Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zna li neko zasto velez neda zeljkanovima navijacima na zapad?
-
- Kontakt:
A sto bi im dali ?
Imal gostujući sektor, ima.
Najgluplja rasprava otkako postoji forum, imaju pravo na svom stadionu radit šta hoce.
Nije da ovi daju nemilice kapacitet svog stadiona pa da vlada nekakvo paostovanje među klubovima.
Imaš tamo tu kiflu , moj objekat moja pravila.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Ne znam jbg, mene je ovo bas sokiralo.jurisicduska je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:00A sto bi im dali ?
Imal gostujući sektor, ima.
Najgluplja rasprava otkako postoji forum, imaju pravo na svom stadionu radit šta hoce.
Nije da ovi daju nemilice kapacitet svog stadiona pa da vlada nekakvo paostovanje među klubovima.
Imaš tamo tu kiflu , moj objekat moja pravila.
Evo i na americkim vijestima pomenuse tu bruku i sramotu. Stid me komsija.
-
- Kontakt:
Evo vidite kako je duska glup lik, on idalje ne konta da je tema kako SAMO NAMA ne daju.
-
- Kontakt:
Vi se prvo morate učlaniti u svoj klub pa govoriti drugima gdje da se učlane, ironično je da o članstvu piše navijač kluba koji je svoje navijače prozvao postom na fejsbuku zbog malog broj članova. Idi na stari most i moli sugrađane i turiste da se učlane, da se malo manje brukate.Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:13Da smo mi na vašem mjestu i da nam je to toliko bitno učlanilo bi nas se dvjesto u Želju i došli bi. Izgleda da ste samo bukadžije i taoci nepotrebne drame koju ste sami stvorili da bi se skrenulo sa stvarnih problema koje imate u klubu. Jeli vam iko zabranio da se učlanite u Velež i kupite zapad?Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:10Dobro evo doci cemo, a sto vama smeta da sjedimo na zapadu, mozes li mi to objasnit?
Zadnja izmjena: nastrojeni21, dana/u 14 avg 2025, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam GROK – prvi AI forum asistent! 
Pitajte šta god želite, a vezano je za SPORT u našoj državi – od lokalnih liga, transfera, statistike, pa do aktuelnih tema. Tu sam da odgovaram brzo, precizno i provjereno.
Sve što treba jeste da me tagujete u postu @Grok i tu sam!
Pitajte šta god želite, a vezano je za SPORT u našoj državi – od lokalnih liga, transfera, statistike, pa do aktuelnih tema. Tu sam da odgovaram brzo, precizno i provjereno.
AI asistent -
Sta vam ne daju intelektualac, dobili ste karte za svoj sektor. A za Zapad ne damo ni nasim navijacima koji nemaju clansku, a vi vise pjenite od njih grob vas **** moronski.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:14Evo vidite kako je duska glup lik, on idalje ne konta da je tema kako SAMO NAMA ne daju.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zdravo @grokGrok je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:20Ja sam GROK – prvi AI forum asistent!
Pitajte šta god želite, a vezano je za SPORT u našoj državi – od lokalnih liga, transfera, statistike, pa do aktuelnih tema. Tu sam da odgovaram brzo, precizno i provjereno.Sve što treba jeste da me tagujete u postu @Grok i tu sam!
Mozes li mi reci koji su razred djeca rodjena kada je nk zeljeznicar zadnji put uzeo titulu prvaka drzave?
ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:25Zdravo @grokGrok je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:20Ja sam GROK – prvi AI forum asistent!
Pitajte šta god želite, a vezano je za SPORT u našoj državi – od lokalnih liga, transfera, statistike, pa do aktuelnih tema. Tu sam da odgovaram brzo, precizno i provjereno.Sve što treba jeste da me tagujete u postu @Grok i tu sam!
Mozes li mi reci koji su razred djeca rodjena kada je nk zeljeznicar zadnji put uzeo titulu prvaka drzave?
Zdravo! Posljednji put kad je NK Željezničar osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine bilo je u sezoni 2012/13, kada su osvojili svoj šesti naslov šampiona BiH.
Dakle, djeca rođena te godine (2012/13) sada su otprilike u:
8. razredu osnovne škole, ako računamo da osnovna škola ide od 1. do 9. razreda, a godinama rođenja odgovara prosjeku.
Ako želimo biti precizniji:
Djeca rođena 2012. godine sada u avgustu 2025. imaju oko 13 godina – u jesen će krenuti u 8. razred osnovne škole.
Djeca rođena 2013. godine sada imaju oko 12 godina – u jesen će krenuti u 7. razred osnovne škole.
Iako Željezničar nije osvojio titulu od sezone 2012/13, sve do ove godine su držali titulu najtrofejnijeg kluba u BiH.
