Esmir Bajraktarević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Esmir Bajraktarević
Posudba najidealnija nema se tu sta puno pricat. On je treca opcija na desnom krilu nece tu biti mnogo minuta u prvom timu. On je u godinama gdje je jako bitno da igra koliko toliko ozbiljan fudbal a u to ne spada 2 liga Holandije…. Naravno ako zeli neku ozbiljnu karijeru koji mnogi od njeg ocekuju.
Da su bili pametni oko njega Dinamo ili Salzburg...Sindikat12 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 07:55Posudba najidealnija nema se tu sta puno pricat. On je treca opcija na desnom krilu nece tu biti mnogo minuta u prvom timu. On je u godinama gdje je jako bitno da igra koliko toliko ozbiljan fudbal a u to ne spada 2 liga Holandije…. Naravno ako zeli neku ozbiljnu karijeru koji mnogi od njeg ocekuju.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Mann i zvanično predstavljen u PSV-u. Esmiru bi fakat nabolje bilo ići negdje na posudbu, inače mu se valja vucarati još jednu sezonu po Jong PSV-u. S obzirom na situaciju, mislim da ga Barba neće zvati za septembar.
Prema trenutnoj situaciji ne treba ga zvati, bas kao sto ga nije zvao ni u martu ni u junu. Opravdano.
Drugo su neke naše želje, ali odluka selektora se u ovakvim situacijama treba poštovati a ne na nos mu nabijati.
Naravno, ukoliko se nesto drastično ne promijeni u narednih par sedmica pa uvjeri stručni štab da zaslužuje poziv. A oni sigurno neće zvati igraca zbog fantastičnog prijema lopte u bezveznoj prijateljskoj utakmici.
Esmir i njegov menadžer se moraju trgnuti, ako vec nisu, i razgovarati s ljudima u klubu da vide jasno kako stoje stvari, pa da shodno tome prave naredni korak. Vremena je sve manje.
Nikakvi Jongovi ne dolaze u obzir ako ćemo o reprezentaciji pričati.
Drugo su neke naše želje, ali odluka selektora se u ovakvim situacijama treba poštovati a ne na nos mu nabijati.
Naravno, ukoliko se nesto drastično ne promijeni u narednih par sedmica pa uvjeri stručni štab da zaslužuje poziv. A oni sigurno neće zvati igraca zbog fantastičnog prijema lopte u bezveznoj prijateljskoj utakmici.
Esmir i njegov menadžer se moraju trgnuti, ako vec nisu, i razgovarati s ljudima u klubu da vide jasno kako stoje stvari, pa da shodno tome prave naredni korak. Vremena je sve manje.
Nikakvi Jongovi ne dolaze u obzir ako ćemo o reprezentaciji pričati.
-
- Kontakt:
Poluinvalid koji sjedi na klupi heraclesa ako dobiva poziv redovno onda netreba biti glupson i razmisljat i dovodit u pitanje poziv esmira koji ulazi uvijek u igru slavnog psv-a koji je 10 stepenica iznad heraclesa. Znaci esmirovih 20-30 minuta u istoj ligi za stoputa bolji klub ne znace kao 20 minuta poluinvalida iz raspalog heraclesa. Esmire ne valja ti prijem lopte,neces dobit poziv zbog toga 

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Njega treba sačekati al' nema smisla da ga se gura u reprezentaciju. Prvo što ne može ništa pomoći, drugo što bi razvodnio hajp oko Alajbegovića kog treba pozvat, treće jer ne igra i četvrto on je daleko od završenog igrača.
Mi u ekipi imamo i previše igrača koji se još nisu do kraja razvili. Još jedan takav nam ne treba.
Po meni ima kvalitet za PSV. I neka sačeka svoje minute. Doći će jer je sezona duga. Igraće se na tri fronta. Nek odigra 20 utakmica ove sezone imaće neku platformu za sledeću.
Mi u ekipi imamo i previše igrača koji se još nisu do kraja razvili. Još jedan takav nam ne treba.
Po meni ima kvalitet za PSV. I neka sačeka svoje minute. Doći će jer je sezona duga. Igraće se na tri fronta. Nek odigra 20 utakmica ove sezone imaće neku platformu za sledeću.
E ako zovne Mujakice, Kulasine i takve **** i vas i barbu
Bajkatarevic itekako moze vise pomoci nego mnogi
Koliko ostali imaju minuta u klubu i kakav im je doprinos bio u repki?
Ne mogu da zabiju gol San Marinu o cemu pricamo
Bajkatarevic itekako moze vise pomoci nego mnogi
Koliko ostali imaju minuta u klubu i kakav im je doprinos bio u repki?
