Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

invincible1921
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la invincible1921 » 14 avg 2025, 17:19

Kajzer10 je napisao/la:
14 avg 2025, 17:15
invincible1921 je napisao/la:
14 avg 2025, 17:11
::
Kajzer10 je napisao/la:
14 avg 2025, 17:03
To sto je pokusao Sanin Musa ne bi proslo ni u Svici ili Kanadi. Svugdje bi ga iznabijali i zabranili ga.

Mislim, kaze onaj ponesite svi oruzje. I sad kmeka sta i kako, samo se jadni Bosnjaci saginju.

Tesko i da se saginju. Eno Hambu zgovnase ko da im je u mater dirnuo. :rol:
Evo ja mislim da bi proslo bez ikakvih problema...imas ovdje dijasporaca pa nek ti posvjedoce

Uostalom to nije no binto...bitno je ono sto je bila njihova reakcija na musu. Fasizam, sovinizam, prijetenje i pozivi na nasilje
Jasta bi.

Ovo je debelo podijeljena drzava. Cinjenica. Sto mozes u svojoj avliji, ne mozes u tudjoj. Deal with it. U Banja Luci mozes krstiti zgradu i u Zagrebu klecati Isusu ili kome vec, ali ja toplo savjetujem da to, s ciljem ekscesa i provokacije kao Musa, ne dolazis raditi u Bihac na glavni trg. Nemoj, neces dobro proci i ne dokazujes nista. Pun mi qrac te jednakopravnosti i sloboda, a da je obrnuta situacija, svi bi situaciju nazivali onako kako jest.
Ja mislim da bi cak sam ubjedjen u to

Ne ljudino ovo nije podjeljena drzava, samo je belaj sto se dopusta Srbima i Hrvatima da zive u privatnim zamisljenim drzavama dok tamo dje su Bosnjaci to je zajednicka.

U Sarajevu se odrzala misa za ustase iz ww2 npr i to dok je cuvala kako vole rec policija iz muslimanskog sarajeva...al dobro bitno je saburat i glumit moralne vertikale.

Probuse frajeru gume iz BG u SA digne se fkn gradonacelnica da se pravda....
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 avg 2025, 17:22

LavoviGabela je napisao/la:
14 avg 2025, 17:18
avenija je napisao/la:
14 avg 2025, 15:39
14 avg 2025, 13:18

Bgm vama iz zenice je smog baš u glavu udario

Nesto teme sanina, daj sad to, poremecen si :bih:
Broj 1. U Zenici je smog i zagađenje prošlost.

Broj 2. Da ponovim post od jucer.

Da vidimo kako mi dočekasmo Josipa početkom ove godine sa Isusom od 1.2 metra.

slika

slika

slika

slika

slika

Jel' neko u Zenici shvatio ovo kao provokaciju jer je došao sa Isusom medju 100 000 muslimana?

Nije, tako i treba. Dočekan je kao kralj, slikao se sa ljudima, propagirao/vršio molitvu u centru grada, dočekan, nahranjen, ugošćen kao sultan, prenoćište i ispraćen sa osmijehom sutradan kada je kiša stala.

U Širokom covjek hoće da šuta ženu jer je stala u prolazu obaviti namaz. Takvo ponašanje u Bosni i Hercegovini mora se strogo osuditi kao i da je neko Josipa otjerao iz Zenice.

Nismo isti!

Broj 3. I da ti se nacrta sve, ti i slicni tebi ustašku ideologiju nećete napustiti nikada.
Očito da nije prošlost dok ima černobilaca ko ti, udarilo ti u glavu
Miješaš kruške i jabuke. Ti se slobodno najavi kao ovaj Josip i prodji cijelu BiH neće ti niko a reći, nemoguće da povezuješ ovog dečka i ovog hajvana Musu

Samo se pitam što se tako niste odnosili prema sugrađnaima 90tih, evo puna hercegovina trogrlića, jovanovića, jonjića, paškalja, krišta itd što su protjerani iz slobodarske zenice

Većih islamofašista od tebe i takvih nema, neka te u toj jazbini i ne izlazi iz nje. Nemoj na m trovat zrak ovamo
Naravno da nismo isti, ne može niko biti ko ti i takvi ko ti
Kao naprimjer i najava pravljenja dzamije sa legalnom dozvolom u rabranima kod Neuma je isto tako islamofasisticka provokacija? Ili naprimjer groblje u Stocu da se imaju dje ukopat ljudi? To je isto provokacija jelde?

