oba daju po meni nekako najsigurnija opklada na taj par i jednim i drugim gori pod guzicomInterista je napisao/la:sta mislite sutra odigrati na totenham nekako mi se cini da bi mogli uzeti arsenala

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
oba daju po meni nekako najsigurnija opklada na taj par i jednim i drugim gori pod guzicomInterista je napisao/la:sta mislite sutra odigrati na totenham nekako mi se cini da bi mogli uzeti arsenala
ako je kvota preko 3 - igrajInterista je napisao/la:sta mislite sutra odigrati na totenham nekako mi se cini da bi mogli uzeti arsenala
nisam nikog konkretno cuo ili nisam poFat'o sta je ko odigro pa mi je kladjenje na poene izbjeglo... pocela tekma mater mu...Mulder je napisao/la:Sredila se tema u 10 minuta... Tako treba, brate! Ja stavio Knickse u hendiju, Mela preko, Garneta preko, Howarda preko...
Gdje si nasao bogati ? Nigdje u ponudi za srijedu tenis...fix je napisao/la:ima tenis 3 sata i nesto
mršlegenda reala je napisao/la:oj Rondo već 9 a granica 11 ,a ja ga ne stavi ,htio Pirsa ,Alena i njega i promjenim na Carmela
Živio Wwin ,wwin je zakonnnnnnnnn
Sta im radi Rondo nije humano...a i ja sam ga izbrisao sa tiketalegenda reala je napisao/la:oj Rondo već 9 a granica 11 ,a ja ga ne stavi ,htio Pirsa ,Alena i njega i promjenim na Carmela
Pogodi ga ja za 7 minuta. Hahahalegenda reala je napisao/la:oj Rondo već 9 a granica 11 ,a ja ga ne stavi ,htio Pirsa ,Alena i njega i promjenim na Carmela
Svaka castStrux je napisao/la:Pogodi ga ja za 7 minuta. Hahahalegenda reala je napisao/la:oj Rondo već 9 a granica 11 ,a ja ga ne stavi ,htio Pirsa ,Alena i njega i promjenim na Carmela
koja je kv bila na +Strux je napisao/la:Pogodi ga ja za 7 minuta. Hahahalegenda reala je napisao/la:oj Rondo već 9 a granica 11 ,a ja ga ne stavi ,htio Pirsa ,Alena i njega i promjenim na Carmela
druze 2 penala zadnji igraci odbrane napravili 2 crvena opravdana treci nisam vidioTitova-Juga je napisao/la:Jao Dundee-ja tri crvena, wtf
11.5 @ 1.85Citizen-X je napisao/la:koja je kv bila na +Strux je napisao/la:Pogodi ga ja za 7 minuta. Hahahalegenda reala je napisao/la:oj Rondo već 9 a granica 11 ,a ja ga ne stavi ,htio Pirsa ,Alena i njega i promjenim na Carmela
pitaj VL-a da ti dalegenda reala je napisao/la:na jednom tiketi imam u wwinu Alena 16+,Pirsa 19+(daće al u guzici)Carmela 25+
na drugom u premieru Garneta 15+,Howarda 27+,Dirka 25+ (ovaj tiket prolazi)![]()
JARUGA DAJ MARKU ,ZAPELO MI![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.