Ne mogu da zabiju gol San Marinu o cemu pricamo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Isto sam pisao u januaru, donekle i sada slično razmišljam ali više nisam siguran.Arnelv52 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:39Njega treba sačekati al' nema smisla da ga se gura u reprezentaciju. Prvo što ne može ništa pomoći, drugo što bi razvodnio hajp oko Alajbegovića kog treba pozvat, treće jer ne igra i četvrto on je daleko od završenog igrača.
Istina da je proljetni dio imao nesreću da je PSV ušao u veliku krizu rezultata, potom se Esmir povrijedio...na kraju mogu samo zahvaliti Ajaxu sto im je prepustio dobijenu titulu u posljednja 4 kola kada su ušli s viškom od 9 bodova koliko se sjecam i uspjeli to prosuti.
Igrat će PSV svaka 3 dana, trebalo bi biti minuta ako računaju na njega na duže staze. Ako ne, put pod noge.
Boljeg nemamo cak i trenutno - a on i Alajbegovic sigurno bi bili opasniji protiv SM nego sto smo vidjeli u prosloj utakmici
On sa svojih 20 godina ima 3 godine da se nametne u PSV-u. Treba mu samo jedna dobra sezona tj. zadnja a do tad može raditi za to finale. Dobra sezona i 23 godine njem garantuje prelazak u ekipe poput (današnjeg) Milana, Napolija, BVB i slično.hurem je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:49Isto sam pisao u januaru, donekle i sada slično razmišljam ali više nisam siguran.Arnelv52 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:39Njega treba sačekati al' nema smisla da ga se gura u reprezentaciju. Prvo što ne može ništa pomoći, drugo što bi razvodnio hajp oko Alajbegovića kog treba pozvat, treće jer ne igra i četvrto on je daleko od završenog igrača.
Istina da je proljetni dio imao nesreću da je PSV ušao u veliku krizu rezultata, potom se Esmir povrijedio...na kraju mogu samo zahvaliti Ajaxu sto im je prepustio dobijenu titulu u posljednja 4 kola kada su ušli s viškom od 9 bodova koliko se sjecam i uspjeli to prosuti.
Igrat će PSV svaka 3 dana, trebalo bi biti minuta ako računaju na njega na duže staze. Ako ne, put pod noge.
Odatle ne mora nikud on je već na nivou koji nam treba. A ako se baš desi neki boom ni sa 25 godina iz tih klubova se i sa 25. prelazi u Real i Barcelonu.
Sve bi to bilo uredno sto hurem pise da mi u reprezentaciji imamo uredjeno sve do te mjere da je stvarno konkurencija paklena i da u zadnje dvije godine nije bilo poziva igracima koji su slabo ili nikako igrali, a usput i ovi sto su pozivani su komedija od igraca. Bar bi ga morao imati na klupi pa ako zagusti daj ga unutra prije ce napraviti nesto nego bilo koji drugi s klupe, vec vidjeno. Ne razumijem zasto je problem to da se shvati?
Ma zaslužio je biti bar u rotaciji sa Memićem.
Radi iste stvari bih volio vidjet i Košpu na klupi jer oni su budućnost, a da talenta nemaju ne bi bili u tim klubovima.
Radi iste stvari bih volio vidjet i Košpu na klupi jer oni su budućnost, a da talenta nemaju ne bi bili u tim klubovima.
-
- Kontakt:
Kospo nece biti ni u rotaciji Fiorentine ove sezone, s toga ne vidim razlog njegovog pozivanja.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Beduin
- Kontakt:
Talenat prije svega moras dokazati na klupskom nivou pa onda da doprinosis reprezentaciji, tako i Kospo, Esmir i svaki drugi igrac.
I Tahirovic je bio u Romi i Ajaxu pa na kraju vise hajra ima od mene ona nena sto je prevedem preko pjesackog, nego fudbal od Benje.
I Tahirovic je bio u Romi i Ajaxu pa na kraju vise hajra ima od mene ona nena sto je prevedem preko pjesackog, nego fudbal od Benje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Neće njega čekati niko za to njegovo hipotetičko finale, kao ni što ima 3 godine 100% na raspolaganju da se dokaže. On ako ubrzo ne krene dokazivati kvalitet, izlazna vrata kluba su realnost. Siguran sam da ako se ove godine ne izbori u PSVu za kakvu-takvu minutažu (da postane rotacijski igrač), da će iduće ljeto napustiti klub.Arnelv52 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 09:36On sa svojih 20 godina ima 3 godine da se nametne u PSV-u. Treba mu samo jedna dobra sezona tj. zadnja a do tad može raditi za to finale. Dobra sezona i 23 godine njem garantuje prelazak u ekipe poput (današnjeg) Milana, Napolija, BVB i slično.hurem je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:49Isto sam pisao u januaru, donekle i sada slično razmišljam ali više nisam siguran.Arnelv52 je napisao/la: ↑12 avg 2025, 12:39Njega treba sačekati al' nema smisla da ga se gura u reprezentaciju. Prvo što ne može ništa pomoći, drugo što bi razvodnio hajp oko Alajbegovića kog treba pozvat, treće jer ne igra i četvrto on je daleko od završenog igrača.
