FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma keno bi supka dao za pare. Bio u omladinskom pogonu fekalija na minimalcu, ako ne i ispod, onda mu stupcanica ponudila malo jacu platu, stoju ili dvije vise i odmah presao kod njih (pomocnik u prvom timu), na istu fintu je dosao kod nas u akademiju, ponudili nasi stoju dvije vise.
Kod fekalija kad je bio od par roditelja sam nacuo da dobro radi sa djecom i velika vecina ga je hvalila (doduse djeca uzrasta 11-12 godina ili godinu gore-dole)
Isto tako je drzao a vjerujem da drzi i sada privatne treninge djeci, vecinom djeci kmelje.
Dok nije dosao kod nas, sve najgore je pricao, nije mu jasno bilo kako za njega nema mjesta u akademiji da bude trener, kako ga ne postuju itd. itd.
Da covjek ne zna ko je pomislio bi da je ikona FK Sarajeva, a ustvari obicni karinas kao i ja, koji sam poceo trenirati fudbal u FK Sarajevu sa 5 godina, jedina razlika sto sam se ja nakon juniora ugasio i upisao fakultet jer u to doba nije bilo hajra ako nemas neke štele u klubu, a nije mi se dalo za*ebavati po kantonalnim ligama, a on šatro napravio neku "karijeru" i glavna razlika da ja volim i zivim FK Sarajevo i nikad nista ruzno ne bih rekao za razliku od doticnog. Pa de onda i mene ubacite da budem neka figura u klubu, nije nista bolji od mene.
Kod fekalija kad je bio od par roditelja sam nacuo da dobro radi sa djecom i velika vecina ga je hvalila (doduse djeca uzrasta 11-12 godina ili godinu gore-dole)
Isto tako je drzao a vjerujem da drzi i sada privatne treninge djeci, vecinom djeci kmelje.
Dok nije dosao kod nas, sve najgore je pricao, nije mu jasno bilo kako za njega nema mjesta u akademiji da bude trener, kako ga ne postuju itd. itd.
Da covjek ne zna ko je pomislio bi da je ikona FK Sarajeva, a ustvari obicni karinas kao i ja, koji sam poceo trenirati fudbal u FK Sarajevu sa 5 godina, jedina razlika sto sam se ja nakon juniora ugasio i upisao fakultet jer u to doba nije bilo hajra ako nemas neke štele u klubu, a nije mi se dalo za*ebavati po kantonalnim ligama, a on šatro napravio neku "karijeru" i glavna razlika da ja volim i zivim FK Sarajevo i nikad nista ruzno ne bih rekao za razliku od doticnog. Pa de onda i mene ubacite da budem neka figura u klubu, nije nista bolji od mene.
Ma ne izbjegavam nikakvu temu, nego jednostavno smatram da je to sporedna stvar. Neću mu apluadirati i klicati za njega na tribinama.
Ne toliko bitna, okej imam mišljenje da nije trebalo nikako da ga drže blizu kluba, ako već postoje neke indicije i dokazi da nije bio korektan, ali jednostavno postoje i ljudi unutra koji možda vide i očekuju druge kvalitete koje isporučuje.
U uostalom biznis je, isporučuješ ono za šta si plaćen - hvala.
Ne isporučuješ ono za šta si plaćen - doviđenja prijatno.
Ja iskreno ne očekujem od svakog ko radi ovdje da srcem voli Sarajevo. Takve odluke nama ne donose ništa, jer ako ćemo se voditi tim niko živ Husrefu ne smije prigovoriti ni riječ jer je hiljadu puta pokazao kako i na koji način voli Sarajevo.
Misliš da Šarlija, Marina i slični sutra ne bi radili u Želji da im se ukaže prilika.
Pa Seferović (konidiconi) je radio i u Želji i u Sarajevu po sto puta se vraćajući.
Jednostavno, MORA isporučivati ono za što je plaćen, ako tu šteka otjeraš i to je to.
