Malo da rasplacem olovske picke
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znas li ti brate kakvi zenama nokti budu ako jedan termin preskoce?Hordas1990 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 16:21Ja stvarno ne mogu da razumijem je li neko toliko nekompetentan da zaboravi otici na sastanak za B tim ili to namjerno rade, a ako je namjerno zasto. Ne kontam ih majke mi. Sta je fazon?
Nisam nikakav insajder nego eto prvo što mi je palo na pamet i kad je bila priča za Kovačikov ljekarski i ovo sad za B tim je to da neko nije sve prethodno stavio na papir i podvukao crtu koliko će sve to da košta i je li statutom uopće predviđeno postojanje B tima te imamo li dovoljno safta u Federalnom i Kantonalnom savezu za taj projekat pa je sad sve to na staklenim nogama. Također mislim da se za Gulija predviđala jedna svota a ponuđena je sasvim druga. Možda griješim rekoh ti, nadam se da griješim. Vrijeme će da kaže.Hordas1990 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 16:21Ja stvarno ne mogu da razumijem je li neko toliko nekompetentan da zaboravi otici na sastanak za B tim ili to namjerno rade, a ako je namjerno zasto. Ne kontam ih majke mi. Sta je fazon?
Na ovakve vrste zahtjeva se odgovara pismeno.
Hoće besplatan ručak... i onda ce ispred kantonalnog saveza da kazu da oni ne odlučuju o tome nego da se mora statut u NSBiH promijeniti i da se treba obratiti njima.
Možemo li im svima yebati majke?BegovicRamiz je napisao/la: ↑14 avg 2025, 16:02ne treba kriviti ni Ajlu ni Melisu ni sisu nit bilo koga
jedini krivac za sve sto se dogadja je Ismir Mirvic
Interesantno botovi odmah *ebu majke nasim u klubu a veze nemaju sta je posrijedi.
Vecini je na listi gnjavatora pa niko i ne vidi. Samim tim ignore je najbolja varijanta.
Zašto da idu na sastanak sa nekim ko se proglasio nenadležnim?Hordas1990 je napisao/la: ↑14 avg 2025, 16:21Ja stvarno ne mogu da razumijem je li neko toliko nekompetentan da zaboravi otici na sastanak za B tim ili to namjerno rade, a ako je namjerno zasto. Ne kontam ih majke mi. Sta je fazon?
Trenutno korisnika/ca: bvsic, kanarinac, perodeformero i 255 gostiju.