Dan te yebo da sad neko okaci islamsko nesto iznad mostara ko sto ste vi krst natakarili pa ja mislim da bi do pape doslo da se ukljuci

Vama je bolan postojanje BiH i Bosnjaka samo po sebi provokacija ..
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 14 avg 2025, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 avg 2025, 17:22

Kajzer10 je napisao/la:
14 avg 2025, 17:15
14 avg 2025, 17:11
::
Kajzer10 je napisao/la:
14 avg 2025, 17:03
To sto je pokusao Sanin Musa ne bi proslo ni u Svici ili Kanadi. Svugdje bi ga iznabijali i zabranili ga.

Mislim, kaze onaj ponesite svi oruzje. I sad kmeka sta i kako, samo se jadni Bosnjaci saginju.

Tesko i da se saginju. Eno Hambu zgovnase ko da im je u mater dirnuo. :rol:
Evo ja mislim da bi proslo bez ikakvih problema...imas ovdje dijasporaca pa nek ti posvjedoce

Uostalom to nije no binto...bitno je ono sto je bila njihova reakcija na musu. Fasizam, sovinizam, prijetenje i pozivi na nasilje
Jasta bi.

Ovo je debelo podijeljena drzava. Cinjenica. Sto mozes u svojoj avliji, ne mozes u tudjoj. Deal with it. U Banja Luci mozes krstiti zgradu i u Zagrebu klecati Isusu ili kome vec, ali ja toplo savjetujem da to, s ciljem ekscesa i provokacije kao Musa, ne dolazis raditi u Bihac na glavni trg. Nemoj, neces dobro proci i ne dokazujes nista. Pun mi qrac te jednakopravnosti i sloboda, a da je obrnuta situacija, svi bi situaciju nazivali onako kako jest.
Ma dobro, meni je samo sa ljudske strane sramotno da nekog diras zbog vjerskog obreda. Isto da ti vidis casnu sestru na ulici pa joj odes tamo izigravati majmuna, kakav mentalni sklop moras biti da uradis tako nesto? Ako ta osoba ne predstavlja nikakvu prijetnju, provokaciju ili sta vec. Vidjao sam ljude za ramazan klanjaju na autoputu znaci sklonili se u traku koja slizi ako ti pukne guma, auto u kvaru itd. niko im a nije rekao. Trebao je neko stati jel i reci sta to radite bjezite odavde, smijesno.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 14 avg 2025, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 14 avg 2025, 17:26

Joj jest svanulo ovim "novinarima" sa ovim vijestima. Ubiše pare na vama budalama, huškajući, a u stvarnosti ih boli qrac i za ljudskim pravima i slobodama. Ženu po zakonu niko ne smije dirati ako ne radi ništa nezakonito, ima i snimka. Samo je trebala zvati policiju i tužiti ovog lika. Nećete ništa postići laprdajući po forumu, mi smo davnih dana svakako svi trebali na proteste zbog milion stvari, ali mrsko narodu. Qrcobolja teška zavladala.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 14 avg 2025, 17:28

avenija je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

slika

Jel' neko u Zenici shvatio ovo kao provokaciju jer je došao sa Isusom medju 100 000 muslimana?

Nije, tako i treba. Dočekan je kao kralj, slikao se sa ljudima, propagirao/vršio molitvu u centru grada, dočekan, nahranjen, ugošćen kao sultan, prenoćište i ispraćen sa osmijehom sutradan kada je kiša stala.

U Širokom covjek hoće da šuta ženu jer je stala u prolazu obaviti namaz. Takvo ponašanje u Bosni i Hercegovini mora se strogo osuditi kao i da je neko Josipa otjerao iz Zenice.

Nismo isti!

Broj 3. I da ti se nacrta sve, ti i slicni tebi ustašku ideologiju nećete napustiti nikada.
Miješaš kruške i jabuke. Ti se slobodno najavi kao ovaj Josip i prodji cijelu BiH neće ti niko a reći, nemoguće da povezuješ ovog dečka i ovog hajvana Musu

Samo se pitam što se tako niste odnosili prema sugrađnaima 90tih, evo puna hercegovina trogrlića, jovanovića, jonjića, paškalja, krišta itd što su protjerani iz slobodarske zenice

Većih islamofašista od tebe i takvih nema, neka te u toj jazbini i ne izlazi iz nje. Nemoj na m trovat zrak ovamo
I da se najavi u Sirokom ne bi dobro prosao.

Ovdje se jedna stvar zaboravlja namjerno a to je ponasanje prema onoj Zeni i komentari poslije toga, eh to je pravo lice Sirokbrijezana.

