FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
83
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
32
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 226

johntravolta123
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la johntravolta123 » 14 avg 2025, 20:45

Zna li ko sta je sad uloga Mesnjaka i dalje je u gradu ...
Otisao bio pa ga zvali nazad

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 avg 2025, 20:59

Samozdravlje je napisao/la:
14 avg 2025, 19:04
Sami smo sebi najveci neprijatelji.
Zato i ne možemo ništa uraditi, čim krenemo kako treba nađe se nešto da nam ne valja.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 14 avg 2025, 21:10

Imal istine da bi Gojko Cimirot mogao da nam dodje?

UltraNorth
Kontakt:

Post Postao/la UltraNorth » 14 avg 2025, 21:12

Joj jeste dosadili vise sa istom temom . Dajte malo pozitive da pricamo o utakmici . Kakvu posjetu ocekujete ? Kakav rezultat i sastav ocekujete ? Da hoce neko od igraca potpisati da se manimo negative . Dan i vrijeme utakmice idealni . Ocekujem 7-8 milja i pobjedu od 3 1 . Strijelci Mlinaric , Elezi , Ljajic

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 14 avg 2025, 21:17

Eto Seferovic je zvanicno u Dubai 😜jbt,7 dana vam ranije javim.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 14 avg 2025, 21:21

keli je napisao/la:
14 avg 2025, 20:38
NazorUso je napisao/la:
14 avg 2025, 20:05
VanDijk je napisao/la:
14 avg 2025, 20:01
Sto su ovo reflektori upaljeni?
Predatavljaju Obucu i Somuna, pomocnike.
Nije mislio na stadion Danac nego na Kosevo...
1. Obuca i Somun nisu pomocnici u Stupcanici, sta bi radili na Dancu ?
2. Danac nema reflektore, te se ne moze upaliti nesto cega nema.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 avg 2025, 21:41

NazorUso je napisao/la:
14 avg 2025, 19:58
14 avg 2025, 19:01
Kad za kifle nismo imali, a Zeljo se valjao u parama, isla im prica: "Ugasiti sirotinju, za struje,vode i stadin nemaju".
A sad obratno i uz ovakav FS mi jos trazimo sebi "dlaku u jajetu'. Skupe karte, zene u Klubu, nisu na sastanku, peru se pare.
Za trenere dolazili: Hrvati(mn), Slovenac, Makedonac, Srbijanac i koliko trofeja ? Svi nam belaj ostavljali.
Nije Husref za duge staze(zdravlje, godine i pristup), ali 05.08.2025g. tesko da bi mogli naci bolje. Bar do polusezone.
Ima 100 zasto protiv ovog posta, ali vratite se na prve recenice.
Naravno Klub iznad svega i svakoga, ali ne podmecimo klipove mi navijaci. No ovdje ima zlonamjernih i ljubomornih.
Tesko da neko ko je bio u Krajovi ovdje blati Klub. Lp :bih:
Dobro neko rece, najgori su ovi "neutralni". Nisu oni za Husrefa, ali...
I vecina ih se bas sad aktiviralo !!!
Nije nama niko ostavljao belaj, nama je belaj u klubu, u vidu ubleha Ayle, Melise, Vildane i ostalih qraca !!!
Da se pitam i da imam 50+1 "dioncu" odmah bih vratio ZZ. Mozda grijesim, ali misljenje kao i dupe(svak ga ima). Davno sam ja
pisao, nadugo i nasiroko da da Husref nije igracka legenda FKS, a Ti mi spocitavas da sam kao "neutralan".
Ako ne moze Petev ili sl.(a nema ga), onda do zime da Husref, a dalje ??? Pok. Jesic, Rozman, Vasoski, pa i ZZ nisu donijeli titulu.
Dame koje spominjes i ne poznam, Ti ih ocito poznas ili poznas njihov nerad ??? Kad ih kritikujes ,daj i prijedlog:
KOGA BI TI NA NJIHOVO MJESTO, IMENOM I PREZIMENOM.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 avg 2025, 21:46

