Slažem se, objektivno se nadaju novom Reijndersu ili sl., da imaju love doveli bi npr Leoni iz Parme, koji je prvi pravi talijanski talenat nakon Tonalija. Ne sviđa mi se gomilanje anonimusa za koje niko nije čuo.SonVolt je napisao/la: ↑13 avg 2025, 12:10Ja sam većinom optimističan pred početak sezone ali objektivno kad se pogleda, sve su to igrači sa velikim upitnicima iznad glave osim Modrića od 100 ljeta. Ne može se reći da je ekipa kvalitetnija u odnosu prošlosezonsku.
Nadam se da će iskusan trener i to što ne igraju u Evropi, biti dovoljno za top 4.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
De Winter je beton igrač
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Iskreno teško da ima lijevi bočni trenutno sa ovakvim napadačkim potencijalom. Ali problem je motivacija i doprinos u odbrani. Da ima pola toga kao što je dobar u napadu bio bi najbolji lijevi bočni na svijetu. Zbog tih problema Real ga je i pustio. Theo jednostavno ima ludu glavu, koju je Maldini uspio kanalisati u "dobrom" smjeru. Nakon odlaska Maldinia Theo je izgubio kompas, pomislio je da je veći od klupske hijerarhije i tu je nastao problem. Činjenica je da je bio u 3 najkvalitetnija igrača ekipe, ali nepoštivanje trenera i kolega nije primjereno. Isto tako svjesni smo da je klub u kanalu, ako nije imao motivacije da nastavi igrati za klub to se može riješiti na "normalan" način. Ako uprava pravi problem izađeš javno kažeš svoje pa onda je do uprave dalje.
P.S. prežalio sam odlazak Maldinia igrača, mogu i Thea
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nije bilo lahko ni kad su otišli Kaka i Sheva, al brate odlazak Thiaga Silve je meni lično najteže pao.
Il Club più titolato al mondo!
Ma taj period je bio početak one zloslutne ere, kada su dolazili Konstant i slični
Sloboda do groba
Sloboda do groba
https://www.sporcle.com/games/BelgianGu ... s-ac-milan
ovo bi se vama moglo svidjeti kao kviz
Za AC Milan su mi često rezultati cca 260 od 275 i često zaboravim vedete iz te ere
ovo bi se vama moglo svidjeti kao kviz

Za AC Milan su mi često rezultati cca 260 od 275 i često zaboravim vedete iz te ere

asistencija camarde u pobjedi leccea protiv mini lazia u kupu. odlicno iskoristio ovih 20ak minuta 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Emerson Royal izviždan na debiju za Flamengo i zamijenjen u 45. minuti. Ma nemoguće 

Hvala Tare legendo!
Hvala Tare legendo!
Lazetica pustise dzaba, ehh kako se ovdje ocekivalo svasta od njeg. Sjecam se kad je Pioli trazio napadaca a oni mu ovog dovedose 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Kakva partija AZ-a jučer na debiju za City. Kakvog mi igrača dadosmo za 55 mil.
Il Club più titolato al mondo!
Ovdje su mnogi pljuvali Reindersa, znamo da je igračima, ali vjerojatno je bio neki dogovor između uprave i igrača da se pusti za neki razumni iznos. Mada Tare tada nije preuzeo aktivnosti, nove prodaje pokazuju njegovu sposobnost, a o dovedenim igračima ćemo suditi na kraju sezone
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Mogli bi mi pozitivno iznenaditi ove sezone, ne toliko zbog kvaliteta koliko zbog iskusnog trenera i neigranja evropskih takmičenja. Ekipa je po imenima slabija u odnosu na prošlu sezonu, ali mislim da je jedini pravi gubitak Reijnders. Theo onakav kakav je bio protekle dvije sezone vala nije gubitak ni za mnogo manje timove od Milana.
Ne sumnjam da će Allegri utegnuti odbranu (ako on ne uspije, onda su nam igrači fakat teški nekvalitet), ne sumnjam da nam utakmice neće biti više tako zabavne za gledati kao proteklih sezona, ali u suštini nešto tako nam je i trebalo.
