Vjerujem da će i to pokušati zakrpiti, ostaje nam da vidimo da li će uspjeti
Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Imamo dosta igraca koji mogu pokrivati i poziciju stopera, naravno ne kvalitetno kao Colwill, jos je tu i Sarr koji je na posudbi. Pa kad se sve zbroji nastane guzva, i to je ja vjerujem razlog zbog kojeg nam to nije prioritetna pozicija za dovesti
Zamisli ne daj Boze povrijedi se Chalobah, za ovu sezonu ne racunaj Sarra, Tosin Fofana Badiashile ti ostanu uz Hata kojeg koliko ja vidim Maresca ne vidi na poziciji stoperasuperFrankie je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:35Imamo dosta igraca koji mogu pokrivati i poziciju stopera, naravno ne kvalitetno kao Colwill, jos je tu i Sarr koji je na posudbi. Pa kad se sve zbroji nastane guzva, i to je ja vjerujem razlog zbog kojeg nam to nije prioritetna pozicija za dovesti
- superFrankie
- Kontakt:
Tu je i Anselmino koji ce izgleda ostati u klubu, Hato je primarno bek, ali moze odlicno pokriti i poziciju stopera, tu je proveo vecinu svoje karijere. Tu je i Acheampong koji je igrao stopera na obe pripremne utakmice. To je 7 igraca koja pokrivaju dvije pozicije. Na to dodaj Colwilla koji ce se vratiti krajem ove sezone ili pocetkom sljedece i Sarra koji je na posudbi, velika je guzva. Slazem se da nam je to uz golmana najlosija tacka u ekipi, ali prije bilo kojeg pojacanja na stoperu, morali bi otici barem dva tri igracaIQ200 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:45Zamisli ne daj Boze povrijedi se Chalobah, za ovu sezonu ne racunaj Sarra, Tosin Fofana Badiashile ti ostanu uz Hata kojeg koliko ja vidim Maresca ne vidi na poziciji stoperasuperFrankie je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:35Imamo dosta igraca koji mogu pokrivati i poziciju stopera, naravno ne kvalitetno kao Colwill, jos je tu i Sarr koji je na posudbi. Pa kad se sve zbroji nastane guzva, i to je ja vjerujem razlog zbog kojeg nam to nije prioritetna pozicija za dovesti
Achemponga sam zaboravio, ja ne vjerujem da je Anselmino taj level, jeste gužva, ako bi moglo bilo bi mi vrh prodati Chalobaha jer se samo on spominje da je dostupan, a dovesti Antonia Silvu, to je moj pik vec drugu ili trecu godinusuperFrankie je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:54Tu je i Anselmino koji ce izgleda ostati u klubu, Hato je primarno bek, ali moze odlicno pokriti i poziciju stopera, tu je proveo vecinu svoje karijere. Tu je i Acheampong koji je igrao stopera na obe pripremne utakmice. To je 7 igraca koja pokrivaju dvije pozicije. Na to dodaj Colwilla koji ce se vratiti krajem ove sezone ili pocetkom sljedece i Sarra koji je na posudbi, velika je guzva. Slazem se da nam je to uz golmana najlosija tacka u ekipi, ali prije bilo kojeg pojacanja na stoperu, morali bi otici barem dva tri igracaIQ200 je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:45Zamisli ne daj Boze povrijedi se Chalobah, za ovu sezonu ne racunaj Sarra, Tosin Fofana Badiashile ti ostanu uz Hata kojeg koliko ja vidim Maresca ne vidi na poziciji stoperasuperFrankie je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:35Imamo dosta igraca koji mogu pokrivati i poziciju stopera, naravno ne kvalitetno kao Colwill, jos je tu i Sarr koji je na posudbi. Pa kad se sve zbroji nastane guzva, i to je ja vjerujem razlog zbog kojeg nam to nije prioritetna pozicija za dovesti
- superFrankie
- Kontakt:
Ne treba ni Disasija i Veigu zaboraviti koji su fakticki jos nasi igraciIQ200 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 00:01Achemponga sam zaboravio, ja ne vjerujem da je Anselmino taj level, jeste gužva, ako bi moglo bilo bi mi vrh prodati Chalobaha jer se samo on spominje da je dostupan, a dovesti Antonia Silvu, to je moj pik vec drugu ili trecu godinusuperFrankie je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:54Tu je i Anselmino koji ce izgleda ostati u klubu, Hato je primarno bek, ali moze odlicno pokriti i poziciju stopera, tu je proveo vecinu svoje karijere. Tu je i Acheampong koji je igrao stopera na obe pripremne utakmice. To je 7 igraca koja pokrivaju dvije pozicije. Na to dodaj Colwilla koji ce se vratiti krajem ove sezone ili pocetkom sljedece i Sarra koji je na posudbi, velika je guzva. Slazem se da nam je to uz golmana najlosija tacka u ekipi, ali prije bilo kojeg pojacanja na stoperu, morali bi otici barem dva tri igraca

Silva, Branthwaite su isto neke od mojih zelja, ali mislim da cemo se nacekati malo dok ne dodje novi stoper
Al eto možemo prodati Veigu i Disasija i finansirati Antonija Silvu doslovnosuperFrankie je napisao/la: ↑14 avg 2025, 00:06Ne treba ni Disasija i Veigu zaboraviti koji su fakticki jos nasi igraciIQ200 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 00:01Achemponga sam zaboravio, ja ne vjerujem da je Anselmino taj level, jeste gužva, ako bi moglo bilo bi mi vrh prodati Chalobaha jer se samo on spominje da je dostupan, a dovesti Antonia Silvu, to je moj pik vec drugu ili trecu godinusuperFrankie je napisao/la: ↑13 avg 2025, 23:54
Tu je i Anselmino koji ce izgleda ostati u klubu, Hato je primarno bek, ali moze odlicno pokriti i poziciju stopera, tu je proveo vecinu svoje karijere. Tu je i Acheampong koji je igrao stopera na obe pripremne utakmice. To je 7 igraca koja pokrivaju dvije pozicije. Na to dodaj Colwilla koji ce se vratiti krajem ove sezone ili pocetkom sljedece i Sarra koji je na posudbi, velika je guzva. Slazem se da nam je to uz golmana najlosija tacka u ekipi, ali prije bilo kojeg pojacanja na stoperu, morali bi otici barem dva tri igraca![]()
Silva, Branthwaite su isto neke od mojih zelja, ali mislim da cemo se nacekati malo dok ne dodje novi stoper
- wadethegreat
- Kontakt:
Veiga I Disasi idu sigurno.