Ko god isporučuje ono što je plaćen i radi na uspjehu i napretku SARAJEVA, za mene je apsolutno nebitno kako on razmišlja kod kuće.
Ne toliko bitna, okej imam mišljenje da nije trebalo nikako da ga drže blizu kluba, ako već postoje neke indicije i dokazi da nije bio korektan, ali jednostavno postoje i ljudi unutra koji možda vide i očekuju druge kvalitete koje isporučuje.
Ja iskreno ne očekujem od svakog ko radi ovdje da srcem voli Sarajevo. Takve odluke nama ne donose ništa, jer ako ćemo se voditi tim niko živ Husrefu ne smije prigovoriti ni riječ jer je hiljadu puta pokazao kako i na koji način voli Sarajevo.
Misliš da Šarlija, Marina i slični sutra ne bi radili u Želji da im se ukaže prilika.
Pa Seferović (konidiconi) je radio i u Želji i u Sarajevu po sto puta se vraćajući.
Jednostavno, MORA isporučivati ono za što je plaćen, ako tu šteka otjeraš i to je to.
Ko god isporučuje ono što je plaćen i radi na uspjehu i napretku SARAJEVA, za mene je apsolutno nebitno kako on razmišlja kod kuće.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Odkud onda on u SS ako Hus nema nista sa tim, sta ovi mu diktiraju sef prihvata.jurisicduska je napisao/la: ↑15 avg 2025, 09:59Nije ga on prebacio.OldTownDistrict je napisao/la: ↑15 avg 2025, 09:55Doticni je od ranije u klubu ovaj ga samo kod sebe prebacio, eto koliko ste upuceni.
Eto nisi ni ti upućen. Luka Sarlija ga je uzeo za asistenta i povukao iz B tima Handžića da uci od njeg kako bi mogao i u B timu Radit analize, a on je prethodno radio u akademiji.
Husref ama bas s tim nema ništa.
Druga stvar. Da imamo navijačku grupu. Otišlo bi se u klub i on vise ne bi radio. Kako nemamo navijačku grupu , nego ne znamo kako bi ovo sad nazvali, to nam je sto nam je.
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 15 avg 2025, 11:15, ukupno mijenjano 1 put.
....sve drugo će proći!
Al mi imamo neke romanticare za navijace, samo se raspravlja o ljubavi prema klubu
prvo Husref i sva ljubav koju je naplatio, sad Handzic, pa nam ne valjaju ni Obuca i Dzakmic, pa onda daj stranaca oni znaju, al daj i legende oni znaju sta je Sarajevo i vole ga 

Ja, koji ovde pisem 10 godina tako reci na dnevno, nemogu dopustit da mi neko privaljuje da sam izdajnik da sam protiv kluba i da sam jeda od onih koji jedva cekaju da sam upravu (da FK SARAJEVO nedo bog izgubi pa da ja kazem e eto vidite kako sam ja upravu) takodje ima dosta ljudi koje zele to (koji pisu ovde praveci se da su nasi navijaci) al ja nisam od tih 100%
Ponavljam, VOLIM PRATIM KLUB OD 1996 godine svakodnevno.
Samim tim uzimam sebi zapravo da dam svoje misljenje, da hvalim da nehvalim da budem skeptik da preventivno djelujem na ljude u klubu ma koliko citali ne citali forume. Onaj Edo jaze FK SARAJEVO IZGUBILO 5 bodova od 6 i kao to ce morat nadokndit protiv borca i zrinjskog. Po mom misljenju to je dovoljno dokaz ko su nama novinari, (on je urednik nekog sportskog portala, dovoljno govori da covjek opste neprati pl bh (borac igrao 1-1 protiv veleza samim tim pokazuje da je radi licnog interesa LICNOG jer mu je Husref dao pravo da snima film o njemu (njegovom braru rah Vahidinu) sto i javno govori, sto je ok da imas prvrzenost prema nekom, al nemozes bit ne profesionalan, banana ga je korigovao al to nije poenta.