Jedino u šta sumnjam je naš napad odnosno Maxova filozofija igre bez krila, a nama su dva krila zapravo najopasniji i najkvalitetniji igrači. Jedino to bi moglo biti pogubno za ekipu ove sezone. Ja se potajno nadam da je Allegri možda spreman iz 352 preći u 343 što je vjerovatno najfluidnija formacija za naš roster i za njegove trenerske zamisli.
Ne sumnjam da će Allegri utegnuti odbranu (ako on ne uspije, onda su nam igrači fakat teški nekvalitet), ne sumnjam da nam utakmice neće biti više tako zabavne za gledati kao proteklih sezona, ali u suštini nešto tako nam je i trebalo.
Jedino u šta sumnjam je naš napad odnosno Maxova filozofija igre bez krila, a nama su dva krila zapravo najopasniji i najkvalitetniji igrači. Jedino to bi moglo biti pogubno za ekipu ove sezone. Ja se potajno nadam da je Allegri možda spreman iz 352 preći u 343 što je vjerovatno najfluidnija formacija za naš roster i za njegove trenerske zamisli.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Az jedan od desetine kupljenih polovnjaka, koji je toboze kakvom matematickom slucajnoscu izletio iz prosjeka, prodan zaradilo se na njemu i to je to....koji smo trofej osvojili sa njim? Kakav trag je ostavio u Milanu? 8 mjesto sa najboljim veznjakom lige, nesto tu ne stima???u bitnim utakmicama se gubio....ne kontam u cemu je fazon, Milan je zaradio na njemu ( odmah 2 ili 3 polovnjaka kupljena, ceka se sljedeci algoritam, slucajnost ), nikakvu vrijednost nije izgubio, idemo dalje sa ovakvom politikom...ko je sljedeci pitanje je sad???meecko je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:24Ovdje su mnogi pljuvali Reindersa, znamo da je igračima, ali vjerojatno je bio neki dogovor između uprave i igrača da se pusti za neki razumni iznos. Mada Tare tada nije preuzeo aktivnosti, nove prodaje pokazuju njegovu sposobnost, a o dovedenim igračima ćemo suditi na kraju sezone
Hahahah vezaro drzi se kuglanja ili boćanjamemaga je napisao/la: ↑17 avg 2025, 11:14Az jedan od desetine kupljenih polovnjaka, koji je toboze kakvom matematickom slucajnoscu izletio iz prosjeka, prodan zaradilo se na njemu i to je to....koji smo trofej osvojili sa njim? Kakav trag je ostavio u Milanu? 8 mjesto sa najboljim veznjakom lige, nesto tu ne stima???u bitnim utakmicama se gubio....ne kontam u cemu je fazon, Milan je zaradio na njemu ( odmah 2 ili 3 polovnjaka kupljena, ceka se sljedeci algoritam, slucajnost ), nikakvu vrijednost nije izgubio, idemo dalje sa ovakvom politikom...ko je sljedeci pitanje je sad???meecko je napisao/la: ↑17 avg 2025, 09:24Ovdje su mnogi pljuvali Reindersa, znamo da je igračima, ali vjerojatno je bio neki dogovor između uprave i igrača da se pusti za neki razumni iznos. Mada Tare tada nije preuzeo aktivnosti, nove prodaje pokazuju njegovu sposobnost, a o dovedenim igračima ćemo suditi na kraju sezone
Tidzu sam bas kritikovao prvu sezonu, jer nije bio ni 20% ovog sad igraca, fulao je golove i to veliki promasaji, defanzivno uvijek kaskao, vracanje nazad bilo je strani pojam.
Druga njegova sezona je top bila, onda su uslijedile i pohvale, bio nam je jedina svijetla tacka, sam vise nije mogao
Steta na kraju sto je otisao, jer momcad se gradi kada cuvas najbolje igrace te im jos dodas pojacanja. Ili da su makar izvukli jos para od Engleza, znamo kakve tarabe oni placaju po 60-70M.
Ali tako nam je sve dok je ovaj kurcobran na vlasti u Milanu, znalo se od pocetka da ce uvijek gledati da unovci zlatne koke, pa posle daj hrpu igraca po 15-20M nebi li opet uboli sa kakvim.