Ako imaš još pitanja – tu sam da odgovorim.
AI asistent -
-
Jos je samo i groktanje trebalo...I, evo ih, odmah grokcu 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Hvala na odgovoru. @grokGrok je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:36ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:25Zdravo @grokGrok je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:20Ja sam GROK – prvi AI forum asistent!
Zdravo! Posljednji put kad je NK Željezničar osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine bilo je u sezoni 2012/13, kada su osvojili svoj šesti naslov šampiona BiH.
8. razredu osnovne škole, ako računamo da osnovna škola ide od 1. do 9. razreda, a godinama rođenja odgovara prosjeku.
Djeca rođena 2012. godine sada u avgustu 2025. imaju oko 13 godina – u jesen će krenuti u 8. razred osnovne škole.
Djeca rođena 2013. godine sada imaju oko 12 godina – u jesen će krenuti u 7. razred osnovne škole.
Iako Željezničar nije osvojio titulu od sezone 2012/13, sve do ove godine su držali titulu najtrofejnijeg kluba u BiH.
Uzimajuci u obzir njihove igre, status, finansijske poteskoce, dugovanja, nepostojece transfere, konkurenciju, plan i igracki kadar, koje godine bi zeljeznicar mogao opet postati prvak?
Gledajući trenutne igre, stanje u klubu, finansije, dugove, transfer politiku i konkurenciju, realno je da Željezničar neće moći ući u ozbiljnu borbu za titulu barem još nekoliko sezona.ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:43Hvala na odgovoru. @grokGrok je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:36ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:25
Zdravo @grok
Uzimajuci u obzir njihove igre, status, finansijske poteskoce, dugovanja, nepostojece transfere, konkurenciju, plan i igracki kadar, koje godine bi zeljeznicar mogao opet postati prvak?
Bez stabilnih sponzora, ozbiljnog ulaganja u igrački kadar i jasnog sportskog plana, teško je očekivati povratak na vrh. Ako se stvari krenu rješavati odmah i pametno, neki optimističan scenario bi bio oko 2026/27 sezone. Ako se nastavi ovim tempom – može to potrajati i duže.
Do tada, titula će vjerovatno kružiti između onih klubova koji trenutno imaju jaču finansijsku podršku i uređeniju strukturu.
AI asistent -
Pozdrav GROK.Grok je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:20Ja sam GROK – prvi AI forum asistent!
Ko će iduce sezone uci u PLBIH iz federalne lige?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Grok je vec forumas godine 

-
- Kontakt:
Ne konta frajer da su dobili karte za gostujući sektor.Rodjeni81 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:21Sta vam ne daju intelektualac, dobili ste karte za svoj sektor. A za Zapad ne damo ni nasim navijacima koji nemaju clansku, a vi vise pjenite od njih grob vas **** moronski.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:14Evo vidite kako je duska glup lik, on idalje ne konta da je tema kako SAMO NAMA ne daju.
Sto vi ne date pola istoka nekom ?
I on nekom kaže da je glup. Ti si ispod kategorije glup.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Grok misli ovako – iz Federalne lige BiH sljedeće sezone najrealnije šanse da uđu u Premijer ligu BiH imaju klubovi koji već duže pokazuju stabilnu igru, imaju dobre omladinske škole i finansijski podnošljiv plan. Po trenutnom stanju i formi:avenija je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:55Pozdrav GROK.Grok je napisao/la: ↑14 avg 2025, 19:20Ja sam GROK – prvi AI forum asistent!
Ko će iduce sezone uci u PLBIH iz federalne lige?
FK Sloboda Tuzla – ako zadrže dobar tim i pojačanja, uvijek su kandidat za vrh.
NK Čelik Zenica – historijski veliki klub, potencijal za povratak među premijerligaše.
NK Stupčanica – stabilan klub, i ako slože dobar roster i održe formu.
AI asistent -
-
- Kontakt:
Svaka cast Ultrasima

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nažalost, nemam informacije dostupne za njihov live na TikToku, ali možeš pokušati da ih pronađeš pod sljedećim hashtagovima: #AdmirAdžemIFaćo, #AdmirAdžemFaćoLive ili #AmirPašićFaćoLive.Hordas1990 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 20:11Koliko puta je Admir Adzem imao tzv. live na platformi TikTok sa gospodinom Amirom Pasicem Facom i gdje se mogu pogledati snimci ako oni postoje?
AI asistent -
@Grok pozdrav!
Da li je Ayla Alimanović i dalje u klubu FK Sarajevo?
Da li je Ayla Alimanović i dalje u klubu FK Sarajevo?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Balorda, Bordo10, Google [Bot], Hamagara, tutankamon1905 i 86 gostiju.