Poenta je, da nas narod nije nacitan nije obrazovan nijeambiciozan
Ne PREPOZNAJE svoj posao, ogranicenja
Ne RADI ono sto bi trebao radit, samim tim radi nesto drugo sto nezna.
Dokaz svega je ovaj nas B tim
Dokaz toga je reakcija zeljinih navijaca funkcionera kao sto ce drzava pravit svoj stadion ( kao pomazu nama ako naprave sebi stadion koji cemo mi koristit, naravno vise nije bitno sto je stadion OLIMPISKI sto ce bit ljepsi grad vise turista u gradu u kojem vecina tih isti 90% ti isti zive, gdje ce FK SARAJEVO REPKA grad profitirar na pdv i samim tim ljudima na neki nacin pomoc itd itd
Takodje ja sam SKEPTICAN, i smatram da HUSREF I OVAJ SS, nisu dobar izbor ne zbog tog sto su nasi niti sto ja ima nesto protiv Husrefa (ja sam zagovrnik da Husref treba bit nesto kao krste il skoro) nisu dobar izbor kao prvo radi datog momenta, husref nije potvrdio nigdje drugo svoj kvalitet, trece covjek je u godinama i jednu od njegovih aduta energija je dosta slabija. Takodje, izreke on osvoio titule, tacno je to al cinjenica je da je dobivao dosta odkaza kod nas i kod drugi dosta slabi ekipa, al STO JE NAJVAZNIJA CINJENICA, danasnji fudbal se dosta promjenio (po mom misljenju) Husref nije u trendu pracenja toga svega, takodje njegovi pomocnici (sem seferovica nemaju nikakvo iskustvo i seniorskom fudbalu) , takodje u ovom momentu je VICO I BEUS na celu saveza, i sudjenje nece bit kao sto je bilo kad je god Husref bilo sta osvoio. Nekazem da su nasi niti sto sudije tad gurale al smo imali 50/50 sudjenje danas to nece bit slucaj to je problem za mnogo bolje trenere (sto je pomeni i ROZMA I ZEKIC ) od Husrefa..
Takodje ako uzmemo da bar 80% navijaca nisu odusevljeni sa izborom (nekazem da su protiv svi) al velka vecina nije odusevljena sto znaci tih 30% koji su na vagi nismo zadivljen al eto ono ok ako rezultat krene nedo bog polosem priklonicese ovim 50% sto su protiv i tu ce bit kraj husrefovog boravka, SLAZEM SE DA GA TREBA I TAD POGURAT DAT MU PODRSKU AL SE TO NECE DESIT 100%. i to su ljudi koji su opste uzeli njegovu aplikaciju trebali znat i i uzet razmatranje.. i po meni je to najglavni problem.
Stranac nas to meni nije bitno koje sta je nek pravi rezultat osvaja titule sa FK SARAJEVOM ja cu ga podrzat..
Husref takodje nema znanje u rotiranju igraca, takodje tesko mu moze igrat igrac koji dodje ako ga on licno nije birao (negovorim o tipovima Adem ristovski jajalo cimirot) vec polovnjaci i ovi tipovi ko began renan mutu unusuc turkes taj nivo.
36 kola 8 utakmica u kup takmicenjima je nemoguce da guras sa 15 igraca, a on nezna to rotirat i nebi me cudilo da budemo imali sledece godine u maju 6-7 igraca iz prvih 11 ozlidjeno
Dolazak Husrefa je Krstino maslo a krste sa izjavom na san prije odlaska Zirana dovoljno govori koliko zna..
Covjek iz kopacki na diretorevu poziciju bez ikakve skole iskustva
Ponavljam, VOLIM PRATIM KLUB OD 1996 godine svakodnevno.