Ja Sutra da u mom (Muslimanski vecinskom Gradu sretnem nekog Kako se krsti ili moli bogu na javnoj povrsini, vjerovatno ga ne bi ni primjetio .
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 14 avg 2025, 17:37

14 avg 2025, 17:22
avenija je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

slika

Nismo isti!

Kao naprimjer i najava pravljenja dzamije sa legalnom dozvolom u rabranima kod Neuma je isto tako islamofasisticka provokacija? Ili naprimjer groblje u Stocu da se imaju dje ukopat ljudi? To je isto provokacija jelde?

Dan te yebo da sad neko okaci islamsko nesto iznad mostara ko sto ste vi krst natakarili pa ja mislim da bi do pape doslo da se ukljuci

Ne znam taj slučaj sta je sa dzamijom , ako ima papire bit ce napravljena, bar sa bogomoljama nije nikad bilo problema.
A sta će mo sa nelegalnim džamijama sto su napravljene recimo po Mostaru, hoćemo ih rušit ili :urnebes:
Naravno da ih nitko neće rušit, al eto uzimas sta tebi odgovara.

Sta mene briga hoće li muslimani sta dje kacit, nek kace sta hoće tamo dje žive.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Invincibles14
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles14 » 14 avg 2025, 17:38

avenija je napisao/la:
avenija je napisao/la:
14 avg 2025, 11:40
slika

Trebas bas biti **** sreće da imas ovakve susjede od država i sa lijeve i desne strane.

slika

slika

slika

slika

slika

Nismo isti!

I ti si kralju usporedio ovo s ovim planom Sanjina i onaj celavi taliban jos predlozio oruzje da se ponese. Svasta li i danas majka rodi

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 avg 2025, 17:43

14 avg 2025, 17:37
14 avg 2025, 17:22

Ne znam taj slučaj sta je sa dzamijom , ako ima papire bit ce napravljena, bar sa bogomoljama nije nikad bilo problema.
A sta će mo sa nelegalnim džamijama sto su napravljene recimo po Mostaru, hoćemo ih rušit ili :urnebes:
Naravno da ih nitko neće rušit, al eto uzimas sta tebi odgovara.

Sta mene briga hoće li muslimani sta dje kacit, nek kace sta hoće tamo dje žive.
Jes hvala Bogu napravljena je..al dok se nije napravila ljudi samo sto zaratili nisu. Prijetili, blokirali put, skrnavili itd

STA CE TU DZAMIJA?

Ovo za stolac si predpostavljam cuo?

Hocemo evo srusicemo iz sve nakon sto vi srusite sve vase nelegalno u Mostaru, sto je otprlike sve sto ima veze sa hrvatima..krst na humu, zvonik od 1000 metara, kazaliste, itd itd

Mi ne zivimo tamo dje zivimo nego zivimo u Bosni i Hercegovini koja garantuje vjerske slobode svima na cijeloj teriotriji. Briga je tebe itekako, mogu mislit kmeke o dzihadistima
=\_1921_/=

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 avg 2025, 17:47

Druze raspravljaš se sa likovima koji su išli na ustaski skup gdje ih se skupilo 500 hiljada. I još se ponose time.
Zamisli da je Sanin Musa došao sa 500 hiljada slicnih budala kao šta je i on i da se mi ponosimo time.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 14 avg 2025, 17:48

scholsey je napisao/la:
14 avg 2025, 12:28
Školski primjer neradnika.
Jesu vehbosi teški neradnici.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 avg 2025, 17:49

Ali kod njih nema izuzetka i zdravog razuma sve do jednog bez izuzetka slave jer se kršćanska zemlja odbranila od Islamskih radikala.

Pa onaj da je ubio ženu dok je vršila molitvu bio bi pusten da pobjegne iz zatvora u Hrvatsku a u Širokom bi bio slavljen kao heroj..

Isto kao sto IDF slavi granatiranje i ubijanje djece dok čekaju humanitarnu pomoc. To je identična mrznja ustasa prema Bošnjacima.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 14 avg 2025, 17:52

avenija je napisao/la:
14 avg 2025, 17:49
Ali kod njih nema izuzetka i zdravog razuma sve do jednog bez izuzetka slave jer se kršćanska zemlja odbranila od Islamskih radikala.

Pa onaj da je ubio ženu dok je vršila molitvu bio bi pusten da pobjegne iz zatvora u Hrvatsku a u Širokom bi bio slavljen kao heroj..

Isto kao sto IDF slavi granatiranje i ubijanje djece dok čekaju humanitarnu pomoc. To je identična mrznja ustasa prema Bošnjacima.
Ljudi koji veličaju presuđenog ratnog zločinca Praljka.

