Ma jos malo nesto ostalo koliko sam dobio info gorit ce veceras sve
Slaba je popunjenost zapada, simpatizeri Željezničara se ne učlanjuju.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 avg 2025, 10:42Dobro jutro svima![]()
Po dosadasnjim komentarima mozemo potvrditi tu ushicenost navijaca Veleza jer im dolazi Zeljeznicar, a to svakako potvrdjuje da ce vjerovatno veceras po prvi put u PL BiH i napuniti stadion.
Volimo fudbal![]()
Ne cudi, ipak vam je danas praznik fudbala.Mostarac12345 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 10:33Ma jos malo nesto ostalo koliko sam dobio info gorit ce veceras sve
Klafurić: Navijačima Veleža je bitno da se pobijedi Željo, pobjeda protiv Zrinjskog kao trofej
Stice se utisak da je ovo prvo u pitanju,ali je u biti ovo drugo.Vanja8 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 10:34Meni se cini da Adzem jednostavno provocira otkaz u Zelji ili je toliko van nekakve realnosti da nije uopste svjestan sta radi...
Opet je krenuo da "disciplinuje" igrace...
Kao sto sam napisao odmah poslije Kopera da su njegove izjave oko Sosica i napadaca kontraproduktivne, gdje si izgubio najboljeg igraca Sosica, sto se u narednim utakmicama i pokazalo.
Medjutim, on nastavlja i dalje da doljeva ulje na vatru, pa je zapravo i dobio da mu nakon 3 kola cijeli stadion skandira da ide...
Iskreno, mislio sam da je to moguce samo kod nas, jer se zna na kolikom je levelu pitarluk, ali me je Ado uvjerio da se to desava i u drugom klubu ...
On se meni ponasa kao da namjerno izaziva otkaz u folu, hajde dajte mi ispisnicu pa da vas ogulim...
Mislim, veze ovo nema sa zdravim razumom, pogotovu sto on to sve zna, on nije neki stranac pa da ne zna kolika bomba moze biti svlacionica u Zelji...
Adzem nije nikakav stucnjak,malo psiha,malo ego,malo ja sam najpametniji, a jako puno=losa ekipa. Covjek uigrava jedno,i knda u 3 tekme nista kd toga nije na terenu,plus ti jedno od 2 mjesta uzimaju U 21 igraci,koji nemaju kvalitet,a uzimaju ti mjesto dvojici jako bitnih igraca.Vanja8 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 10:34Meni se cini da Adzem jednostavno provocira otkaz u Zelji ili je toliko van nekakve realnosti da nije uopste svjestan sta radi...
Kao sto sam napisao odmah poslije Kopera da su njegove izjave oko Sosica i napadaca kontraproduktivne, gdje si izgubio najboljeg igraca Sosica, sto se u narednim utakmicama i pokazalo.
Medjutim, on nastavlja i dalje da doljeva ulje na vatru, pa je zapravo i dobio da mu nakon 3 kola cijeli stadion skandira da ide...
Iskreno, mislio sam da je to moguce samo kod nas, jer se zna na kolikom je levelu pitarluk, ali me je Ado uvjerio da se to desava i u drugom klubu ...
On se meni ponasa kao da namjerno izaziva otkaz u folu, hajde dajte mi ispisnicu pa da vas ogulim...
Mislim, veze ovo nema sa zdravim razumom, pogotovu sto on to sve zna, on nije neki stranac pa da ne zna kolika bomba moze biti svlacionica u Zelji...
Dobar i dosta realan postBarbareZeljin je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:11Adzem nije nikakav stucnjak,malo psiha,malo ego,malo ja sam najpametniji, a jako puno=losa ekipa. Covjek uigrava jedno,i knda u 3 tekme nista kd toga nije na terenu,plus ti jedno od 2 mjesta uzimaju U 21 igraci,koji nemaju kvalitet,a uzimaju ti mjesto dvojici jako bitnih igraca.Vanja8 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 10:34Meni se cini da Adzem jednostavno provocira otkaz u Zelji ili je toliko van nekakve realnosti da nije uopste svjestan sta radi...
Necemo uopste ulaziti u detalje ko je birao,zasto ovi igraju u Zelji...
Covjeka neko lose savjetuje,a sto je najgore od svega, svi vide ogromne probleme,i nije on daleko od istine sto prica za igrace,ali nadri psiholog,ocito ne zna da je davno proslo vrijeme gdje je trener bio autoritet i moze da sere javno po igracima,a da od tih istih ocekuje da sutra ginu za njega. Klub ne stoji iza njega,jer nije jak.
