FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pisete kontradiktorne stvari. Ili je legalno ili nije. Sta koji **** imas slat nesto instituciji koji satro ne priznajes. Cim si poslao priznao si je. Sta sad hoces da se takmicis u kantonu a ne priznajes kanton i sta onda???
A uostalom i to je nasa krivica sto pokusalo uci u savez na malouman nacin sa Trbicem, Ibrakovicem, pa onda Calom, Dzekom, pa ovim onim. Nikakve strategije tu nije bilo sve krajnje neozbiljno sad eto opet nista nije do nas al u kurcu.
Kakva se mentalna gimnastika samo radi da se opravda sve zivo iz kluba to je da ne povjerujes.
Ja zivota mi oca rodjenog ne bi branio koliko se ovdje Mirvic (i uprava) brane ovo nije moguce.
A uostalom i to je nasa krivica sto pokusalo uci u savez na malouman nacin sa Trbicem, Ibrakovicem, pa onda Calom, Dzekom, pa ovim onim. Nikakve strategije tu nije bilo sve krajnje neozbiljno sad eto opet nista nije do nas al u kurcu.
Kakva se mentalna gimnastika samo radi da se opravda sve zivo iz kluba to je da ne povjerujes.
Ja zivota mi oca rodjenog ne bi branio koliko se ovdje Mirvic (i uprava) brane ovo nije moguce.
-
- Kontakt:
Sami smo sebi najveci neprijatelji.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Uslovi za prijavu ekipe u najniži nivo takmićenja su jednostavni, i oni postoje, no sad filozofi(lopovi) iz KS prave probleme jer je to B ekipa FKS.
Potegli su priću, šta će biti ako B ekipa izbori plasma u Premier, niđe veze.
Svi uslovi su ispunjeni, sem sujete onih koji su FSKS odveli u provaliju.
Pored tolikog broja neprijatelja sa svih strana mi i dalje uspijevamo u tome da smo sami sebi neprijatelj broj 1.
You are someone else I am still right here
Šalješ zahtjev instituciji, a ne trenutnom rukovodstvu. Institucija postoji ali upitna je validnost trenutnog rukovodstva.Oikamid je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:47Ne razumijem saopštenje.
A ovo piše u njihovomFudbalski savez Kantona Sarajevo u ovom momentu djeluje nezakonito jer nadležno Ministarstvo pravde i uprave KS nije upisalo promjene koje su se desile na posljednjoj izbornoj skupštini.
Zašto smo slali zahtjev Savezu za kojeg smatramo da je nazakonit?Na zahtjev FK „Sarajevo“, zaprimljen 04.07.2025. godine, FSKS je dana 11.07.2025. godine uputio Komisiji za propise NS Federacije BiH zahtjev za davanje mišljenja/saglasnosti, budući da bi B tim mogao konkurisati za viši rang takmičenja pod ingerencijom NS FBiH.
Sve jasno. Institucija je jedina nadležna.
Ako je tako nek' nazovu klub FK Nabijemo vas i kao grb stave onaj naš s ljiljanom. Nek' bude klub za sebe sa odvojenim računima pa ćemo se igrat' ringe raja. Koliko god ovo bila vladavina bezakonja mora postojati neki način da se to riješi. Klub ima dovoljan broj pravnika na platnoj listi valjda.Jadnimi je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:07Uslovi za prijavu ekipe u najniži nivo takmićenja su jednostavni, i oni postoje, no sad filozofi(lopovi) iz KS prave probleme jer je to B ekipa FKS.
Potegli su priću, šta će biti ako B ekipa izbori plasma u Premier, niđe veze.
Svi uslovi su ispunjeni, sem sujete onih koji su FSKS odveli u provaliju.
-
- Kontakt:

A bas ko Dodik, dobro rece covjek.
Odes na sud kazes ovaj sud priznajem ali sudiju ne, zao mi je.

Ne branim ni Mirvica ni te trebice. Ono sto je cinjenica nevezano za slucaj B ekipe je da smo k.arine od pocetka do kraja Vicinog mandata. A to sto ces ti opravdati svoju nemoc tako sto ces da okrivis uvijek one koji rade u klubu to je tvoj problem. Pljuvalo se do jucer sto nije Ljajic prijavljen, pa kad su ga prijavili i obavili sve poklopise se usima svi. Zasto bi ti trebala normalna glava i sl. da bi rijesio obicnu legalnu prijavu kluba ako su i oni uradili potrebne procedure. Uvijek krecem od sebe, nismo ni mi neke glave kad smo dopustili ovo sto nam savez radi, a Boga mi i te trebice koje spominjes. Pa ti skontaj do koga je vise.jurisicduska je napisao/la: ↑14 avg 2025, 18:39E čuj sprdaju se s klubom.
Sprdaju se vlastodršci i uposlenici našeg kluba s našim klubom.
Jedna normalna glava u klubu sve bi bilo drugačije.
Lezbejke i voditeljice trafika i osoba koja je na kospicama uzimala procenat ti vode klub i idu na sastanke u vezi kluba. Postoje stvari koje pic.ka en može riješiti. Ima i boljih PIC.aka
-
- Kontakt:
Ne volim da mi psuju, pa i ja necu. ovako cu reci: ko "sisa" IM, HM. Klub iznad svega i svakoga.
No siguran sam da bi sa IM, Zeljo, Zrinjski i Borac igrali PO LP i u najmanju ruku grupe EL.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ne znam sto se toliko palamudi.
