Ja i jesam "Tit(o)in pionir". Je li ovo sala : Nerman i Andrej prosli u dublu 1. kolo, ako ovako nastave, mogli bi na AO "26 ?
Stvarno izvini

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ja i jesam "Tit(o)in pionir". Je li ovo sala : Nerman i Andrej prosli u dublu 1. kolo, ako ovako nastave, mogli bi na AO "26 ?
Khachanov (?)
Khachanov predao Zverevu (?), vjv povreda ili izgubio 2 servisa i u 2.(0:3) setu predade.
Vidio sam.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:21Khachanov predao Zverevu (?), vjv povreda ili izgubio 2 servisa i u 2.(0:3) setu predade.
Ko je Duje ? Dellien Velasco ??Cwirek je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:24Vidio sam.Samozdravlje je napisao/la: ↑14 avg 2025, 14:21Khachanov predao Zverevu (?), vjv povreda ili izgubio 2 servisa i u 2.(0:3) setu predade.
Nerko prodje danas glat. Još dvije pobjede. Prvo znanac Kolar pa Duje… može se!!!
Skinu ti pola dobitka ? Ili samo 1.par ?
Malo bezobrazno, 3 gema, a simpa mi kao igrac (dok sam pratio ATP).
Dali misliš Želju ili željuSamozdravlje je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:39Ja i jesam "Tit(o)in pionir". Je li ovo sala : Nerman i Andrej prosli u dublu 1. kolo, ako ovako nastave, mogli bi na AO "26 ?gaston je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:29Ovo ne bi bila šala ni u vrijeme Tita.Samozdravlje je napisao/la: ↑13 avg 2025, 17:55
Haman kao Liverpool ?
Kad se salimo, da se nasalimo. Halali![]()
![]()
![]()
Stvarno izvini, ako sam pretjerao, ni meni nebi bilo drago da neko Zelju proziva
![]()
![]()
Tisu lanbo, hoces da me brat @Uno posalje u rudnikJadnimi je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:05Dali misliš Želju ili željuSamozdravlje je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:39Ja i jesam "Tit(o)in pionir". Je li ovo sala : Nerman i Andrej prosli u dublu 1. kolo, ako ovako nastave, mogli bi na AO "26 ?
Stvarno izvini, ako sam pretjerao, ni meni nebi bilo drago da neko Zelju proziva
![]()
![]()
![]()
Imao sam jos Rubleva i Kanadjanina.
Ispravka , krivo naveo.Jadnimi je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:05Dali misliš Želju ili željuSamozdravlje je napisao/la: ↑13 avg 2025, 18:39Ja i jesam "Tit(o)in pionir". Je li ovo sala : Nerman i Andrej prosli u dublu 1. kolo, ako ovako nastave, mogli bi na AO "26 ?
Stvarno izvini, ako sam pretjerao, ni meni ne bi bilo drago da neko zelju proziva
![]()
![]()
![]()
Vjv. si gledao i poslije 2 brejka kontas to je to, a on ti vise nego prepolovi dobitak. No dobilo se, u svakom dobru i nesto zezne.Masqareda je napisao/la: ↑14 avg 2025, 17:21Imao sam jos Rubleva i Kanadjanina.![]()
Upao ATP235,a Nerman bio ATP239, vjerovatno 5-6 bodova razlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.