FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Adzem je naš i podržao sam ga, ali ga je raja uzela na zub zbog vise stvari… prvo je Zbog društvenih mreža i onih objava po fb kako je u Dubaiu i da je tamo otvorio firmu da uzme pare bla bla.. onda ide vrhunac karijere TikTok mečevi samo reci tobejarabi… kao trener vodio si Gosk nisi se proslavio, pa onda poslije tog Jedinstvo i tamo jedva ostaneš u ligi… dobijaš poziv Želje samo zbog tog jer si u zadnjem mandatu ti dao priliku igračima kao sto su Rijad Bajic, Amir Hadziahmetovic koje je Željo prodao i zaradio i nije bilo teško to za prepoznati da će oni napraviti nešto u fudbalu…
Eh sad dobijaš priliku da treniraš Želju na kreditima tog sto je zadnji trofej osvojen kad si ti bio trener, i gdje si titulu izgubio u zadnja 3-4 kola (najviše zbog Zrinjskog u Mostaru gdje si od 3:0 završio 3:3 i malo je falilo da izgubis) helem..
Sad ti tu priliku ne znaš da iskoristis, tj. izjave koje dajes, kkmentarisanje po društvenim mrezama hoće li Boljevic u Rijeku… raju koja živi za Želju i koja dolazi na stadion svaku tekmu ti svojim izjavama ih tjeraš i nerviraš! Adzeme od 3 utakmice na Grbavici sve 3 si završio sa 1:1, jedina utakmica vrijedna pomena je poluvrijeme protiv Kopera, ostalo je katastrofa! Spusti se na zemlju, ne glumi Murinja i konačno napravi prvih 11!!! Svaku tekmu je drugačiji sastav i kako će se neko uigrati kada ne igraju zajedno! Od 100% od strane mene si na 50% jer ono klimanje glavom i osmijeh na licu gdje ti se skandira da “ODLAZIŠ” je toliko nepostavanje svih nas! Ako misliš da nije do tebe, digneš ruke izvines se kazes da ćete se truditi i trenirati plus dodatni razgovori sa igračima!!! NISI VEĆI OD KLUBA, ni ti niti bilo ko!
VOLIM TE ŽELJO!
Eh sad dobijaš priliku da treniraš Želju na kreditima tog sto je zadnji trofej osvojen kad si ti bio trener, i gdje si titulu izgubio u zadnja 3-4 kola (najviše zbog Zrinjskog u Mostaru gdje si od 3:0 završio 3:3 i malo je falilo da izgubis) helem..
Sad ti tu priliku ne znaš da iskoristis, tj. izjave koje dajes, kkmentarisanje po društvenim mrezama hoće li Boljevic u Rijeku… raju koja živi za Želju i koja dolazi na stadion svaku tekmu ti svojim izjavama ih tjeraš i nerviraš! Adzeme od 3 utakmice na Grbavici sve 3 si završio sa 1:1, jedina utakmica vrijedna pomena je poluvrijeme protiv Kopera, ostalo je katastrofa! Spusti se na zemlju, ne glumi Murinja i konačno napravi prvih 11!!! Svaku tekmu je drugačiji sastav i kako će se neko uigrati kada ne igraju zajedno! Od 100% od strane mene si na 50% jer ono klimanje glavom i osmijeh na licu gdje ti se skandira da “ODLAZIŠ” je toliko nepostavanje svih nas! Ako misliš da nije do tebe, digneš ruke izvines se kazes da ćete se truditi i trenirati plus dodatni razgovori sa igračima!!! NISI VEĆI OD KLUBA, ni ti niti bilo ko!
VOLIM TE ŽELJO!
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
- Lokomotifa
- Kontakt:
Opet Sablić kaže pred utakmicu večeras: "Nećemo potcijeniti Željezničar", isto kao da im dolazi Rudar Prijedor, pa ko veli očekuje se lagana pobjeda, ali oni će biti oprezni i neće potcijeniti protivnika.
Ako i zbog čega, nadam se da će naši momci zbog ove nadobudnosti južnih pitara izaći večeras na teren i dati maksimum i klepiti ih da ne znaju šta ih je snašlo. Mi smo ba Željezničar, čuj oni nas neće potcijeniti, treba da strepe kad im dolazimo, zato večeras srce na teren i dati svaki atom snage da pobijedimo. VTŽ!!!
Ako i zbog čega, nadam se da će naši momci zbog ove nadobudnosti južnih pitara izaći večeras na teren i dati maksimum i klepiti ih da ne znaju šta ih je snašlo. Mi smo ba Željezničar, čuj oni nas neće potcijeniti, treba da strepe kad im dolazimo, zato večeras srce na teren i dati svaki atom snage da pobijedimo. VTŽ!!!
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
Ma danas mu je noga, nece izdrzati pritisak koji ce nastati u slucaju negativnog rezultata dole...a ne vidim kako mozemo sta pozitivno izvuci, u Posusju je bilo slucajno.