siroliver69 je napisao/la:
14 avg 2025, 20:40
NazorUso je napisao/la:
14 avg 2025, 19:58
14 avg 2025, 19:01
Kad za kifle nismo imali, a Zeljo se valjao u parama, isla im prica: "Ugasiti sirotinju, za struje,vode i stadin nemaju".
A sad obratno i uz ovakav FS mi jos trazimo sebi "dlaku u jajetu'. Skupe karte, zene u Klubu, nisu na sastanku, peru se pare.
Za trenere dolazili: Hrvati(mn), Slovenac, Makedonac, Srbijanac i koliko trofeja ? Svi nam belaj ostavljali.
Nije Husref za duge staze(zdravlje, godine i pristup), ali 05.08.2025g. tesko da bi mogli naci bolje. Bar do polusezone.
Ima 100 zasto protiv ovog posta, ali vratite se na prve recenice.
Naravno Klub iznad svega i svakoga, ali ne podmecimo klipove mi navijaci. No ovdje ima zlonamjernih i ljubomornih.
Tesko da neko ko je bio u Krajovi ovdje blati Klub. Lp :bih:
Dobro neko rece, najgori su ovi "neutralni". Nisu oni za Husrefa, ali...
I vecina ih se bas sad aktiviralo !!!
Nije nama niko ostavljao belaj, nama je belaj u klubu, u vidu ubleha Ayle, Melise, Vildane i ostalih qraca !!!
Daa, kako se pojavise samo...ista priča 'nisam bio za Husrefa ali...' Cirkus
Yebala vas Ajla, samo joj dižete rep i pravite bitnijim nego jeste.
Jeko Ajla ? KOGA BI TI UMJESTO TE OSOBE< IMENOM I PREZIMENOM. KO BI BIO TO STO RADI TA DAMA.

riki46
Kontakt:

Post Postao/la riki46 » 14 avg 2025, 21:48

UltraNorth je napisao/la:
14 avg 2025, 21:12
Joj jeste dosadili vise sa istom temom . Dajte malo pozitive da pricamo o utakmici . Kakvu posjetu ocekujete ? Kakav rezultat i sastav ocekujete ? Da hoce neko od igraca potpisati da se manimo negative . Dan i vrijeme utakmice idealni . Ocekujem 7-8 milja i pobjedu od 3 1 . Strijelci Mlinaric , Elezi , Ljajic
Po meni teško 7-8 milja, 5 Maks. Poprilično je losa atmosfera u i oko kluba, nikakvog hajca nema. Sto se tiče utakmice, nista osim pobjede pa kojim god rezultatom. Ne očekujem neku igru s obzirom da je Husref tu tek 4-5 dana, ali pobjeda je obavezna.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...

enzo1
Kontakt:

Post Postao/la enzo1 » 14 avg 2025, 21:51

Ako danas nismo shvatili da moramo biti ujedinjeni i prestati pljuvati po upravi i klubu onda nećemo nikad.
Raja, hajmo jednom biti ujedinjeni i borit se za FKS.
Dosta je više, svi nas mrze i sabotiraju na svakom koraku a mi svojim pljuvanjem po upravi samo im pomažemo.
Ima 100 loših stvari al tako je kako je, ako smo protiv nečega ne moramo to i javno govoriti i razjedinjavat se!
Podržimo Sarajevo jer prošli smo 100 gorih situacija i prići ćemo još 100 al FKS je tu, prkosi svemu i mi treba da smo oslonac kluba bez obzira na upravu, trenere igrače. Svi oni su prolazni a mi treba do ostanemo vjerni našoj najvećoj ljubavi i radost!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 14 avg 2025, 21:57

Amateri sa Gibraltara izbacili Nou, koja je legija stranaca, otprilike kvaliteta Krajove.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 14 avg 2025, 22:00

Gomis99 je napisao/la:
14 avg 2025, 19:17
jurisicduska je napisao/la:
14 avg 2025, 18:39
E čuj sprdaju se s klubom.
Sprdaju se vlastodršci i uposlenici našeg kluba s našim klubom.
Jedna normalna glava u klubu sve bi bilo drugačije.

Lezbejke i voditeljice trafika i osoba koja je na kospicama uzimala procenat ti vode klub i idu na sastanke u vezi kluba. Postoje stvari koje pic.ka en može riješiti. Ima i boljih PIC.aka
Ne branim ni Mirvica ni te trebice. Ono sto je cinjenica nevezano za slucaj B ekipe je da smo k.arine od pocetka do kraja Vicinog mandata. A to sto ces ti opravdati svoju nemoc tako sto ces da okrivis uvijek one koji rade u klubu to je tvoj problem. Pljuvalo se do jucer sto nije Ljajic prijavljen, pa kad su ga prijavili i obavili sve poklopise se usima svi. Zasto bi ti trebala normalna glava i sl. da bi rijesio obicnu legalnu prijavu kluba ako su i oni uradili potrebne procedure. Uvijek krecem od sebe, nismo ni mi neke glave kad smo dopustili ovo sto nam savez radi, a Boga mi i te trebice koje spominjes. Pa ti skontaj do koga je vise.
Znas ti nas, uvijek nesto ne valja, a pokrali nas bar 3 boda u dva kola. Proslese sezone ostetili za 10-15, a konkurentima poklonili
10-15 bodova. Pored tih dusmana imas mozda i gore u KS. Odgovor je obicno, a sto vi ne radite tako (mitoi sl), a mi sami
sebe okrivljujemo da smo nastimali Kup :kuknjava: A prebise nas u SB.

n0dix
Kontakt:

Post Postao/la n0dix » 14 avg 2025, 22:03

Lucas je napisao/la:
14 avg 2025, 21:57
Amateri sa Gibraltara izbacili Nou, koja je legija stranaca, otprilike kvaliteta Krajove.
Upirediti Noah i U. Craiova može samo neznalica. LP
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 14 avg 2025, 22:09

ronaldo99 je napisao/la:
14 avg 2025, 21:10
Imal istine da bi Gojko Cimirot mogao da nam dodje?
Ima

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 14 avg 2025, 22:12

Trnava 4-1

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 14 avg 2025, 22:16

bordobijeli je napisao/la:
14 avg 2025, 22:12
Trnava 4-1
Propade Craiova protiv Trnave kao i mi u Rumuniji

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 14 avg 2025, 22:17

enzo1 je napisao/la:
14 avg 2025, 21:51
Ako danas nismo shvatili da moramo biti ujedinjeni i prestati pljuvati po upravi i klubu onda nećemo nikad.
Dosta je više, svi nas mrze i sabotiraju na svakom koraku a mi svojim pljuvanjem po upravi samo im pomažemo.
Ima 100 loših stvari al tako je kako je, ako smo protiv nečega ne moramo to i javno govoriti i razjedinjavat se!
Podržimo Sarajevo jer prošli smo 100 gorih situacija i prići ćemo još 100 al FKS je tu, prkosi svemu i mi treba da smo oslonac kluba bez obzira na upravu, trenere igrače. Svi oni su prolazni a mi treba do ostanemo vjerni našoj najvećoj ljubavi i radost!
Ko te sabotira? Mirvić sa svakakvim osobama, lažnim ratovima sa savezom, prodajom bitnih igrača svake sezone, gotovo svakih šest mjeseci mi dovodimo trenera kako je on ovdje, djeca igraju na Otoci jer Butmir nije uslovan. Da, svima smo trn u oku, mi smo najbolji, najjači, mi smo šampioni samo nas malo zeza trener, igrač, Vico, sudija. Ismir da želi mogao je završiti sve probleme koje ima u ligi (barem za nas), nije jer ga nema neko posavjetovati, nije jer se okružio Ajlom, tobbaco likušom itd. Svi su krivo samo mi nismo. Daj molim te.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 14 avg 2025, 22:24

H8Z7 je napisao/la:
14 avg 2025, 22:17
enzo1 je napisao/la:
Ko te sabotira? Mirvić sa svakakvim osobama, lažnim ratovima sa savezom, prodajom bitnih igrača svake sezone, gotovo svakih šest mjeseci mi dovodimo trenera kako je on ovdje, djeca igraju na Otoci jer Butmir nije uslovan. Da, svima smo trn u oku, mi smo najbolji, najjači, mi smo šampioni samo nas malo zeza trener, igrač, Vico, sudija. Ismir da želi mogao je završiti sve probleme koje ima u ligi (barem za nas), nije jer ga nema neko posavjetovati, nije jer se okružio Ajlom, tobbaco likušom itd. Svi su krivo samo mi nismo. Daj molim te.
:salut: :kafa:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 14 avg 2025, 22:26

oni koji misle da je forum to sto se tice zivota u stvarnosti, veze nemaju. jbt, ovdje ima ubacenih elemenata koliko hoces i logicno da izgleda kako nismo svi za FKS.
realnost je da jesmo za Klub svi ali nisu svi za npr. trenutno rukovodstvo. a upravo to rukovodstvo treba da je prva linija odbrane Kluba, zajedno sa Mirvicem, koji se treba vise ukljuciti a ne ko kad se preda zahtjev za nesto u opcinu i onda sjedis kuci i cekas da te zovnu..aha, jedva cekaju da te zovnu. ako neces ici i dosadjivati, neces ni rijesiti problem. e tako treba i Mirvic.

nego, imal insajderskih sa treninga? makar sta se uvjezbava sa strane formacije? jel idemo na staru 4231 ili ce se pokusati sa istom 352?
imal kakvih otpisa, Hus je znao biti zeznut kad mu se neko ne svidja, odmah noga...
i koji k Klub ne objavi sastav trenera? ili sam to propustio? utakmica samo sto nije...a nikakvih dogadjaja, hype oko husref-je-sarajevo i slicno.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 14 avg 2025, 22:49

H8Z7 je napisao/la:
14 avg 2025, 22:17
enzo1 je napisao/la:
Ili ukratko, neophodno je da prvo počistimo vlastitu avliju. A naša avlija je trenutno puna onih koji ne bi trebali niti smjeli biti tu. Na fušeraju i neradu koji vlada u našoj avliji nam mogu pozavidjeti sve državne firme...
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, mire971, PapakIzSa, skoJaa, Tarapi, Tracy3McGrady i 109 gostiju.