A evo kako kamenjari odgajaju djecu.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 avg 2025, 17:58

avenija je napisao/la:
14 avg 2025, 17:49

Hrvati jedan od rijetkih naroda i drzava koji podrzavaju izrael sta reci..
=\_1921_/=

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 avg 2025, 18:06

Ja cu vjerovatno dobiti ban iako nisam nijedno pravilo foruma prekrsio (kao mnogi koji psuju djecu, mrtve bez kazne) jer sam u prosjeku banovan svakih 10 dana uvijek iz istog razloga ali nemojte nikada da dopustiti da vam neko začepi usta i slobodu govora ma koliko ona koštala. Pozdrav.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 avg 2025, 18:12

Ovo sto neko bude napadnut negdje zbog svoje vjere, imena, nosenja, naglaska i tako svih tih normalnih stvari koje odlikuju neku osobu jer iz razloga jer je BiH nenormalna zemlja gdje su nagradjeni pocintelji genocida i udruzenog zlocinackog poduhvata.
Jedna drzava bi trebala biti drzava za covjeka na 100% iste, a ovako je napravljena drzava koja je u Bosnjackom narodu isprovocirala ovu ekstremnu komponentu.

Tipa ako si ti Bosnjak onda nemas pravo da postojis gdje nisi vecina. I normalno kada napravis tako nepravedno drzavu da ces za 30 godina imati za ledjima malo zafrkanije Bosnjake nego one devedesetih.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 14 avg 2025, 18:16

Jao jebote kad počnu lijepit ove individualne slučajeve i pokušaju ih prišiti čitavoj jednoj naciji ili narodu. Ono kao prvi put u životu otkrili da debili postoje u svijetu. U svakoj civilizovanoj zemlji je poenta da takve debile ugušiš na svaki mogući način medijski i da se za njih ne čuje, samo kod nas su glavna tema i svakodnevnica, plus se generalizuje i uveličava sve dok balon opet ne pukne.

Umjesto da ovog s krstom svi slavimo zbog poruke koju šalje, neki dan ga neko koristi kao opravdanje zašto bi hiljadu ljudi trebalo doći u prćiju gdje krezavci dižu svastiku i obaviti molitvu. Da je makar 'molitva za pomirenje svih naroda u BiH' pa hajd, nego molitva za koju je onaj zaluđeni bradati moron zapravo 'Ezan'.
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 avg 2025, 18:16

avenija je napisao/la:
14 avg 2025, 16:52
slika

Musa je ako nista otkrio većem neupućenom dijelu stanovnistva ko živi u Listici i kakva je to fašistička jazbina.

A gdje Ramo da razbije sa Fupom separatiste?
:bow:

Kaze nisu oni takvi. Leglo ustasa je dolje u SB. Takvi bi sutra da mogu pobili svakog ko nije kao oni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 14 avg 2025, 18:17

Arvid je napisao/la:
14 avg 2025, 17:48
scholsey je napisao/la:
14 avg 2025, 12:28
Školski primjer neradnika.
Jesu vehbosi teški neradnici.
Ma klasične varalice - samo šverc, provrte štagod para, i idemo.. hurije, umra, ovo ono. :zviz:
The saddest thing in life is wasted talent.

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 14 avg 2025, 18:31

DamirT je napisao/la:
14 avg 2025, 18:16
avenija je napisao/la:
14 avg 2025, 16:52
slika

Musa je ako nista otkrio većem neupućenom dijelu stanovnistva ko živi u Listici i kakva je to fašistička jazbina.

A gdje Ramo da razbije sa Fupom separatiste?
:bow:

Kaze nisu oni takvi. Leglo ustasa je dolje u SB. Takvi bi sutra da mogu pobili svakog ko nije kao oni.
Pa gori su ovi što im stanu. Yebo ja sam sebi mater ako ne bi prošao kroz njih
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 avg 2025, 18:35

@invincible1921

U pravu si vecinom ali sta se moze. Ja niti jednu stranu necu da napadam nego svoje jer budimo realni, FBiH 80-20 a manjina si.

HNK se drzi popisa 2013. g, tako djele poziciju a FBiH, kazu hajmo 111 :rol:

Osim Stocu, dodao bih Capljinu, tu su Bosnjaci jako ugrozeni.

Jednostavno, mi moramo bit jedinstveni u svemu i ovdje ne aludiram na politicku partiju koja ima najgore predsjednika stranke a i zenu, od Dejtona do danas.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], jasmin10, lol89, nerkolfc, Slatinash_7 i 214 gostiju.