Samim tim uzimam sebi zapravo da dam svoje misljenje, da hvalim da nehvalim da budem skeptik da preventivno djelujem na ljude u klubu ma koliko citali ne citali forume. Onaj Edo jaze FK SARAJEVO IZGUBILO 5 bodova od 6 i kao to ce morat nadokndit protiv borca i zrinjskog. Po mom misljenju to je dovoljno dokaz ko su nama novinari, (on je urednik nekog sportskog portala, dovoljno govori da covjek opste neprati pl bh (borac igrao 1-1 protiv veleza samim tim pokazuje da je radi licnog interesa LICNOG jer mu je Husref dao pravo da snima film o njemu (njegovom braru rah Vahidinu) sto i javno govori, sto je ok da imas prvrzenost prema nekom, al nemozes bit ne profesionalan, banana ga je korigovao al to nije poenta.
Poenta je, da nas narod nije nacitan nije obrazovan nijeambiciozan
Ne PREPOZNAJE svoj posao, ogranicenja
Ne RADI ono sto bi trebao radit, samim tim radi nesto drugo sto nezna.
Dokaz svega je ovaj nas B tim
Dokaz toga je reakcija zeljinih navijaca funkcionera kao sto ce drzava pravit svoj stadion ( kao pomazu nama ako naprave sebi stadion koji cemo mi koristit, naravno vise nije bitno sto je stadion OLIMPISKI sto ce bit ljepsi grad vise turista u gradu u kojem vecina tih isti 90% ti isti zive, gdje ce FK SARAJEVO REPKA grad profitirar na pdv i samim tim ljudima na neki nacin pomoc itd itd
Takodje ja sam SKEPTICAN, i smatram da HUSREF I OVAJ SS, nisu dobar izbor ne zbog tog sto su nasi niti sto ja ima nesto protiv Husrefa (ja sam zagovrnik da Husref treba bit nesto kao krste il skoro) nisu dobar izbor kao prvo radi datog momenta, husref nije potvrdio nigdje drugo svoj kvalitet, trece covjek je u godinama i jednu od njegovih aduta energija je dosta slabija. Takodje, izreke on osvoio titule, tacno je to al cinjenica je da je dobivao dosta odkaza kod nas i kod drugi dosta slabi ekipa, al STO JE NAJVAZNIJA CINJENICA, danasnji fudbal se dosta promjenio (po mom misljenju) Husref nije u trendu pracenja toga svega, takodje njegovi pomocnici (sem seferovica nemaju nikakvo iskustvo i seniorskom fudbalu) , takodje u ovom momentu je VICO I BEUS na celu saveza, i sudjenje nece bit kao sto je bilo kad je god Husref bilo sta osvoio. Nekazem da su nasi niti sto sudije tad gurale al smo imali 50/50 sudjenje danas to nece bit slucaj to je problem za mnogo bolje trenere (sto je pomeni i ROZMA I ZEKIC ) od Husrefa..
Takodje ako uzmemo da bar 80% navijaca nisu odusevljeni sa izborom (nekazem da su protiv svi) al velka vecina nije odusevljena sto znaci tih 30% koji su na vagi nismo zadivljen al eto ono ok ako rezultat krene nedo bog polosem priklonicese ovim 50% sto su protiv i tu ce bit kraj husrefovog boravka, SLAZEM SE DA GA TREBA I TAD POGURAT DAT MU PODRSKU AL SE TO NECE DESIT 100%. i to su ljudi koji su opste uzeli njegovu aplikaciju trebali znat i i uzet razmatranje.. i po meni je to najglavni problem.
Stranac nas to meni nije bitno koje sta je nek pravi rezultat osvaja titule sa FK SARAJEVOM ja cu ga podrzat..
Husref takodje nema znanje u rotiranju igraca, takodje tesko mu moze igrat igrac koji dodje ako ga on licno nije birao (negovorim o tipovima Adem ristovski jajalo cimirot) vec polovnjaci i ovi tipovi ko began renan mutu unusuc turkes taj nivo.