Mislis da su Ribara voljeli igraci. Pa Cobu Janjusa su otpustili zbog Ribara.
Danas su igraci ,duse drage jako osjetljive,skloni prikljucivanju i udruzivanju u neke klanove,pogotovo jos sto su zasticeni,cine ti "uslugu" sto igraju za tvoj klub. A i ne djeluje kritika na svakoga isto. Nekog motivira a nekog ubije u pojam.
Kad na to sve nemas igru i rezultat,i ponasas se nadobudno,jednostavno to prerasta u cirkus.
Covjek vise ne zna sta je problem. Evo vi imate sve uslove,skupe igrace,dosta stvari poslozeno,ali vam ne funkcionise kako bi trebalo.
Dva cirkusa u gradu,jedan ima bolji sator, a drugi skuplje zabavljace.
Sarajevo i Zeljo,generalno cijeli sport u KS,ljudi u ovom gradu,ovo je sve otislo u 3 pm,nestrucni ljudi u svakoj sferi zivota vode poslove.
Kunem ti se u svakoj drzavnoj firmi,sefovi su najnesposobniji dijelovi masinerije. Ljudi nikad vise nisu bili bahatiji i oholiji,ma cijeli kanton je na mrvama nekim.
Meni je prosto nevjerovatno sta smo mi sebi sami uradili.
Jedino sta u gradu cvijeta je droga,i ljudi koji od toga imaju koristi.
Imao bi svasta napisati ali jbg. Nekad pomislim sta se vi koji **** zalite, bas vidite par smisljenih akcija,za razliku od nas.
Mostarac12345 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 09:33Auuhh kakav vas pakao čeka seljoberi iz Sarajeva
![]()
![]()
#volimovudržavukakvagodbila
Realan pogled koji potpisujem.BarbareZeljin je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:11Adzem nije nikakav stucnjak,malo psiha,malo ego,malo ja sam najpametniji, a jako puno=losa ekipa. Covjek uigrava jedno,i knda u 3 tekme nista kd toga nije na terenu,plus ti jedno od 2 mjesta uzimaju U 21 igraci,koji nemaju kvalitet,a uzimaju ti mjesto dvojici jako bitnih igraca.Vanja8 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 10:34Meni se cini da Adzem jednostavno provocira otkaz u Zelji ili je toliko van nekakve realnosti da nije uopste svjestan sta radi...
Necemo uopste ulaziti u detalje ko je birao,zasto ovi igraju u Zelji...
Covjeka neko lose savjetuje,a sto je najgore od svega, svi vide ogromne probleme,i nije on daleko od istine sto prica za igrace,ali nadri psiholog,ocito ne zna da je davno proslo vrijeme gdje je trener bio autoritet i moze da sere javno po igracima,a da od tih istih ocekuje da sutra ginu za njega. Klub ne stoji iza njega,jer nije jak.
Mislis da su Ribara voljeli igraci. Pa Cobu Janjusa su otpustili zbog Ribara.
Danas su igraci ,duse drage jako osjetljive,skloni prikljucivanju i udruzivanju u neke klanove,pogotovo jos sto su zasticeni,cine ti "uslugu" sto igraju za tvoj klub. A i ne djeluje kritika na svakoga isto. Nekog motivira a nekog ubije u pojam.
Kad na to sve nemas igru i rezultat,i ponasas se nadobudno,jednostavno to prerasta u cirkus.
Covjek vise ne zna sta je problem. Evo vi imate sve uslove,skupe igrace,dosta stvari poslozeno,ali vam ne funkcionise kako bi trebalo.
Dva cirkusa u gradu,jedan ima bolji sator, a drugi skuplje zabavljace.
Sarajevo i Zeljo,generalno cijeli sport u KS,ljudi u ovom gradu,ovo je sve otislo u 3 pm,nestrucni ljudi u svakoj sferi zivota vode poslove.
Kunem ti se u svakoj drzavnoj firmi,sefovi su najnesposobniji dijelovi masinerije. Ljudi nikad vise nisu bili bahatiji i oholiji,ma cijeli kanton je na mrvama nekim.
Meni je prosto nevjerovatno sta smo mi sebi sami uradili.
Jedino sta u gradu cvijeta je droga,i ljudi koji od toga imaju koristi.
Imao bi svasta napisati ali jbg. Nekad pomislim sta se vi koji **** zalite, bas vidite par smisljenih akcija,za razliku od nas.
Ja kolko znam Vrapcici imaju samo sljakuDirektorcic je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:38Ne mogu sjest gdje hocu kme kmeeee jos nas ovi gadjaju kamenovima![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 49 gostiju.