Odatle ne mora nikud on je već na nivou koji nam treba. A ako se baš desi neki boom ni sa 25 godina iz tih klubova se i sa 25. prelazi u Real i Barcelonu.
Posudba je njemu najbolja opcija da vidi realno gdje pripada.
Ima 3 godine da igra u nekom timu bez nekih posebnih ambicija. Kod PSV-a to ne prolazi jer se stalno bore za vrh.
Njemu je ova godina kljucna. Eto proslu polusezonu da kazemo ono tek je dosao, dok se navikne na Evropu. Vala se dosad morao i naviknuti, a i pokazati nesto vise na treninzima i pripremama.
Njemu je ova godina kljucna. Eto proslu polusezonu da kazemo ono tek je dosao, dok se navikne na Evropu. Vala se dosad morao i naviknuti, a i pokazati nesto vise na treninzima i pripremama.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
On ako zavrsi na posudbi u nekom osrednjem holandskom prvoligašu, on je nama opet od koristi. Konkurenciju na desnom krilu svakako nema.
Tako da je nama bolje da igra standardno u osrednjem klubu nego da se nada većoj minutaži u PSVu.
Tako da je nama bolje da igra standardno u osrednjem klubu nego da se nada većoj minutaži u PSVu.
Ja govorim o putu koji predje dosta igrača. Prva sezona mu je mjera da bude rotacijski igrač, zabije koji gol i upiše koju asistenciju. Sledeće sezone, ako ne od početka onda tokom sezone, treba da preuzme ulogu u prvih XI. Onda one treće sezone da potvrdi svoj kvalitet. I nakon toga transfer.CAGarfia je napisao/la: ↑15 avg 2025, 12:41Neće njega čekati niko za to njegovo hipotetičko finale, kao ni što ima 3 godine 100% na raspolaganju da se dokaže. On ako ubrzo ne krene dokazivati kvalitet, izlazna vrata kluba su realnost. Siguran sam da ako se ove godine ne izbori u PSVu za kakvu-takvu minutažu (da postane rotacijski igrač), da će iduće ljeto napustiti klub.Arnelv52 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 09:36On sa svojih 20 godina ima 3 godine da se nametne u PSV-u. Treba mu samo jedna dobra sezona tj. zadnja a do tad može raditi za to finale. Dobra sezona i 23 godine njem garantuje prelazak u ekipe poput (današnjeg) Milana, Napolija, BVB i slično.hurem je napisao/la: ↑12 avg 2025, 13:49
Isto sam pisao u januaru, donekle i sada slično razmišljam ali više nisam siguran.
Posudba je njemu najbolja opcija da vidi realno gdje pripada.
On realno pripada PSV-u. Mali je nebrušeni talenat ali sa njim treba raditi. I ako ko zna raditi na ljudima onda su to Nizozemci.
On ima sve što jednom igraču treba ali je šoumen. To je pokupio iz MLS-a koja je rekreativna (a ne takmičarska) liga. I nešto sam siguran da su mu Nizozemci nabacili masu i gurali ga na špica ne bi li u njem probudili želju za kompetetivnošću. Njemu, po meni, treba samo to - da prestane igrati za kamere.
Tu će mu (ako već nije) po meni pomoći i PSV. Kad shvati da nije jedini igrač koji zna igrati lopte.
Sa naše strane, mi mu trebamo dati vremena, jer još nije zreo za reprezentacije. Treba ga pustiti da pronađe svoje mjesto pod nebom.
ma da ode na posudbu u tipa herenven il neki drugi holandski klub srednje kvalitete top bi bilo.Jedan Odegaard je proveo 2 sezone u viteseu i herenvenu i razvio se top.To su i dalje bolji klubovi od 90% u kojima igraju nasi
-
- Kontakt:
Ali sve dok ne ode na tu posudbu i na istoj se ne počne dokazivati, selektor ima pravo da ga ne poziva.
Puno je značajnije da se Alajbegović pozove za predstojeći dvomeč.
Puno je značajnije da se Alajbegović pozove za predstojeći dvomeč.