36 kola 8 utakmica u kup takmicenjima je nemoguce da guras sa 15 igraca, a on nezna to rotirat i nebi me cudilo da budemo imali sledece godine u maju 6-7 igraca iz prvih 11 ozlidjeno
Dolazak Husrefa je Krstino maslo a krste sa izjavom na san prije odlaska Zirana dovoljno govori koliko zna..
Covjek iz kopacki na diretorevu poziciju bez ikakve skole iskustva
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 15 avg 2025, 11:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Ne znam zašto čekate grupu. Sve znate bolje, ako idete na utakmice, možda i na koje gostovanje istok & zapad nek pokrenu nešto i da nam krene kako treba u klubu. Dođite i na sjever ili u bus/gostujuci sektor kad se ode na gostovanje pa slobodno iznesite mišljenje, niko vas neće roknuti zbog toga.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 avg 2025, 09:46Ma smijesna grupa u svakom smislu postala,ni u gradu nisu broj 1 vise a nekad su mogli i poljacima od koji strepi Beograd stati na crtu,prije u moje vrijeme jos jace.boki86 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 09:39Koje horde? Ako ides na utakmice vidis na sta sjever lici, to je manje vise mrtva grupa, zombiji koji ne znaju kud gone. Sad se bave tako kao sto si naveo, optuzbama i rovarenjem protiv sopstvenog kluba. Nije to ta grupa kao sto je bial prije 10, 15 godina.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 avg 2025, 09:34
Sta sad Horde rade?Zasto sute??
Kad treba izmisljati gluposti o namjestenim utakmicama pa poslije se izvinjavati i bojkotovati uprave i ljude koji su nam valjali i vole FKS tu su prvi.Pic.ketine jedne
Meni je nerealno da je ovaj lik dobio priliku da radi u strucnom stabu i zivi dobro od Sarajeva.Ne bi pisao da ga ne znam licno i da nisam cuo sta je sve pricao o Sarajevu,od Osima onakve stvari nisam cuo a trebao je i potpisati za njih izmedju ostalog dok je on bio trener nego radi gluposti propalo.Teski dvolicnjak,gori duplo karakter od Radovca
Ne mogu se skupiti za korteo pred derbi,za Evropu nemaju koreografije
Zanima me još samo: koji ljudi su bojkotovani od strane grupe, a da vole klub? Nisam upućen u to.
Ps. Handžić svakako višak zbog izjava, ali i prije ovoga svega vam je bio u klubu. Nebitno je da li je akademija, b tim ili prvi tim, bio je.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
E cuj da pokrenu nesto, bolje pljuvat slavno ime po javnim forumima.
....sve drugo će proći!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ne znam jel neka ekskluziva ali Pjanic ima na stolu i nasu ponudu koja je skoro 3 puta manja od najskuplje (Katar) al eto..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ide sad 4-3-2-1 i Turkeš dokazuje zasto je doveden, 15+ golova. 

Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
- Kontakt:
Ajd da ponovim posto vidim da si ti jedna od zena u klubu,vidim tesko razumijes,imas clanak gdje nas Handzic pljuje kako javno tako i sa strane,kakve veze Marina,Sarlija i slicni inaji veze sa ovim,plus ovo smece je lafp kapiten bio,jel ti sad jasno strucnjak?_weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2025, 10:31Ma ne izbjegavam nikakvu temu, nego jednostavno smatram da je to sporedna stvar. Neću mu apluadirati i klicati za njega na tribinama.
-
- Kontakt:
Slavno nekada bilo.Ovo trenutno nije ni 2% pravi HZ ciji sam bio clan.OldTownDistrict je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:18E cuj da pokrenu nesto, bolje pljuvat slavno ime po javnim forumima.
Sad je toliko slavno da ih frajer koji je jucer dosao levati oko yebene zene a ona uredno radi u klubu i donosi glavne odluke.Oni za kontra odgovor izmisljaju price o namjestenoj utakmici i stete svom klubu ovaj put i na taj nacin ne samo pirotehnikom.To je njihov vrhunac trenutno,u ultras svijetu niko ih ne shvata ozbiljno vise.