Acheampong, Anselminho I Hato su jako mladi.
Mogu oni ovu sezonu igrati zapazenu ulogu Ali na njih svaliti teret jedne cijele sezone sa 19 godina….
A Hato ce primarno da rastereti Cupavog.
Fofana kad se povrijedi I ako se Chalobah povrijedi nas nema.
Nasa odbrana postaje ocajna sa dobri bekovima
Acheampong, Anselminho I Hato su jako mladi.
Mogu oni ovu sezonu igrati zapazenu ulogu Ali na njih svaliti teret jedne cijele sezone sa 19 godina….
A Hato ce primarno da rastereti Cupavog.
Fofana kad se povrijedi I ako se Chalobah povrijedi nas nema.
Nasa odbrana postaje ocajna sa dobri bekovima

- wadethegreat
- Kontakt:
FFP rules have paused the signing of Xavi Simons, despite a verbal agreement. To clear space, players like Nkunku, Nicolas Jackson, and Disasi are potential outgoing transfers
RB Leipzig wants €70M for Simons, but Chelsea is negotiating for less, ensuring compliance with FFP. That’s why there’s no official announcement yet.
when approached by City, Simons say no Chelsea only
Navodno Hocemo I Konatea Ali to su glasine za sada.
Riyadh Air novi sponzor,65 miliona eura za sezonu.
Da hoce vise rijesiti transfer Simonsa,otegli godinu,al dzaba kad nece niko Dzeksona,Disasija,Nkunkua ganja Bajern,daj Boze da makar dvojicu odu.
Da hoce vise rijesiti transfer Simonsa,otegli godinu,al dzaba kad nece niko Dzeksona,Disasija,Nkunkua ganja Bajern,daj Boze da makar dvojicu odu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Nije još službeno, vjerovatno su najbliži da sa njima sklope sporazum, ali nije još gotovo i traže 60-65 mil funti ne eura
Trebalo bi sljedeće sedmice najkasnije da se riješi to sa Nkunkuom i Jacksonom kolko sam razumio
Daj još para haha
Samo da vise zavrse i to, mrzim kad nemamo sponzora na dresu
Čelavi nas izaziva
IQ200 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 16:23Mene bi iskreno čudilo i mislim da je jedini način na koji on neće obući naš dres da mi odustanemo od njega, igrač se dogovorio s nama, pristao na projekat, pričao sa Marescom, klubovi traže način da sklope ugovor, mislim da je on naš igrač i da uskoro ide demant od Fabrizia, da City želi Rodryga ili možda i Barcolu, da mi pokušavamo uvaliti Nkunkua i Jacksona i ostalo
Nisam Fabrizio al mogu pogoditi haha
Izgleda da je pao dogovor, Nkunku u Bayern 40 miliona eura plus bonusi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Sutra nema Ezea idemo po laganu pobjedu
- wadethegreat
- Kontakt:
Kako Kudus igra steta sto ga nismo uzeli umjesto Garnacha recimo...
Meni nije zao, kostao bi 20ak mil vise, nije mi naravno drago sto dovodimo Garnachawadethegreat je napisao/la: ↑16 avg 2025, 17:25Kako Kudus igra steta sto ga nismo uzeli umjesto Garnacha recimo...
Kudus je nekonstantan kao i Madueke, nista nije uradio 5 utakmica i onda ima dvije asistencije protiv ekipe koja ce ispasti i onda wow kako igra, pritom imas Neta desno, imas Estevaa i sljedece godine dolazi Quenda svi igraju desno, a i Kudus ti je danas igrao desno. Kao moze igrati lijevo, moze al ti nije ista geometrija, ne treba ti neko ko moze igrati na nekoj poziciji, vec da igra ondje gdje je najbolji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.