Sezona nam bukvalno danas pocinje, mi napadaca nismo jos doveli. Desni bek ni sami ne znamo kakav je, o rezervnin bekovima da ne pricamo, izgleda ne trebaju nam
odbrana ni sami ne znamo koliko mogu odnosno nemogu.
Ako ista daje nadu to je onda Max i njegovo iskustvo. Znamo da cemo umirati u ljepoti fudba, ali to nam je sad najmanje bitno, jedino sto treba je neki instant uspjeh.
Druga njegova sezona je top bila, onda su uslijedile i pohvale, bio nam je jedina svijetla tacka, sam vise nije mogao
Steta na kraju sto je otisao, jer momcad se gradi kada cuvas najbolje igrace te im jos dodas pojacanja. Ili da su makar izvukli jos para od Engleza, znamo kakve tarabe oni placaju po 60-70M.
Ali tako nam je sve dok je ovaj kurcobran na vlasti u Milanu, znalo se od pocetka da ce uvijek gledati da unovci zlatne koke, pa posle daj hrpu igraca po 15-20M nebi li opet uboli sa kakvim.
Sezona nam bukvalno danas pocinje, mi napadaca nismo jos doveli. Desni bek ni sami ne znamo kakav je, o rezervnin bekovima da ne pricamo, izgleda ne trebaju nam
Ako ista daje nadu to je onda Max i njegovo iskustvo. Znamo da cemo umirati u ljepoti fudba, ali to nam je sad najmanje bitno, jedino sto treba je neki instant uspjeh.
- Beduin
- Kontakt:
Vidim onaj smarac i dalje dominira svojim glupostima. 

Ne znam, vjerovatno smo slabiji na poziciji desnog beka i napadaca u odnosu na proslu sezonu, ali isto tako smo znatno iskusniji i sireg rostera u sredini terena, u odbrani smo rekao bih isti, zasad.
Rezultat i partije iz prosle sezone, ali i sezone prije te govore da smo generalno bili losi, los roster i losi treneri, lose vodjenje kluba, tako da nema previse prostora za zaliti. Dovedeno je par talenata od kojih bismo mogli i trebali imati hajra u buducnosti. Jos cekamo tog napadaca, stopera i eventualno desnog beka pa cemo vidjeti s cime raspolazemo.
Ne znam, vjerovatno smo slabiji na poziciji desnog beka i napadaca u odnosu na proslu sezonu, ali isto tako smo znatno iskusniji i sireg rostera u sredini terena, u odbrani smo rekao bih isti, zasad.
Rezultat i partije iz prosle sezone, ali i sezone prije te govore da smo generalno bili losi, los roster i losi treneri, lose vodjenje kluba, tako da nema previse prostora za zaliti. Dovedeno je par talenata od kojih bismo mogli i trebali imati hajra u buducnosti. Jos cekamo tog napadaca, stopera i eventualno desnog beka pa cemo vidjeti s cime raspolazemo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Izgleda da ce Allegri furati igru sa 3 nazad, a Milan trenutno ima 4 stopera, sto znaci da fale jos 2 ukoliko ce igrati sa 3 nazad.
Pordd toga fali nam rezervni napadac.
Znaci neka standardna postava
------------------------------------Maignan-------------------------------
Saelemalers---Tomori--Gabbia--Pavlovic--Estupinan-
-------------------------Ricci-------------------Jashari------------------
---Perisic----------------------Gimenez------------------Leao------
Tu su na klupi De Winter, Jimenez, Modric, Fofana, Chukwueze, Okafor.
Pordd toga fali nam rezervni napadac.
Znaci neka standardna postava
------------------------------------Maignan-------------------------------
Saelemalers---Tomori--Gabbia--Pavlovic--Estupinan-
-------------------------Ricci-------------------Jashari------------------
---Perisic----------------------Gimenez------------------Leao------
Tu su na klupi De Winter, Jimenez, Modric, Fofana, Chukwueze, Okafor.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Sretno momci na otvaranju sezone! 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.