Kakvo crno iznosenje misljenja zna se ko tamo kolo vodi.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pošto sam ja žena u klubu, javi se pa da vidiš od kad ja navijam, pratim, volim, podržavam, a ti isto to donesi pokaži pa da vidimo šta i kako se mjeri ljubav i razumijevanje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:34Ajd da ponovim posto vidim da si ti jedna od zena u klubu,vidim tesko razumijes,imas clanak gdje nas Handzic pljuje kako javno tako i sa strane,kakve veze Marina,Sarlija i slicni inaji veze sa ovim,plus ovo smece je lafp kapiten bio,jel ti sad jasno strucnjak?_weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2025, 10:31Ma ne izbjegavam nikakvu temu, nego jednostavno smatram da je to sporedna stvar. Neću mu apluadirati i klicati za njega na tribinama.
A za tebe sam stručnjak svakako u fudbalskom smislu, jer ja imam treninga odrađenih i utakmica odigranih više nego što si ih ti pogledao.
Lp,
-
- Kontakt:
Znam sve,svi su veci navijaci od mene,to im je cesto ovdje fakt neki kad nemaju cime da diskutuju, mada nema potrebe bilo sta da dokazujem ovdje,nego poenta cijele ove rasprave je Handzic koji pljuje po klubu,ti si otisao do Ajnstajna i nikako da se vratis na poentu nase diskusije?_weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:43Pošto sam ja žena u klubu, javi se pa da vidiš od kad ja navijam, pratim, volim, podržavam, a ti isto to donesi pokaži pa da vidimo šta i kako se mjeri ljubav i razumijevanje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:34Ajd da ponovim posto vidim da si ti jedna od zena u klubu,vidim tesko razumijes,imas clanak gdje nas Handzic pljuje kako javno tako i sa strane,kakve veze Marina,Sarlija i slicni inaji veze sa ovim,plus ovo smece je lafp kapiten bio,jel ti sad jasno strucnjak?_weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2025, 10:31Ma ne izbjegavam nikakvu temu, nego jednostavno smatram da je to sporedna stvar. Neću mu apluadirati i klicati za njega na tribinama.
A za tebe sam stručnjak svakako u fudbalskom smislu, jer ja imam treninga odrađenih i utakmica odigranih više nego što si ih ti pogledao.
Lp,
Nije tvoj problem što ne želiš da vidiš dalje od sebe, da ne kažem od nosa i da uvažiš i drugo mišljenje, već ti izgleda ne čitaš šta ljudi pišu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:49Znam sve,svi su veci navijaci od mene,to im je cesto ovdje fakt neki kad nemaju cime da diskutuju, mada nema potrebe bilo sta da dokazujem ovdje,nego poenta cijele ove rasprave je Handzic koji pljuje po klubu,ti si otisao do Ajnstajna i nikako da se vratis na poentu nase diskusije?_weella_ je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:43Pošto sam ja žena u klubu, javi se pa da vidiš od kad ja navijam, pratim, volim, podržavam, a ti isto to donesi pokaži pa da vidimo šta i kako se mjeri ljubav i razumijevanje.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:34
Ajd da ponovim posto vidim da si ti jedna od zena u klubu,vidim tesko razumijes,imas clanak gdje nas Handzic pljuje kako javno tako i sa strane,kakve veze Marina,Sarlija i slicni inaji veze sa ovim,plus ovo smece je lafp kapiten bio,jel ti sad jasno strucnjak?
Lp,
Ja sam tvoj problem apostrofirao u jednoj rečenici i skinuo razmišljanje o tome. Ne bih se zamarao dalje Bgm, previše je ovo banalno da bi mi uzimalo vrijeme.
