Ima i togaVivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:31Pa gori su ovi što im stanu. Yebo ja sam sebi mater ako ne bi prošao kroz njih

Ali da mi je samo da cujem tu konverzaciju izmedju njih kad nekog zaustave

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ima i togaVivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:31Pa gori su ovi što im stanu. Yebo ja sam sebi mater ako ne bi prošao kroz njih
Dobar dan, dobar danDamirT je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:50Ima i togaVivaLaStella je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:31Pa gori su ovi što im stanu. Yebo ja sam sebi mater ako ne bi prošao kroz njih![]()
Ali da mi je samo da cujem tu konverzaciju izmedju njih kad nekog zaustave![]()
Ja koliko sam primjetio ti budeš banovan samo kada botuješ za SDA , ispravi me ako griješim .avenija je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:06Ja cu vjerovatno dobiti ban iako nisam nijedno pravilo foruma prekrsio (kao mnogi koji psuju djecu, mrtve bez kazne) jer sam u prosjeku banovan svakih 10 dana uvijek iz istog razloga ali nemojte nikada da dopustiti da vam neko začepi usta i slobodu govora ma koliko ona koštala. Pozdrav.
Jes probo vopi?VensanKasel je napisao/la: ↑14 avg 2025, 20:08Ja koliko sam primjetio ti budeš banovan samo kada botuješ za SDA , ispravi me ako griješim .avenija je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:06Ja cu vjerovatno dobiti ban iako nisam nijedno pravilo foruma prekrsio (kao mnogi koji psuju djecu, mrtve bez kazne) jer sam u prosjeku banovan svakih 10 dana uvijek iz istog razloga ali nemojte nikada da dopustiti da vam neko začepi usta i slobodu govora ma koliko ona koštala. Pozdrav.
Pa sto si se umorio? Ne mogu ljudi doci rad tebe na red
Nisam , trenutno sam u Crnoj Gori na godišnjem pa ću do Hrvatske malo . Kad se vratim , e onda lagano prvo onu od 14.5% da drmnem , odnosno da ona mene drmnesoko je napisao/la: ↑14 avg 2025, 22:03Jes probo vopi?VensanKasel je napisao/la: ↑14 avg 2025, 20:08Ja koliko sam primjetio ti budeš banovan samo kada botuješ za SDA , ispravi me ako griješim .avenija je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:06Ja cu vjerovatno dobiti ban iako nisam nijedno pravilo foruma prekrsio (kao mnogi koji psuju djecu, mrtve bez kazne) jer sam u prosjeku banovan svakih 10 dana uvijek iz istog razloga ali nemojte nikada da dopustiti da vam neko začepi usta i slobodu govora ma koliko ona koštala. Pozdrav.
Ljeto, SFF, grad pun koka, a oni raspravljaju o nekom Musi i moze li se klanjati u ŠB
Glumis budalu i za to budes dobro placenNeki izvori kažu da je maskota denvera najplaćenija u NBA ligi sa 625.000 dolara godišnje.
invincible1921 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:43Jes hvala Bogu napravljena je..al dok se nije napravila ljudi samo sto zaratili nisu. Prijetili, blokirali put, skrnavili itdLavoviGabela je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:37Ne znam taj slučaj sta je sa dzamijom , ako ima papire bit ce napravljena, bar sa bogomoljama nije nikad bilo problema.invincible1921 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:22
Kao naprimjer i najava pravljenja dzamije sa legalnom dozvolom u rabranima kod Neuma je isto tako islamofasisticka provokacija? Ili naprimjer groblje u Stocu da se imaju dje ukopat ljudi? To je isto provokacija jelde?
Dan te yebo da sad neko okaci islamsko nesto iznad mostara ko sto ste vi krst natakarili pa ja mislim da bi do pape doslo da se ukljuci
Vama je bolan postojanje BiH i Bosnjaka samo po sebi provokacija ..
A sta će mo sa nelegalnim džamijama sto su napravljene recimo po Mostaru, hoćemo ih rušit ili![]()
Naravno da ih nitko neće rušit, al eto uzimas sta tebi odgovara.
Sta mene briga hoće li muslimani sta dje kacit, nek kace sta hoće tamo dje žive.
STA CE TU DZAMIJA?
Ovo za stolac si predpostavljam cuo?
Hocemo evo srusicemo iz sve nakon sto vi srusite sve vase nelegalno u Mostaru, sto je otprlike sve sto ima veze sa hrvatima..krst na humu, zvonik od 1000 metara, kazaliste, itd itd
Mi ne zivimo tamo dje zivimo nego zivimo u Bosni i Hercegovini koja garantuje vjerske slobode svima na cijeloj teriotriji. Briga je tebe itekako, mogu mislit kmeke o dzihadistima
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, jasmin10 i 83 gosta.