Štilićem u vrhunskoj formi, dok Vasoski, Rožman i Zekić nisu ga mogli pobjedit, kad je bio u fazi raspada, bliži zoni ispadanja, dok sa Dudićem nismo uspjeli sačuvati 2:0 protiv njih u 90. minuti 

Ja se sjećam poraza 5:2, ali me zanima kad je još peticu primio pa veliš da je redovno prima? Sjećam se i da ih je dobio 0:3 na istom stadionu par mjeseci ranije i osvojio duplu krunu.r3m1 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 12:43Naravno da zna Husref sta znaci derbi, redovno peticu prima.hz033 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 12:07Sve stoji sto pisete, ali, Husref i ovaj strucni stab ako nista znaju velicinu i znacenje pojedinih utakmica kao sto su derby te utakmica protiv listice. Hus ti sigurno nece izaci sa nekim C timom na listicu pa poslije pricati kako nije znao sta navijacima znaci ta utakmica.

-
- Kontakt:
Jedno pitanje,ljudino,ako nije problem?_weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:43Pošto sam ja žena u klubu, javi se pa da vidiš od kad ja navijam, pratim, volim, podržavam, a ti isto to donesi pokaži pa da vidimo šta i kako se mjeri ljubav i razumijevanje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:34Ajd da ponovim posto vidim da si ti jedna od zena u klubu,vidim tesko razumijes,imas clanak gdje nas Handzic pljuje kako javno tako i sa strane,kakve veze Marina,Sarlija i slicni inaji veze sa ovim,plus ovo smece je lafp kapiten bio,jel ti sad jasno strucnjak?_weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2025, 10:31Ma ne izbjegavam nikakvu temu, nego jednostavno smatram da je to sporedna stvar. Neću mu apluadirati i klicati za njega na tribinama.
Ne toliko bitna, okej imam mišljenje da nije trebalo nikako da ga drže blizu kluba, ako već postoje neke indicije i dokazi da nije bio korektan, ali jednostavno postoje i ljudi unutra koji možda vide i očekuju druge kvalitete koje isporučuje.
U uostalom biznis je, isporučuješ ono za šta si plaćen - hvala.
Ne isporučuješ ono za šta si plaćen - doviđenja prijatno.
Ja iskreno ne očekujem od svakog ko radi ovdje da srcem voli Sarajevo. Takve odluke nama ne donose ništa, jer ako ćemo se voditi tim niko živ Husrefu ne smije prigovoriti ni riječ jer je hiljadu puta pokazao kako i na koji način voli Sarajevo.
Misliš da Šarlija, Marina i slični sutra ne bi radili u Želji da im se ukaže prilika.
Pa Seferović (konidiconi) je radio i u Želji i u Sarajevu po sto puta se vraćajući.
Jednostavno, MORA isporučivati ono za što je plaćen, ako tu šteka otjeraš i to je to.
Ko god isporučuje ono što je plaćen i radi na uspjehu i napretku SARAJEVA, za mene je apsolutno nebitno kako on razmišlja kod kuće.
A za tebe sam stručnjak svakako u fudbalskom smislu, jer ja imam treninga odrađenih i utakmica odigranih više nego što si ih ti pogledao.
Lp,
Ako ti ja posaljem fotku registracije FKS kao clan juniorske ekipe,da li to znaci da sam i ja kompetentniji za diskusiju i veci navijac od nekoga ko nikad kopacke obukao nije?
I da li sam konkrento „veci“ i kompetentniji od tebe u tom smislu?
Taj narativ koji se ovdje namece ja sam navijac,ti nisi,samo zato sto postoji drugacije misljenje,a po osnovu nekih fol benefita jer sam okusio kosevsku travu je za suhog proljeva.
Pusti covjeka da iznese misljenje bez tih omalovazavanja i price kako neko veze nema o fudbalu.
To sljepilo od kojeg patite nekolicina ovdje noseni qrcevim faktima nece potrajati,na zalost svih nas,iako cete i tada u kontru jer vas zdere taj loko-mahalski sindrom. Nek‘ je nas,makar i od gowana bio,dobar je.
Pozdrav
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 15 avg 2025, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, fera, HyperOS i 63 gosta.