Obrati pažnju na moj post i dio "Okej imam mišljenje da nije trebalo nikako da ga drže blizu kluba, ako već postoje neke indicije i dokazi da nije bio korektan..." - dotle bi ja trebao i mogao dobaciti RAZMIŠLJANJEM I MIŠLJENJEM, ali uticaj nemamo apsolutno nikakav za dalje, niti trebamo imati jer niti smo unutra, niti možemo uticati ni ti ni ja, hvala Bogu, jer mene sad da pozovu i kažu biraj poziciju u klubu i pare, ja svoj mir od tog da me raznorazni polusvijet razvlači po mrežama i forumima, ne bi dozvolio. Koliko mogu pomoći sa svojim uticajem i finansijama, apsolutno dovoljno, članstvo/ulaznice i to je to.
Ali ako je nama ovo najveći problem u sezoni ispred nas, evo ja podržavam da se ODMAH riješi, eliminiše i da nam daju trofeje

Mišljenje možeš iznijeti, da li će biti uvaženo do te mjere da se cijelo funkcionisanje grupe promijeni zbog njega - sumnjam, al da ćeš ga moći iskazati direktno onima protiv kojih pričaš (od nekog najmlađeg momka koji je bio na utakmici, preko ljudi 35+ koji su tu već godinama, do onih koji sad vode sve) - moći ćeš. Ne znam kako ti to zamišljaš sve, al niko te neće prebiti, roknuti, silovati. Nije u pitanju klan Velje Nevolje. Samo jbg, puno lakše je preko anonimnog foruma qurcologije prodavati, a ne iskazati svoje mišljenje javno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:35Kakvo crno iznosenje misljenja zna se ko tamo kolo vodi.OldTownDistrict je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:18E cuj da pokrenu nesto, bolje pljuvat slavno ime po javnim forumima.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Sve stoji sto pisete, ali, Husref i ovaj strucni stab ako nista znaju velicinu i znacenje pojedinih utakmica kao sto su derby te utakmica protiv listice. Hus ti sigurno nece izaci sa nekim C timom na listicu pa poslije pricati kako nije znao sta navijacima znaci ta utakmica.
Sretno Husrefu i novom strucnom stabu i sto vise bodova na kontu bilo na kraju!!
Sretno Husrefu i novom strucnom stabu i sto vise bodova na kontu bilo na kraju!!
U novi boj ...
Mene samo zanima kakve nove "priče" i pljuvačine će se pojaviti ako (ne do Bog) ne pobjedimo sutra Posušje? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Misljenje se ogleda u brojciZutti je napisao/la: ↑15 avg 2025, 12:02Mišljenje možeš iznijeti, da li će biti uvaženo do te mjere da se cijelo funkcionisanje grupe promijeni zbog njega - sumnjam, al da ćeš ga moći iskazati direktno onima protiv kojih pričaš (od nekog najmlađeg momka koji je bio na utakmici, preko ljudi 35+ koji su tu već godinama, do onih koji sad vode sve) - moći ćeš. Ne znam kako ti to zamišljaš sve, al niko te neće prebiti, roknuti, silovati. Nije u pitanju klan Velje Nevolje. Samo jbg, puno lakše je preko anonimnog foruma qurcologije prodavati, a ne iskazati svoje mišljenje javno.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:35Kakvo crno iznosenje misljenja zna se ko tamo kolo vodi.OldTownDistrict je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:18E cuj da pokrenu nesto, bolje pljuvat slavno ime po javnim forumima.
Ja cijenim grupu kao ime i momke koji su tu bili i odgojili me,posadili me pored sebe 10+ godina i priblizili mi ljubav prema klubu
Trenutno vodjenje grupe i tribine mi se nikako ne svidja iz vise razloga a 90% ljudi dijele moje misljenje,svidjalo se nekome ili ne

Nego elem,okrenut se sutrasnjoj utakmici i pobjedi Sarajeva.To je trenutno najbitnije,novi kiks ne smijemo sebi dopustiti nikako.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!