Nismo zlatni, grijesimo, ali u ovim situacijama sasvim je jasno da prodane kuje iz kantona rade vise protiv nas nego vico.
Pa i da je greska kluba, a siguran sam da nije, valjda je nakon svega moralna obaveza stati na stranu kluba, a ne prodanih balijandera kojim ni majka nema vrijednost kada su u pitanju $$.
Ovi sto serendaju o (ne)priznanju nekakvom, to je isto ova situacija sa zekicem i husrefom. Ako ne podnosis trenera ne znaci automatski da si zamrzio klub.
Znate li da u NFSBIH nema predstavnika KS? Kanton ti nema rukovodstvo uopste.
Nismo zlatni, grijesimo, ali u ovim situacijama sasvim je jasno da prodane kuje iz kantona rade vise protiv nas nego vico.
Pa i da je greska kluba, a siguran sam da nije, valjda je nakon svega moralna obaveza stati na stranu kluba, a ne prodanih balijandera kojim ni majka nema vrijednost kada su u pitanju $$.
Ovi sto serendaju o (ne)priznanju nekakvom, to je isto ova situacija sa zekicem i husrefom. Ako ne podnosis trenera ne znaci automatski da si zamrzio klub.
Znate li da u NFSBIH nema predstavnika KS? Kanton ti nema rukovodstvo uopste.
Da FK Sarajevo objavi:"Mlijeko je bijelo" forumski mudroseri bi poceli tvrditi da nije bijelo itd itd itd.
Fakat gledaj dusmana sta pisu protiv kluba, brane kriminalni savez. Jbt sami smo sebi dovoljni
Dobro neko rece, najgori su ovi "neutralni". Nisu oni za Husrefa, ali...Samozdravlje je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:01Kad za kifle nismo imali, a Zeljo se valjao u parama, isla im prica: "Ugasiti sirotinju, za struje,vode i stadin nemaju".
A sad obratno i uz ovakav FS mi jos trazimo sebi "dlaku u jajetu'. Skupe karte, zene u Klubu, nisu na sastanku, peru se pare.
Za trenere dolazili: Hrvati(mn), Slovenac, Makedonac, Srbijanac i koliko trofeja ? Svi nam belaj ostavljali.
Nije Husref za duge staze(zdravlje, godine i pristup), ali 05.08.2025g. tesko da bi mogli naci bolje. Bar do polusezone.
Ima 100 zasto protiv ovog posta, ali vratite se na prve recenice.
Naravno Klub iznad svega i svakoga, ali ne podmecimo klipove mi navijaci. No ovdje ima zlonamjernih i ljubomornih.
Tesko da neko ko je bio u Krajovi ovdje blati Klub. Lp![]()
I vecina ih se bas sad aktiviralo !!!
Nije nama niko ostavljao belaj, nama je belaj u klubu, u vidu ubleha Ayle, Melise, Vildane i ostalih qraca !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sto su ovo reflektori upaljeni?
Predatavljaju Obucu i Somuna, pomocnike.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Nije mislio na stadion Danac nego na Kosevo...
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
-
- Kontakt:
Sve klubove iz kantona koji su na početku priče bili na našoj strani smo okrenuli protiv sebe,a mi stali na stranu željezničara koji su odpočetka radili za Vicine interese.Hordas1990 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:02Pisete kontradiktorne stvari. Ili je legalno ili nije. Sta koji **** imas slat nesto instituciji koji satro ne priznajes. Cim si poslao priznao si je. Sta sad hoces da se takmicis u kantonu a ne priznajes kanton i sta onda???
Dobro neko napisa,sami smo sebi najveći neprijatelji .
- siroliver69
- Kontakt:
Daa, kako se pojavise samo...ista priča 'nisam bio za Husrefa ali...' CirkusNazorUso je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:58Dobro neko rece, najgori su ovi "neutralni". Nisu oni za Husrefa, ali...Samozdravlje je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:01Kad za kifle nismo imali, a Zeljo se valjao u parama, isla im prica: "Ugasiti sirotinju, za struje,vode i stadin nemaju".
A sad obratno i uz ovakav FS mi jos trazimo sebi "dlaku u jajetu'. Skupe karte, zene u Klubu, nisu na sastanku, peru se pare.
Za trenere dolazili: Hrvati(mn), Slovenac, Makedonac, Srbijanac i koliko trofeja ? Svi nam belaj ostavljali.
Nije Husref za duge staze(zdravlje, godine i pristup), ali 05.08.2025g. tesko da bi mogli naci bolje. Bar do polusezone.
Ima 100 zasto protiv ovog posta, ali vratite se na prve recenice.
Naravno Klub iznad svega i svakoga, ali ne podmecimo klipove mi navijaci. No ovdje ima zlonamjernih i ljubomornih.
Tesko da neko ko je bio u Krajovi ovdje blati Klub. Lp![]()
I vecina ih se bas sad aktiviralo !!!
Nije nama niko ostavljao belaj, nama je belaj u klubu, u vidu ubleha Ayle, Melise, Vildane i ostalih qraca !!!
Yebala vas Ajla, samo joj dižete rep i pravite bitnijim nego jeste.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, ErosViverosViv, hazarder, iliyaa8, MaroonBjelave, mosarajvosa83, nedimmmm1337, samoFKS, siroliver69, USB i 67 gostiju.