Ma cim trener ide "muski pobiti se, poginuti", tu znas da i on vise nema vjere u svoju taktiku
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne daj se Željo
Ne daj se Ado
SRETNO
Ne daj se Ado
SRETNO
- avalPacidoroP
- Kontakt:
HOĆEMO POBJEDE,
IGRAJTE PIČ.KICE!
IGRAJTE PIČ.KICE!
Nevjerovatno je da neki priželjkuju poraz samo da bi Adžem otišao
večeras 1:3

večeras 1:3
- svrakino1921
- Kontakt:
I ja ne mogu vjerovat da neko naš priželjkuje poraz Želje večeras
Al bi bilo mangupski od Ade večeras da pobjedi i onda podnese neopozivu ostavku
Ma dobijamo ih, ako nista zbog karme jer su se polupitari umislili da su bitni.
Nadam se da ce me razuvjeriti ali ja u Adzema i njegov rad ne vjerujem bas puno. Vise se uzdam u neku inspiraciju igraca ili na neki naboj.
Nadam se da ce me razuvjeriti ali ja u Adzema i njegov rad ne vjerujem bas puno. Vise se uzdam u neku inspiraciju igraca ili na neki naboj.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Pa nema vise mrskog Ćorića, sta je sada problem?
Trazili ste pa gledajte, eto ga lafčino.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Stopama Denisa i Bašićasvrakino1921 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 10:05I ja ne mogu vjerovat da neko naš priželjkuje poraz Želje večeras

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- jointunija
- Kontakt:
Crveni kmeri su pokrali jednog Borca,u Širokom imali vrhunsko suđenje a nas čekaju sa Gigom,Halkićem i Kazlom,pametnom dosta.
U sudijskoj org im je onaj iz Stoca,Kaplan!
Moramo odigrati iznad svih očekivanja da bi se nadali nečemu.
U sudijskoj org im je onaj iz Stoca,Kaplan!
Moramo odigrati iznad svih očekivanja da bi se nadali nečemu.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Generalno za tekmu ce biti pravi ispit za odbranu. Nakon Zrinjskog prva gdje cemo igrati na kontre pa cemo vidjeti kako se tu snalazimo.
Od napada ne očekujem nista, Šošić je van forme, Cvetanovski toplo hladno, Vini moze proci a Konings je nespreman. Velezu je odbrana svakako slabiji dio ekipe.
U odbrani je druga priča, pravi test za stoperski dvojac i oba beka. Vidjet cemo koliko moze Trupe protiv Ziljkica i Alic protiv Mešića.
Muftic je isto klimav, nestabilan ove sezone skroz, u velikom padu forme i van samopouzdanja. Najslabija tacka odbrane.
Od napada ne očekujem nista, Šošić je van forme, Cvetanovski toplo hladno, Vini moze proci a Konings je nespreman. Velezu je odbrana svakako slabiji dio ekipe.
U odbrani je druga priča, pravi test za stoperski dvojac i oba beka. Vidjet cemo koliko moze Trupe protiv Ziljkica i Alic protiv Mešića.
Muftic je isto klimav, nestabilan ove sezone skroz, u velikom padu forme i van samopouzdanja. Najslabija tacka odbrane.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Kontakt:
Al realno to je i istina. Sta smo mi to igrali u ovih 5 tekmi da kazes da je vrijedno toga da se mozes nazvati favoritom? Imali smo jedno dobro poluvrijeme od 10. Normalno da nas nece podcijeniti jer mi mozemo iznenaditi al cega bi se trebali bojati? Pa nije Sablic trener od jucer da ne zna zatvoriti beka i krilo, a ovo ostalo svakako nabijamo na niskog napadaca tako da postavka tekme nije nesto teska za njih.Lokomotifa je napisao/la: ↑15 avg 2025, 09:20Opet Sablić kaže pred utakmicu večeras: "Nećemo potcijeniti Željezničar", isto kao da im dolazi Rudar Prijedor, pa ko veli očekuje se lagana pobjeda, ali oni će biti oprezni i neće potcijeniti protivnika.
Samo je fazon u tome da kod nas moze proraditi inat ili neka frljoka I EVO DAT CU SANSU DA NE ISPADNE SAMO DA KENJAM, MOZDA I DA NAPOKON VIDIMO NEKU AKCIJU I DOBRU IGRU NASEG TIMA pa da dobijemo.
- mamonelafo
- Kontakt:
Bez obzira na sve što imam protiv onog
na klupi, zgazite ihhh!!!!!!!!!!!!!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- Hrammm1921
- Kontakt:
Kvalitetniji nisu nema sanse !
Bojim se da nema kakvog bojkota, nece htjeti potrcati manekeni
Novi alibi unlockedHrammm1921 je napisao/la: ↑15 avg 2025, 11:26Kvalitetniji nisu nema sanse !
ZGAZI PIJACU!
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Hrasno15, kontra, MojaMalenkost i 80 gostiju.